Omladinski pogon NK Sladorana

srijeda, 30.04.2008.

PETAK

U Petak gostujemo u Belom Manastiru. Polazak je u pol 1, odnosno
12 i 30h! Nemojte da vas se mora čekati. Hvala!

- 22:11 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Prijateljska utakmica

U srijedu u Bošnjacima smo odigrali prijateljsku utakmicu s
"NK Zrinskim" te zabilježili pobjedu od 3:2. Bila je to jako dobra utakmica u kojoj smo pogotcima Galovića, Draganovića i Bote došli do zaslužene pobjede. Moram priznati da smo odigrali jako zrelo, Nismo srljali i uz još jedan poništeni zgoditak pobjedili solidnu ekipu Zrinjskog. Naša ekipa je bila u sastavu: Barišić, Jurić K, Tyson, Mrča, Modrić, Lukačević I, Lukačević F, Galović, Toper, Draganović, Rončević te drugu polovicu drugog poluvremena Janjić. Cijela ekipe odlično odradila trening utakmicu a Galović svojim golom te asistencijom za pobjednički gol ponio je epitet igrača utakmice! Čestitam dečki!

- 22:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 27.04.2008.

Treninzi za tekući tjedan

Ponedjeljak, utorak i srijeda u 18 i 30h.
U petak igramo u belom Manastiru protiv Baranje dok u Nedjelju dočekujemo NK Dilj!

Vidimo se!

- 21:46 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Rezultati odigranih utakmica ovoga vikenda

Nažalost, ovaj vikend je bio dosta razočarajući za nas. Zabilježeni su sljedeći rezultati:

Kadeti su sa sedam igrača igrali protiv NK Vinkovaca do 22 min. nakon čega se povrijedio jedan od naših igrača te je susret prekinut.

Juniori su izgubili 5:3. Moram reći da smo u utakmicu ušli jako loše, opušteno, misleći da smo jači od njih. Međutim nakon 25 min . domaćini su vodili sa 3:0 te smo mi imali iza toga dvije prilike koje nismo iskoristili te nakon toga iz sljedeće dvije vratili se u susret sa dva pogotka. Do poluvremena domaćin je zabio još jedan zgoditak. U drugom poluvremenu, igralo se obostrano otvoreno gdje smo mi opet imali tri izgledne prilike koje nismo iskoristili a protivnik je zabio još jedanput dok je u jednoj solo akciji Krsnik pogodio za nas. Strijelac prva dva zgoditka bio je Švabo! Moram pohvaliti našeg golmana, Tysona koji je odradio dobro svoj posao pa čak izvadio dvije prilike gdje su domaćini išli oči u oči s na njega.

- 21:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 24.04.2008.

Obavijest o utakmici za vikend

U subotu,26.04.2008. godine Kadeti i juniori gostuju u Vinkovcima kod istoimene ekipe.
Kadeti igraju prvu utakmicu u 09h a juniori u 10 i 30h. Svi doći u klub u 7 i 15h. Idemo po bodove!

- 22:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.04.2008.

Treninzi za ovaj tjedan

Utorak, srijeda i četvrtak u 18 i 30h!

- 22:56 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Rezultati nedjeljnjih utakmica

U Nedjelju na našem travnjaku ugostili smo ekipu Vuteksa te zabilježili sljedeće rezultate:

Kadeti su poraženi rezultatom 0:6. Svakako rezultat nije objektivan pokazatelj snaga na terenu. Prvih 20-tak minuta se igralo ravnopravno te nakon vodstva gostiju imali smo tri šanse gdje nismo poentirali niti jednom i naravno protivnik je to znao kazniti. Isto tako moram reći da je Vuteks jako dobra ekipa!

U drugoj utakmici juniori su uzeli sva tri boda rezultatom 7:4. U jednoj izrazito dinamičnoj utakmici, sa puno trke i promjena rezultata, gdje je ekipa gostiju vodila tri puta i gdje smo se mi vratili svaki put i na kraju zasluženo pobijedili. Moram naglasiti posebno jedno ime a to je Švabo koji je bio strijelac 5 golova, te još dva strijelca a to su "Tomšić", te Ronac. Svakako želim istaći da su svi u ovoj utakmici igrali odgovorno, trkački bezprijekorno i s velikom željom za nadmetanjem i pobjedom. Ja im na tome iskreno čestitam.

- 19:45 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 18.04.2008.

OBAVIJEST ZA NEDJELJNJU UTAKMICU

U Nedjelju 20.04.2008. godine ugošćujemo ekipu Vuteksa i to po rasporedu; Kadeti igraju u 9 00h - doći u klub u 8 00h
Juniori igraju u 10 i 30h - doći u klub u 9 i 45h!


Nadam se uspjehu u obje kategorije!

- 21:33 - Komentari (6) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.04.2008.

Treninzi za tekući tjedan

Ovaj tjedan treninzi su: ponedjeljak
utorak
četvrtak
petak u 18 i 30h

- 21:55 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Rezultati odigranih utakmica

Ovaj vikend ekipe kadeta i juniora gostovale su u St. Mikanovcima te su zabilježeni sljedeći rezultati:

Kadeti su u jednoj gruboj utakmici od strane domaćina naravno te u utakmici u kojoj smo mi skoro napustili teren, gdje su dva igrača domaćina do 50 minute dobila po crvene kartone a treći koji je trebao dobiti direktni crveni prošao bez posljedica jer je toliki pritisak na suce od strane domaćina bio da su im u jednom trenutku rekli da više ne smiju vaditi kartone jer će onda imati posla sa njima, trenerom kadeta i trenerom juniora. Utakmica je završila 20 minuta ranije a kod rezultata 2:1 nije dosuđen čisti jedanesterac za nas. Jedini zgoditak za nas je djelo Topera koji je zabio za 2:1. Domaćini su "zasluženo pobijedili 4:1"! Našim dečkima svaka čast na fer i korektnoj igri.Nažalost da se takve ekipe natječu u našoj ligi!

U drugoj utakmici juniori su izgubili sa 3:0. Nažalost bilo nas je samo sedam i u 10 minuti povreda Tešića pa je utakmica prekinuta!

- 21:39 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 07.04.2008.

Treninzi za tekući tjedan

Utorak, srijeda i petak u 18 i 30h!
Vidimo se.thumbup

- 21:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Rezultati nedjeljnih utakmica

Proteklog vikenda ugostili smo ekipu "NK Jedinstvo" iz Donjeg Miholjca. Nažalost, stigli su samo s jednom ekipom i to juniora pa je kadetska utakmica riješena za stolom u našu korist sa 3:1! U utakmici koja je odigrana, kombinirana ekipa kadeta i juniora svladala je ekipu gostiju sa 3:0! Strijelci na utakmici su bili; za 1:0 pogodak je postigao Balić na asistenciju Lovrića a naša druga dva zgoditka postigao je Vidović na asistencije Lukačevića, File! Još bih nnaglasio prečku od strane Ivana Jurića te odličan slobodnjak File iz kojeg je pogođena vratnica! Na kraju velika utakmica cijele ekipe i nadam se da ćemo nastaviti u pobjedničkom ozračju! Pozdrav.

- 21:14 - Komentari (5) - Isprintaj - #

srijeda, 02.04.2008.

Trening za kadete i juniore

Posljednji trening prije nedjeljne utakmice protiv Doljeg Miholjca je u petak u 16 i 30h.
U Nedjelju kadeti moraju biti u klubu u 8 h a juniori u 10h! Uživajte!

- 19:18 - Komentari (5) - Isprintaj - #