Who Is She?



- ana.
- 165 cm.
- trenutna kilaža: 58 kg.
- 18 godina.
- želi doći do 48 kg.
- voli trčati.

EVERY PASSING MINUTE IS ANOTHER CHANCE TO TURN IT ALL AROUND

''Nothing Tastes As Good As Thin Feels''




- 2 dana biti na vodi (dopušteno samo ujutro kakao ili kapučino).
- 3. dan smijem jesti samo ručak (koliko želim) + vježbanje




- želi osjetiti samokontrolu.
- želi osjetiti kosti.
- želi da joj se svi dive kako je uspjela.
- želi hodati ulicom u uskoj odjeći bez uvučenog trbuha.
- želi stati u xs.
- želi biti 'ona mršava cura'.
- želi svima pokazati da ona to može.
- želi vidjeti šok na licima, kad vide koliko je smršavila.
- želi ići u shopping sa osmjehom na licu, jer u trgovini traži najmanji mogući broj.

Skinny. Thin. Bones

četvrtak, 28.01.2010.

Dan 3

Prva 2 dana prošla odlično. Ujutro kakao, tijekom dana voda. I onda je došao ovaj dan... Dan kad samu sebe nisam mogla prepoznat. Iako je u planu da 3. dan jedem ručak i vježbam, nakon ručka sam se osjećala odvratno :/
Nisam prekršila nikakvo pravilo koje sam si zadala, tako da ne znam što mi se točno dogodilo.
2 dana praktički na vodi je za mene i više nego pohvalno, s tim da vodene uglavnom uvijek zajebem i nešta pojedem.

Za ručak sam jela tijesto sa sirom, jelo koje jednostavno obožavam, mogla bi cijeli život samo to jest, ne bi mi dosadilo i ne bi mi trebala nikakva druga hrana. Ali je bome i kalorična. I iako sam pojela samo taj ručak tijekom cijelog dana, i popila 2 litre vode do sad, nešta je puklo u meni danas i imala sam ogromnu potrebu sve to iz sebe potrošit. Bilo je malo kasno za povraćanje, pa sam se ko neki luđak bacila na vježbanje i skakanje i znojenje. I sad me glava tako JEBENO boli, i vrti mi se u glavi :/ vjerujem da sam potrošila to tijesto sa sirom u ova 2 sata vježbanja, ali svejedno imam neki grozan osjećaj u sebi. Možda mi se vrti zato što rijetko vježbam, a sad sam napala na vježbanje ko luđakinja.. ne znam.



I zato samo jedva čekam sutra. Opet na vodu. Izgleda da će kod mene uvijek biti ništa ili sve. Da ne postoji mogućnost da padnem u nesvjest, vjerovatno ovog 3. dana ne bi ni bilo općenito u planu, već bi samo bila na vodi i kavama.
Ne volim ovaj 3. dan :/ iako je dopušten samo ručak, svejedno osjećam ogromnu grižnju savjeti kad ga pojedem.
I sad me samo živcira ta glavobolja...

- 20:54 - Komentari (5) - Isprintaj - #

utorak, 26.01.2010.

Malo o pretjerivanju...

Ne, ne o pretjerivanju u jedenju i prežderavanju, već u pretjerivanju u PICAJZLIRANJU.
U horoskopu sam djevica. Nije da čitam horoskop svaki dan, da vjerujem u sve što mi kažu ili se pridržavam njihovih 'uputa'. Ali sam bome tipična djevica. Uredna, i ogromna perfekcionistica. Kod mene uvijek vrijedi ono - ako nešta radiš, radiš najbolje što možeš i daješ sve od sebe. Također vrijedi i ono ''ako si nešta zacrtaš u glavi, i onda barem i mali djelić toga sjebeš, ma onda sjebi do kraja i kreći ispočetka''.

A taj drugi dio je bome zajeban kad je u pitanju osoba (dakle ja) koja je ujedno i perfekcionist i ana.
Današnji dan je prošao dobro, odmah da to napišem. Ujutro sam pila kakao, i tijekom dana samo pila vodu. Ali onda se pojavila ta čokolada. Ta prokleta prijateljicina čokolada. Ne, nisam ju pojela, pojela sam samo 2 kockice. I tako se divim samoj sebi što do kraja dana nisam više ništa pojela. Ali ogromni problem je taj što tako priča kod mene inače ne završava.



