Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skinny-thin-bones

Marketing

:)



Zadnji post je obrisan. Bila sam bijesna u zadnje vrijeme i stvarno NESRETNA s punim značenjem te riječi, pa sam i u postovima stvarno pretjerivala. Ali, na svu sreću, riješila sam sve probleme koji su me mučili (jedan od njih je moguća rastava roditelja), tako da se nadam da možemo sve to ostaviti iza sebe.

Da, rastava roditelja - dobro ste pročitali. Nisu rekli da se rastaju, nit natuknili ili slično, ali čula sam njihov razgovor neki dan kad sam se iz grada vratila kući, a nisu ni znali da sam se vratila. Valjda su mislili da su sami kod kuće, pa su se derali jedno na drugo ko nenormalni. Svašta sam čula, plakala sam tu noć samo tako. Zbog toga se i jesam osjećala užasno usamljeno, jer sam se bojala kako ću ostati sama. Čula sam stvarno grozne rečenice, kakve nikad do sada nisam čula (a uvijek sam prisluškivala njihove svađe). No, situacija se malo smirila, iako je i jučer bila jedna takva svađa. A tata već nekoliko dana ne spava u njihovoj sobi, već u dnevnom boravku. Nisam ništa ispitivala, ali jasno mi je da svađa nije kao one ostale. A i vidim da mama sve češće priča s bakom (koja se razvela od djeda još davno davno), a nikad prije nije. A jedina tema i kada su pričale je bila - brak. Tako da, naravno da me uhvatio strah.



Zadnja 2 dana sam samo na vodi, jedino ujutro popijem capuccino. I to je to. Za 2 dana je mjesečeva mijena, želim do onda biti na vodi + mjesečeva. I onda se važem, zanima me koliko imam kila. Nisam se vagala još od onog bingea nakon kojeg sam pukla. Tek mi je sada jasno da sam na hranu navalila nakon te njihove svađe, valjda sam mislila kako ću utjehu pronaći u hrani. No, dobro. Trenutno sam na vodi i to je plan za idućih nekoliko dana.

Još uvijek izbjegavam ogledalo. To mi je zanimljivo trenutno lol. Nosim cijelo vrijeme široku odjeću, tako da ni ja ni okolina ne zna da li sam smršavila ili ne. Tek nekoliko dana prije škole ću pokušati ući u one svoje xs traperice, i tek onda ću se pogledati u ogledalo.



Nadam se da je s vama sve u redu, napokon vas idem komentirati sve redom, nisam dugo. Zadnjih tjedan dana su bili katastrofa što se tiče mog raspoloženja, iskreno se nadam da se više takvi dani neće vratiti.
Pusa svima, i hvala vam svima od srca na lijepim riječima i podršci. Stvarno mi puno značite <3












Post je objavljen 11.08.2009. u 18:47 sati.