Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

BLOG KOJI DEINSTALIRA SANADERA I NJEGOVO SMEĆE - ODLAZAK 'USPJEŠNOG DR. IVE' U CIVILIZACIJSKI KONTEJNER, NADAJMO SE I U PRITVOR!

Kada smo, uz podsmijeh upućenih i 'dobro upućenih', još u veljači 2004., iz našeg Maksimira najavili da ćemo deinstalirati, prognati i dovesti do kvalitetnog istraživanja kriminalnih radnji (bogaćenje, stambene sramote itd.) smrada Ive Sanadera, njegovih najbližih pomoćnika Miomira Žužula i (pro)srpske gadure Jadranke Vlaisljavljević Kosor, nitko nije vjerovao.Svi su tada mislili da smo 'redikuli' i 'oridžinali', jer smo djelovali iz mišjih rupa, putem internet foruma i blogova, u Hrvatskoj i dijaspori, opskrbljujući informacijama medije (koji su ionako antijhrvatski, tj. proEUropski,a donedavno su bili, zajedno s Ninom Pavićem pro-jugoslovenski).
Do medija nismo uspjeli niti doći, ali oni jesu do naših informacija (koje su im bile poslate)

MI SMO TI (A NE ONAJ MAJMUN MATIJA BABIĆ,KOJI JE DO SLAVE DOŠAO TIME DA MU JE NETKO POSLAO OBJAVLJENI VIDEO SEVERINE) KOJI SU NAJAVILI KAKO ĆEMO RUŠITI IZDAJNIČKU TROJKU IZ NOVOG HDZ-a KOJI JE UNIŠTIO SVE ŠTO JE ISKONSKI, HRVATSKI HDZ ZASTUPAO.
PRVI JE NA REDU BIO MIOMIR ŽUŽUL, KOMUNISTIČKO SMEĆE,KOJI SE ODJEDNOM OBOGATIO HRVATSKOM I ZAPADOM (PUTEM POLITIČKOG KRIMINALA, ŠTO JE MODUS VIVENDI KOD NAS),DAKLE HRVATSKOMM I ZAPADOM PROTIV KOJIH SU BILI ON, NJEGOV OTAC,STRIC...
ONDA SMO REKLI I DALJNJIM DOKUMENTIMA POTVRDILI DEINSTALACIJU JADRANKE KOSOR S BILO KOJE LJUDSKE RAZINE, NA ONU KOJOJ PRIPADA (SiCG).
A NA KRAJU, DOALZI NJIHOV MENTOR, GURU, ŠEF, S UDEBLJANOM GLAVOM DIVLJEG GUDINA- ČUVENI dr.IV O SANADER
(koji se valjada udebljao od silnih briga primitka Hrvata u EU, tj. na svojim turističkim putovanjim po bespućima nižerazredne EU birokracije)
Oni, ali ne samo oni (tu će biti i drug Linić, Džapić,oni koji se vrte oko kriminalnih radnji i daljnji) biti će izloženi istragama, ako treba i vanhrvatskih komisija, te sudjenjima Naroda Republike Hrvatske protiv njih i to pred 13-članom porotom.
Kada se danas sjetim da je Branko Glavaš,podržan od Ivan Bobetka, Gjure Perice, dr. Golema i dr. u jednoj udruzi unutar HDZ-a, bio taj koji je doveo Sanadera, uz nadahnuti govor HDZ-ovih prvoboraca, poput primjerice don Ante Bakovića (čije su se višedesetljetne, osporavane i prezirane od neuke javnosti, opomene o izumiranju Hrvata, na žalost ostvarile), na čelnu poziciju HDZ.a 200 i 2001.
A od tada Sanader uzgaja 'europsku, gospodsku i uljudjenju' stranku (možete si misliti,uz kriminale čelnika novog uljudjenog HDZ-a i rada protiv hrvatskog naroda i hrvatskih interesa), u kojoj je on jedina osoba, a slinavi priljepci (Kosor i dr.) samo njegove ekstenzije.

Evo malo citata uljudjenog Sanadera koji je prertvor(bio) - jamio - jednu nekoć časnu stranku s časnim članovima u prćiju svoga koristoljublja,a protiv Hrvata:

Račan i ekipa čuvaju Sanadera
Iako tu i tamo kritizira Vladu, vodeći SDP-ovac kao da je zadovoljan svojom (o)pozicijom u parlamentu. Vladi podrška visi o niti, ali združena opozicija Ivi ne želi pakovati.
"Nećemo reagirati na najnoviji raskol u HDZ-u" rekao je vođa najjače oporbene stranke Jutarnjem listu. HDZ je isključio iz stranke svoja tri saborska zastupnika i Vlada je vrlo blizu da ostane bez parlamentarne većine.

kao i:

'Ovo nije raskol, a Glavaš je neodgojen, glup i bezobrazan', kaže Sanader nakon što je središnjica jednoglasno isključila slavonskog šerifa. 'Sanader je tašt i samoljubiv', veli Glavaš.
[I] ZAGREB - Nacionalno vijeće HDZ-a jednoglasnom odlukom isključilo je u četvrtak iz stranke Branimira Glavaša, Vladmira Šišljagića i Ivana Drmića zbog "djelovanja suprotnog programu stranke" i imenovalo Tomislava Ivića stranačkim povjerenikom za Osječko-baranjsku županiju, izvijestio je predsjednik HDZ-a Ivo Sanader.
Povjerenik će ustrojiti povjerenstvo koje će izraditi izborne liste za Osječko-baranjsku županiju za predstojeće lokalne izbore, rekao je Sanader, dodavši da je Nacionalno vijeće jednoglasno poduprlo i odluku Predsjedništva stranke prema kojoj je regionalizacija Hrvatske apsolutno suprotna programu HDZ-a. Povjerenik Ivić donio je i odluku o raspuštanju osječkog Gradskog odbora HDZ-a.
'Ne bojim se Glavaša'
"Ovo nije raskol u HDZ-u", pokušava umanjiti štetu Sander, podsjećajući da je i ranije bilo sličnih slučajeva, spomenuvši pritom Matu Šimića, Ivića Pašalića i Jozu Metera. "Nakon njih je HDZ bio još jači", rekao je Sanader.
"Riječ je o odlučnosti HDZ-a da za bilo koje pitanje donese čvrste i snažne odluke."
Upitan boji li se da bi Glavaš mogao iznijeti "prljavi veš", Sanader je odgovorio protupitanjem - "Kada smo se ičega bojali?" - te dodao da je HDZ-ovo vodstvo pokazalo da ima viziju kako reformirati stranku, pripremiti je za izbore i vratiti joj vjerodostojnost.
Neodgojen, glup i bezobrazan
Upitan kako komentira činjenicu da je baš Glavaša prije godinu dana proglasio vizionarom, a sada ga isključuje iz stranke, Sanader je odgovorio da je Glavaš to "pogrešno shvatio" i da mu je vizija o regionalizaciji bila pogrešna.
Sanader je također osudio Glavaševo ponašanje ocijenivši ga neprimjerenim, nepristojnim i za svaku osudu, a posebice prema stranačkom kolegi Florijanu Borasu. "Takvo ponašanje pokazuje Glavašev nedostatak kućnog odgoja, političku glupost i bezobrazluk", rekao je Sanader.
Predsjednik Sabora i osnivač HDZ-a u Osječko-baranjskoj županiji Vladimir Šeks ocijenio je da je u toj županiji vođena politika suprotna stranačkoj i prikriveno djelovalo protivno programskim načelima.
Na pitanje je li bilo teško donijeti odluku o Glavaševom isključenju s obzirom da su bili prijatelji, Šeks je odgovorio parafrazirajući Aristotela - "Dragi su mi prijatelji, ali draža mi je istina".
Odluku Nacionalnog vijeća poduprli su predsjednici HDZ-ovih slavonskih županijskih odbora: vitovitičko-podravskog Josip Đakić, brodsko-posavskog Zdravko Sočković, vukovarsko-srijemskog Petar Čobanković i požeško-slavonskog Anto Bagarić.
HDZ-ov program je zastario
'Neovisno' o ovoj odluci, u isto vrijeme dok je trajala sjednica Nacionalnog odbora HDZ-a, Glavaš je u Osijeku najavio da će biti nositelj nezavisne gradske i županijske liste, koje će Izbornoj komisiji predati u četvrtak popodne. Iako rok za predaju istječe u ponoć, Glavaš kaže da je u kratkom vremenu prikupljeno 1300 potpisa.


Uz gorenavedenu blamažu Sanadera i priljepaka, dodajem citat iz teksta o pravim razlozima 'ludovanja' za Gotovinom, hrvatskim ratnim junakom:


Odštete
Ivana Arapović

Otkako je, 1995., završio jedan rat hrvatskog naroda protiv Miloševićeve genocidne politike, ili, hajde neka bude 1998. kao što bi posljednjih godina htjeli neki novo-pristigli “osloboditelji” u Vladi, Hrvatsku silom-ili-milom guraju “u Europu,” a drugi pak iz Europe.
Hrvatska politika “iz Europe, u Europu,” “iz šupljega u prazno,” nikad nije bila bezbojnija nego danas kada je dobila pljusku odgodom hrvatskih pregovora o članstvu u Europskoj Uniji. Zasluženu pljusku, rekli bi oni koji već deset godina nakon rata, jedino sanjaju o povratku u svoje domove[I]
.
Kad smo u svome domu, svoji na svome, cijeli svijet nam je “Europa,” ili “Amerika” tko voli.
Političari su zanijemili. Malo im tko vjeruje da je general Ante Gotovina uzrok propasti njihove politike a i u njihovu politiku. Čak su i neki vodeći mediji u svijetu zapazili da je general Gotovina samo izgovor. Niti je on izabrani (politički) čelnik u Hrvatskoj, niti vidljiva javna figura. (FT, 10.3.2005.). Zaista, i kad se kao aktivni general HV usprotivio kriminalizaciji Domovinskog rata, potom umirovljen, general Gotovina je pokazao nezainteresiranost za bilo kakve pozicije, rekavši da njemu nikad ne će biti dosadno. Očito.
Čak ni neko navodno “povjesno” savezništvo s Njemačkom ne pije vode, koje je pola stoljeća služilo za blaćenje i progon Hrvata (2. svj. rat). Ni službeni se Berlin ne će “bosti s rogatim” Tužiteljstvom u Haagu. I Njemačka nađe u Gotovini izgovor za uskraćivanje potpore Hrvatskoj za članstvo u EU, što je brzo povukla, još uvijek tražeći "potpunu suradnju" te predavši "vruće kestenje" Ministarskom vijeću. (FT, 10.3.2005; CAA, March 18, 2005) Hvala Bogu.
Zapravo, general Ante Gotovina, heroj obrambenog Domovinskog rata, jest izgovor za puno toga. Lažno optužen, izgovor je za neplaćene ratne odštete Hrvatskoj a i položaj Hrvata u BiH, stiješnjenih u “federaciji” u kojoj je Srbija dobila utjecaj nad pola BiH a drugom polovicom, preko Sarajeva, širi se Lord Paddy Ashdown koji je sebe proglasio najvećom kolonijalnom vlasti u povijesti BiH. Pa se sprema do mora i obnova velikosrpstva. (Vjesnik, 7.3.2005.) Izgovor je i za kršenje međunarodnih obveza članica EU u slučaju hrvatskih pregovora stoga što su prepustile političke odluke i sudbinu cijele jedne države, Hrvatske, Tužiteljstvu u Haagu, praktično jednoj osobi, Carli Del Ponte. (CAA, 3.3.2005.)
Epidemija takvih izgovora se širi i na predstavnike NATO-a iz čijih redova su neki i operaciju NATO-a (bombardiranje Srbije i Crne Gore 1999.) javno proglašavali “agresijom.” (VoC, 14.3.2005.) Kanadski senator Nolin je nedavno izjavio da s generalom Gotovinom na slobodi nema pregovora o ulasku u NATO. (SD, 13.3.2005.)
Fino. Što će sad Hrvati!? Ili bolje reći što će hrvatska vlada?
Voila, pojavile su se kojekakvi crtići i video-igrice o lovu na Gotovinu, pa koga "upucaju." Na primjer, Video NovaTV se šali sa saborskim zastupnicima koji bespomoćno plešu po Saboru “Gdje si Ante,” a Crocafe ima lovačku igru o Gotovini, Den Haag Saloon, samo bez predsjednika na kavi.
Račan i Sanader, pogođeni odlukama u Europi, očito su se našli ugroženi i dižu novac za svoju zaštitu iz hrvatskog proračuna! (Hina, 17.3.2005.) Nek im plati EU! Kao da Račana i Sanadera lovi cijela EU a ne generala Gotovinu! Tko zna.
Naime, Račanu i Sanaderu navodno prijeti, ni manje ni više, nego brat generala Gotovine! Očito se previše igraju. Sad kad je postalo jasno da su uzalud trošili mandate i hrvatski proračun po Europi (a najmanje za Hrvatsku!), POA može i dalje pravdati njihovu propalu politiku i troškove.
Preskupa je to igra. Lažna optužba generala Gotovine služi kampanji za plaćanje odštete za ratne zločine, za što se zalažu neki birokrati u EU. (Stratfor, 15.3.2005.)
Kad Britanija, Nizozemska, Danska i Švedska promoviraju takva “ljudska prava” u kojima i Hrvatska mora dati nedužne ”klijente” Tužiteljstvu u Haagu, te plaćati odštete za ratne zločine mjesto Srbije, nova šteta za Hrvatsku, materijalna i ljudska, ne staje na tome. Najverojatnije se spremaju proglasiti Hrvatsku agresorom -- nije prvi puta --, kao i NATO za 1999., a i Amerikance za 1995., zbog pomoći Hrvatskoj u operaciji Oluja kojom je zapovijedao General Ante Gotovina (sektor jug).
Tako jedni žele Hrvatsku "uvesti u EU," a drugi je blokirati, dok u stvarnosti, i jedni i drugi, sve ove godine, proganjaju Hrvate iz Europe. Malo ih se vraća u svoje domove u Hrvatskoj i BiH, da, u Europi. Opet su Hrvati za sve krivi pa i za propale Miloševićeve ratove. Zato bi sad neki izgleda više voljeli platiti odštetu za ratne zločine Srbiji nego Hrvatskoj, a i da ne spominjemo odštetu generalu Gotovini za nepravedan progon već skoro četiri godine! Da nije generala Gotovine, čime bi političari i birokrati financirali i pravdali svoju protu-hrvatsku politiku koja bi Hrvatsku, a i međunarodnu zajednicu, mogla opet skupo koštati, kao i u ratu. Izgleda da bi odštetu trebala platiti EU! Zato je ovo besplatan prilog. ][/I]

_________________






Post je objavljen 22.04.2005. u 09:29 sati.