Kod mene uglavnom bude - ''ah glupačo, pojela si čokoladu koja nije bila u tvom današnjem planu, sjebala si, sad slobodno odi pojest još nešta.'' Bez obzira što sam cijeli dan uspješno bila samo na vodi. I onda naravno pojedem još nešta, pa još nešta. Nerijetko to sve završi u wc školjki. A najgore od svega je što NE ŽELIM to jest, ili još gore nisam gladna nit imam neku želju za tim što pojedem. Ali svejedno jedem, kad znam da sam cijeli dan sad usrala, pa kao... idem još nešta pojest, sutra će bit bolje. Da, nekad sutra i bude bolje. Da, nekad i nakon toga budem nekoliko dana na vodi. Ali taj perfekcionizam me ubija. Uvijek sve mora bit po crti, ako pojedem/popijem bilo šta osim onog što sam si točno zadala taj dan - sve pada u vodu i opet dolazi ono ''od sutra''...

- 23:12 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.01.2010.

Start

Danas sam bila samo na vodi, od sutra krećem na ''aktivnu'' dijetu, odnosno na pridržavanje režima.
Tako da je današnji dan bio kao 0. dan čiščenja (:




((želim ovakve noge! Ne, pravo razmišljanje je - imat ću ovakve noge!))

Plan je kao što je bio i nekad davno kad sam se pridržavala određenog režima, a ne samo gladovala.
2 dana ujutro pijem samo kakao/kapučino, a tijekom dana pijem vodu. Vježbanje - ništa.
3. dan jedem samo ručak i pijem samo vodu + vježbanje što više.

Možda vam se čini kao glup plan, s tim da ne vježbam skoro nimalo, ali tako sam radila prije i išlo mi je. Zašto ne vježbam? Jer kad ne vježbam, mišići mi se smanjuju i sve mi je odmah tanje. Ali svaka 3 dana kad vježbam, onda vježbam sve one vježbe koje tope kalorije, a ne prave mišiće. Jer stvarno ne volim mišiće. Igdje :/

Jako volim ići u školu popodne, jer mi većina dana prođe u školi (gdje nikad ništa ne jedem), tako da vjerujem da ovaj tjedan neće biti problema. Onaj tjedan kad idem ujutro je problematičan :/ jer većinu dana ne znam šta da radim kad se vratim već u 2 iz škole. Kako vama brže prolaze ti dani, što radite?

Ljubim vas sve <3

- 22:50 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 24.01.2010.

Back for good

Znam da nisam fer. Znam da nisam smjela ni trebala tako otići, bez riječi, bez pozdrava. I odšetati od jedinih osoba koje su me ikad razumijele. I zato se ispričavam. Znam da se ne poznamo osobno, ali zato znam da ste mi uvijek bile podrška, ne samo u stvarima vezane za ovaj naš svijet, već i općenito. I zato se ispričavam i nadam da me primate natrag.

Što se dogodilo? Ne želim lagati i tražiti razloge za moj odlazak. Puno se stvari nakupilo, jedan od njih je smrt moje najbolje prijateljice, nakon čega sam utjehu često tražila u hrani. Ali ostavila sam to iza sebe, isplakala, preboljela. Ona je sad negdje na nebu i znam da joj je lijepo, i znam da je pronašla svoj mir.
Započela sam novi život. I sama sam se promijenila, neki stari prijatelji više me ne poznaju. Volim vjerovati da sam se promijenila na bolje. Ali, neke navike uvijek ostaju. Jedna od njih je ana. Jedina osoba koja me u zadnje pola godine nije napustila. Na žalost ili sreću - ovisi o načinu na koji to gledate...

Nakon njezine smrti, nisam imala snage za internet, za ništa. Svaki dan bi si govorila da ću vam se javiti, ali eto, sad kad pogledam iza sebe vidim da je prošlo DUGO. Vidim da su neke leptirice s kojima sam bila u savršenim odnosima otišle, nestale. Baš kao i ja onda, bez pozdrava. Ali to je stvar kod nas... Kao i svaka leptirica, kad-tad moramo odlepršati svojim putem, zar ne?

Nadam se da me ponovo primate ovdje. Trebate mi. Jedna od najboljih priajteljica sada mi je jedna od bivših blogerica, ne znam što bih bez nje. I zato mi je drago zbog ovog bloga, jer sam upoznala jednu predivnu osobu, za koju nikad ne bi rekla da će mi s vremenom postati sve na svijetu. zato se nadam da ću i vas uspjeti upoznati barem upola kao nju, i da će se još prijateljstava roditi zahvaljujući ovom blogu <3

- 20:34 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2010 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Veljača 2010 (1)
Siječanj 2010 (4)
Kolovoz 2009 (5)
Srpanj 2009 (24)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv





- The difference between want and need is self control.

- I don't take the first little bite; I don't begin. I have no problem.

- Don't give up what you want most for what you want at the moment.

- That food looks good. But I will look better.

- Of course it's hard. If it was easy then everybody would do it. It's the hard that makes it great.