Sakica

utorak, 17.07.2007.

Što uzeti na ljetovanje, a što ne?

Dragi moji, nudim vam par 'kratkih' savjeta o tome što biste trebali, a onda što, pak, ne biste trebali uzeti sa sobom na ljetovanje i općenito kako razmišljti dok ste na ljetovanju, odnosno, kako ne razmišljati previše.


Plaže i pića

Birajte plaže daleko od ostatka ljudskog svijeta. Na ljetovanju si nemojte priuštiti dječju dernjavu, a ni dernjavu odraslih (i oni znaju bučiti).Krenite nekim zapuštenim putem, svakako ćete izbiti na more, možda plaža baš neće biti pjeskovita, al' imat ćete - mir.
Ne ustručavajte se sa sobom uzeti frižiderčić. Prenosni. Nakrcajte ga pivom. Računajte na to da je temperatura mora toliko visoka da se pivce ne može u moru ohladiti.Odlučite se za staklene boce. Veći je gušt. Plastičnjače nemaju dovoljno šarma. Pritom si nakrcajte i štapiće, čips, smokije, krokije,...sve što dobro paše s pivom.


Brazilijanka, zaštita, mms

Ako želite osjetiti malo trendovske uživancije, svakako odaberite 'brazilijanku' kao ovoljetni hit. Za one koji ne znaju što je to, otiđite u kozmetički salon prije ljetovanja, odjel depilacije, a vaša simpatična kozmetičarka će znati što je to. Očekujte da ćete joj izmamiti osmjeh, a možda krene i namigivat, tada znajte da ne samo da odobrava već i koristi.
Ako ne želite pocrveniti svakako se odlučite za Vichy pro-density protective milk factor 30. Nećete uopće promijeniti boju s kojom ste se uputili na ljetovanje. Ovo je provjereno na mojoj vlastitoj koži.
Onima koji nisu htjeli otići s vama na ljetovanje, a zvali ste ih, ili tek toliko da drugima vadite mast, pošaljite mms s ljudima u vašoj blizini (ako ih zateknete) i pokušajte izgledati kao da se doista luuudo zabavljate, makar umirali od dosade. Budite uvjereni da će osjetit zavist, pa kajanje, pa opet kajanje...


Ljubomorni partneri

Najveća pošast na ljetovanju je ljubomorni partner. Naravno, nisu oni krivi što su ljubomorni, kao prvo vi ste ih izabrali, kao drugo imaju razloga bit ljubomorni. Na početku vam godi ljubomorni partner, Tetoši vas, mazi, gladi, pazi, otvara vrata, obasipa cvijećem, kavijarom, šampanjcem, jagodama, šlagom...A onda se osjeća kao da vas je zaslužio, tj. kupio.Traži da gledate samo njega, izvještavate ga što ste danas radili, koga ste sreli, s kim ste išli na kavu, što je taj netko rekao...
Najbolje rješenje za ugodno ljetovanje je da jednostavno takvog partnera ostavite doma, jer ćete potrošiti previše energije da ga razuvjerite da ne, niste gledali u lanenu lelujavu suknjicu/hlače ispod koje se krije čvrta, obla guza, pri tom ćete sigurno i lagati, a ako ste vjernik sjetite se da je laž jedna od grijehova...doduše, i blud je, ali voajerizam nije i svi zadovoljni.
Ljubomorni partneri, razmišljajte u pravcu toga da je vaš partner takva nezasitna, sexom opterećena zvijer i da mu je životni cilj seksualno zadovoljiti što veći broj osoba. S takvom spoznajom, lakše ćete prebroditi bijes, tugu ili šok kad vam partner prizna da je općio tek s dvije osobe. Možda se i nasmijete grohotom uz nevjericu:...Što??!Samo...??Hahahaha...
Ljubomorni partneri, ne zabrinjavajte se previše, statistički podaci upućuju da se najviše prevara dešava tokom IX mj,dakle nakon povratka s ljetovanja.
Oni bez ljubomornih partnera svakako trebaju povesti svoje partnere na ljetovanje, bez njih se jednostavno ne bi dobro osjećali, jer su im njihovi partneri ujedno i najbolji prijatelji, a s obzirom da nisu ljubomorni, nemaju ih potrebe ostavljat doma.I neka zahvale svima od Majke prirode do Stvoritelja što im je dano toliko mudrosti da znaju napraviti pravilan izbor.


Ljetna avantura

Ljetni sex (avantura) uvijek je poželjna, ne opterećuje vas, a dovoljno ste raspoloženi za sve opcije, ipak neka faza zavođenja potraje barem tjedan dana tako da sudioniku avanture, pored vas, stignete i ime uhvatit.Svakako koristiti prezervative. Uvijek ih nositi sa sobom (važi za oba spola) makar išli na kiosk po cigarete (zapamtite da ih na kiosku obično n e m a!).
Ne izbjegavajte sex na otvorenom. Ljeto je stvoreno za to. Voajera ima i tamo gdje mislite da ih nema, al' obično su bezopasni (tek šuškaju svatko u svom grmu), a u sebi imate egzibicionističkog duha čim ste se odlučili za sex na otvorenom i opet svi sretni.



Ugodno ljetovanje!

- 09:49 - Komentari (18) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Srpanj 2009 (2)
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (2)
Veljača 2009 (2)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (3)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (3)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (3)
Svibanj 2008 (4)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (5)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (5)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (5)
Rujan 2007 (5)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (7)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (9)
Travanj 2007 (8)
Ožujak 2007 (7)
Veljača 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga






  • OBAVEZAN DOLAZAK!



    Saki u ribičiji (ma, je l' se to meni brci naziru??!)

    ludBok! U ovom blogu se, uglavnom, piše o meni. Imala sam kao dijete kronični nedostatak pažnje, pa si lijepo sad to sve nadoknađujem, između ostalog i ovim svojim blogekom, ali i ostale teme će bit, kad tad, spomenute:muzika, izlasci, putovanja, art, malko filozofiranja...ma, sve ćemo dotaknuti-, naročito - muškarce... sramežljivi slobodno na :
    sakira@net.hr

    A evo još jedan: amorositta@gmail.com






    Google

















    Get your own Chat Box! Go Large!


    Sakica, pripadnica fem-fem gerile...

    image hosted by ImageVenue.com

Linkovi

Misao

  • thumbup Zabrljaj život!Bar ćeš znati da si živ."


    Koja glupa slika!


    A vid' mace! Napila se...

Pročitati, pogledati, poslušati