07

petak

prosinac

2018

Opera box

Ja jako volim operne pjevačice, evo momentalno ću objasnit zašto. Naime, treba tu nenormalno puno truda da se proizvedu svi ti visoki tonovi, pa treba znat malo i glumit, pa treba svaštanešta.

Zašto ja sad to pišem? Evo i to ću momentalno objasnit. Naime, dobijem jučer u poruci ne znam koji po redu screenshot mog toliko popularnog teksta kodnog naziva "Radujte se narodi", kojeg je eto sistemom copy paste ( lijepi, pa još lijepi, pa još malo lijepi, pa ga tako zalijepilo more ljudi ) na svoj zid natakarila ni manje ni više neg jedna operna pjevačica, sva u ushićenju jer je tekst divan. Toliko divan da ju je lokalna stranica nahvalila u svom članku ko autoricu teksta kojim je nasmijala do suza cijeli Facebook.
Ne bilo mi teško, ja pošaljem mail tamo njima, predstavim se i napišem da sam ja ko takva autor tog divno nasmijavajućeg teksta, ostavim podatke i datum kad je objavljen pa nek provjere. Eto meni obavijesti da eto saće se maknut sporni članak koji sadrži i moj tekst ( pod tuđim imenom ), jer naime bili su čvrsto ubijeđeni da je već spomenuta pjevačica autorica pa eto onda su malo izreklamirali sav taj silni smijeh. Makli članak, a i već spomenuta pjevačica ga obrisala sa svog zida, odgovorivši mi na poruku da je eto ona podijelila tekst koji je objavila njena prijateljica a koji ju je jako nasmijao, a nije znala ko je autor pa ga nije mogla ni imenovat.
Ona ne zna da je tekst kodnog naziva "Radujte se narodi" iskopiran na toliko zidova da je meni nemoguće intervenirat kod svih, jer bi morala dat otkaz na poslu i samo se borit sa svima onima koji su ga kod sebe lijepili ko bijesni i ima ih cijela jedna vojska, a svi su vrlo šaljivi po vokaciji. Ovdje sam eto intervenirala, jer mene nimalo ne nasmijava spoznaja da tamo neko mojim riječima nasmijava cijeli Facebook do suza.

Šteta, baš sam je mogla pozvat da pjeva na promociji moje zbirčice priča kad za to dođe vrijeme, i dat joj da pročita baš tu priču, i dat joj potpisanu knjižicu.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.