H r v a S T k a !!!!

srijeda, 27.04.2005.

KOJE SU VJERE 'ZAPOSTAVLJANI' IZ BREZOVICE; ZBOGOM SANADERU,KOSORICI I KRIMINALCIMA

Danas samo kratko.
Simetrija je najvažniji postulat odnosa izmedju ljudi,naroda,vjera itd.
Muslimani i islam su protjerali katolike, vršili stoljetne genocide nad njima, pokrštavali ih i uvozili svoj
(ne)civilizacijski mrak gdje god su došli, a Hrvate stajali hrvatske Bosne.
To je još uvijek tako u Bosni, gdje neuki muslimani mrze Hrvate,katolike i obespravljuju ih na sve načine,
uz pomoć nižerangirane gamadi iz EU, UN. iako je Bosna povijesna hrvatska zemlja.
U invaziji na zapadn(ij)u civilizaciju, Muslimani su se iznenada uselili u Zagreb, više od 20.000 od oko 130.000 novoprijavljenih stanovnika u Zagrebu od 1992. godine (i to samo službeno registriranih).
Pritom, svaka čast izgnanim Hrvatima koji su morali ostaviti svoje domove i hrvatsko ognjište pred,
uglavnom,četničkim i muslimanskim krvolocima.
Nehrvati i antihrvati, ubačeni kod nas pod skutama Alaha i svojih hodža, krenuli su u rušenje Hrvatske,
a ljudska smeća, lažovi i isprazni prevaranti tipa Sanader,Kosor i sl. spodoba nisu ništa učinili za Hrvate u
Bosni koje gubimo (kao i Bosnu).No, radi par pisdulja koje vode udruge o tzv. ljudskim pravima- zapravo
paravan za uništavanje svega hrvatskog i Hrvata- Sanader i njemu podredjeni itekako vode računa o
'ljudskim pravima' nehrvata i antihrvata, raznih Roma (zašto se ne zovu Cigani, kada im se tako zove
pokrajina u Indiji odakle su potekli), muslimana i njima sličnih, a hrvatskoj civilizaciji i dostojanstvu života
XXI stoljeća -nedoličnih.

EVO SAMO JEDNOG CITATA O SIMETRIJI U BOSNI I HERCEGOVINI, TJ. ODNOSU MUSLIMANA I ČETNIKA PREMA HRVATIMA:
"Pola godine nakon lokalnih izbora u BiH Sarajevo je napokon dobilo vlast. Najprije je, nakon mnogo političkog natezanja, konstituirano Gradsko vijeće. Za predsjednicu je izabrana Aida Habul, Bošnjakinja iz Stranke za BiH. Mnogima je već tada bilo jasno da će i funkcija gradonačelnika Sarajeva pripasti predstavniku istoga naroda, s obzirom na to da je najviše glasova u tom gradu osvojio SDA. Prije tjedan dana to se i dogodilo, na prvoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnicom je postala Semiha Borovac. Precizni analitičari SDP-a BiH tada su izračunali da su, nakon punih 127 godina, na dvije čelne funkcije u Sarajevu imenovani pripadnici samo jednog naroda! Prema njima, to je vrhunac kršenja načela multietničnosti BiH na kojemu je ta zemlja nastala i na osnovi kojega opstaje stoljećima.
No, sarajevska je zbrka malo veća od same podjele funkcija jer je grad odavno podijeljen na Istočno (bivše Srpsko) Sarajevo i Sarajevo. U Istočnom Sarajevu, koje pripada Republici Srpskoj, Srbi sasvim dovoljno participiraju u vlasti. No, zato Hrvata tamo praktično i nema, dok u sarajevskom Gradskom vijeću sjede samo četvorica. U svakom slučaju, daleko ispod onoga što im je zajamčeno Petritschevim ustavnim amandmanima.
U Zubakovu NHI-ju nikako se ne mogu složiti s time, osobito ne s činjenicom da u Sarajevu sve funkcije pripadaju Bošnjacima. NHI je stoga pozvao Izborno povjerenstvo da izbor Gradskog vijeća proglasi nelegalnim. Pozvao je i Paddyja Ashdowna da Statut grada Sarajeva uskladi s Ustavom te na istovjetan način kao i u Mostaru osigura proporcionalnu zastupljenost svih naroda u gradskim strukturama vlasti.
Mi zapravo smatramo da je Mostar dobar model prema kojemu treba urediti i Sarajevo, Tuzlu, Zenicu i Banju Luku. Za Sarajevo je najbolje rješenje da se uredi kao distrikt, no svakako je najvažnije da za početak dobijemo zakon o glavnom gradu te da sve gradove u zemlji uredimo prema istim načelima...."

