H r v a S T k a !!!!

utorak, 26.04.2005.

VEČER KAD JE ODLUČENO O (KRIMINALNOM) MODELU PRIVATIZACIJE; KAKO JE SANDER POSTAO PREDSJEDNIK (trenutačnog) HDZ-a

O večeri kada se iznad jednog trga u Zagrebu odlučivalo o početku i načinu (kriminalne) privatizacije, izvijestiti ću Vas ju jednom od sljedećih blog poSTova.
U svakom slučaju,pod okriljem Franje Tudjmana (koji je opet želio najbolje, da hrvatsku imovinu ispočetka zadrže njemu povjerljivi Hrvati, no sve je to ispalo kao dramatična groteska), te je noći pala odluka da se obogati bez ikavih zasluga nižerazredne referente, sadničare lukovice, bezlične dijasporce iz Kanade,od kojih su neki bili znani udbaši, uz glasno protivljenje (prihvaćenom modelu 'privatizacije') od strane, primjerice, dr. Mate Babića, Bernarda Jurline i dr.
Potonji su, naime, zastupali 'slovenski' ili pravičniji model privatizacije onima koji su sudjelovali u stvaranju tog kapitala svojim radom, energijom, znanjem itd.

O tome kakvog je zla, materijalnog masakra, osiromašenja i opće depresije nanijela provedena prretvorba i privatizacija nema boljeg opisa nego- nacionalni mironodopski zločin koji ne zastarijeva.

Ali posvetimo se sada udebljalom smradu,prevarantu,poligloti i izdajniku Hrvata i Hrvatske-mrskom nam i odvratnom dr. Ivi Sanaderu, koji je po svojoj slici i (ne)prilici odabrao najbliže pomoćnike-komunistu i lopova Žužula i drolju koja je najniži oblik postojanja-praznoglavu (polu)srpsku kozu Kosoricu.

KAKO JE SANADER UOPĆE IZABRANA ZA PREDSJEDNIKA (v.d. ili trenutačnog) HDZ-a, AKTUALNO JE PITANJE NAKON ŠTO JE ROPOTARNICU POKUŠAO SMJESTITI SLAVONSKU LEGENDU, BRANIMIR GLAVAŠA, NAŠEG BRANKA.
Ovaj tekst je ekskluzivan jer se još nigdje nisu mogli pročitati scenariji Sanaderova dolaska na čelo HDZ-a, nakon čega nastoji razmontirati i uništiti tu stranku, ostavljajući ga na upravljanju osim sebi i dvoje gorenavedenih nemoralnih komunističkih lopova.

Prije VII Sabora HDZ-a 2001. izradjena su tri scenarija kako će Sanader doći do predsjedničkog mjesta stranke. Kako je Sanader profesionalni lažov još od 1990/1991 kada se hvalio svojom silnom imovinom i poduzetničkim postignućima u dijaspori, razumljivo je da je krenuo i u osvajanje HDZ-a obmanama, uz ljude dobre volje,koji su primjerice u izboru dr. Ivića Pašalića vidjeli definitivan kolaps stranke u političkom životu Hrvatske.

1. SCENARIO: Branimir Glavaš je sa svojim Barabarošima iz Osijeka bio zadužen za osiguranje svega pri izborima, što je definitivno onemogućilo prljavu igru dr. Pašalića. Kontrola izbornih mjesta od strane Glavaša odlučujući je čimbenik pri izboru Sanadera. Takodjer, operaciju nad 'društvom umirovljenih' članova HDZ-a naziva 'Pokojni Sulimanac' vodio je i obradio dr Ivo Kujundžić,koji je preko svojih veza podijelio Odborima HDZ-a po županijama po tri akreditacije i to samo onima koji će glasovati za Sanadera. Time se osiguralo 66 glasova za Sanadera (21 županija + Zagreb),
2. SCENARIO: Pripremljena je biračka kutija u kojoj je bilo 120 izbornih listića za Sanadera,6 neodlučnih i 12 za dr Pašalića. Kako je Glavaš vodio osiguranje, u najgoroj varijanti zamjena kutija ne bi bila problem, jer u prostorije gdje su bile kutije nije smio ući nitko osim osiguranja.
3. SCENARIO: Neven Jurica je mjesecima obradjivao osobe za Sabor i zvao samo one koje su bile 100% za Sanadera. Kvaka je u toime što su većina tih (od njega) 'pozvanih' napustili ili bili izbačeni iz HDZ-a (primjer: Leon Suljić) od samog dr Franje Tudjmana, ali mnogi su se pojaviili na Saboru koji nisu uopće bili delegirani i glasovali su za Sanadera.

Drugim riječima, Sanader ni teoretski nije mogao ne uspjeti, jer je pripremio varijante za osvajanje vlasti na bilo koji način.Oni koji su mu pomagali, smatrajući ga početkom reforme HDZ-a, gorko su požalili prvu sekundu kada su to odlučili (Glavaš se uvijek kajao za to, jer takvog koristoljubnog antihrvata kao Sanadera nema ni u SDP-u!!!). Sanader je običan gad koji ništa ne zna (osim, navodno, jezike) a pomoćnici mu imaju kvocijent inteligencije PROSJEČAN kroz 10.
A te se spodobe brinu o našim sudbinama, pritom se bogateći (kriminalom,naravno, i to javnim!!!????)

Kod ovoga treba još spomenuti i tajnu operaciju 'krtica' ubačenih u protivnički tabor dr. Pašalića,kojim su trebali započeti akciju protiv 'herr Flicka' u slučaju izjednačenog glasovanja ili poraza Sanadera. Krtice su bili Kalameta i Ivan Šuker,koje su ranije ucijenili Luka Bebić i Vladimir Šeks, radi tajnih poslova i dogovora u svezi s jednim morskim prijevoznikom......

- 15:09 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi