H r v a S T k a !!!!

petak, 29.04.2005.

ZBOG EU, SANADER LAŽE I KAD JE CRKVA U PITANJU

Funkcionalno ,koristoljubno i samo(za)ljubivo antihrvatstvo,laž,obmana,priče koje nemaju veze s istinom, kriminal,praznoća,neprosvijetljenost,nerad (ičega vrijednog za društvo),koristoljubnost -tos u odlike 'sposobnih i mudrih političara' u Hrvatskoj.Te su odlike naravno oni samoproglasili, uz pomoć medija koji su korumpirani i (raspro)dani.
Nadasve, sve gorenavdene osobine zastupljene su u liku, naličju i uskoro (kakvim se tempom deblja) obličju Ive Sanadera, jeftinog uvezhenog teatrologa, koji je po mjeri ostataka ostataka nekog HDZ-a skrojio mašinu koja uništava Hrvatsku i Hrvate učinkovitije od najcrnjeg komunističkog scenarija.
Stoga, u usporedbi s Sanaderom,Kosoricom, Žužulom i inim, Ivica Račan,predstavnik najgorih četredeset godina Hrvatske i Hrvata, ispada kao najdesniji ustaša.

SANADER JE OPET LAGAO,DOK NASTOJI UHITITI OSLOBODITELJA HRVATSKE I HRVATA, GENERALA ANTU GOTOVINU.
NAIME, NEKIM ČINOVNICIMA EUROPSKE UNIJE KOJE SU ON I NJEGOVA KITAROVIĆKA NAZVALI 'TASK FORCE' (force inače znači i prisiljavati), SPOMINJU ČAK I CRKVU STAVIVŠI JE NA MJESTO PROTIV NARODA I GENERALA GOTOVINE,KOJI JE SVETAC ZA GAMAD IZ EU, ISTE ON EU KOJA JE PODRŽAVALA GENOCID SRBA NAD HRVATIMA I HRVATIMA I HRVATSKOJ ČINJENIČNO/PRAVNO STVORILA NEMJERLJIVE ŠTETE U LJUDSKIM I MATERIJALNIM GUBICIMA.

Nadalje, u plaćenim medijima (pr.: EPH, u zamjenu za Slobodnu Dalmaciju), Sanader je svvoj posjet Papi ivanu Pavlu II proglasio posljednjim službenim posjetom koji je jedan državnik imao kod Pape prije njegove ovozemaljske smrti.
Istina je,naravno, drugačija: Posljednja Sanaderova posjeta nije bila službena nego je bila njegova u predizborne svrhe. Do te posjete, odnosno kratkog primanja Pape hravtskog premijera, došlo je privatnom linijom,ne službenom. I ne Sanaderovom.
Videći kako se ruši njegova kretenska konstrukciju o primanju Hrvatske u EU kao isključivim dvogodišnjim ciljem i svrhom (ne)radom tisuća državnik službenika, Sanader je zamolio splitskog biskupa u mirovini da mu pokuša ugovoriti (neslužbeno) primanje kod Pape.
Obzirom da je naveden biskup poznavao Papu, i s njim se sprijateljio, u vrijeme dok su obojica bili biskupi,biskup je isto napravio za Sanadera, prije sveg za Hrvatsku.

Vjerujem da danas, nakon što čuje Sanadera, biskup traži odrješenje grijeha.

- 10:54 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi