Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

NOVI KRIMINALI POLITIČARA

Jedan tip imena JURE IVANČIĆ, kao pravnik i zaposlenik Tiskare, političkim je vezama i kriminalom došao do gradskog stana (Zagreb) od 67 m2.
Naime, MARINA DROPULIĆ mu je u funkciji gradonačelnice bila dodjelila stan na čuvanje kao zaslužnom gradjaninu (??????????????????!!!!!!!!!!!!!!).
Potom, Tiskara malverzacijom otkupljuje (???) taj gradski stan (drugim riječima, van svih zakona) za nešto manje od 500.000 kuna, da bi spomenuti IVANČIĆ kupio taj stan od Tiskare za 150.000 kuna!!!!
sudskji proces konačno započinje,a kako doznajemo, a 'prste' u tome je zasigurno imao i dr. Đuro Njavro u funkciji predsjednika Nadzornog odbora Tiskare.
I sada možete shvatgiti što jedasn dotepenac iz neke vukohebine, MILAN BANDIĆ (zamislite, Hercegovac a komunist,fuuuj!, tako očajnički želi sačuvati pozicije u gradu Zagrebu. Kriminal je glavna djelatnost parazitske gamadi političara, osim što ne rade ništa korisno nego .... neku mušku stvar i hlade neku žensku stvar. Na na račun (poreznih obveznika), naravno!

Post je objavljen 12.03.2005. u 10:01 sati.