22

srijeda

svibanj

2019

Šeronka

Šeron Stoun je vraška ženska. Oduvijek bila. Pa ko ne pamti njene najpoznatije uloge u "Sirovim strastima" i "Sliveru"? ( Mislim, glumila je ona u još dosta toga, al nekako je najviše pamte u ovim filmskim izdanjima ).

Šeronka ima IQ 153 i članica je Mense, dakle ne govorimo o ženici koja je eto iskoristila svoje sjajne šta genetske šta druge predispozicije pa je razvlačilo kojekuda. Isto tak ima šezdesetjednu godinu, i izgleda fantastično za tu dob. Sad će oni nabrijani reć - e pa nije se vruća vode napila, pa šminka i filteri čine svoje, ko zna na šta liči kad ujutro osvane iz kreveta.
I listam ja danas vijesti, izbjegavam politiku jer izbjegavam, kad eto Šeronke na naslovnici portugalskog izdanja časopisa "Vogue". U neočekivanom izdanju. Crno bijela fotka, ona pluta mislim u nekom bazenu, vidi se neznatno jedna cicka ( mislim lijeva ). Znate kak izgleda? Ko milion novaca. Naslov naravno vrišti - Šeron Stoun pozirala gola blablabla, mislio bi čovjek - e saću vidjet šta vidio nisam. A ono tek sjajna fotka prekrasne žene. Golotinje vrlo malo, skoro pa ništa.
Moram tu napomenut nekoliko stvari. Prvo, sigurna sam da uopće nije nasekirana oko toga šta će neko reć i mislit oko njenog razgolićavanja; da je drugačije, fotkalo bi je u zimskom kaputu zamotanu ko mumiju jer eto šta ak joj neko vidi vrat. Drugo, sigurna sam da nije volontirala i pozirala iz dosade; ponudili joj, žena se našla u toj računici i odradila ponuđeno. Treće, obzirom na ono šta sam vidjela na fotkama žena izgleda bolje nego sve ove puste silikonjače i dakfejsovi zajedno, a mlađe su od nje barem trideset godina. Četvrto, a povezano sa spomenutim silikonjačama, slabo mi dođe kad vidim šta sve rade od sebe da bi povećale volumene koječega po sebi; sve mi dođe žao tih plastičara koji - istina za masnu lovu - samo dotrpavaju plastiku i silikon gdje već izvoljevaju klijentice. Šeronka od plastike nema ni p; nisam sigurna koliko se dorađivala botoksom il sličnim gluparijama ( sudeći po starim fotkama vrlo malo ), al je činjenica da izgleda fenomenalno.
Znate kakve smo mi žene; tražiš i tražiš manu dok je ne nađeš, te predebela je, te premršava je, te grozno joj stoji plava kosa, te nema struka, a ak ništa drugo konstatiraš da ima blatfus i traljavo hoda. Al ovo šta sam vidjela zapravo nema mane. Pa i da je naflajbana sa trinajst slojeva pudera, tijelo nemreš naflajbat, takvo je kakvo je. Njen genetski kod je čudo; osim visokog kvocijenta inteligencije bome ima i jako visok kvocijent sjajnog tjelesnog izgleda.

Fotke namjerno nisam htjela stavljat, koga zanima nek gugla. Šta se mene tiče, dabogda i ja tak izgledala sa šezdesetjednom. Šeronka je žena - zmaj.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.