10

srijeda

listopad

2018

Vijesti iz nesvijesti

Danas aktuelni sat, ko u saboru. Inače ne prtljam po tim stravama od najfriškijih vijesti, al eto danas mi se baš hoće.

Pa ću započet sa vrućim kestenom zvanim poskupljenje opijata, pardon cigareta i alkohola. Znači jedan od ministara je iznimno zabrinut zdravljem nacije ( jer su spomenuti artikli štetni po zdravlje pa uzrokuju štokakve fele udara i neplodnost i upropaštavaju generacije koje dolaze - ako dolaze, jer mi smo ko nacija vrsta pred izumiranjem, sve nas je manje ) pa predlaže poskupljenje opijata, pardon cigareta i alkohola od 50%. Jer čim dignu cijene za 50% odma će svi ozdravit i izrodiće se na godišnjoj bazi tolko djece da će bit milina gledat kolko nas ima, a generacije koje dolaze prštaće od istog već spomenutog zdravlja jer se neće trovat dimom i zvonit flašama po dućanu. Pa ko još normalan puši i pije ? Već se vidim kak na dnevnoj bazi trčim maraton i rušim svjetski rekord u ronjenju na dah sad kad poskupe cigarete, jer šta ću drugo radit neg se bavit sportom.
Drugog ministra ne brine zdravlje nacije neg mogući šverc; e taj je definitivno svjestan bolne spoznaje da će ljudi i dalje pušit i pit, al će ić po derivate preko grane il kupovat od onih koji će si dat truda pa nabavljat robu i prodavat je ovdje po povoljnijoj cijeni. Lako meni za ministre, šta sad ja da radim ? Da kupujem trenirke i badekostime il ne ? Znate ono, šta ak nakupujem sportsku opremu pa skužim da mi ipak ne treba ni maraton ni ronjenje na dah i da i dalje želim živjet u nikotinskom dimu i oblagat pluća katranom? Pa jebote dođe mi i da se propijem, kad je bal nek je maskenbal, ionak će bit šverca pa ću nabavljat sve šta mi treba.

Pa sam onda nasjela na priču kak je pukla veza naše poznate blogerice koja ima skoro četristo tisuća sljedbenika, eto odma i videa s njenim viđenjem situacije gdje ona onda trtlja o neženjama koji nemaju šanse, o Čarlsu koji je nažalost još uvijek tu, o tome kak se vrijeme može puno pametnije iskoristit neg visit na internetu i kak treba pregledavat dojke, sebe radi. Završna poruka jednominutnog videa glasi - ostanite ljepi, prpošni i sisati.

Pa ja ostala ful u čudu ko začuđeni svatovi, jer mi nije jasno kakve veze ima ljepota i prpošnost i sisatost sa Čarlsom. Ako bi mi neko objasnio bila bi mu jako zahvalna. ( Mislim, tak mi i treba kad otvaram svašta al eto...radoznalost je ubila mačku, a mene ostavila i dalje dezinformiranom. Saću momentalno zapalit i možda otvorit i limenku pive, a vezano za prvu aktualnost, tu bar skroz razumijem o čemu se radi. )

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.