24

utorak

travanj

2018

Smak svijeta zaobišao je Noć knjige

Unatoč silnim najavama tog nesretnog smakotvorca, ispostavilo se da je i ovaj put skikso u predviđanjima.

Jučerašnji je dan završio ko i svaki drugi, osim što sam u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Petrinji čitala svoje pričice, crtice, smjehotvorine - kako god ih se nazivalo. Moram reć da je bilo vrlo ugodno sjedit na njihovom crvenom trosjedu i čitat. Bilo je puno smijeha i dobre vibre.
Pa obzirom da je u pitanju bila za mene malo i posebna večer, prilažem i nekoliko fotki koje sam teškom mukom uspjela probrat jer mene kamera ne voli baš previše, uglavnom na fotkama ispadam blago rečeno čudnovata.Tonka, prekrasna djevojčica naše slikarice Ivane Švragulje, odmah mi je uručila buketić na dar, uz čvrsti zagrljaj ( iako je kasnije prokomentirala da nije baš puno razumjela od mog čitanja )Jedna onak vrlo ozbiljna fotka, uvod je u tijekuGordana Dumbović, knjižničarka, pokušava objasnit okupljenima čemu se mogu nadat u idućih sat i nešta sitnoMalo čarobnih napitaka; dvoje iz gužve dobili su poseban napitak koji im je donio i mali poklončićMoja prijateljica Brankica primila se čitanja ( ja sve nastojim držat pod kontrolom prek naočala )Moja prijateljica Božena primila se čitanja ( ja nastojim ostat ozbiljna, ipak čita moj tekst )I moja prijateljica Ivana se primila čitanja, ja imam inventuru odabranih tekstovaJedna nasmijana za kraj, pored plakata za Noć knjige; ipak su smjehotvorine u pitanju, šta me nasmijalo ne znam


Naravno da sam i ja čitala, al sam na svim fotkama pogurena ko da sjedim za tkalačkim stanom. Pa sam odustala od objavljivanja onih na kojima ja čitam.

I mislim da dugo neću stavljat fotke, smorilo me al skroz.
<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.