H r v a S T k a !!!!

ponedjeljak, 21.03.2005.

SANADER,MAMIĆ,BANDIĆ-PLJAČKAŠKA BAGRA NA RAČUN HRVATA I POREZNIH OBVEZNIKA!

Propast i krah Sanaderove idiotske i monstruzne ideje predavanja Hrvatske i Hrvata tzv. Europskoj Uniji, lizanja cipela i ponižavanja ukupnog naroda, povijesti, žrtava i tradicije pred desetorazrednim i nakaradnim činovnicima - tzv. eurokratima (još jednog parazitskog stališa koje izdržavaju poduzetnici i kreativci o kojima, s druge strane, ovisi sadašnjost i budućnost ukupnog svijeta) - korespondira s manijakalnim radom Milana Bandića, dotepenca Hercegovca-komunista koji se iz vukohebine dotr'o u Zagreb i sad govori 'Buš… bum…' itd. U njegovoj družbi je i Zdravko Mamić, kafedžija koji je preko noći osvojio 'pretvorbom i privatizacijom' tvornicu drvenih ploča u Bjelovaru (makar nitko ne zna niti se pita kako, jer ranije nikad nije imao veze s tom tvornicom), kao i Dinamo. Mamić se obogatio upravo time i prigodama koje su nastale.
Naime, Mamić je započeo 'pretvorbu' Dinama (koji se tada drugačije zvao) pretvorivši ga prvo, uz blagonaklonost Tudjmanovih dvora i Ćire Blaževića koji je usilno kibicirao Tudjmana svaki dan na kartama (a u društvo s Tudjmanom ga je uveo Hotko, jer Tudjman nije uopće mario za Blaževića krajem 80-ih i nakon osvajanja vlasti), u tzv. dioničko društvo,koje je poslije ugašeno i likvidirano radi nastalih dugovanja, pa je onda Dinamo postao udruga što još i danas jeste.
Sanader, Bandić i Mamić su kanalizacijski tipovi koje treba poslati na Jakuševac da sortiraju smeće, a ne da smeće svojih 'vizija' nameću Hrvatima koji za njih trebaju još plaćati iz svog džepa. Naime,navedeni 'vizionari' propašću tih 'vizija', programa i tome slično bivaju još enormno nagradjeni (opet od gradjana koje su pokrali prirezima, porezima, razrezima, davanjima, sanacijama…).

DINAMO: Grad Zagreb, u ovom slučaju birokratska gamad koja sjedi i izigrava važnost u gradskim poglavarstvima i sl.,u Dinamo-(v stadion, službena verzija) upumpala je dosad više od 300 milijuna kuna poreznog novca, a sponzori, hrvatske tvrtke, uz nominalni Siemens, zaštićene monopolima ili legalizacijom pljačke pri privatizaciji ili drugim prigodama slične vrste, godišnje usukaju u Dinamo oko 50-ak milijuna kuna.
Štoviše grad Zagreb, znači svi mi porezni obveznici i oni koji ne mogu doći do svog novca ili realizirati svoje poduzetničke projekte, uložio je oko 362 milijune kuna u gradski (Dinamov) stadion tako da se tragediji na račun sviju nas hrvatskih poreznih obveznika od apsurda ne vidi kraj, jer se s truge strane na sve načine onemogućuje podrška poduzetnicima koji ne mogu zadovoljiti bankarskim kolaterilama.
Mamić ne propušta naglasiti 'kako on hrani Dinamo' te 'kako igračima ne fali ni pričjeg mlijeka'.Ulaganja Mamića, profil tih ulaganja i 'ulaganja' (kaže, 3 milijuna eura) treba analizirai s preciznim podacima.
Šteta, jer Mamić je prvorazredni lobist, samo mu se ne smije dati da razmišlja.Osoba za takvo više djelovanje mora,ipak, biti prosvijetljena.

