Nekretnine Umag

Otvoren je novi Dječji vrtić “Bambi”, privatna investicija vrijedna 2 milijuna kuna

Inače, vrlo moderna vrtićka zgrada prema svim je propisanim standardima sagrađena na parceli u staroj poslovnoj zoni, površine 2.910 četvornih metara, koju je Grad Ivanec prodao investitoru. Grad je, naime, od samog početka podržao inicijativu za otvaranjem privatnog vrtića, a nakon što je nova ustanova nedavno i službeno dječici i roditeljima otvorila svoja vrata, nastavlja je podupirati i dalje i to tako da smještaj djece sufinancira do 50 posto njegove ekonomske cijene (koja iznosi 1.400 kuna), ovisno o prihodima roditelja.
Dječji vrtić Bambi u Ivancu prostire se na 427 četvornih metara unutarnjeg prostora, vrlo moderno uređenog, opremljenog kvalitetnom opremom i didaktikom. Prostor vrtića raspoređen je na četiri sobe dnevnog boravka i to za jasličku i tri vrtićke skupine. Osim soba za dnevni boravak s pratećim sanitarnim prostorima, u prostoru vrtića je i velika kuhinja, opremljena prema HACCP standardu. Vanjski prostor čini travnjak koji se prostire na 2.000 četvornih metara, a koji će s prvim proljetnim danima biti opremljen spravama za igru djece. Djeca će moći uživati i pod natkrivenim terasama, koje su osmišljene kao mjesto za igru i druženje.
U Bambi je već upisano 15-tero dječice, o kojima se brinu dvije tete odgojiteljice, a vrtić ima i tetu kuharicu i spremačicu.
Rukovodstvo vrtića Bambi poziva sve roditelje i djecu da ih u subotu, 12. ožujka, posjete na Danu otvorenih vrata, u vremenu od 10 do 16 sati. Svi će biti dobrodošli i tog će dana slobodno moći ući i razgledati vrtićke prostore te dobiti sve informacije koje ih zanimaju. Inače, sve informacije dostupne su kod ravnateljice Vrtića Andreje Miolčić,
tel. 711-245 ili u vrtiću Bambi, Rudarska 1a, Ivanec stanovi Beograd

Oznake: stanovi Beograd

25.02.2016. u 19:38 | 0 Komentara | Print | # | ^

Nova TV i Styria dominiraju medijskim tržištem

Novinskim tržištem dominiraju 24 Sata i Večernji list. Novine 24 Sata najprodavanije su u Hrvatskoj.
U 2015. godini u kojoj je proslavila svoj 15. rođendan, Nova TV dodatno je učvrstila svoj položaj najgledanije televizijske grupacije u Hrvatskoj s ostvarenih 37 posto udjela gledanosti u udarnom terminu. Prema podacima AGB Nielsena za 2015. godinu i ciljnu skupinu 4+ Nova TV je svaki dan u udarnom terminu u prosjeku ostvarivala visokih 30 posto udjela gledanosti. Dok je Nova TV zadržala položaj najgledanije televizije, Doma TV je novim premijernim vrhunskim serijama i filmskim programom dodatno učvrstila položaj najgledanijeg specijaliziranog televizijskog kanala u zemlji.
Novinskim tržištem dominiraju 24 Sata i Večernji list. Novine 24 Sata najprodavanije su u Hrvatskoj.
No, na vrlo kompetitivnom tržištu dnevnih novina od 7 kuna vodeći je Večernji list, kako u cijeloj državi tako i u Zagrebu.
Prema neovisnoj organizaciji ABC Hrvatska koja pruža relevantne podatke o prodaji tiskanih medija, u prosincu 2015.
prodajni rezultati Večernjeg lista tijekom svih dana u tjednu pokazali su da je Večernji list znatno bolji od konkurencije.
Prodaja Večernjeg lista bolja je tijekom svih 12 mjeseci u godini u kumulativu 13,3 %, a prednost je posebno izražena za vrijeme
radnih dana kada je prodaja bila bolja i do 34,1 %. Večernji je najviše prednjačio pred prvim sljedećim konkurentom u listopadu
kada je razlika dosezala i do 17,5 %. Usmjerenost cijele redakcije na kvalitetu i sadržaj neprestano donosi opipljive rezultate,
što dokazuje i broj pretplatnika u prodanoj nakladi nekretnine

Oznake: nekretnine

23.02.2016. u 16:14 | 0 Komentara | Print | # | ^

Viadukt predao najkvalitetniju ponudu za novi most preko Save

Viadukt je prijavu na natječaj za gradnju mosta podnio u konzorciju s tvrtkom Hering iz Širokog Brijega, a stručno povjerenstvo kojega su činili predstavnici Ministarstva prometa i
komunikacija BiH te Hrvatskih autocesta zaključilo je kako je upravo ona najkompletnija novogradnja Split

Oznake: novogradnja Split

19.02.2016. u 08:37 | 0 Komentara | Print | # | ^

Francuzi ulažu 93,7 milijuna eura u Luku Gruž

Izgradit će terminal za putnike na kružnim putovanjima, trgovački centar i autobusni kolodvor.
U Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastukture danas će Antun Asić, ravnatelj Lučke uprave Dubrovnik i Arpak Demircan, predsjednik uprave tvrtke Dubrovnik International Cruise Port Investment,
čiji su osnivači francuski Global Ports Holding i Bouygues, potpisati predugovor ugovora o koncesiji za gradnju i korištenje Putničkog terminala Gruž nekretnine Zadar

Oznake: nekretnine Zadar

16.02.2016. u 14:26 | 0 Komentara | Print | # | ^

Razvoj golf ishodio prvu dozvolu za golf na Srđu

DUBROVNIK - Tvrtka "Razvoj golf", u vlasništvu izraelskog poduzetnika Aarona Frenkela, ishodila je prvu građevinsku dozvolu za gradnju Sportsko-rekreacijskog centra s golf-igralištem na Srđu.
Dobili su dozvolu za izgradnju glavne javne prometnice s infrastrukturom od ulaza u centar do prilazne ceste prema turističkoj zoni Bosanka - sjever.
- To je prvi korak prema ishodovanju silnih dozvola koje su potrebne prije realiziranja cjelokupnog projekta, prva od 230 dozvola koje još moraju imati - kaže Mato Franković (HDZ), predsjednik Gradskog vijeća Dubrovnika.
- Sve te dozvole trebaju ishodovati sukladno lokacijskoj dozvoli koju su dobili nedavno. Ova dozvola odnosi se na javnu cestu koja bi trebala ići od Žarkovice prema Šumetu.
Inače, ta javna cesta bit će u vlasništvu Grada Dubrovnika, a tvrtka "Razvoj golf" je investitor, kako bi se izgradila javna cesta kojom će se služiti i oni,
ali u prvom redu Dubrovčani - dodao je Franković.
Gradski vijećnik i saborski zastupnik Mosta Maro Kristić, s druge strane, razočaran je načinom na koji se nastavlja ovaj, po "srđevcima", od početka kontroverzan projekt.
- Nitko živ nije bio obaviješten o dobivanju te dozvole, nego smo je sami našli na stranicama Ministarstva graditeljstva. Svatko tko pažljivije pogleda, vidjet će da je izdana posljednjeg dana mandata bivše Vlade. Sama ta činjenica implicira da se nekome žurilo – komentirao je Kristić. Prema njegovim riječima, ni gradski vijećnici ni građani Dubrovnika nemaju nikakvu informaciju što se s projektom događa. Vijećnici će tražiti osnivanje povjerenstva koje će se time baviti, a Kristić će ovu temu nastojati iznijeti i u Saboru.
Podsjetio je i na presudu Visokog upravnog suda da je povećanje obuhvata projekta sa 100 na 310 hektara bilo nezakonito.
- Projekt se i dalje razvija na 310 hektara, izdana je lokacijska dozvola, sad i građevinska… Svaka Vlada dosad ignorirala je sudsku odluku, što si ozbiljna država ne smije dopustiti. Osim toga, na Upravnom sudu vodi se i postupak ocjene valjanosti studije utjecaja na okoliš. Postoje veliki izgledi da bude poništena - zaključio je Kristić.
Trebala bi se graditi dva golfska terena, golfska akademija, dva hotela, 240 vila i 408 apartmana, amfiteatar, konjički klub, parkovi, šetnice i drugi javni sadržaji. Sve skupa, oko 860 milijuna eura, na površini od 310 hektara.
U listopadu 2015. godine, u redovitoj proceduri, izdana je lokacijska dozvola koja se odnosi na izgradnju Športsko-rekreacijskog centra s golf- -igralištem, izgradnju vodoopskrbnog cjevovoda te rekonstrukciju javne prometnice od D8 do Bosanke. Temeljem te dozvole predviđeno je izdavanje oko 300 građevinskih dozvola za objekte unutar obuhvata lokacijske dozvole - odgovorio je Ivan Kusalić, prokurist tvrtke 'Razvoj golf'.
- Samim izdavanjem lokacijske dozvole stekli su se uvjeti za traženje i izdavanje građevinskih dozvola. Ova građevinska dozvola odnosi se na izgradnju 600 metara javne prilazne prometnice s infrastrukturom od ulaza 2. (ulaz Žarkovica) do prilazne ceste prema TZ Bosanska - sjever. Podnositelj zahtjeva za izdavanje građevinske dozvole je Grad Dubrovnik jer se radi o javnoj prometnici. Želja nam je započeti izgradnju u 2016. godini,
a prema uvjetima iz svake građevinske dozvole - stoji u odgovoru Ivana Kusalića nekretnine Gorski Kotar

