06

srijeda

studeni

2019

Ricinus iber ales

Naime, primijetila sam da već neko izvjesno vrijeme moje trepavice ne izgledaju baš trepavičasto. Ono, nekakve su mrljave i slabe, bez maskare bi rekla da se skoro ni ne vide. Pa sam pukim slučajem saznala da ricinusovo ulje pospješuje rast istih, ko i obrva i kose.
Malo sam ostala onak zabezeknuta, jer jedino korištenje ricinusa koje mi je poznato je ono za nekakav zatvor, da ne kažem opstipaciju. Pa sam išla malo guglat, da ja vidim jel ta priča o pospješenju rasta trepavica drži vodu. Prema onom šta sam pročitala, moje će trepavice - ako ih budem trackala ricinusovim uljem - kroz izvjesno vrijeme bit tak dugačke da ću dobit potres mozga od dužeg treptanja. Ono, dugačke da ću morat pazit kak hodam da se ne sapletem u njih.
I kupila ja u deemu ricinusovo ulje, sa pripadajućom keficom za nanošenje. Jedva skinula onu zaštitnu plastiku sa flašice, malo bacila oko na uputstvo za uporabu gdje opetovano piše da trepavice od toga rastu ko bijesne i da nije za oralnu primjenu. Pa neću ga pit, jebote, treba mi da postignem dramatik luk, a ne zato šta sam ga baš željna oralno primjenjivat, ne znam za šta. Trackam ja moje trepavice evo već treći dan. Navečer prije spavanja rašerafim flašicu i nadrljam moje trepavice u nastajanju, i nemrem iščekat da se za jedno desetak dana probudim sa trepavicama koje drapaju jastučnicu. Jer ja to zaslužujem.
Baj d vej, zguglala sam i da ricinusovo ulje potiče stvaranje kolagena i elastina, znači moglo bi ga se udrljavat i na lice pa se probudit ko toliko puta spominjana Hajdi Klum. Mogu se stavljat i oblozi za svaštanešta, kojekakve boleštine koje neću uopće spominjat jer ga planiram koristit isključivo u proljepšavajuće svrhe.

Znači - vi koji do sada niste znali za koju vražju mater treba imat ricinus u kupaoni, na vidnom mjestu - odma sutra kupit flašicu ricinusa i udri sa tretmanima, dok ne dođe do vrhunaravne preobrazbe. Legneš normalna, probudiš se ko superstar.
Kud prije nisam znala za blagodati ricinusa, mogla sam sad pisat ovo šta već pišem u Holivudu. Srećom, nikad nije kasno.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.