Osobno sam bio žrtva reakcije hrvatskih ravnatelja koji su otpustili mene da sačuvaju,slušajte ovo,'obraz škole' u kojoj sam predavao:Naime,oko načina nastave pobunili troje roditelja-podrijetlom Ciganin, Srbin i musliman u Zagrebu (zašto nisu u svojim zavičajima, tko im je dao uopće boravišne dozvole !!!???!!!). Najgore, njihova djeca su imala dobre ocjene, ničim nisu bila izdvojena, pet šestina učenika drugih razreda (Hrvata) bilo je superzadovoljno s nastavom, naučili su par mjeseci više nego u nekoliko godina ranije,ali...
Hrvati se boje Hrvatske radi par glupača iz EU poput Carle del Ponti i nekakvih Flunderica i njihovih udruga koje su financirane novcem izvani (zbog destabiliziranja i ukidanja identiteta Hrvatskoj)....

A sad na meritum teksta. 'Zlostavljanje' štićenika u Caritiasovom domu u Brezovici, oko čega su se digli svi antihrvatski mediji poput,pr.Jutarnjeg lista.
Prvo, tko je tužio,koja je inspekcija spoznala zlostavljanja, na temelju čega (djeci se ne smije vjerovati, kao i roditeljima djece,čak i u 'normalnim' osnovnim školama).Uvijek treba navesti ime tužitelja,zlostavljanog, pa ćemo vjerojatno vidjeti da su polovina te 'zlostavljanje' djece muslimani, jer svi muslimani slušaju svoga hodžu.
Isti oni koji nakon tri mjeseca boravka i stanovanja u Beogradu postanu po nacionalnosti Srbini, ali u Hrvatskoj su uvijek protiv Hrvatske (osim izuzetno časnih iznimaka kojima se i divimo zbog njihovih postignuća i odnosa prema Hrvatskoj).
Muslimane nitko razuman ne zove u našu Hrvatsku, stoga oni dolaze planski s islamskim ciljem ovladavanja Europom putem demografije i 'demokracije' s 'ljudskim pravima', a ti 'kulturni' i 'civilizirani' EUropljani poput Chirca i Schroedera izjednačavaju smrdljivu feredžu s Gospodinom Isusom Kristom.U EUropskom ustavu i sudskim presudama oko religijskih obilježja.
Prije svega, to je dokaz da nemaju pojma čak ni o najelementarnijim stvarima oko EU-primjerice, dvanaest zvjezdica EU,to je aura oko Djevice Marije. Da kršćanstvo je uljudilo divlja plemena današnje tzv. Zapadne Europe....

U takvoj umjetnoj EUropi probisvjeti tipa Sanadera i njegovih pomoćnika najbolje se snalaze jer ta EUropa nagradjuje komuniste koji su razgradjivali Hrvatsku pod okriljem SFRJ, kao i beščasne tipove koji su lažima i izdajom došli do (privremenog) trona.

Ali najesen, Sanader, smrdljiva Kosorica i Žužul šetati će Bogovićevom ulicom, poput svojedobno neandertalca Stipe Mesića, čekajući poziv iz odvjetništva radi istraga. HDZ će biti konačno vraćen onima koji su ga stvorili,kao i nezavisnu Hrvatsku. HDZ KAO HRVATSKA SLOBODARSKA STRANKA VIŠE NIKADA NEĆE PRIPADATI BLJUTAVIM SITNOZORNIM KRIMINALCIMA, PROFITERIMA I PROBISVJETIMA KOJI U IZDAJI HRVATSKE VIDE 'EUROPEIZACIJU HRVATSKE'.

Problem je u plošnoj konstrukciji 'maga' novinstva Ive Pukanića koji Gjuru Pericu stavlja na čelu refomističkih snaga za spas HDZ-a. Hebrang da, Glavaš da,ima nas puno više i stostruko kvalitetnijih od sadašnjih tragičnih humanih resursa HDZ-a, ali nemojte ime Perice,koji je robijao za Hrvatsku, sa slikom druga Tite pored kreveta, izustiti uzaludno.
Čovjek će dobiti infarkt i neće moći spavati doki se ne ispriča svom predsjedniku, svehrvatskom gmazu, lopovu i prevarantu Sanaderu.
Reforma HDZ-a za koji mjesec biti će izvedena cjelovitije i integralnije.

Zbogom Sanaderu.

- 13:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi