Omladinski pogon NK Sladorana

nedjelja, 28.09.2008.

Rezultati 8 kola za kadete i juniore

U 8-mom kolu regionalne lige Slavonije i Baranje ugostili smo ekipu "NK Bilje" te ostvarili polovičan uspjeh;

Kadeti su u jednoj borbenoj i neizvjesnoj utakmici odradili momački svoju rolu i osladili se sa sva tri boda golovima a to su uspjeli golovima Živkovića i Topera koji je poentirao sa 11 metara nakon što je jedanaesterac zaradio Živković( Štitar ). Svakako svima čestitke na bodovima i sada je daleko ugodnije pogledati tablicu.

Nažalost to nije uspjelo juniorima koji su vodili na poluvremenu sa 1-0 fenomenalnim golom Jurića I. sa 30-tak metara. Moram naglasiti da smo evidentno od svih prisutnih na tribinama oštećeni kod rezultata 1-0 za nedosuđena dva penala koja bi sigurno utakmicu usmjerili u drugi smjer. Drugo poluvrijeme smo pali sa snagom, svježinom što je protivnik iskoristio i odnio sa sobom cijeli plijen. Nama ostaje da nastavimo sa radom a sigurno će nam se ova nepravda negdje vratiti.

Ako bi analizirali dosadašnji dio prvenstva, broj bodova je trebao biti daleko veći. Samo se prisjetiti, Baranja Belje - dosuđen nepostojeći jedanesterac kod 1-0, Darda - nedosuđena tri, Čepin - 3-1 u 60minuti i na kraju 3-4 te danas. To je 11 bodova više.

- 19:57 - Komentari (1) - Isprintaj - #