spookie dizajn

ponedjeljak, 21.03.2005.

MRZIM MRZIM MRZIM

I JOŠ JEDANput MRZIM!!!!
mučim se i mučim već nekoliko vremenskih perioda ne bih li prokljuvila te čudesne tajne smanjivanja, no nikako da dokučim kako!!!
pitate li me kako se smanjuje težina, kako se smanjuje haljina, kako se smanjuje frizura, kako smanjiti slonovu vestu na dječju konfekciju pa čak i kako se smanjuju djeca ( za manje upućene, vidi film naslova "Draga, smanjio sam djecu " ), to nije, ponavljam, NIJE problem, no stavite li me pred ikonice i raznoraznu engleštinu na mome kućnom pomagalu zvanom po naški kompjuter, stavili ste me u nezgodnu situaciju, koja uglavnom završava neslavno.
što po kućni budžet ( čitaj=nova tastatura! ), što po zalihu papirnatih maramica, a tu se negdje prikrade i koji žifčani slomić te skršeni tanjur....

nemrem više misliti..idem se pripremiti za omiljenu kasnoprekasnu seriju...
jeste li već pogledali kju epizodu OZ-a...?
toplo preporučam...

- 22:41 - .. par tvojih riječi .. (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.03.2005.

nitko sretniji od mene

oj, pa ovo je baš lijepo...prvi komentar na moja slovca u javnosti ( noo, nije da su bash prva prvcata, ali nećemo se sad hvaliti odmah na početku ).
( HVALA BLUEBERRY-ju NA PROBIJANJU LEDA :o) )
kako ono kažu, prvi se mačići ( jadni oni! ) u vodu bacaju, pa ćemo uzeti da mi je ovo prvijenac.
barem što se dijeljenja misli u javnosti i tome sličnih proizvoda i umotvorina tiče.


hm..ovaj je moj blogić najprije, te prvenstveno bio namijenjen prezentiranju te reklamiranju te promociji jednog mojeg umijeća, kako bi se svekolika javnost ( barem onaj dio iste kojeg to zanima, a još se nije uspio susresti s produktima mojeg bolesnog uma ) tako na licu mjesta upoznala s proizvodima moji desetak vrijednih prstića....

no, kao što to obično na svakom početku bude, odmah u startu javilo se nekoliko problemčića...tipa onih koji se javljaju ljudima informatički loše stojećim, u koju skupinu, s ponosom, mogu ubrojiti i svoju malenkost.

ma svi ti pikslovi i mega i kilo i svekoliki pikslovi....pikselovi i bajtovi i svi ti čudni podaci koje bih ja sad trebala poznavati....

...a samo sam htjela prenijeti par slikica na mrežni uviđaj....
...i sad ni to ne mogu...pa kako da vam pokažem što radim, kad su sve moje slikice milion puta prevelike za zadana dopuštena mjerila..?


za sad, na žalost, još ništa od moje prvotne ideje, pa će se zainteresirane strane, na žalost, morati zadovoljiti samo verbalnom prezentacijom s moje strane.

ali sve to samo na kratko,sve dok netko od mojih prijatelja, magova elektronike i sličnih grana nauke, ne pronađe malo vremena za mene, neukog smrtnika, pa mi pruži ruku i riješi me neznanja glede mede i smanjivanja formata slikica...

....a do tada, draga djeco, laku noć....!

- 22:22 - .. par tvojih riječi .. (1) - Isprintaj - #

prvo pa žensko...

eto konačno sam uspjela u nastojanju da se blogiram..hura!

- 20:14 - .. par tvojih riječi .. (3) - Isprintaj - #