Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nksladorana

Marketing

Dobro jutro, dobar dan.

Kratak osvrt na jučerašnji dan.
Prvo, želim zahvaliti se kadetima koji su nadoknadili manjak juniorskih igrača i odigrali dvije ne baš lake nogometne utakmice.

Drugo, želim reći da nije korektno da (posebice juniori) su nam gostovanja (a ni prošlo domaćinstvo nije bilo bolje) kada je brojnost u pitanju problematična?!

Kratko o kadetskoj utakmici, kao i puno puta do sada, poveli smo, odigrali izvrsno, borbeno i taktički disciplinirano. Na žalost, drugo poluvrijeme, druga slika, kako igrom, tako i disciplinom (motivacijom). Krajnji rezultat utakmice je 3:2, uz prerano (?) odsviran kraj utakmice.

Uprkos negativnom rezultatu, osjećam potrebu ponoviti da u kadetskoj momčadi i dalje postoji pristojan igrački potencijal, te da budu li mjenjali odnos prema treningu i utakmicama iduća polusezona bi mogla biti bitno uspješnijom od ove.

Juniori, 6:1, izgubljena utakmica. Kao i kadeti, vrlo brzo poveli i priznajem svojski se trudili dok su za to imali snage, a da je snage ponestalo krije se u činjenici da je 4 igrača (kadeta) igralo drugu utakmicu, tako da je rezultat takav kakav je. O dečkima koji se nisu udostojili doći i odigrati utakmicu, ne bih trošio riječi, njima na čast.

Treninzi:
Utorak, četvrtak, petak u 16:00 (trener: M. Sušac).
Utorak u 08:00, petak u 10:00 (trener: M. Janjić)

Za odigrati imamo još jedno kolo na domaćem terenu i jedno od odgođenih kola u Ivanovcu.

Lijep pozdrav!


Trener: M. Sušac.




Post je objavljen 01.06.2009. u 07:43 sati.