'HRVATSKA' PO SANADERU: Obzirom da potječem iz istog grada kao i taj sitni prevarant s doktorskom titulom iz književnosti i 'poduzetničkom' karizmom uvoznika jeftine soft pornjave, ostvaraviši pritom prihode kojim se,kako je rekao, 'osigurao dovoljno za tri života', dokazao se svojim lažima, obmanama, stambenom pljačkom, još nedokazanim korupcionaškim provizijama (zbog politički indoktriniranog rada policije i sudova), nedosljednošću, nemoralom, antihrvatstvom, samoljubljivošću, samodopadnošću i samokretenizmom.
Zašto ne prevodi za nekoga ako zna pet jezika nego Hrvate prevodi žedne preko vode ?
Taj tip je sve izlagao - od prvog dana Sabora HDZ-a 2000 do danas. Od izbora do izbora, od Vijesti do Vijesti. Laže 24 sata, a kad počne blebetati ne može ga zaustaviti čak ni Europska Unija. On kao i njegovi prirepci su uvijek smatrali da je 'sposoban političar političar koji se prilagodjava trenutku, koji laže i koji neuspjehe, i svoju ispraznost, predstavlja kao uspjehe'. Tako smo svi mi porezni obveznici upucali više od 30 milijuna kuna (i više, a v.d. HDZ-a je priznao - pet???) u onu ispraznu gusku Kosor za izbore, kralo se svugdje, oživljavali mrtvi, cijela infrastruktura stranke je agitirala u inozemstvu i da bi ta nakaza dobila 20 posto glasova, proglasivši to nešto poput 'povijesnog uspjeha stranke'!!!!
Od prosinca 2003, nakon što sam uvidio kakvo zlo i samokorist Sanader(čina) želi Hrvatskoj i Hrvatima, postavivši polusrpkinju i jugoslovenku Vlaislavljević Kosor za potpredsjednicu Vlade RH i ministra demografije (i to u debilno miješanom ministarstvu, uz dragovoljce i 'medjugenercijsku solidiranost', poput onog Ministarstva za gospodarstvo, rad i poduzetništvo), obećao sam mu da ću srušiti prvo Žužula - nemoralnog ex-komunističkog gada koji je sve što ima zaradio pljačkom od kad je ušao u politiku, Kosoricu pa onda njega (Sanadera).
Uspio sam forumima i sl. novinarima skrenuti pažnju na podatke o Žužulu i ta spodoba je otišla. Kosorica se još drži, a Sanader je na izdahu, dok se sprema na zadnju količinu podataka o njegovim lažima. Zasad nekažnjena, jer svi političari kradu ili dolaze u politiku kako bi se okoristili.
Naime, ISKLJUČIVO zato i jesu u politici, pod lažnim i oronulim fasadama nekakve brige za domovinu.
Sutra bi Sanadera medijski i javno 'pokopao' da imam za koga - iza njega su Vesna Pusić i sl. moralni tipovi poput Džapića koji je navodno falsificirao magistarski rad. Ali promjenimo tu garnituru, pošaljimo ih na kontejner civilizacije s 60 posto tzv. prosječne plaće za koju su oni zaslužni (krivi).
Odmaknimo Sanadera, Bandića, Mamića - uvedimo prosvijetljene ljude ( naravno ne polupismene i neinformirane debile ko što je u siječnju ove godine bio onaj mladi 'predsjednički kandidat') - uvedimo Bobana (u Dinamo), nove političke osobe kojima politika ne predstavlja poligon izigravanja samovažnosti, silnog 'rada' i stjecanja materijalne koristi nego sredstvo osiguravanja općeg dobrostanja i u obrazovanju, informiranosti svojim životopisom, znanjem , poštenjem i sposobnosti .

