Omladinski pogon NK Sladorana

ponedjeljak, 15.06.2009.

Dobar vam dan svima!

Rečenicu dvije prije nego stavimo za neko vrijeme blog u mirovanje.

Istina, nismo se od prvenstva oprostili u najboljem svijetlu (mislim kadeti i juniori), no sad što je tu je.

Čeka vas (i ja vam ga želim) nadam se ugodan ljetni odmor, novi treneri i novo prvenstvo.

Zahavalio bih se kadetima na suradnji u protekloj polusezoni. Iako nismo polučili željen rezultatski pomak, mislim da smo zajednički ipak postavili dobar temelj za bolje radne i natjecateljske rezultate u idućem takmičarskom ciklusu.

Juniori u zadnje tri utakmice bili su mi malo razočarenje obzirom da se nisu na utakmice odazivali u dovoljnom broju. Osobiti prigovori idu svima koji niti zadnje kolo nisu se udostojili doći igrati, no zato su našli vremena i volje igrati/braniti za navijačku momčad istog dana?! Nimalo korektno i nimalo "sportski", no tome i takovom ponašanju u budućnosti, sa novim trenerom. Većini se ipak zahvaljujem da dobroj suradnji u ovoj takmičarskoj polusezoni.

I za karaj, obvezan sam zahvaliti se gospodinu Jozi i Uči koji svesrdno pomagali u svim utakmicama kadeta i juniora.

Onima koje čeka upis u nove škole/fakultete želim da se upišu lako i bez problema, onima koji imaju popravne, želim da ih polože od prve, onima koji su svoje školske obveze odradili na zadovoljstvo svoje, svojih roditelja i kluba, čestitam!

Uživajte u ljetnim praznicima!

Trener: M. Sušac

p.s.
Obavijest:

Obavještavaju se limači, početnici i pioniri da će roditeljski sastanak u prostorijama kluba održati se 23.06.2009. (utorak) u 16:00 sati.
Roditeljski za kadete i juniore je istog dana no u 19:00 sati.

Molim vas da o tome obavijestite svoje roditelje i u ime Uprave i trenera kluba zamolite ih da se svakako odazovu sastanku.
Hvala, lijep pozdrav!

- 09:03 - Komentari (7) - Isprintaj - #

utorak, 09.06.2009.

Kratka ali važna obavijest za kadete i juniore!

Polazak u Ivanovac je (umjesto u 14:00 kako je napisano u prošlom post-u) u petak (12.06.2009) u 16:00. Igrat će se utakmica pod reflektorima.
Vrijedi i molba iz prethodnog post-a, a ona je, odazovite se molim u što većem broju na posljednju ovosezonsku utakmicu.

Lijep pozdrav!


Trener: M. Sušac

- 11:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.06.2009.

Dobro jutro, dobar dan.

Nedjeljnu utakmicu neću komentirati, sve znate i sami.

No, ostaje nam još jedna u Ivanovcu, molim vas da se uredno odazovete na tu utakmicu svi, posebice juniori, kojih zadnje dvije utakmice nije dolazio dovoljan broj?!


Treninzi u ovom tjednu su u:

Utorak, 16:00 sati (M. Sušac)
Utorak, 08:00 sati (M. Janjić)

Srijeda, 16:00 sati (M. Sušac)
Srijeda: 08:00 sati (M. Janjić)

Polazak u Ivanovac, petak (12.06.2009) u 14:00 sati.

Lijep pozdrav!

Trener: M. Sušac

- 07:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 05.06.2009.

Obavijest kadetima i juniorima.

U nedjelju (prema najavi gostujuće momčadi iz Tenje) odigrat će se samo jedna utakmica i to utakmica kadeta, no bude li zapisnika (i propozicija takmičenja) radi trebalo molio bih da nekolicina juniora budu na rapolaganju da na poziv (telefonski) dođu do igrališta.

Zahvaljujem i lijep vam pozdrav!

p.s.
Utakmica je u nedjelju u 09:00, molim da dođete sat ranije, dobro naspavani i jako motivirani, jer red je da se u posljednjem domaćinstvu ove sezone oprostimao ubjedljivom pobjedom!


Trener: M. Sušac

- 10:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 01.06.2009.

Dobro jutro, dobar dan.

Kratak osvrt na jučerašnji dan.
Prvo, želim zahvaliti se kadetima koji su nadoknadili manjak juniorskih igrača i odigrali dvije ne baš lake nogometne utakmice.

Drugo, želim reći da nije korektno da (posebice juniori) su nam gostovanja (a ni prošlo domaćinstvo nije bilo bolje) kada je brojnost u pitanju problematična?!

Kratko o kadetskoj utakmici, kao i puno puta do sada, poveli smo, odigrali izvrsno, borbeno i taktički disciplinirano. Na žalost, drugo poluvrijeme, druga slika, kako igrom, tako i disciplinom (motivacijom). Krajnji rezultat utakmice je 3:2, uz prerano (?) odsviran kraj utakmice.

Uprkos negativnom rezultatu, osjećam potrebu ponoviti da u kadetskoj momčadi i dalje postoji pristojan igrački potencijal, te da budu li mjenjali odnos prema treningu i utakmicama iduća polusezona bi mogla biti bitno uspješnijom od ove.

Juniori, 6:1, izgubljena utakmica. Kao i kadeti, vrlo brzo poveli i priznajem svojski se trudili dok su za to imali snage, a da je snage ponestalo krije se u činjenici da je 4 igrača (kadeta) igralo drugu utakmicu, tako da je rezultat takav kakav je. O dečkima koji se nisu udostojili doći i odigrati utakmicu, ne bih trošio riječi, njima na čast.

Treninzi:
Utorak, četvrtak, petak u 16:00 (trener: M. Sušac).
Utorak u 08:00, petak u 10:00 (trener: M. Janjić)

Za odigrati imamo još jedno kolo na domaćem terenu i jedno od odgođenih kola u Ivanovcu.

Lijep pozdrav!


Trener: M. Sušac.


- 07:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #