Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skinny-thin-bones

Marketing

Dan 3

Prva 2 dana prošla odlično. Ujutro kakao, tijekom dana voda. I onda je došao ovaj dan... Dan kad samu sebe nisam mogla prepoznat. Iako je u planu da 3. dan jedem ručak i vježbam, nakon ručka sam se osjećala odvratno :/
Nisam prekršila nikakvo pravilo koje sam si zadala, tako da ne znam što mi se točno dogodilo.
2 dana praktički na vodi je za mene i više nego pohvalno, s tim da vodene uglavnom uvijek zajebem i nešta pojedem.

Za ručak sam jela tijesto sa sirom, jelo koje jednostavno obožavam, mogla bi cijeli život samo to jest, ne bi mi dosadilo i ne bi mi trebala nikakva druga hrana. Ali je bome i kalorična. I iako sam pojela samo taj ručak tijekom cijelog dana, i popila 2 litre vode do sad, nešta je puklo u meni danas i imala sam ogromnu potrebu sve to iz sebe potrošit. Bilo je malo kasno za povraćanje, pa sam se ko neki luđak bacila na vježbanje i skakanje i znojenje. I sad me glava tako JEBENO boli, i vrti mi se u glavi :/ vjerujem da sam potrošila to tijesto sa sirom u ova 2 sata vježbanja, ali svejedno imam neki grozan osjećaj u sebi. Možda mi se vrti zato što rijetko vježbam, a sad sam napala na vježbanje ko luđakinja.. ne znam.



I zato samo jedva čekam sutra. Opet na vodu. Izgleda da će kod mene uvijek biti ništa ili sve. Da ne postoji mogućnost da padnem u nesvjest, vjerovatno ovog 3. dana ne bi ni bilo općenito u planu, već bi samo bila na vodi i kavama.
Ne volim ovaj 3. dan :/ iako je dopušten samo ručak, svejedno osjećam ogromnu grižnju savjeti kad ga pojedem.
I sad me samo živcira ta glavobolja...


Post je objavljen 28.01.2010. u 20:54 sati.