Upravo čitam jedan stariji broj dnevnog lista čija je uspješn(ij)a inačica nastala kradjom iz moje makete dnevnog lista kojeg su bankari (a jedan od njih je u zatvoru, petorca bi još trebali biti) svojedobno proglasili nemogućim i nekomercijalnim (a edan od kasnijih dnevnih listova ih je de facto strpao u zatvor!!!) o Fidelu Castru, odvratnom diktatoru s Kube koje je svoj narod napravio bijednim i jadnim uime naprednog komunizma. Naime, otkrilo se kako Castro ima 550 milijuna USD, i taj komunistički smrdljivi majmun je poludio i želi kazniti onoga koji je to otkrio

Poput naših politikanata. Oni kažnjavaju poštene ljude koji razotkrivaju njihove (posredne) kriminale kao i njihovih pouzdanika u poduzećima (INA, ZABa itd. itd. itd.), medije i sl. stvarajući po tv smeću zvanom Dnevnik maltretažu ljudi (polupismenih i neiformiranih, većinom) o novinarima koji čine kazneno djelo otkrivajući kako su političari pokrali milijarde ili stotine milijuna kuna.Nitko se od tzv. Sabornika, Vlade, ministarstva pravosudja na čijem čelu sjedi komunistički trabant nekoga goniti nakon nalaza DRŽAVNE (znači njihove) REVIZIJE O TOME KAKO JE SAMO OKO 5 % PRIVATIZACIJE I TZV. PRETVORBE PROVEDENO ZAKONSKU ( i to po onim neustavnim i lopovskim zakonima koji su omogućavali pljačku - dakle čak su i po njima pretvorbenici krali, a da su bili normalni zakoni, 7 od 10 današnjih tajkuna bi uz svoje političke mentore do kraja života grijali tamnicu ili samicu zbog djela protiv naroda Republike Hrvatske, kada su zloporabili na štetu naroda,ljudskih i ustavnih prava istoga, okolnosti u kojima su milijuni krvarili i pogibali u borbi za nezavisnost ili su bili žrtve agresije).
Na kraju, Hrvatsku su pokrali političari koji su stvorili fizičke uvjete za agresiju. Nitko se nije žrtvovao (osim smrdljive Jadranke Kosor,koja je emisije vodila iz podruma Hrvatskog radija u Jurišićevoj u centru Zagreba) , nego su iz narodne žrtve pokupili silni profit.
Na čelu sa Sanaderom i Žužulom koji ionako nisu nikad ni bili Hrvati, nego su to nakratko postali radi materijalnog probitka.

PS: Ovaj post je napisan 16.3.2005. Danas čitam kako je Mamić dao 'neopozivu' ostavku.

- 09:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 18.03.2005.

KRIMINALI POLITIČARA

Nisam želio dans pisati nijedan post, dok pripremam epitaf Sanaderu i njegovoj bandi, pritom naravno ne uveličavajući nikoga kao zamjenu koji su nekažnjeni kriminal uveli kao način života ( a ne samo rada).

Riječ je o Dubrovačkoj banci, obzirom da sam u timu koji će sudjelovati u radu na pokretanju inovativne i hrvatske banke. Tu je država od poreznih obveznika iscijedila tri milijarde kuna, a tako konsolidiranu (uz imovinu) prodala za nekih 130-180 milijuna kuna.Linić je naravno šef svega,gangster koji je državu i naš novac shvatio kao svoju privatnu prćiju.
Ipak su oni (SKH,SKJ) 'pržili' mozak Hrvatima pedeset godina.
Nadalje, Hrvati su nisci nepotrebnih troškova godišnje 'pljucali' stranim bankama po 11 milijardi kuna za kamate, telekomu ok 4 milijarde kuna, uvoznim auto zastupnicima oko 2 milijarde kuna, na hranu....

- 15:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 17.03.2005.

HVALA EU! VRIJEME JE DA SANADER IDE U KONTEJNER!

U subotu novi podaci o početku kraja smrada,gada, sitnog prevaranta,lažova i beskorisnog tipa Sanadera,koji je sa svojom ispraznom i koristoljubnom nehrvatskom i antihrvatskom svitom Žužul i Vlaisljavljević Kosor zakopao Hrvate još dublje.
Taj v.d. HDZ-a sada konačno mora materijalno, ustavno, zakonski i ljudski odgovarati za svoj loš rad i nerad, te počinjene kriminale u bliskoj prošlosti.
Do subote dakle.
Sutra osmrtnica: V.d. HDZ-a blagopreminuo u Gospodinu, a posljednju pomast dali prijatelji (po Sanaderu) Njemačka i dr. po izvješću Carle Del Ponte,koja je toliko ružna, glupa i zla da još uvijek ne razumije što se dogadjalo u hrvatskoj i Hrvatima. Mater joj smrdljivu!
Najgore od svega Del Ponte nije ta koja daje mišljenje o suradnji Hrvatske s Haaškim sudom, nego to radi Sud. Možda Sanader nije to znao, kao oni iz Ministarstva (izmedju ostalog i za) za nezaposlene koji nisu ni znali da mogu povući novac EU za nezaposlene.Kakvi štetni debili!

- 16:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 12.03.2005.

NOVI KRIMINALI POLITIČARA

Jedan tip imena JURE IVANČIĆ, kao pravnik i zaposlenik Tiskare, političkim je vezama i kriminalom došao do gradskog stana (Zagreb) od 67 m2.
Naime, MARINA DROPULIĆ mu je u funkciji gradonačelnice bila dodjelila stan na čuvanje kao zaslužnom gradjaninu (??????????????????!!!!!!!!!!!!!!).
Potom, Tiskara malverzacijom otkupljuje (???) taj gradski stan (drugim riječima, van svih zakona) za nešto manje od 500.000 kuna, da bi spomenuti IVANČIĆ kupio taj stan od Tiskare za 150.000 kuna!!!!
sudskji proces konačno započinje,a kako doznajemo, a 'prste' u tome je zasigurno imao i dr. Đuro Njavro u funkciji predsjednika Nadzornog odbora Tiskare.
I sada možete shvatgiti što jedasn dotepenac iz neke vukohebine, MILAN BANDIĆ (zamislite, Hercegovac a komunist,fuuuj!, tako očajnički želi sačuvati pozicije u gradu Zagrebu. Kriminal je glavna djelatnost parazitske gamadi političara, osim što ne rade ništa korisno nego .... neku mušku stvar i hlade neku žensku stvar. Na na račun (poreznih obveznika), naravno!

- 10:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 10.03.2005.

SANADER NE PRESTAJE MALTRETIRATI HRVATE S DATUMOM PREGOVORA

Sorry, imao sam neodgodive obveze rada radi preživljavanja (usprkos ogromnog materijalnom dugu RH prema meni), tako da nisam vremena pisati blog.

Ali, ništa se nije promijenilo. Debil Sanader i njegova jednakovrijednosna skupina, sve karte i dalje polažu na EU, jer ništa drugo (osim lošeg i antihrvatskog) nisu napravili.

Maltretiraju u svim vijestima i medijima oko 17. ožujka, a zapravo što Hrvatska time uopće dobija.Ne zaboravimo, Hrvatska ima pravo ne ratnu odštetu, izmakle koristi, sukcesiju itd. itd., a štete su djelomice ili formalno uzrokovane radi Euroipske Unije koja nije željle Hrvatsku van SFR Jugoslavije.
Glasovanje više od 33.000 ljudi na pitanje ANTE GOTOVINA ILI EU u emsiji malog zagrebačkog četnika Ace stankovića dalo je odgovor. 91% za Antu gotovinu i dostojanstvo Hrvata.
Jadranka Vlaisavljević Kosor je ionako Jugoslovenka, Sanader anacionalni sitni prevarant, Žužul pretvorbeni kriminalac i komunista - kome od njih treba jaka i časna Hrvatska?
Svi su oni zajedno 1990., i to kad bi ih okrenuli naopako, s drugim političarima (osim komunjara), imali 1000 kuna, oko miligram istinskog civilizacijskog i gospodarskoghrvatstva i pola ideje (toliko je njihovo 'vizionarstvo' jako).

Evo samo mali tekst koji je napisan na forumu Denisa Latina, a koji nakon emisije s gostima jugoslovenčinom Gojkom Marinkovićem i klipanom Matijom Babićem, tvrdi:
Da je ST ostao (bez kriminala Marinka Božića kojeg su svi poistovjetili s tim projektom - kakav glupost), gomilanje moralnih nakaza na političkoj sceni ne bi bilo moguće, nego bi ti paraziti i antihrvati bili negdje na rubovima grada umjesto da 'vladaju' (što to znači vladati, to nema veze s zdravim mozgom - političari upravljaju u najboljoj vjerti i sa svim svojim karakternim vrlinama bogatstvom jednog naroda u cilju povećanja istog)

" CENZURA, A GOSTI KLIPAN MATIJA BABIĆ I GOJKO MARINKOVIĆ

Latinica sve više griješi u izboru nemeritornih i nerelevantnih gostiju, poglavito u odnosu na teme koje obradjuje, kao što je bio ST posljednjoj emisiji u cenzuri.
Ma kakva cenzura kad se piše o političarima koji su se obogatili van svih morala i duboko u kriminalu (moralnom, po principima zdrave prosudbe-common sense), žrtvujući hrvatsku sadašnjost i budućnost?!! koje je to dostojanstvo jedne isprazne ženturače Jadranke Vlaislavljević Kosor (koju je očigledno odgajao ujko četnik),koja je završila 'večernje' kurseve u Kumrovecu, koja je nanavodno obožavala kasnijeg četničkog ambasadora Kneževića...
Ta je ista spodoba poput svog mentora Ive Sanadera toliko ništavna i jezovito antihrvatski nastrojena, da nemam riječi bi li se ona, Linić, Sanader, Žužul i slični smutljivci uopće dogodilio da je ST preživio, odnosno da me Marinko Božić nije opljačkao (kao supokretača i suvlasnika).
To je tema, KRIMINAL PRAVOSUDJA, a ne da (jugosloven)Gojko Marinković popuje o 'udbaškoj' financiranosti ST-a, dok Matija Babić bezuspješno kopirajući ST vodi lneko smeće od novinica koje po stranici imaju tri rečenice, što valjda odgovara mentalnom opusu autora.
Zašto Latin nije pozvao nekog od petero pokretača ST-a,koji je milestone hrvatske i europske medijske povijesti?
ST je promijenio funkciju medija zauvijek, a to je trebao biti tek početak.
Konačno je vrijeme za istinu o ST-u, od priprema za nastanak do prestanka, umjesto nekih pričica i romančića temeljenih na poluistinama ili kvazimitovima.
Naime, da je ST preživio, još jednom, moralne nakeze od političara poput današnjih ne bi bile moguće!
Političar koji danasi krade i pljačka javnu imovinu postaje normalna pojava,štoviše ta su (ne)djela dokaz njegove 'političke' sposobnosti!
Dokaz tome je i Denis Latin,koji je toliko drhtao da ne povrijedi 'dostojanstvo' Ive Sanadera, nekadašnjeg 'imućnog' poduzetnka iz dijaspore, da uopće nije uključio temu cenzure Latinice u emisiju i stanova koje je Sanader okupirao.
Političari i dostojanstvo? Čisti humor. To je uglavnom koristoljubiva 'stoka' koja u nepoduzimanju ičeg konkretno dobrog za Hrvatsku osigurava svoje egzistencije i visoke buduće mirovine.
Za takvog političara koji se 'ne zamjerava nikome' kažu da je 'rodjeni političar' (ima li hrvatskom idiotizmu kraja).
Gdje je tu zastupljeno dostojanstvo hrvatskog naroda kojemu ti političari trebaju služiti, obzirom da im je to jedina funkcija za koju su izabrani?"

- 10:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi