18

ponedjeljak

veljača

2019

Malo o bjelini

Znam da sam već pisala o opravama za vjenčanje, al nisam mogla odolit a da malo ne propišem o nekim modelima za koje zapravo postoji jedno jedino pitanje - jel bi kreatora bilo bolje zadavit il živog zapalit?

Ako pažljivije pogledate prvu fotku, vidjećete neviđenu raskoš od cca četrnajst metara uludo utrošenog materijala, koji naravno ide u šir u tolikoj mjeri da ja ne znam u čemu bi je moglo odvest do crkve il matičara osim u tamiću il nekom prikladnijem vozlu, obzirom da se ipak radi o vjenčanju. Šta tek reć o pokrivalu za glavu, zamajkubožju? Kak da je s tom skalamerijom propeljaju bilo kuda? Kak da sjedne il se okrene, kud god krene sruši barem troje ljudi, ako pleše moguće su i dodatne kolateralne žrtve. Šta reć o ovim trkljama kojima joj pridržavaju bauštelu na glavi? Pa nemre je ispaćeni mladoženja ni poljubit od te drvenarije, s koje god strane da krene O tome kak bi je trebo prenest preko praga neću ni mislit.



Ako pažljivije pogledate drugu fotku, vidjećete sve samo ne vjenčanu opravu. Ovo više vuče na stolnjak koji su joj nekak prepetljali kojekuda umjesto oprave koju je polila gulašom. Malo vuče i na one bjelkinje koje su žrtvovali recimo King Kongu, u tak nešta je bila zafafuljana ona glavna glumica. Koliko na prvoj fotki mladenka mora pazit da ne sruši stolove, toliko na drugoj mora pazit da ne ostane gola golcata usred rođenih svatova, a morate priznat da to baš i ne bi bilo zgodno, pogotovo dok je u vlakiću pa je neko malo samo primi za rame i ode haljina ko da je bilo nije. Pa dok nađu drugi stolnjak u koji će je zamotat može jedino čučat ispod stola od mladenaca, jer su tamo najduži stolnjaci pa se ništa ne vidi.



Tak da je to sve skupa vrlo diskutabilno, možebitno i opasno, a može završit i neočekivanim striptizom. Zato oprez sa biranjem modela, vi kojima eventualno može zatrebat vjenčanica.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.