Who Is She?



- ana.
- 165 cm.
- trenutna kilaža: 58 kg.
- 18 godina.
- želi doći do 48 kg.
- voli trčati.

EVERY PASSING MINUTE IS ANOTHER CHANCE TO TURN IT ALL AROUND

''Nothing Tastes As Good As Thin Feels''




- 2 dana biti na vodi (dopušteno samo ujutro kakao ili kapučino).
- 3. dan smijem jesti samo ručak (koliko želim) + vježbanje




- želi osjetiti samokontrolu.
- želi osjetiti kosti.
- želi da joj se svi dive kako je uspjela.
- želi hodati ulicom u uskoj odjeći bez uvučenog trbuha.
- želi stati u xs.
- želi biti 'ona mršava cura'.
- želi svima pokazati da ona to može.
- želi vidjeti šok na licima, kad vide koliko je smršavila.
- želi ići u shopping sa osmjehom na licu, jer u trgovini traži najmanji mogući broj.

Skinny. Thin. Bones

nedjelja, 16.08.2009.

You're My THINspiration



All the things she said
All the things she said
Running through my head
Running through my head
Running through my head


When they stop and stare - don't worry me
'Cause I'm feeling for her what she's feeling for me...

t.A.T.u. <33



Cure moje, upoznala sam jednu leptiricu. Prvi put da sam upoznala anu, i trenutno sam užasno sretna zbog toga. Možda je se sjećate sa bloga xxskinandbonesxx.blog.hr, rekla je da još uvijek čita vaše blogove i da je na neke od vas jako ponosna. Sjećam se samo da je rekla da najviše čita annafreak, da joj je ona uvijek bila najveća inspiracija. Tako da, annafreak, pozdravlja te Nikolina :) Možda je se ne sjećaš, ali se ona sjeća tebe <3

Mogu samo reći da je cura SAVRŠENA. Ne, ne govorim to samo zato što smo se sad upoznale pa preuveličavam. Cura je stvarno savršena. Definitivno jedna od najmršavijih cura koje sam vidjela.
Još prije par tjedana mi se javila preko maila i počele smo se dopisivati svaki dan, i odlučile smo se danas napokon upoznati, jer - zašto ne? Dosta se poznajemo, znamo sve jedna o drugoj, a i ona živi u jednom mjestašcu blizu mog Osijeka, pa se ponudila da dođe <3
Cura izgleda ultra-mršavo, vidjela sam dosad cure s mršavim rukama, leđima i slično. I sve to ona ima. Ali ona ima jednu stvar koju ni jedna od tih mršavih cura nema - savršeno mršave noge. Nisam se mogla prestati diviti njenim nogama i listovima na nogama, tako su sitni i tanki, da sam uvjerena da se s 2 prsta mogla obuhvatiti njeni listovi. Definitivno najtanje noge koje sam vidjela. I to tako dobro zna nositi <3



Rekla sam joj da idući put definitivno moram slikat njezine noge lol.
I da. Bila sam u pravu. 'Nabildanost' mišića smanjuje se vodenim danima, što više.
I tako, pričale smo dobra 4 sata i tako mi je bilo teško rastati se od nje :( Jedina je osoba koja mi je podrška i koja me razumije. Naravno, mislim na osobe koje poznam uživo, vi ste mi ogromna podrška <3 I nadam se da ću i vas upoznati jednog lijepog dana :)

Cura je stvarno predivna, i još mi je veći poticaj da smršavim, sad nakon što sam vidjela nju tako mršavu sa nekih 47,48 kila, a i sama je rekla kako je prije nego je smršavila imala preko 60.
Mala je sva i sitna, krhka, niža je od mene malo. Vjerovatno je oko 160 visoka, ni sama ne zna koliko je visoka haha.

Pa eto, pozdrav Nikolini, nadam se da će pročitat i ovaj post hehe.
Pusa velika vama cure moje, nadam se da ću i vas imati priliku upoznati jednom <3











- 16:51 - Komentari (18) - Isprintaj - #

srijeda, 12.08.2009.

I know I can do it!



