13

ponedjeljak

ožujak

2023

Skroz ŠČ

Ja uopće nisam fan Leta 3.

Slušam neke sasvim druge stvari, al to već znate. Ono šta ne znate je da sam danas prvi put čula "Mamu ŠČ", pjesmu koja će nas predstavljat na Eurosongu. ( Pod uvjetom da nam ne zabrane nastup, i o tome se pričalo. ) I mogu vam reć da sam se nasmijala ko što dugo nisam. Pa oni su bingo za tu priredbu koju nazivaju Eurosongom i koja već godinama nema veze ni sa dobrom glazbom, ni ŠČime normalnim.
Odgledala službeni spot, pa onda i razgovor sa Mrletom i Prljom, koji su obukli neke spešl edišn kostime, Prlja nagloroza šinjel a Mrle tamni šinjel ispod kojeg je imo majicu sa mica uzorkom i hlače na makove. Naflajbani ko one brazilske plesačice na karnevalu, samo puno žarkijih boja. Plus brkovi. Melju nebuloze ko i obično, od njih valjda više ništa ne može iznenadit.

Uglavnom, ne sjećam se kad sam se toliko nasmijala. Pa obzirom da će sudjelovati na paradi neukusa i loše glazbe, dajte vi koji ih isto ne slušate i koji ste osupnuti njihovim odabirom za Eurosnog - popustite malo.
Uživajte u njihovoj brijačini i smijte se, ljudi. Smijeh je čudo i ni ŠČime se ne može usporedit. Oni parodiraju stvari o kojima se neki ne usude ni razmišljat.

Jedva ŠČekam Liverpool da ih vidim na stejdžu. Sigurna sam da ih u kostimima i mejkapu niko neće nadmašit, a pjesme ionako niko ne sluša. Glasa susjed za susjeda i prave se grbavi.
Ovi će napravit nered širokih razmjera, i to je skroz ŠČ.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.