09

ponedjeljak

prosinac

2019

Kalendarska

Jeste kupili već kalendar za iduću godinu? Ak jeste, nekakav sa divnim slikama prirode u svim godišnjim dobima il tak nešta, onda mi barem dozvolite da predložim eventualne opcije ukoliko se ipak predomislite, ovisno o afinitetima naravno.

Ajmo krenut sa mogućim odabirom ženske populacije. Znači ja ne znam otkud u Australiji ovakvi vatrogasci, al znam da svake godine izdaju kalendar i poruše sve rekorde prodaje. Pa to gledaš i ne vjeruješ. Ne znaš bil prije išla spaljivat suvo lišće il peć recimo palaćinke pa ko slučajno ostavila da gori tavica na šparetu. Pa brže nazoveš taj već neki broj i dok čekaš da dođu malo popraviš frizuru i obučeš neku ljepšu haljinu, eventualno preko nje prepetljaš pregaču ak gore palaćinke, za lišće malo teže prolazi priča da nosiš haljinu ko za doček Nove godine. Recimo ovaj šarmer je onak frajerski neobrijan, tu su i tetovaže ( ja ih uopće ne volim, al možda se može čitat šta sve piše po njemu dok gasi požar ) i vidljivo je jak u rukama dok ovoliku mačku drži na dlanu. Znači dalo bi ga se zamolit i za eventualno neko pomicanje namještaja il cijepanje drva, ono - eto ja tome ne mogu ništa pa ako bi mi molim vas malo pomogli kad ste već tu. Poznato je da muškarci vole nejake žene koje nisu u stanju same ni jogurt otvorit, a kamoli šta drugo. Pa postoji mogućnost da je uz dobar izgled ujedno i džentlmen, ne znaš ak ne pitaš. Ak se ispostavi drugačije, uvijek postoji opcija - okreni drugi list na kalendaru i probaj nekako izazvat požar kad radi onaj šta drži koalu.
Muškarci bi vjerojatno odabrali dvanajstomjesečna prikazanja baka mrazica. To mi nikad nije bilo jasno; Djed Mraz ima stopedeset kila i pamti seljačku bunu i utrpan je debelom robom, a bake mrazice su cure minimalistički modno dotjerane, pa je recimo njen šosić veličine džepa na kaputu od Djeda Mraza a grudnjak ko cof na Djedovoj kapi. Naravno da su im ruke i trbusi goli, jedino na nogama uvijek imaju štikletine u kojima bi prosječna žena slomila šta noge, šta vrat. Biće zato šta one samo čitaju pisma i pakiraju poklone i vode brigu da sobovi redovno jedu, a Djed Mraz tandrka u sanjkama i raznosi darove. Iako uopće ne sumnjam da bi devedeset posto muške populacije bez trunke razmišljanja radije ugledalo baku mrazicu kak se sagiba pod borom i ostavlja poklone neg premorenom djedici pomagalo da se popne na sanjke i nastavi put.

Pa ako ste kupili kalendare sa ljepotama prirode, smatrajte ovo sredstvom protiv očobolje. Za ovo su Prokulin kapi amaterski pokušaj liječenja vidnog polja.



<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.