H r v a S T k a !!!!

petak, 15.04.2005.

BLOG I FORUMI KOJI SU SU SRUŠILI ŽUŽULA, KOSORICU, USKORO I NJIHOVOG MENTORA SANADERA!

Moja trag(ikome)edija je da se jedan klipan iz dalmatinskih brda hvali kako je on pomoću Indexa (agregata vijesti iz drugih izvora) i austrijskog recidiva ST-a (s 15 godina zakašnjenja)- 24 sata- zapravo sružio Žužula (koji ne dolazi na rasprave) i sada Kosoricu.

Istina je.činjenično, drugačija!!!!!
Žužula i odurnu Vlaisljavevićku (Kosor), oboje cijeli život dok se prigoda za kradju i stvaranje materijalne dobiti nije ulazala preko nekolicine HDZ-ovskih budala i lopova, tvrdih komunista,antihrvata i jugoslovena, srušio je kružok izvornih HDZ-ovaca iz Zagreba brojnim informacijama koje su bile očitovane ili novinarima dostavljane elektronskim putem, još djelomice od 1997. godine, poglavito u posljednjih godinu dana.

Kada sam rekao, ako sam uspio pomoći rušenju smradova iz SKH i SFRJ 1989/1990,'likvidacija' mikroba poput Ive Sanadera, prevaranta i obmanitelja,koji može blebetati do prekosutra, optočenog znajem jezika i neinformiranošću/neobrazovanjem naroda,kao i njegovih štićenika Miomira Žužula i nakaze (koja je toliko glupa,ružna i odvratna da ne postoji mjerna jedinica) Jadranke Kosor,biti će jednostavna makar sma djelovao iz 'mišje rupe' (zbog sudova u Republici Hrvatskoj koji su mi nanijeli neprocjenjivu i neutvrdivu materijalnu i svaku drugu štetu).

Tada je to izgledalo totalno suludo, i počeli su me smatrati 'redikulom', 'čovjekom koji je malo zastranio' i tome sl. A danas, sva ona gamad koja je podržavala te lopove i mene marginizirala,
naravno protiv je 'lopova Žužula', 'promašene Kosorice' itd.
10. veljače 2003.,nakon što u me krvavo nasadili i Sanader i Šuker i ta politokratska bagra koja smatra daje svrha sama po sebi, a posebice hrvatski narod i poduzetnike, pokušavajući provesti svoje kriminale (Bechtel,Imotstroj itd.itd.itd.), ne radeći ništa na strateški najvažnijem pitanju opstanka hrvatskog naroda (demografija) te poduzetništvu,koji je osnova opstanka zemlje danas, započeli smo deinstalaciju (naravno, u kasnijem razdoblju, materijalne i kaznene odgovornosti spomenutih, njihovih obitelji, prijatelja, nepotoida itd. itd.):

1. ŽUŽUL - izbačen
2. KOSORE - pred odalaskom
3. SANADER!!!!! - do jeseni najduže, a vjerojatno nakon lokalnih izbora biti će odstranjen nu političku emigraciju (Rumunjska ili Bugarska) sa svojim pomoćnicima i pristašama, naravno, koji su otpaci otpadaka u današnjem v.d. HDZ-u.
On je na čelu svega, taj tip je pretvorbio HDZ, pokušava dati Hrvatsku u roblje Europskoj Uniji i cijelu strategiju temelji na par milijunčića eura nepovratne pomoći(koja je upitna) zauzvrat eliminirajući hrvatsko gospodarstvo i omogučavajući stranim bankama besplatan 'upad' Hrvatsku i okupaciju iste te silne zarade koje se mjere u milijardama eura.
Kakav moron, kakav debil taj Sanader,koji se inače istakao 'poslovanjem' u splistksokm Logosu, nakon čega je morao ubrzano u Austriju (gdje je osigurao, po svojim riječima, egzistenciju obitelji za tri života). U Austriji, što je on tamo radio. Niti je predočio porezne prijave da se uvjerimo u njegovo 'silno bogatstvo' (izmišljeno i lažirano), niti znamo bilo što osim da je kao zadnji švercer donosio slikice soft pornjave u Hrvatsku, što znači da je bio uvoznik (nepotrebnog).
Istina će uskoro izaći na vidjelo, a lopov Žužul i stambena kradljivica i nesposobna budala Kosor su njegov elitni izbor.

KOSOR-NOVE INFORMACIJE: Kosorica je odabrala pomoćnike i tajnike koji su bili (a razliku od nje) osudjivani, procesuirani i koje (kao i ona) smatra da je državna služba kasica prasica za osobno bogaćenje na ledjima naroda,kao i stjecanje nezaslužene medijske pozornosti.
Njen tajnik je upravo dao ostavku, a zamislite njen zamjenik za branitelje DINKO MIKULIĆ, kojega su ona i SANADER odabrali, toliko je sposoban i domoljubno orijentiran, da je cijeli Domovinski rat proveo 'na prvoj crti bojišnice' u trgovi boja u zagrebačkoj Ilici, obnašajući zahtjevno zanimanje pomoćnika trgovcu za pultom!!!


Evo citata iz Iskon teksta 15.4 2005:

" [I]Tajnik Jadranke Kosor Šangut podnio ostavku

Tajnik Kabineta ministrice branitelja nakon napisa u Večernjem listu podnio je ostavku u četvrtak, kako je rekao, jer "ne želi biti teret nikome pa ni potpredsjednici Vlade". Na izvanrednoj konferenciji za novinare ustvrdio je da je on "običan pik-zibner" te kako je novinski napis usmjeren protiv Jadranke Kosor."
Prihvaćena ostavka
Ovu aferu vidim samo kao još jedan od nesmiljenih napada na potpredsjednicu Vlade i ministricu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti gospođu Jadranku Kosor.
Vukovarski sam branitelj koji je svoj dosadašnji radni vijek odradio pošteno i časno te ne želim medijskim razvlačenjem ovih insinuacija pridonijeti daljnjem rušenju ugleda Jadranke Kosor kazao je Šangut te objavio kako je njegovu ostavku ministrica prihvatila.
Novinaru Večernjeg lista u nekoliko je navrata kazao kako mu je svojim pisanjem "nanio više boli nego batine u četničkim logorima". Za konferencije, međutim, Šangut novinarima nije pokazao dokaze, tek je njima mahao s čela stola.
Kada je zatraženo da komentira dokument koji je objavio Večernji list, spremio je dokumentaciju i otišao ne obazirući se na glasno traženje novinara da im proslijedi kopije dokumenata.
Nakon pola sata čekanja ispred ministarstva, Šangut se spustio pred zgradu i novinarima pokazao dokumente prema kojima je on zahtjev predao zagrebačkom Gradskom uredu za branitelje 1. prosinca prošle godine, 27. prosinca dobio rješenje prvostupanjske komisije, a konačno rješenje 3. veljače 2005.
Tko je unio podatke
Međutim, nije želio kometirati zašto se urudžbeni brojevi s njegovih dokumenata ralikuju od onih u kompjutorskom registru, stalno ističući svoju čestitost.
Ponavljao je da je za njega ova afera završena te kako nema volje istraživati zašto se brojevi i datumi na njegovim dokumentima razlikuju od onih u bazi podataka ministarstva.
Nakon deset minuta inzistiranja, Šangut je rekao kako će "možda ipak zatražiti istragu o slučaju da bi se doznalo tko je krivo unio podatke u bazi Ministarstva".
Na pitanje hoće li tražiti reviziju rada osobe koja se krije iza šifre "DJ_ZG_DJELATNIK", a koja je kreirala njegov predmet u bazi podataka, Šangut nije želio odgovoriti. Autoru teksta najavio je tužbu."









- 09:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi