H r v a S T k a !!!!

utorak, 19.04.2005.

USKORO MALO VIŠE O OPERACIJI HIDAJETA, SADA NEKE SLIČICE IZ ŽIVOTA

Najveći 'talent' u hrvatskoj diplomaciji, iskonski Hrvat imenom i prezimenom, Hidajet Bišćević, prilično je zaglibio u jednoj od svojih bivših operacija...O tome više kada se prikupe detaljni(ji) podatci.
U Sportskim novostima, listu za povraćanje, čitam Milana Bandića, dotepenca koji je kao komunist odan drugu Titu nagrnuo u Zagreb iz neke vukohebine bez struje i vode, i kaže:BUMO VIDELI!
Kraj svijeta.
Potom VIP, još jedan veliki austrijski projekt magle i zraka (banaka i telekomunikacija) na svom internet site-u ne daje niti imenik brojeva 091.
Koji moroni!
O idiotizmu tražilice Zavoda za zapošljavanje sam već pisao, ništa se ne mijenja, tako nešto (a što je skupo plaćeno) ne bi dali ni zatvorenicima u Auschwitzu. Dakle, državne službe ne služe ničemu i nikome (osim nekim), to je stanje kriminala u Hrvatskoj.
A hrvatske stranke? Sada navodno vodi SPD ili SDP (ni ne znam kako se zove taj bulk komunjara) jer su gradjani razočarani u HDZ?!!! Prije svega, kako su uopće mogli glas(ov)ati za onog debila i prevaranta Sanadera koji nas je egzistencijalno ugrozio s a svojim prvim pomoćnicima, rudimentarno nesposobnom glupačom Kosor i kriminalcem Žužulom, a oboje su bili zadrti komunisti?
Kada u Hrvatskoj neka stranka napravi toliko kardinalnih pogrješaka da ih čak i otupjela publika sapunica može uočiti, onda ovi pa glasuju,glasaju (ili uopće više ne glasuju) za stranku ili stranke koje su napravile manje grješeke od grozomornih.
Zato je jedan opskurni tip Ante Đapić danas prva zvijezda političke scene u Hrvata,naroda koji se može kolektivno baciti na dno Bundeka, Jadranskog mora... od sramote koju mu nanosi njegova 'demokracija'.

- 11:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi