H r v a S T k a !!!!

petak, 29.04.2005.

ZBOG EU, SANADER LAŽE I KAD JE CRKVA U PITANJU

Funkcionalno ,koristoljubno i samo(za)ljubivo antihrvatstvo,laž,obmana,priče koje nemaju veze s istinom, kriminal,praznoća,neprosvijetljenost,nerad (ičega vrijednog za društvo),koristoljubnost -tos u odlike 'sposobnih i mudrih političara' u Hrvatskoj.Te su odlike naravno oni samoproglasili, uz pomoć medija koji su korumpirani i (raspro)dani.
Nadasve, sve gorenavdene osobine zastupljene su u liku, naličju i uskoro (kakvim se tempom deblja) obličju Ive Sanadera, jeftinog uvezhenog teatrologa, koji je po mjeri ostataka ostataka nekog HDZ-a skrojio mašinu koja uništava Hrvatsku i Hrvate učinkovitije od najcrnjeg komunističkog scenarija.
Stoga, u usporedbi s Sanaderom,Kosoricom, Žužulom i inim, Ivica Račan,predstavnik najgorih četredeset godina Hrvatske i Hrvata, ispada kao najdesniji ustaša.

SANADER JE OPET LAGAO,DOK NASTOJI UHITITI OSLOBODITELJA HRVATSKE I HRVATA, GENERALA ANTU GOTOVINU.
NAIME, NEKIM ČINOVNICIMA EUROPSKE UNIJE KOJE SU ON I NJEGOVA KITAROVIĆKA NAZVALI 'TASK FORCE' (force inače znači i prisiljavati), SPOMINJU ČAK I CRKVU STAVIVŠI JE NA MJESTO PROTIV NARODA I GENERALA GOTOVINE,KOJI JE SVETAC ZA GAMAD IZ EU, ISTE ON EU KOJA JE PODRŽAVALA GENOCID SRBA NAD HRVATIMA I HRVATIMA I HRVATSKOJ ČINJENIČNO/PRAVNO STVORILA NEMJERLJIVE ŠTETE U LJUDSKIM I MATERIJALNIM GUBICIMA.

Nadalje, u plaćenim medijima (pr.: EPH, u zamjenu za Slobodnu Dalmaciju), Sanader je svvoj posjet Papi ivanu Pavlu II proglasio posljednjim službenim posjetom koji je jedan državnik imao kod Pape prije njegove ovozemaljske smrti.
Istina je,naravno, drugačija: Posljednja Sanaderova posjeta nije bila službena nego je bila njegova u predizborne svrhe. Do te posjete, odnosno kratkog primanja Pape hravtskog premijera, došlo je privatnom linijom,ne službenom. I ne Sanaderovom.
Videći kako se ruši njegova kretenska konstrukciju o primanju Hrvatske u EU kao isključivim dvogodišnjim ciljem i svrhom (ne)radom tisuća državnik službenika, Sanader je zamolio splitskog biskupa u mirovini da mu pokuša ugovoriti (neslužbeno) primanje kod Pape.
Obzirom da je naveden biskup poznavao Papu, i s njim se sprijateljio, u vrijeme dok su obojica bili biskupi,biskup je isto napravio za Sanadera, prije sveg za Hrvatsku.

Vjerujem da danas, nakon što čuje Sanadera, biskup traži odrješenje grijeha.

- 10:54 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 27.04.2005.

KOJE SU VJERE 'ZAPOSTAVLJANI' IZ BREZOVICE; ZBOGOM SANADERU,KOSORICI I KRIMINALCIMA

Danas samo kratko.
Simetrija je najvažniji postulat odnosa izmedju ljudi,naroda,vjera itd.
Muslimani i islam su protjerali katolike, vršili stoljetne genocide nad njima, pokrštavali ih i uvozili svoj
(ne)civilizacijski mrak gdje god su došli, a Hrvate stajali hrvatske Bosne.
To je još uvijek tako u Bosni, gdje neuki muslimani mrze Hrvate,katolike i obespravljuju ih na sve načine,
uz pomoć nižerangirane gamadi iz EU, UN. iako je Bosna povijesna hrvatska zemlja.
U invaziji na zapadn(ij)u civilizaciju, Muslimani su se iznenada uselili u Zagreb, više od 20.000 od oko 130.000 novoprijavljenih stanovnika u Zagrebu od 1992. godine (i to samo službeno registriranih).
Pritom, svaka čast izgnanim Hrvatima koji su morali ostaviti svoje domove i hrvatsko ognjište pred,
uglavnom,četničkim i muslimanskim krvolocima.
Nehrvati i antihrvati, ubačeni kod nas pod skutama Alaha i svojih hodža, krenuli su u rušenje Hrvatske,
a ljudska smeća, lažovi i isprazni prevaranti tipa Sanader,Kosor i sl. spodoba nisu ništa učinili za Hrvate u
Bosni koje gubimo (kao i Bosnu).No, radi par pisdulja koje vode udruge o tzv. ljudskim pravima- zapravo
paravan za uništavanje svega hrvatskog i Hrvata- Sanader i njemu podredjeni itekako vode računa o
'ljudskim pravima' nehrvata i antihrvata, raznih Roma (zašto se ne zovu Cigani, kada im se tako zove
pokrajina u Indiji odakle su potekli), muslimana i njima sličnih, a hrvatskoj civilizaciji i dostojanstvu života
XXI stoljeća -nedoličnih.

EVO SAMO JEDNOG CITATA O SIMETRIJI U BOSNI I HERCEGOVINI, TJ. ODNOSU MUSLIMANA I ČETNIKA PREMA HRVATIMA:
"Pola godine nakon lokalnih izbora u BiH Sarajevo je napokon dobilo vlast. Najprije je, nakon mnogo političkog natezanja, konstituirano Gradsko vijeće. Za predsjednicu je izabrana Aida Habul, Bošnjakinja iz Stranke za BiH. Mnogima je već tada bilo jasno da će i funkcija gradonačelnika Sarajeva pripasti predstavniku istoga naroda, s obzirom na to da je najviše glasova u tom gradu osvojio SDA. Prije tjedan dana to se i dogodilo, na prvoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnicom je postala Semiha Borovac. Precizni analitičari SDP-a BiH tada su izračunali da su, nakon punih 127 godina, na dvije čelne funkcije u Sarajevu imenovani pripadnici samo jednog naroda! Prema njima, to je vrhunac kršenja načela multietničnosti BiH na kojemu je ta zemlja nastala i na osnovi kojega opstaje stoljećima.
No, sarajevska je zbrka malo veća od same podjele funkcija jer je grad odavno podijeljen na Istočno (bivše Srpsko) Sarajevo i Sarajevo. U Istočnom Sarajevu, koje pripada Republici Srpskoj, Srbi sasvim dovoljno participiraju u vlasti. No, zato Hrvata tamo praktično i nema, dok u sarajevskom Gradskom vijeću sjede samo četvorica. U svakom slučaju, daleko ispod onoga što im je zajamčeno Petritschevim ustavnim amandmanima.
U Zubakovu NHI-ju nikako se ne mogu složiti s time, osobito ne s činjenicom da u Sarajevu sve funkcije pripadaju Bošnjacima. NHI je stoga pozvao Izborno povjerenstvo da izbor Gradskog vijeća proglasi nelegalnim. Pozvao je i Paddyja Ashdowna da Statut grada Sarajeva uskladi s Ustavom te na istovjetan način kao i u Mostaru osigura proporcionalnu zastupljenost svih naroda u gradskim strukturama vlasti.
Mi zapravo smatramo da je Mostar dobar model prema kojemu treba urediti i Sarajevo, Tuzlu, Zenicu i Banju Luku. Za Sarajevo je najbolje rješenje da se uredi kao distrikt, no svakako je najvažnije da za početak dobijemo zakon o glavnom gradu te da sve gradove u zemlji uredimo prema istim načelima...."

Osobno sam bio žrtva reakcije hrvatskih ravnatelja koji su otpustili mene da sačuvaju,slušajte ovo,'obraz škole' u kojoj sam predavao:Naime,oko načina nastave pobunili troje roditelja-podrijetlom Ciganin, Srbin i musliman u Zagrebu (zašto nisu u svojim zavičajima, tko im je dao uopće boravišne dozvole !!!???!!!). Najgore, njihova djeca su imala dobre ocjene, ničim nisu bila izdvojena, pet šestina učenika drugih razreda (Hrvata) bilo je superzadovoljno s nastavom, naučili su par mjeseci više nego u nekoliko godina ranije,ali...
Hrvati se boje Hrvatske radi par glupača iz EU poput Carle del Ponti i nekakvih Flunderica i njihovih udruga koje su financirane novcem izvani (zbog destabiliziranja i ukidanja identiteta Hrvatskoj)....

A sad na meritum teksta. 'Zlostavljanje' štićenika u Caritiasovom domu u Brezovici, oko čega su se digli svi antihrvatski mediji poput,pr.Jutarnjeg lista.
Prvo, tko je tužio,koja je inspekcija spoznala zlostavljanja, na temelju čega (djeci se ne smije vjerovati, kao i roditeljima djece,čak i u 'normalnim' osnovnim školama).Uvijek treba navesti ime tužitelja,zlostavljanog, pa ćemo vjerojatno vidjeti da su polovina te 'zlostavljanje' djece muslimani, jer svi muslimani slušaju svoga hodžu.
Isti oni koji nakon tri mjeseca boravka i stanovanja u Beogradu postanu po nacionalnosti Srbini, ali u Hrvatskoj su uvijek protiv Hrvatske (osim izuzetno časnih iznimaka kojima se i divimo zbog njihovih postignuća i odnosa prema Hrvatskoj).
Muslimane nitko razuman ne zove u našu Hrvatsku, stoga oni dolaze planski s islamskim ciljem ovladavanja Europom putem demografije i 'demokracije' s 'ljudskim pravima', a ti 'kulturni' i 'civilizirani' EUropljani poput Chirca i Schroedera izjednačavaju smrdljivu feredžu s Gospodinom Isusom Kristom.U EUropskom ustavu i sudskim presudama oko religijskih obilježja.
Prije svega, to je dokaz da nemaju pojma čak ni o najelementarnijim stvarima oko EU-primjerice, dvanaest zvjezdica EU,to je aura oko Djevice Marije. Da kršćanstvo je uljudilo divlja plemena današnje tzv. Zapadne Europe....

U takvoj umjetnoj EUropi probisvjeti tipa Sanadera i njegovih pomoćnika najbolje se snalaze jer ta EUropa nagradjuje komuniste koji su razgradjivali Hrvatsku pod okriljem SFRJ, kao i beščasne tipove koji su lažima i izdajom došli do (privremenog) trona.

Ali najesen, Sanader, smrdljiva Kosorica i Žužul šetati će Bogovićevom ulicom, poput svojedobno neandertalca Stipe Mesića, čekajući poziv iz odvjetništva radi istraga. HDZ će biti konačno vraćen onima koji su ga stvorili,kao i nezavisnu Hrvatsku. HDZ KAO HRVATSKA SLOBODARSKA STRANKA VIŠE NIKADA NEĆE PRIPADATI BLJUTAVIM SITNOZORNIM KRIMINALCIMA, PROFITERIMA I PROBISVJETIMA KOJI U IZDAJI HRVATSKE VIDE 'EUROPEIZACIJU HRVATSKE'.

Problem je u plošnoj konstrukciji 'maga' novinstva Ive Pukanića koji Gjuru Pericu stavlja na čelu refomističkih snaga za spas HDZ-a. Hebrang da, Glavaš da,ima nas puno više i stostruko kvalitetnijih od sadašnjih tragičnih humanih resursa HDZ-a, ali nemojte ime Perice,koji je robijao za Hrvatsku, sa slikom druga Tite pored kreveta, izustiti uzaludno.
Čovjek će dobiti infarkt i neće moći spavati doki se ne ispriča svom predsjedniku, svehrvatskom gmazu, lopovu i prevarantu Sanaderu.
Reforma HDZ-a za koji mjesec biti će izvedena cjelovitije i integralnije.

Zbogom Sanaderu.

- 13:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 26.04.2005.

VEČER KAD JE ODLUČENO O (KRIMINALNOM) MODELU PRIVATIZACIJE; KAKO JE SANDER POSTAO PREDSJEDNIK (trenutačnog) HDZ-a

O večeri kada se iznad jednog trga u Zagrebu odlučivalo o početku i načinu (kriminalne) privatizacije, izvijestiti ću Vas ju jednom od sljedećih blog poSTova.
U svakom slučaju,pod okriljem Franje Tudjmana (koji je opet želio najbolje, da hrvatsku imovinu ispočetka zadrže njemu povjerljivi Hrvati, no sve je to ispalo kao dramatična groteska), te je noći pala odluka da se obogati bez ikavih zasluga nižerazredne referente, sadničare lukovice, bezlične dijasporce iz Kanade,od kojih su neki bili znani udbaši, uz glasno protivljenje (prihvaćenom modelu 'privatizacije') od strane, primjerice, dr. Mate Babića, Bernarda Jurline i dr.
Potonji su, naime, zastupali 'slovenski' ili pravičniji model privatizacije onima koji su sudjelovali u stvaranju tog kapitala svojim radom, energijom, znanjem itd.

O tome kakvog je zla, materijalnog masakra, osiromašenja i opće depresije nanijela provedena prretvorba i privatizacija nema boljeg opisa nego- nacionalni mironodopski zločin koji ne zastarijeva.

Ali posvetimo se sada udebljalom smradu,prevarantu,poligloti i izdajniku Hrvata i Hrvatske-mrskom nam i odvratnom dr. Ivi Sanaderu, koji je po svojoj slici i (ne)prilici odabrao najbliže pomoćnike-komunistu i lopova Žužula i drolju koja je najniži oblik postojanja-praznoglavu (polu)srpsku kozu Kosoricu.

KAKO JE SANADER UOPĆE IZABRANA ZA PREDSJEDNIKA (v.d. ili trenutačnog) HDZ-a, AKTUALNO JE PITANJE NAKON ŠTO JE ROPOTARNICU POKUŠAO SMJESTITI SLAVONSKU LEGENDU, BRANIMIR GLAVAŠA, NAŠEG BRANKA.
Ovaj tekst je ekskluzivan jer se još nigdje nisu mogli pročitati scenariji Sanaderova dolaska na čelo HDZ-a, nakon čega nastoji razmontirati i uništiti tu stranku, ostavljajući ga na upravljanju osim sebi i dvoje gorenavedenih nemoralnih komunističkih lopova.

Prije VII Sabora HDZ-a 2001. izradjena su tri scenarija kako će Sanader doći do predsjedničkog mjesta stranke. Kako je Sanader profesionalni lažov još od 1990/1991 kada se hvalio svojom silnom imovinom i poduzetničkim postignućima u dijaspori, razumljivo je da je krenuo i u osvajanje HDZ-a obmanama, uz ljude dobre volje,koji su primjerice u izboru dr. Ivića Pašalića vidjeli definitivan kolaps stranke u političkom životu Hrvatske.

1. SCENARIO: Branimir Glavaš je sa svojim Barabarošima iz Osijeka bio zadužen za osiguranje svega pri izborima, što je definitivno onemogućilo prljavu igru dr. Pašalića. Kontrola izbornih mjesta od strane Glavaša odlučujući je čimbenik pri izboru Sanadera. Takodjer, operaciju nad 'društvom umirovljenih' članova HDZ-a naziva 'Pokojni Sulimanac' vodio je i obradio dr Ivo Kujundžić,koji je preko svojih veza podijelio Odborima HDZ-a po županijama po tri akreditacije i to samo onima koji će glasovati za Sanadera. Time se osiguralo 66 glasova za Sanadera (21 županija + Zagreb),
2. SCENARIO: Pripremljena je biračka kutija u kojoj je bilo 120 izbornih listića za Sanadera,6 neodlučnih i 12 za dr Pašalića. Kako je Glavaš vodio osiguranje, u najgoroj varijanti zamjena kutija ne bi bila problem, jer u prostorije gdje su bile kutije nije smio ući nitko osim osiguranja.
3. SCENARIO: Neven Jurica je mjesecima obradjivao osobe za Sabor i zvao samo one koje su bile 100% za Sanadera. Kvaka je u toime što su većina tih (od njega) 'pozvanih' napustili ili bili izbačeni iz HDZ-a (primjer: Leon Suljić) od samog dr Franje Tudjmana, ali mnogi su se pojaviili na Saboru koji nisu uopće bili delegirani i glasovali su za Sanadera.

