07

subota

listopad

2023

Protiv očobolje

Danas samo kratki osvrt na fenomenalan lijek za očobolju, na koji sam slučajno nabasala na nekom tamo portalu.

Naime nisam pojma imala da britanska kraljevska kuća ima tako impresivnog dvorjanina. Bio je i tjelohranitelj pokojne kraljice, a obzirom da se izgleda pokazo dobrim novi kralj ga je zadužio da vodi brigu o osiguranju, putovanjima i organiziranju kojekakvih službenih ivenata.
Ima on završenu i vojnu školu i svaštanešta ( štajaznam, tipa skakanje padobranom ). Al to sve pada u vodu i bude manje bitno kad je u pitanju liječenje očobolje, jer frajer izgleda ko milion novaca. U odijelu – ko Džejms Bond, u kiltu se vide noge istesane kojekakvim sportovima. Visok stoosamdeset, plave oči, smeđa kosa. Ramena ko oni nekadašnji regali od punog drveta. Sve ne znaš kud bi prije pogledat. A kad se nasmije...pa to maska za varenje treba, koliko blješte zubi.

To bi točno trebalo imat poster u prirodnoj veličini, pa ga nablekačit na zid, i onda kad ti je svega pun kufer skuvaš kavu i pariš oči. Pa bolje to nego štračit po teveu il po mobitelu; na teveu nikad nema ništa, a iz mobitela samo iskaču posvuduše il kojekakve ružne vijesti. Možeš se nekad i izjadat, pod uvjetom da si sama doma i da su zatvoreni prozori. Al u svakom slučaju oči su na dobitku.

A bome na dobitku su i svi koje taj dočeka i isprati. Ove koji ga gledaju dok hendla oko Čarlsa i ispaćene supruge neću ni spominjat; e one imaju očobolju izlječenu na najjače.

( e da, čovjek se zove Johnny Thompson, ako bi vam palo na pamet guglat za fotke il neki video, jerbo hoda jednako dobro ko šta izgleda, a ja i dalje ne stavljam fotke po novom sistemu )

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.