Bacite pogled na post ispod ovoga, napravila sam ga posebno, samo za pisanje onoga što sam jela i pila određeni dan. Onemogućila sam komentiranje tog posta, jer nema razloga ga komentirati kad ću tamo svaki dan samo unositi te podatke. Svaki dan pišem postove kao i do sada, pa njih komentirajte :)

Kao što vidite, danas sam ipak jela. Nije puno, lubenica i kifla s paštetom, i sve sam to pojela ujutro tako da sam vjerujem sve to potrošila tijekom dana. Ipak sam 2 dana za redom bila na vodi, a sutra je mjesečeva, pa sam danas ipak jela. Sutra opet nastavljam s vodom 2 dana. Pa ću opet 3. dan nešta jesti. Skužila sam da mogu izdržati 2 dana na vodi bez problema, ali već 3. dan me probudi glad već u 8 sati. To sam već nekoliko puta primjetila. U 8 se probudim, i skužim da se tresem (obožavam taj osjećaj lol). A onda mi se počne vrtiti u glavi pa stvarno nešta moram pojest.



Tako da, plan je od sada pa nadalje: 2 dana na vodi, i onda 3. dan smijem jesti ali sve do prije podneva, kako bi tu hranu stigla probaviti i potrošiti do kraja dana.
I onda opet 2 dana vode itd itd. Shvatila sam da mi to najviše odgovara i da mi tako najbrže kile idu dolje.

A sad jedna važna vijest lol. 'Pregledala' sam si cijelo tijelo :) Znate i same da danima (ili tjednima?) nisam gledala svoje tijelo u ogledalu, ali danas me uhvatila znatiželja. Skrivam se iza široke odjeće, pa ni sama ne vidim koliko zapravo mršavim. I eto, mogu reći da si izgledam dobro. Ne odlično, ali dobro. Oni dijelovi tijela koji su mi bili kritični su se smanjili. A što je najvažnije, stanjili su se listovi na nogama užasno. I bokovi su se smanjili ;)
Bokovi i listovi su mi uvijek bili grozni, imala sam listove ogromne prije par mjeseci. Sad su lijepi, tanki. Ne-mišićavi. A to sam i htjela. Skužila sam da je to od vodenih dana, jer kad sam na vodenima, nikad ne vježbam ama baš ništa, pa su se vjerovatno ti mišići 'izgubili' dok je tijelo iz njih uzimalo energiju potrebnu za život lol.



Bokovi su se smanjili, to stvarno ne mogu bit sretnija. Imala sam nekad oble bokove, ali nisam tako građena, već je bilo ''salo'' na njima, recimo to tako. Uvijek sam imala uske bokove, ravne, i eto kad sam se počela debljat još davno, shvatila sam da sva hrana odlazi u bokove lol. I eto, onda sam otkrila jednu super vježbu i otopila to salo s bokova ^.^

Gornji dio nogu još želim da se smanji dosta, i ruke također. Trbuh je zasad ok. No, smanjit će se i to s vremenom, nadam se. Nisu toliko ni strašni ti dijelovi.

Idem vidjeti kako ste mi vi :)











- 23:54 - Komentari (8) - Isprintaj - #

Feedback

U ovaj post ću pisati svaki dan što sam jela / pila. Naravno, svaki dan ću pisati novi zasebni post, a u ovaj ću samo detaljno pisati što sam jela.

10.08.
- cappuccino
- voda

Vježbanje: /

11.08.
- cappuccino
- voda

Vježbanje: /

12.08.
- kifla s paštetom
- lubenica

Vježbanje: trčanje, brzo hodanje

13.08.
14.08.
15.08.
16.08.

- 09:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 11.08.2009.

:)



Zadnji post je obrisan. Bila sam bijesna u zadnje vrijeme i stvarno NESRETNA s punim značenjem te riječi, pa sam i u postovima stvarno pretjerivala. Ali, na svu sreću, riješila sam sve probleme koji su me mučili (jedan od njih je moguća rastava roditelja), tako da se nadam da možemo sve to ostaviti iza sebe.

Da, rastava roditelja - dobro ste pročitali. Nisu rekli da se rastaju, nit natuknili ili slično, ali čula sam njihov razgovor neki dan kad sam se iz grada vratila kući, a nisu ni znali da sam se vratila. Valjda su mislili da su sami kod kuće, pa su se derali jedno na drugo ko nenormalni. Svašta sam čula, plakala sam tu noć samo tako. Zbog toga se i jesam osjećala užasno usamljeno, jer sam se bojala kako ću ostati sama. Čula sam stvarno grozne rečenice, kakve nikad do sada nisam čula (a uvijek sam prisluškivala njihove svađe). No, situacija se malo smirila, iako je i jučer bila jedna takva svađa. A tata već nekoliko dana ne spava u njihovoj sobi, već u dnevnom boravku. Nisam ništa ispitivala, ali jasno mi je da svađa nije kao one ostale. A i vidim da mama sve češće priča s bakom (koja se razvela od djeda još davno davno), a nikad prije nije. A jedina tema i kada su pričale je bila - brak. Tako da, naravno da me uhvatio strah.



Zadnja 2 dana sam samo na vodi, jedino ujutro popijem capuccino. I to je to. Za 2 dana je mjesečeva mijena, želim do onda biti na vodi + mjesečeva. I onda se važem, zanima me koliko imam kila. Nisam se vagala još od onog bingea nakon kojeg sam pukla. Tek mi je sada jasno da sam na hranu navalila nakon te njihove svađe, valjda sam mislila kako ću utjehu pronaći u hrani. No, dobro. Trenutno sam na vodi i to je plan za idućih nekoliko dana.

Još uvijek izbjegavam ogledalo. To mi je zanimljivo trenutno lol. Nosim cijelo vrijeme široku odjeću, tako da ni ja ni okolina ne zna da li sam smršavila ili ne. Tek nekoliko dana prije škole ću pokušati ući u one svoje xs traperice, i tek onda ću se pogledati u ogledalo.



Nadam se da je s vama sve u redu, napokon vas idem komentirati sve redom, nisam dugo. Zadnjih tjedan dana su bili katastrofa što se tiče mog raspoloženja, iskreno se nadam da se više takvi dani neće vratiti.
Pusa svima, i hvala vam svima od srca na lijepim riječima i podršci. Stvarno mi puno značite <3











- 18:47 - Komentari (12) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.08.2009.

:):):):):)



Sretna sam. Jako sretna. Jučer sam OPET bila na vodi, i danas ću vjerovatno biti do kraja dana na vodi.
Vagala sam se. Vaga je pokazala 50 kg. Nisam mogla vjerovat. Čekam da mi se napune baterije za fotić pa ću vam uslikat, možda i sebe uslikam. Pa ću ubacit slike ovdje u post.

Ne mogu vjerovat da sam već tako blizu cilju. Dobro si izgledam, definitivno sam se promijenila i smršavila u ovih prethodnih mjesec dana. Ali, kao što sam rekla, ne odustajem sve do početka škole.



Moje netaknute traperice su još uvijek netaknute. Nekako se ne usudim još uvijek ući u njih, ako imam još mjesec dana 'fore'. Ali gledajući svoje tijelo, vjerujem da ću do 7.9. uspjeti stati u njih, i da će mi stajati. Nadam se samo da me neće uhvatiti neka faza pa da se sad zapostavim kad sam već došla ovako daleko. Samo se to nadam.

Nisam baš raspoložena za pisanje posta, nemam ništa pametno za reći, a i prevruće mi je u sobi. Pa ne volim baš previše sjedit pred kompjuterom.

Nego, hoću vas pitati... Ako nije problem, da mi date svoj msn za blog ako ga imate. Bilo bi lijepo da se čujemo sve preko msn-a. Mislim da je puno bolje i 'privatnije' od komentara na blogu, facebooku i slično. Pa, ako mi netko hoće dati svoj msn, neka mi ga napiše u komentarima ili pošalje na jenny.os.91@gmail.com.

Pusa svima!













- 01:16 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2009 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Veljača 2010 (1)
Siječanj 2010 (4)
Kolovoz 2009 (5)
Srpanj 2009 (24)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv





- The difference between want and need is self control.

- I don't take the first little bite; I don't begin. I have no problem.

- Don't give up what you want most for what you want at the moment.

- That food looks good. But I will look better.

- Of course it's hard. If it was easy then everybody would do it. It's the hard that makes it great.