Drugim riječima, Sanader ni teoretski nije mogao ne uspjeti, jer je pripremio varijante za osvajanje vlasti na bilo koji način.Oni koji su mu pomagali, smatrajući ga početkom reforme HDZ-a, gorko su požalili prvu sekundu kada su to odlučili (Glavaš se uvijek kajao za to, jer takvog koristoljubnog antihrvata kao Sanadera nema ni u SDP-u!!!). Sanader je običan gad koji ništa ne zna (osim, navodno, jezike) a pomoćnici mu imaju kvocijent inteligencije PROSJEČAN kroz 10.
A te se spodobe brinu o našim sudbinama, pritom se bogateći (kriminalom,naravno, i to javnim!!!????)

Kod ovoga treba još spomenuti i tajnu operaciju 'krtica' ubačenih u protivnički tabor dr. Pašalića,kojim su trebali započeti akciju protiv 'herr Flicka' u slučaju izjednačenog glasovanja ili poraza Sanadera. Krtice su bili Kalameta i Ivan Šuker,koje su ranije ucijenili Luka Bebić i Vladimir Šeks, radi tajnih poslova i dogovora u svezi s jednim morskim prijevoznikom......

- 15:09 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 22.04.2005.

BLOG KOJI DEINSTALIRA SANADERA I NJEGOVO SMEĆE - ODLAZAK 'USPJEŠNOG DR. IVE' U CIVILIZACIJSKI KONTEJNER, NADAJMO SE I U PRITVOR!

Kada smo, uz podsmijeh upućenih i 'dobro upućenih', još u veljači 2004., iz našeg Maksimira najavili da ćemo deinstalirati, prognati i dovesti do kvalitetnog istraživanja kriminalnih radnji (bogaćenje, stambene sramote itd.) smrada Ive Sanadera, njegovih najbližih pomoćnika Miomira Žužula i (pro)srpske gadure Jadranke Vlaisljavljević Kosor, nitko nije vjerovao.Svi su tada mislili da smo 'redikuli' i 'oridžinali', jer smo djelovali iz mišjih rupa, putem internet foruma i blogova, u Hrvatskoj i dijaspori, opskrbljujući informacijama medije (koji su ionako antijhrvatski, tj. proEUropski,a donedavno su bili, zajedno s Ninom Pavićem pro-jugoslovenski).
Do medija nismo uspjeli niti doći, ali oni jesu do naših informacija (koje su im bile poslate)

MI SMO TI (A NE ONAJ MAJMUN MATIJA BABIĆ,KOJI JE DO SLAVE DOŠAO TIME DA MU JE NETKO POSLAO OBJAVLJENI VIDEO SEVERINE) KOJI SU NAJAVILI KAKO ĆEMO RUŠITI IZDAJNIČKU TROJKU IZ NOVOG HDZ-a KOJI JE UNIŠTIO SVE ŠTO JE ISKONSKI, HRVATSKI HDZ ZASTUPAO.
PRVI JE NA REDU BIO MIOMIR ŽUŽUL, KOMUNISTIČKO SMEĆE,KOJI SE ODJEDNOM OBOGATIO HRVATSKOM I ZAPADOM (PUTEM POLITIČKOG KRIMINALA, ŠTO JE MODUS VIVENDI KOD NAS),DAKLE HRVATSKOMM I ZAPADOM PROTIV KOJIH SU BILI ON, NJEGOV OTAC,STRIC...
ONDA SMO REKLI I DALJNJIM DOKUMENTIMA POTVRDILI DEINSTALACIJU JADRANKE KOSOR S BILO KOJE LJUDSKE RAZINE, NA ONU KOJOJ PRIPADA (SiCG).
A NA KRAJU, DOALZI NJIHOV MENTOR, GURU, ŠEF, S UDEBLJANOM GLAVOM DIVLJEG GUDINA- ČUVENI dr.IV O SANADER
(koji se valjada udebljao od silnih briga primitka Hrvata u EU, tj. na svojim turističkim putovanjim po bespućima nižerazredne EU birokracije)
Oni, ali ne samo oni (tu će biti i drug Linić, Džapić,oni koji se vrte oko kriminalnih radnji i daljnji) biti će izloženi istragama, ako treba i vanhrvatskih komisija, te sudjenjima Naroda Republike Hrvatske protiv njih i to pred 13-članom porotom.
Kada se danas sjetim da je Branko Glavaš,podržan od Ivan Bobetka, Gjure Perice, dr. Golema i dr. u jednoj udruzi unutar HDZ-a, bio taj koji je doveo Sanadera, uz nadahnuti govor HDZ-ovih prvoboraca, poput primjerice don Ante Bakovića (čije su se višedesetljetne, osporavane i prezirane od neuke javnosti, opomene o izumiranju Hrvata, na žalost ostvarile), na čelnu poziciju HDZ.a 200 i 2001.
A od tada Sanader uzgaja 'europsku, gospodsku i uljudjenju' stranku (možete si misliti,uz kriminale čelnika novog uljudjenog HDZ-a i rada protiv hrvatskog naroda i hrvatskih interesa), u kojoj je on jedina osoba, a slinavi priljepci (Kosor i dr.) samo njegove ekstenzije.

Evo malo citata uljudjenog Sanadera koji je prertvor(bio) - jamio - jednu nekoć časnu stranku s časnim članovima u prćiju svoga koristoljublja,a protiv Hrvata:

Račan i ekipa čuvaju Sanadera
Iako tu i tamo kritizira Vladu, vodeći SDP-ovac kao da je zadovoljan svojom (o)pozicijom u parlamentu. Vladi podrška visi o niti, ali združena opozicija Ivi ne želi pakovati.
"Nećemo reagirati na najnoviji raskol u HDZ-u" rekao je vođa najjače oporbene stranke Jutarnjem listu. HDZ je isključio iz stranke svoja tri saborska zastupnika i Vlada je vrlo blizu da ostane bez parlamentarne većine.

kao i:

'Ovo nije raskol, a Glavaš je neodgojen, glup i bezobrazan', kaže Sanader nakon što je središnjica jednoglasno isključila slavonskog šerifa. 'Sanader je tašt i samoljubiv', veli Glavaš.
[I] ZAGREB - Nacionalno vijeće HDZ-a jednoglasnom odlukom isključilo je u četvrtak iz stranke Branimira Glavaša, Vladmira Šišljagića i Ivana Drmića zbog "djelovanja suprotnog programu stranke" i imenovalo Tomislava Ivića stranačkim povjerenikom za Osječko-baranjsku županiju, izvijestio je predsjednik HDZ-a Ivo Sanader.
Povjerenik će ustrojiti povjerenstvo koje će izraditi izborne liste za Osječko-baranjsku županiju za predstojeće lokalne izbore, rekao je Sanader, dodavši da je Nacionalno vijeće jednoglasno poduprlo i odluku Predsjedništva stranke prema kojoj je regionalizacija Hrvatske apsolutno suprotna programu HDZ-a. Povjerenik Ivić donio je i odluku o raspuštanju osječkog Gradskog odbora HDZ-a.
'Ne bojim se Glavaša'
"Ovo nije raskol u HDZ-u", pokušava umanjiti štetu Sander, podsjećajući da je i ranije bilo sličnih slučajeva, spomenuvši pritom Matu Šimića, Ivića Pašalića i Jozu Metera. "Nakon njih je HDZ bio još jači", rekao je Sanader.
"Riječ je o odlučnosti HDZ-a da za bilo koje pitanje donese čvrste i snažne odluke."
Upitan boji li se da bi Glavaš mogao iznijeti "prljavi veš", Sanader je odgovorio protupitanjem - "Kada smo se ičega bojali?" - te dodao da je HDZ-ovo vodstvo pokazalo da ima viziju kako reformirati stranku, pripremiti je za izbore i vratiti joj vjerodostojnost.
Neodgojen, glup i bezobrazan
Upitan kako komentira činjenicu da je baš Glavaša prije godinu dana proglasio vizionarom, a sada ga isključuje iz stranke, Sanader je odgovorio da je Glavaš to "pogrešno shvatio" i da mu je vizija o regionalizaciji bila pogrešna.
Sanader je također osudio Glavaševo ponašanje ocijenivši ga neprimjerenim, nepristojnim i za svaku osudu, a posebice prema stranačkom kolegi Florijanu Borasu. "Takvo ponašanje pokazuje Glavašev nedostatak kućnog odgoja, političku glupost i bezobrazluk", rekao je Sanader.
Predsjednik Sabora i osnivač HDZ-a u Osječko-baranjskoj županiji Vladimir Šeks ocijenio je da je u toj županiji vođena politika suprotna stranačkoj i prikriveno djelovalo protivno programskim načelima.
Na pitanje je li bilo teško donijeti odluku o Glavaševom isključenju s obzirom da su bili prijatelji, Šeks je odgovorio parafrazirajući Aristotela - "Dragi su mi prijatelji, ali draža mi je istina".
Odluku Nacionalnog vijeća poduprli su predsjednici HDZ-ovih slavonskih županijskih odbora: vitovitičko-podravskog Josip Đakić, brodsko-posavskog Zdravko Sočković, vukovarsko-srijemskog Petar Čobanković i požeško-slavonskog Anto Bagarić.
HDZ-ov program je zastario
'Neovisno' o ovoj odluci, u isto vrijeme dok je trajala sjednica Nacionalnog odbora HDZ-a, Glavaš je u Osijeku najavio da će biti nositelj nezavisne gradske i županijske liste, koje će Izbornoj komisiji predati u četvrtak popodne. Iako rok za predaju istječe u ponoć, Glavaš kaže da je u kratkom vremenu prikupljeno 1300 potpisa.


Uz gorenavedenu blamažu Sanadera i priljepaka, dodajem citat iz teksta o pravim razlozima 'ludovanja' za Gotovinom, hrvatskim ratnim junakom:


Odštete
Ivana Arapović

Otkako je, 1995., završio jedan rat hrvatskog naroda protiv Miloševićeve genocidne politike, ili, hajde neka bude 1998. kao što bi posljednjih godina htjeli neki novo-pristigli “osloboditelji” u Vladi, Hrvatsku silom-ili-milom guraju “u Europu,” a drugi pak iz Europe.
Hrvatska politika “iz Europe, u Europu,” “iz šupljega u prazno,” nikad nije bila bezbojnija nego danas kada je dobila pljusku odgodom hrvatskih pregovora o članstvu u Europskoj Uniji. Zasluženu pljusku, rekli bi oni koji već deset godina nakon rata, jedino sanjaju o povratku u svoje domove[I]
.
Kad smo u svome domu, svoji na svome, cijeli svijet nam je “Europa,” ili “Amerika” tko voli.
Političari su zanijemili. Malo im tko vjeruje da je general Ante Gotovina uzrok propasti njihove politike a i u njihovu politiku. Čak su i neki vodeći mediji u svijetu zapazili da je general Gotovina samo izgovor. Niti je on izabrani (politički) čelnik u Hrvatskoj, niti vidljiva javna figura. (FT, 10.3.2005.). Zaista, i kad se kao aktivni general HV usprotivio kriminalizaciji Domovinskog rata, potom umirovljen, general Gotovina je pokazao nezainteresiranost za bilo kakve pozicije, rekavši da njemu nikad ne će biti dosadno. Očito.
Čak ni neko navodno “povjesno” savezništvo s Njemačkom ne pije vode, koje je pola stoljeća služilo za blaćenje i progon Hrvata (2. svj. rat). Ni službeni se Berlin ne će “bosti s rogatim” Tužiteljstvom u Haagu. I Njemačka nađe u Gotovini izgovor za uskraćivanje potpore Hrvatskoj za članstvo u EU, što je brzo povukla, još uvijek tražeći "potpunu suradnju" te predavši "vruće kestenje" Ministarskom vijeću. (FT, 10.3.2005; CAA, March 18, 2005) Hvala Bogu.
Zapravo, general Ante Gotovina, heroj obrambenog Domovinskog rata, jest izgovor za puno toga. Lažno optužen, izgovor je za neplaćene ratne odštete Hrvatskoj a i položaj Hrvata u BiH, stiješnjenih u “federaciji” u kojoj je Srbija dobila utjecaj nad pola BiH a drugom polovicom, preko Sarajeva, širi se Lord Paddy Ashdown koji je sebe proglasio najvećom kolonijalnom vlasti u povijesti BiH. Pa se sprema do mora i obnova velikosrpstva. (Vjesnik, 7.3.2005.) Izgovor je i za kršenje međunarodnih obveza članica EU u slučaju hrvatskih pregovora stoga što su prepustile političke odluke i sudbinu cijele jedne države, Hrvatske, Tužiteljstvu u Haagu, praktično jednoj osobi, Carli Del Ponte. (CAA, 3.3.2005.)
Epidemija takvih izgovora se širi i na predstavnike NATO-a iz čijih redova su neki i operaciju NATO-a (bombardiranje Srbije i Crne Gore 1999.) javno proglašavali “agresijom.” (VoC, 14.3.2005.) Kanadski senator Nolin je nedavno izjavio da s generalom Gotovinom na slobodi nema pregovora o ulasku u NATO. (SD, 13.3.2005.)
Fino. Što će sad Hrvati!? Ili bolje reći što će hrvatska vlada?
Voila, pojavile su se kojekakvi crtići i video-igrice o lovu na Gotovinu, pa koga "upucaju." Na primjer, Video NovaTV se šali sa saborskim zastupnicima koji bespomoćno plešu po Saboru “Gdje si Ante,” a Crocafe ima lovačku igru o Gotovini, Den Haag Saloon, samo bez predsjednika na kavi.
Račan i Sanader, pogođeni odlukama u Europi, očito su se našli ugroženi i dižu novac za svoju zaštitu iz hrvatskog proračuna! (Hina, 17.3.2005.) Nek im plati EU! Kao da Račana i Sanadera lovi cijela EU a ne generala Gotovinu! Tko zna.
Naime, Račanu i Sanaderu navodno prijeti, ni manje ni više, nego brat generala Gotovine! Očito se previše igraju. Sad kad je postalo jasno da su uzalud trošili mandate i hrvatski proračun po Europi (a najmanje za Hrvatsku!), POA može i dalje pravdati njihovu propalu politiku i troškove.
Preskupa je to igra. Lažna optužba generala Gotovine služi kampanji za plaćanje odštete za ratne zločine, za što se zalažu neki birokrati u EU. (Stratfor, 15.3.2005.)
Kad Britanija, Nizozemska, Danska i Švedska promoviraju takva “ljudska prava” u kojima i Hrvatska mora dati nedužne ”klijente” Tužiteljstvu u Haagu, te plaćati odštete za ratne zločine mjesto Srbije, nova šteta za Hrvatsku, materijalna i ljudska, ne staje na tome. Najverojatnije se spremaju proglasiti Hrvatsku agresorom -- nije prvi puta --, kao i NATO za 1999., a i Amerikance za 1995., zbog pomoći Hrvatskoj u operaciji Oluja kojom je zapovijedao General Ante Gotovina (sektor jug).
Tako jedni žele Hrvatsku "uvesti u EU," a drugi je blokirati, dok u stvarnosti, i jedni i drugi, sve ove godine, proganjaju Hrvate iz Europe. Malo ih se vraća u svoje domove u Hrvatskoj i BiH, da, u Europi. Opet su Hrvati za sve krivi pa i za propale Miloševićeve ratove. Zato bi sad neki izgleda više voljeli platiti odštetu za ratne zločine Srbiji nego Hrvatskoj, a i da ne spominjemo odštetu generalu Gotovini za nepravedan progon već skoro četiri godine! Da nije generala Gotovine, čime bi političari i birokrati financirali i pravdali svoju protu-hrvatsku politiku koja bi Hrvatsku, a i međunarodnu zajednicu, mogla opet skupo koštati, kao i u ratu. Izgleda da bi odštetu trebala platiti EU! Zato je ovo besplatan prilog. ][/I]

_________________




- 09:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 20.04.2005.

BANDIĆ BEZ KONKURENCIJE U ZAGREBU, KOSOR HOĆE HTV!

Citat ispod nije humor. Eto gdje se i u čijim se rukama Hrvati trenutačno nalaze:

"Jadranka Kosor želi biti ravnateljica HRT-a

ZBOG brojnih kritika koje su u zadnje vrijeme upućene potpredsjednici Vlade Jadranki Kosor na njezin loš ministarski rad, bivša novinarka Hrvatskog radija povjerila se prijateljima kako bi rado preuzela funkciju ravnateljice HRT-a.
Kosor sebe vidi na mjestu Mirka Galića, a on bi, kako piše tjednik Nacional, trebao otići za ambasadora u Pariz.
Ranije su mediji pisali da je Kosor zbog sve lošijeg stanja u svom ministarstvu, velikog pada popularnosti kao i sukoba s kolegama u stranci, zatražila je od Sanadera da je razriješi dužnosti ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.
Dužnosti potpredsjednice u Vladi i HDZ-u se ipak ne želi odreći, navodi Nacional.
Jadranka Kosor donedavno je bila jedna od najpopularnijih političarki."

- 11:56 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 19.04.2005.

USKORO MALO VIŠE O OPERACIJI HIDAJETA, SADA NEKE SLIČICE IZ ŽIVOTA

Najveći 'talent' u hrvatskoj diplomaciji, iskonski Hrvat imenom i prezimenom, Hidajet Bišćević, prilično je zaglibio u jednoj od svojih bivših operacija...O tome više kada se prikupe detaljni(ji) podatci.
U Sportskim novostima, listu za povraćanje, čitam Milana Bandića, dotepenca koji je kao komunist odan drugu Titu nagrnuo u Zagreb iz neke vukohebine bez struje i vode, i kaže:BUMO VIDELI!
Kraj svijeta.
Potom VIP, još jedan veliki austrijski projekt magle i zraka (banaka i telekomunikacija) na svom internet site-u ne daje niti imenik brojeva 091.
Koji moroni!
O idiotizmu tražilice Zavoda za zapošljavanje sam već pisao, ništa se ne mijenja, tako nešto (a što je skupo plaćeno) ne bi dali ni zatvorenicima u Auschwitzu. Dakle, državne službe ne služe ničemu i nikome (osim nekim), to je stanje kriminala u Hrvatskoj.
A hrvatske stranke? Sada navodno vodi SPD ili SDP (ni ne znam kako se zove taj bulk komunjara) jer su gradjani razočarani u HDZ?!!! Prije svega, kako su uopće mogli glas(ov)ati za onog debila i prevaranta Sanadera koji nas je egzistencijalno ugrozio s a svojim prvim pomoćnicima, rudimentarno nesposobnom glupačom Kosor i kriminalcem Žužulom, a oboje su bili zadrti komunisti?
Kada u Hrvatskoj neka stranka napravi toliko kardinalnih pogrješaka da ih čak i otupjela publika sapunica može uočiti, onda ovi pa glasuju,glasaju (ili uopće više ne glasuju) za stranku ili stranke koje su napravile manje grješeke od grozomornih.
Zato je jedan opskurni tip Ante Đapić danas prva zvijezda političke scene u Hrvata,naroda koji se može kolektivno baciti na dno Bundeka, Jadranskog mora... od sramote koju mu nanosi njegova 'demokracija'.

- 11:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 15.04.2005.

BLOG I FORUMI KOJI SU SU SRUŠILI ŽUŽULA, KOSORICU, USKORO I NJIHOVOG MENTORA SANADERA!

Moja trag(ikome)edija je da se jedan klipan iz dalmatinskih brda hvali kako je on pomoću Indexa (agregata vijesti iz drugih izvora) i austrijskog recidiva ST-a (s 15 godina zakašnjenja)- 24 sata- zapravo sružio Žužula (koji ne dolazi na rasprave) i sada Kosoricu.

Istina je.činjenično, drugačija!!!!!
Žužula i odurnu Vlaisljavevićku (Kosor), oboje cijeli život dok se prigoda za kradju i stvaranje materijalne dobiti nije ulazala preko nekolicine HDZ-ovskih budala i lopova, tvrdih komunista,antihrvata i jugoslovena, srušio je kružok izvornih HDZ-ovaca iz Zagreba brojnim informacijama koje su bile očitovane ili novinarima dostavljane elektronskim putem, još djelomice od 1997. godine, poglavito u posljednjih godinu dana.

Kada sam rekao, ako sam uspio pomoći rušenju smradova iz SKH i SFRJ 1989/1990,'likvidacija' mikroba poput Ive Sanadera, prevaranta i obmanitelja,koji može blebetati do prekosutra, optočenog znajem jezika i neinformiranošću/neobrazovanjem naroda,kao i njegovih štićenika Miomira Žužula i nakaze (koja je toliko glupa,ružna i odvratna da ne postoji mjerna jedinica) Jadranke Kosor,biti će jednostavna makar sma djelovao iz 'mišje rupe' (zbog sudova u Republici Hrvatskoj koji su mi nanijeli neprocjenjivu i neutvrdivu materijalnu i svaku drugu štetu).

Tada je to izgledalo totalno suludo, i počeli su me smatrati 'redikulom', 'čovjekom koji je malo zastranio' i tome sl. A danas, sva ona gamad koja je podržavala te lopove i mene marginizirala,
naravno protiv je 'lopova Žužula', 'promašene Kosorice' itd.
10. veljače 2003.,nakon što u me krvavo nasadili i Sanader i Šuker i ta politokratska bagra koja smatra daje svrha sama po sebi, a posebice hrvatski narod i poduzetnike, pokušavajući provesti svoje kriminale (Bechtel,Imotstroj itd.itd.itd.), ne radeći ništa na strateški najvažnijem pitanju opstanka hrvatskog naroda (demografija) te poduzetništvu,koji je osnova opstanka zemlje danas, započeli smo deinstalaciju (naravno, u kasnijem razdoblju, materijalne i kaznene odgovornosti spomenutih, njihovih obitelji, prijatelja, nepotoida itd. itd.):

1. ŽUŽUL - izbačen
2. KOSORE - pred odalaskom
3. SANADER!!!!! - do jeseni najduže, a vjerojatno nakon lokalnih izbora biti će odstranjen nu političku emigraciju (Rumunjska ili Bugarska) sa svojim pomoćnicima i pristašama, naravno, koji su otpaci otpadaka u današnjem v.d. HDZ-u.
On je na čelu svega, taj tip je pretvorbio HDZ, pokušava dati Hrvatsku u roblje Europskoj Uniji i cijelu strategiju temelji na par milijunčića eura nepovratne pomoći(koja je upitna) zauzvrat eliminirajući hrvatsko gospodarstvo i omogučavajući stranim bankama besplatan 'upad' Hrvatsku i okupaciju iste te silne zarade koje se mjere u milijardama eura.
Kakav moron, kakav debil taj Sanader,koji se inače istakao 'poslovanjem' u splistksokm Logosu, nakon čega je morao ubrzano u Austriju (gdje je osigurao, po svojim riječima, egzistenciju obitelji za tri života). U Austriji, što je on tamo radio. Niti je predočio porezne prijave da se uvjerimo u njegovo 'silno bogatstvo' (izmišljeno i lažirano), niti znamo bilo što osim da je kao zadnji švercer donosio slikice soft pornjave u Hrvatsku, što znači da je bio uvoznik (nepotrebnog).
Istina će uskoro izaći na vidjelo, a lopov Žužul i stambena kradljivica i nesposobna budala Kosor su njegov elitni izbor.

KOSOR-NOVE INFORMACIJE: Kosorica je odabrala pomoćnike i tajnike koji su bili (a razliku od nje) osudjivani, procesuirani i koje (kao i ona) smatra da je državna služba kasica prasica za osobno bogaćenje na ledjima naroda,kao i stjecanje nezaslužene medijske pozornosti.
Njen tajnik je upravo dao ostavku, a zamislite njen zamjenik za branitelje DINKO MIKULIĆ, kojega su ona i SANADER odabrali, toliko je sposoban i domoljubno orijentiran, da je cijeli Domovinski rat proveo 'na prvoj crti bojišnice' u trgovi boja u zagrebačkoj Ilici, obnašajući zahtjevno zanimanje pomoćnika trgovcu za pultom!!!


Evo citata iz Iskon teksta 15.4 2005:

" [I]Tajnik Jadranke Kosor Šangut podnio ostavku

Tajnik Kabineta ministrice branitelja nakon napisa u Večernjem listu podnio je ostavku u četvrtak, kako je rekao, jer "ne želi biti teret nikome pa ni potpredsjednici Vlade". Na izvanrednoj konferenciji za novinare ustvrdio je da je on "običan pik-zibner" te kako je novinski napis usmjeren protiv Jadranke Kosor."
Prihvaćena ostavka
Ovu aferu vidim samo kao još jedan od nesmiljenih napada na potpredsjednicu Vlade i ministricu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti gospođu Jadranku Kosor.
Vukovarski sam branitelj koji je svoj dosadašnji radni vijek odradio pošteno i časno te ne želim medijskim razvlačenjem ovih insinuacija pridonijeti daljnjem rušenju ugleda Jadranke Kosor kazao je Šangut te objavio kako je njegovu ostavku ministrica prihvatila.
Novinaru Večernjeg lista u nekoliko je navrata kazao kako mu je svojim pisanjem "nanio više boli nego batine u četničkim logorima". Za konferencije, međutim, Šangut novinarima nije pokazao dokaze, tek je njima mahao s čela stola.
Kada je zatraženo da komentira dokument koji je objavio Večernji list, spremio je dokumentaciju i otišao ne obazirući se na glasno traženje novinara da im proslijedi kopije dokumenata.
Nakon pola sata čekanja ispred ministarstva, Šangut se spustio pred zgradu i novinarima pokazao dokumente prema kojima je on zahtjev predao zagrebačkom Gradskom uredu za branitelje 1. prosinca prošle godine, 27. prosinca dobio rješenje prvostupanjske komisije, a konačno rješenje 3. veljače 2005.
Tko je unio podatke
Međutim, nije želio kometirati zašto se urudžbeni brojevi s njegovih dokumenata ralikuju od onih u kompjutorskom registru, stalno ističući svoju čestitost.
Ponavljao je da je za njega ova afera završena te kako nema volje istraživati zašto se brojevi i datumi na njegovim dokumentima razlikuju od onih u bazi podataka ministarstva.
Nakon deset minuta inzistiranja, Šangut je rekao kako će "možda ipak zatražiti istragu o slučaju da bi se doznalo tko je krivo unio podatke u bazi Ministarstva".
Na pitanje hoće li tražiti reviziju rada osobe koja se krije iza šifre "DJ_ZG_DJELATNIK", a koja je kreirala njegov predmet u bazi podataka, Šangut nije želio odgovoriti. Autoru teksta najavio je tužbu."









- 09:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi