<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
"Sumnjati u vlastitu smrtnost, značilo je upoznati početak straha; neupitna spoznaja vlastite smrtnosti značila je upoznati kraj straha"

"Svi dokazi neizbježno vode do tvrdnji za koje ne postoje dokazi! Sve stvari su poznate zato jer želimo vjerovati u njih."

Frank Herbert


"Život nema nikakvu obavezu pružiti nam ono što čekujemo!".
Margaret Mitchell


"Između "jest" i "nije" razlika je u odluci da nešto bude ili ne bude.""Veliki umovi raspravljaju o idejama.
Srednji umovi raspravljaju o događajima.
Sitni umovi raspravljaju o ljudima."

Eleanor Rooselvett

credits
Design: thousandone
Adjustment: murderscene
Stranci
četvrtak, 19.03.2009.
640

Bivši su neka čudna vrsta ljudi. Ne znam kuda bi ih svrstala, a opet ne pripadaju u nesvrstane.
Neke od njih srećem jednom ili dva puta godišnje, neke jednom u par godina, a neke na redovitoj bazi. I šta s njima?
Gledam ih i shvaćam da su ti ljudi meni strani, ali potpuno.
Redovno pozdravim u prolazu, ali taj pozdrav je isti kao kad pozdravljam neke desete ljude koje sam upoznala kao prijetelje prijatelja koje sam srela vani.
Kada pomislim da smo se viđali s leptirićima u stomaku, ljubili, držali za ruku i tako hodali po gradu, grlili od dragosti što smo jedno pored drugog, sexali, spavali jedno pored drugog, zajedno doručkovali...a sada mi mozak reagira s potpunom amnezijom. Ta osoba je za mene potpuni stranac, kao da se nikada ništa nije dogodilo. A situacija izgleda nestvarno kao da sam ju sanjala jer kako je moguće biti toliko indiferentan kao prema stupću uz cestu? Da ne sumnjam u svoje pamćenje pomislila bih da se to dogodilo nekome drugome...kad bolje promislim i imam osjećaj da se to dogodilo nekome drugome jer to više definitivno nisam ja, ta osoba koja je tada bila u tom trenutku.
Bivši su stvarno čudna vrsta, kao likovi iz knjige ili oni što ih gledam u nekoj od serija i kao da ih poznam, ali sam svjesna da je to samo fikcija.
S nekima od njih sam stvarno dobra, ali taj dio o vremenu provedenom zajedno je iz sjećanja ispario kao rosa u podne i nestao bez traga, konture su tu, ali šuplje i osušene.
Stranac postane bliska osoba kojoj se predaješ, a onda se ponovo vrati u stranca...bijaše to samo kratka sanja možda u stvarnosti.

| 12:11 | Komentari (7) | On/Off | Print | # |