_ _ _ _ _ _ promina.blog.hr

nedjelja, 18.11.2007.

Natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta na području Promine 7. dio

Danas je pod postom "Natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta na području Promine 6. dio", gosp. Marko Dizdar ostavio novi komentar koji
sadrži nekoliko zanimljivh informacija, te sam odlučio tom komentaru posvetiti cijeli post.
Komentar prenosim djelomično, a cijeli komentar se nalazi pod navedenim postom.

Evo najzanimljivijih djelova komentara:


"Danas je poznato da je za INU naftnu industriju na natječaj izišlo ravno troje kandidata, a da je za Gluvače izišlo ravno 21 kandidat.

Znamo, da je jedan od slavnih dobitnika u protuzakonitoj radnji sukoba interesa osobno pisao 6 ponuda u kojima se pojavljuje u ovakovoj ili onakovoj ponudbenoj varijanti, ali uglavnom samo ciljano, kako obesmisliti kvalitetnu obnovu i korištenje humanih i prirodnih potencijala toga kraja a sve suprotno Zakonu o sukobu interesa, kao što je i sada u odnosu na isti, jer je i on vijećnik Općine Promina.

Max zašto ne čitaš u zadnjoj rečenici dokumenta koji se Ž. Džapo toliko trudio postaviti na ove stranice a koja glasi točno onako kako zahtijeva članak 66. Zakona o općem upravnom postupku.

Kažeš Max, da ne razmišljaš o smeću, onda nam objasni, tko je jedinstvenu parcelu Gluvača, uspješno pretvorio u desetak parcela na drniškom katastru i u koje namjene?

Zašto Max, nisi na koncu konca, otišao kod g. Džape i pitao ga tko je u stvari pobjednik, famoznog natječaja, jer i dalje ispada da je on iz nepoznatih razloga obmanuo pomoćnicu ministra pokazujući joj lažni rezultat istoga, jer je Gluvače po njemu dobio gosp Josip Duvančić, opet protivno Zakonu o sukobu interesa!

Max, otiđi svakako u Općinu i pitaj Tajnika neka Ti pokaže kopije dokumenata koje smo uputili na nadležna tijela kao opravdanu reakciju na sve nepravilnosti prilikom donošenja i rješavanja sramotnoga natječaja o slučaju Gluvače!

Maximuse, vjeruj mi da znam za tu orjunašku namjeru po kojoj treba prokazati hrvatskog čovjeka kao suprotno od brižnog, upravnog i posjedovnog faktora te mu nametnuti strukturu gotovo stogodišnje fašističke organizacije ORJUNA-e, koja, nota bene, danas nosi drugo već nekoliko puta izmijenjeno ime.

Volio bih objašnjenje, tko je tražio ukidanje Općine Promina, prilikom zadnjega dijela vlasti HDZ-a i početka tada novoustoličene koalicijske vlasti, te njezino priključenje općini Drniš?

Tada je Predsjednik RH gosp Stipe Mesić zamoljen od našega gradonačelnika, da posjeti Prominu.
Predsjednik se pozitivno oglasio, što je bilo presudno za razbijanje ove destruktivne grupacije tajnoga bratstva.
Radi odsutnosti iz zemlje, poslao je izaslanika u osobi dr Vesne Pusić. Promina će u svakom slučaju njegovati izvrsno sjećanje na taj posjet jer je zahvaljujući njoj:

- spašena Općina
- dobivena sredstva za dovršetak vodovoda
- završen starački dom
- dobiven kredit presudan za održanje «Sintal»-a
- još dva kapitalna kredita



Nakon svih mojih zadnjih postova, upitam se postoji li uopće projekt u Promini koji ima svoj početak, sredinu i sretan kraj?
Ima li smisla uopće pisati o ovim problemima u Promini, kad se situacija uopće ne mjenja, a iste laži i obećanja se ponavljaju godinama?
Većina čitatelja nema hrabrosti napisati jedan običan komentar, a na Blogu svi očekuju postove sa "vrućim" temama iz Promine.

Većina se Vas čitatelja "ne želi zamjerati" jer nikad se ne zna kad će koja veza dobro doć, a zbog koga ili čega se onda ja zamjeram?

Ljudi probudite se.... svatko od nas može mjenjati budućnost Promine, pa makar i svojim kvalitetnim komentarom... nekom novom informacijom.


Oznake: općina promina, Gluvače, Život u Promini

- 17:30 - Komentiraj post (1) - Link posta

<< Arhiva >>






Promina blog
  • LL

Opis bloga

  • Promina blog postoji od 19.03.2005. godine, nešto više od deset godina.
    Teme su vezane uz život u Promini.....ali, tu su i druge razne teme koje su mi se u određenim trenutcima učinile zanimljivim...
    S. Sarić

    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


    Pomoću sljedećih linkova, saznajte nešto više o Promini.

    Gdje je Promina?

    Galerija promina.blog.hr


    Fotografije generacija iz škole:
    Stare slike Promine






    Video snimke:


































    Projekti čiju realizaciju očekujemo:









    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


Općina Promina









  • «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


.....

  • ......
    .......



    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


    Statistika posjeta promina.blog.hr -u kroz godine








    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»





    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»



    E-mail-Urednik promina.blog.hr-a:
    promina.blog.hr@gmail.com


    Zadnji postovi

...


.........................................................................Promina blog - promina.blog.hr© 2005.-2023. sva prava pridržana Urednik promina.blog.hr-a: Sanimir Sarić