<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>








"Sumnjati u vlastitu smrtnost, značilo je upoznati početak straha; neupitna spoznaja vlastite smrtnosti značila je upoznati kraj straha"

"Svi dokazi neizbježno vode do tvrdnji za koje ne postoje dokazi! Sve stvari su poznate zato jer želimo vjerovati u njih."

Frank Herbert


"Život nema nikakvu obavezu pružiti nam ono što čekujemo!".
Margaret Mitchell


"Između "jest" i "nije" razlika je u odluci da nešto bude ili ne bude."



"Veliki umovi raspravljaju o idejama.
Srednji umovi raspravljaju o događajima.
Sitni umovi raspravljaju o ljudima."

Eleanor Rooselvett

credits
Design: thousandone
Adjustment: murderscene
Kako počinju stvari
petak, 30.10.2009.

Nakon godinu i tri mjeseca otišla sam na spoj, pravi pravcati spoj.
U biti je neobično ići na spojeve...posebno jer dosta spojeva izgleda kao preživljavanje (dosade, tuđeg ega, gluposti, nekulture) ili još gore izgleda dobro kao kupljeni polovni auto sve dok ne prođe par dana pa ispadne grozota jer je vlasnik lagao.
Ovaj spoj je bio normalan... ako postoji takvo što.
Poljubac je pao bez razmišljanja, čak nenadano.
Nema ništa gore od onog trenutka kada ne znaš da li će se dogoditi jer večer i nije prošla nešto posebno dobro, ali opet poljubac bi to mogao popraviti ili si se ti dobro zabavila, ali za njega nisi sigurna. I onda dolazi onaj rastanak i što sada, da li da se nagneš, pozdraviš i odeš ili stojiš tu u tišini čekajući dok sve u glavi vrišti "idi, idi".
Pitanje je kad nekoga ne poznaš da li ćete imati o čemu razgovarati jer ste se ipak sreli na nekom neutralnom terenu, a to znači da ne morate imati ništa zajedničko.
S nekim ljudima možete pričati o svemu, a s nekim doslovno o ničemu pa krene smišljanje i premišljanje kako započeti rečenicu ili još bolje kako što prije otići.
Tu je i pitanje sexa. Tko ga očekuje i da li ga očekuje. (Moralisti, ovo nije prilika za naslađivanje.) Ako nekoga poznaš duže vrijeme i nešto se događalo onda dobro, ali ako osobu ne poznaš, a nisi teško alkoholiziran iako sve teče ugodno taj dio nije opcija.
I onda blizu trećeg desetljeća se nađeš u situaciji da objašnjavaš da te smeta što su nečije ruke kao pipci pauka na sto mjesta od jednom.
I nije sramota reći ja te ne poznam niti meni je ovo prebrzo jer realno gledano ako se ne javi nakon toga sigurno se ne bi javio da je do sexa došlo. Nije bitno praviti se fin jer od toga ionako nema vajde, ali reći ne ako to stvarno misliš je potez tjedna pa da imaš i 55.
Javljanje nakon spoja je isto tama o kojoj su ispisana stranice, ispričani milijuni sati zašto nije, da li će i kada će. Mah ako se na javi čemu žaliti, on je na gubitku, što će mi frajer kojem se ne sviđam i koji me ne želi opet vidjeti.
A oni koji to žele se jave iznova i iznova, pitaju za raspored, vrijeme i želje.
Lijepo je izaći na spoj gdje se smiješ veći dio večer, gdje ne razbijaš glavu što će se dogoditi sutra i da li će ga uopće biti, gdje tip pita za neki događaj koji govori da planira da se vidite i za tjedan dana i na kraju krajeva poštuje odluku da će sex pričekati do trenutka dok ga ne budeš poželjela.
Lijepo je otići na normalan spoj, jer tako je lagano biti opušten i zabavljati se s nekim tko želi isto što i ti.



| 22:21 | Komentari (1) | On/Off | Print | # |