27

petak

prosinac

2019

Da Barbi...

Barbi je valjda najpoznatija lutka ikad. Slatkica krasnog ovalnog lica, sićušne građe, dugih nogu, zapravo znate sve o toj lutki.

E sad...šta dođe curama diljem svijeta da si zabiju u glavu da bi trebale bit ko Barbi, pa onda ulupaju hiljade i hiljade novaca da bi pokušale izgledat ko Barbi? Te vade rebra, te povećavaju poprsje, te svaštanešta tumbaju po sebi, jedino je šteta šta noge ne mogu produžavat jer bi bilo zanimljivo vidjet do koje bi dužine nogu pojedine dvojnice Barbi stigle.
Pa je tak jedna vrlo mlada cura iz Bugarske nakon pomnog razmišljanja zaključila da oće bit Barbi, al po mogućnosti i da ima najveća usta od izuma kotača naovamo. I onda su joj punili medna usta hijaluronskom kiselinom, pa je došla do impresivnog rezultata. Ne da ima najveća usta, neg ima usta ko šest Micka Jaggera zajedno, ak ne i koji više.
Pa kak uopće jede s tim, jebote? Jel može pomicat te zračne jastuke na licu il je hrane infuzijom? Kak se može nasmiješit, i ako da - gdje joj završe usta kad se jako nasmije? Koliki je otisak tih usta kad nekog cmokne u obraz, ono - jel uspije obuhvatit čitav obraz od tog nekog koga ljubi?
I veli da neće odustat, ko nije to još dosta veliko. Pa kud će joj više ušpricavat hijaluronsku kiselinu, od ispod očiju do cicki, tak da donja usna završi taman na grudnjaku?

Ne znam jesam ja poblesavila, al čini mi se da se zemaljska kugla pretvara u svijet maski za koje su one iz Betmena il najcrnjih horora amaterski pokušaji da se nekog prestraši.
Ajde zamislite ovo osvijetlit baterijom u mraku; em se prestrašiš, em ti proguta bateriju u pokušaju da ti se nasmije onak izbliza.
Čisto da ti pokaže da je dobroćudna.



( Barbi )



( ne znam šta reći )

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.