H r v a S T k a !!!!

četvrtak, 10.03.2005.

SANADER NE PRESTAJE MALTRETIRATI HRVATE S DATUMOM PREGOVORA

Sorry, imao sam neodgodive obveze rada radi preživljavanja (usprkos ogromnog materijalnom dugu RH prema meni), tako da nisam vremena pisati blog.

Ali, ništa se nije promijenilo. Debil Sanader i njegova jednakovrijednosna skupina, sve karte i dalje polažu na EU, jer ništa drugo (osim lošeg i antihrvatskog) nisu napravili.

Maltretiraju u svim vijestima i medijima oko 17. ožujka, a zapravo što Hrvatska time uopće dobija.Ne zaboravimo, Hrvatska ima pravo ne ratnu odštetu, izmakle koristi, sukcesiju itd. itd., a štete su djelomice ili formalno uzrokovane radi Euroipske Unije koja nije željle Hrvatsku van SFR Jugoslavije.
Glasovanje više od 33.000 ljudi na pitanje ANTE GOTOVINA ILI EU u emsiji malog zagrebačkog četnika Ace stankovića dalo je odgovor. 91% za Antu gotovinu i dostojanstvo Hrvata.
Jadranka Vlaisavljević Kosor je ionako Jugoslovenka, Sanader anacionalni sitni prevarant, Žužul pretvorbeni kriminalac i komunista - kome od njih treba jaka i časna Hrvatska?
Svi su oni zajedno 1990., i to kad bi ih okrenuli naopako, s drugim političarima (osim komunjara), imali 1000 kuna, oko miligram istinskog civilizacijskog i gospodarskoghrvatstva i pola ideje (toliko je njihovo 'vizionarstvo' jako).

Evo samo mali tekst koji je napisan na forumu Denisa Latina, a koji nakon emisije s gostima jugoslovenčinom Gojkom Marinkovićem i klipanom Matijom Babićem, tvrdi:
Da je ST ostao (bez kriminala Marinka Božića kojeg su svi poistovjetili s tim projektom - kakav glupost), gomilanje moralnih nakaza na političkoj sceni ne bi bilo moguće, nego bi ti paraziti i antihrvati bili negdje na rubovima grada umjesto da 'vladaju' (što to znači vladati, to nema veze s zdravim mozgom - političari upravljaju u najboljoj vjerti i sa svim svojim karakternim vrlinama bogatstvom jednog naroda u cilju povećanja istog)

" CENZURA, A GOSTI KLIPAN MATIJA BABIĆ I GOJKO MARINKOVIĆ

Latinica sve više griješi u izboru nemeritornih i nerelevantnih gostiju, poglavito u odnosu na teme koje obradjuje, kao što je bio ST posljednjoj emisiji u cenzuri.
Ma kakva cenzura kad se piše o političarima koji su se obogatili van svih morala i duboko u kriminalu (moralnom, po principima zdrave prosudbe-common sense), žrtvujući hrvatsku sadašnjost i budućnost?!! koje je to dostojanstvo jedne isprazne ženturače Jadranke Vlaislavljević Kosor (koju je očigledno odgajao ujko četnik),koja je završila 'večernje' kurseve u Kumrovecu, koja je nanavodno obožavala kasnijeg četničkog ambasadora Kneževića...
Ta je ista spodoba poput svog mentora Ive Sanadera toliko ništavna i jezovito antihrvatski nastrojena, da nemam riječi bi li se ona, Linić, Sanader, Žužul i slični smutljivci uopće dogodilio da je ST preživio, odnosno da me Marinko Božić nije opljačkao (kao supokretača i suvlasnika).
To je tema, KRIMINAL PRAVOSUDJA, a ne da (jugosloven)Gojko Marinković popuje o 'udbaškoj' financiranosti ST-a, dok Matija Babić bezuspješno kopirajući ST vodi lneko smeće od novinica koje po stranici imaju tri rečenice, što valjda odgovara mentalnom opusu autora.
Zašto Latin nije pozvao nekog od petero pokretača ST-a,koji je milestone hrvatske i europske medijske povijesti?
ST je promijenio funkciju medija zauvijek, a to je trebao biti tek početak.
Konačno je vrijeme za istinu o ST-u, od priprema za nastanak do prestanka, umjesto nekih pričica i romančića temeljenih na poluistinama ili kvazimitovima.
Naime, da je ST preživio, još jednom, moralne nakeze od političara poput današnjih ne bi bile moguće!
Političar koji danasi krade i pljačka javnu imovinu postaje normalna pojava,štoviše ta su (ne)djela dokaz njegove 'političke' sposobnosti!
Dokaz tome je i Denis Latin,koji je toliko drhtao da ne povrijedi 'dostojanstvo' Ive Sanadera, nekadašnjeg 'imućnog' poduzetnka iz dijaspore, da uopće nije uključio temu cenzure Latinice u emisiju i stanova koje je Sanader okupirao.
Političari i dostojanstvo? Čisti humor. To je uglavnom koristoljubiva 'stoka' koja u nepoduzimanju ičeg konkretno dobrog za Hrvatsku osigurava svoje egzistencije i visoke buduće mirovine.
Za takvog političara koji se 'ne zamjerava nikome' kažu da je 'rodjeni političar' (ima li hrvatskom idiotizmu kraja).
Gdje je tu zastupljeno dostojanstvo hrvatskog naroda kojemu ti političari trebaju služiti, obzirom da im je to jedina funkcija za koju su izabrani?"

- 10:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi