29

nedjelja

travanj

2018

Zahodski selfi

Sigurna sam da ste i vi primijetili da svaka, ali baš svaka poznata ženska osoba mlađa od recimo 35 najradije opali selfi usred zahoda.

Znate ono - uređena ko za krunidbu, to je šminka i roba od parsto ojra, a okolo pločice, lavabo, vece kotlić, školjka...E sad, možda sam ja il prestara il preglupa da shvatim čemu se slikat usred keramike i sanitarija, al da mene neko natjera da se napirlitana naslikavam usred srijede zahoda - pa glavu bi mu rašerafila.
Osim toga, to su pretpostavljam fotke iz pišalnika u hotelima ili kafićima. Jer da doma kreneš opalit selfi u zahodu...jao Bože. Tu je košara sa zmazanim vešom pokraj koje je prašak za veš, ako makneš vidi se možda malo paučine.
Tu je vešmašina na koju je natrpano andrlja da se jedva vidi ( fen, četke, košarica sa šminkom u kojoj ima svačegnečeg nepotrebnog - fale samo dijelovi za fap, vlažne maramice, pjena za brijanje i barem pet poklopaca od ničega ), dok to skloniš ode dan.
Tu je bojler, koji smeta kak god se okreneš; a kud zvat majstora da ga skine sa zida samo dok opališ selfi, pa ga odma vraća nazad jer bez bojlera nemreš bit, potrebnija ti je topla voda od zahodskog selfija.
Tu je vece školjka, pa bil je ostavila otklopljenu il poklopila da se ne vidi osvježivač, šta ko mora znat jel koristiš Bref il Duck il kak se već zovu.
Tu je tuš kabina zrela za detaljno čišćenje u kojoj ima preko nekoliko praznih bočica, čija je jedina svrha da popadaju kad otvoriš tuš.
Tu je špigl čija je polica zatrpana praznim i punim bočicama parfema, kreme koje se koriste i one koje se ne koriste, tuba kaladonta stiskana od sredine pa mora stajat vani jer inače prevrne čašu sa četkicama za zube pa sav krameraj padne u lavabo.
Na vratima naravno ima vješalica na kojoj visi sve osim vjenčanice.

I kud se tu možeš slikat? Nema mjesta ni za iglu gurnut. Jedino radit selfi kad se napravi generalka. Al onda si mrtva umorna i izgledaš ko iskopina s Hušnjakovog brda.
Zahodski selfi rezerviran je samo za ful selebritije i one koje ne moraju trackat da bi sanitarni čvor u kući bio blistav.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.