Oznake: nekretnine Gorski Kotar

12.02.2016. u 08:56 | 0 Komentara | Print | # | ^

Kliman za turističku uporabu neperspektivnih vojnih objekata

Kliman je pak obećao kako će njegovo ministarstvo u suradnji sa drugim ministarstvima poduzeti napore da se razvijaju turističke investicije u županiji i Gradu Splitu.
"Sljedećih godinu ili dvije pred Splitsko-dalmatinskom županijom i Splitom je svijetla budućnost ulaganja u turizam," poručio je Kliman.
Izvijestio je kako je zatražio dodatni angažman na tržištima koja mogu pridonijeti povećanju dolaska
turista u Hrvatsku spomenuvši Veliku Britaniju, Skandinaviju, Beneluks i Rusiju nekretnine Split

Oznake: nekretnine Split

10.02.2016. u 22:00 | 0 Komentara | Print | # | ^

Počela obnova Vitićevog nebodera

Provođenjem mjera energetske učinkovitosti neboder će ostvarivati uštedu energije od 68 posto
Građevinski radovi energetske obnove Vitićeva nebodera u Laginjinoj ulici u Zagrebu počeli su ovaj tjedan.
Jednom od najznačajnijih ostvarenja zagrebačke arhitekture prošlog stoljeća, koji ima i status zaštićenog spomenika kulture, bit će vraćen stari sjaj.
Uz to, predloženim mjerama energetske učinkovitosti Vitićev neboder će nakon obnove ostvarivati uštedu energije od 68% stanovi prodaja Sućidar

Oznake: stanovi prodaja Sućidar

05.02.2016. u 17:47 | 0 Komentara | Print | # | ^

Kuća iz bajke na raspolaganju je svima koji ispune samo dva uvjeta

Kuća je renovirana i ima kupaonicu, kuhinju, dvije spavaće sobe. Između spavaće sobe i kuhinje nalazi se velika peć na drva. Kompletno je opremljena svim potrebnim pokućstvom, ali nema telefon i TV.
U oglasu se nudi kuća, renovirana je i ima kupaonicu i dvije spavaće sobe između kojih se nalazi kuhinja sa velikom peći na drva. Potpuno je opremljena svim potrebnim pokućstvom, ali nema telefon i televizor.
Za one koji bi htjeli pobjeći iz grada ili jednostavno nemaju gdje stanovati pojavila se idealna ponuda u multikulturalnom vojvođanskom selu Jaša Tomić,
koje se graniči sa Rumunijom. Kuća iz bajke na raspolaganju je svima koji ispune samo dva uvjeta: da su u braku i da žele obrađivati zemlju, prenose vojvođanski mediji.
“Ustupamo kuću sa velikim vrtom koja se nalazi u centralnim ulicama sela Jaša Tomić. Kuća je renovirana i ima kupaonicu, kuhinju, dvije spavaće sobe. Između spavaće sobe i kuhinje nalazi se velika peć na drva. Kompletno je opremljena svim potrebnim pokućstvom, ali nema telefon i TV. Kuća ima vlastiti bunar na 100 m dubine i priključena je na električnu mrežu”, rekli su iz domaćinstva koje surađuje sa organizacijom WWOOF, koja se bavi razmjenom mladih ljudi širom svijeta koji se žele volonterski baviti organskom proizvodnjom.
Kako su dodali vlasnici kuće, od zainteresiranih se očekuje da sami plaćaju troškove struje, obrađuju vrt ispred kuće i da prinos s njima dijele napola.
“Mi u bašti godinama uzgajamo organske proizvode, uglavnom od vlastitog sjemena, pa očekujemo da stanari njeguju zemlju i da je ne prskaju kemijom. Ove godine obavit ćemo proljetnu pripremu za sijanje sami, kao i prvu sjetvu. Pored ove kuće s vrtom imamo još jednu kuću u blizini u kojoj uzgajamo stoku: krave, ovce, podunavske guske, patke, koke. Ukoliko postoji zainteresiranost i za tako nešto, moguć je dogovor”,istaknuli su oni i dodali da
u blizini protječe rijeka Tamiš koja je plovna, idealna za ribiče i ljetne kupače immobiliari Croazia

Oznake: immobiliari Croazia

03.02.2016. u 12:30 | 0 Komentara | Print | # | ^

Tvrtka Rimac Automobili objavila video kako postati dio njihova tima

Mnogi se Rimac Automobilima priključuju odmah po završetku fakulteta, ne samo iz Hrvatske nego iz cijele Europe.
Rad u Rimac Automobilima ne vrti se isključivo o tehnologiji, to je mjesto na kojemu zaposlenici uživaju raditi i pritom se odlično zabavljaju stvarajući
prekretnice u industriji.
Upravo to je razlog zbog kojeg je firma 2014. odabrana kao najbolji poslodavac među srednje velikim poduzećima. Mnogi se Rimac Automobilima priključuju odmah po završetku fakulteta,
ne samo iz Hrvatske nego iz cijele Europe stanovi Vrbani

Oznake: stanovi Vrbani

01.02.2016. u 14:09 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2016 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29            

Veljača 2020 (6)
Siječanj 2020 (8)
Prosinac 2019 (3)
Studeni 2019 (1)
Listopad 2019 (5)
Rujan 2019 (22)
Kolovoz 2019 (7)
Srpanj 2019 (22)
Lipanj 2019 (20)
Svibanj 2019 (23)
Travanj 2019 (18)
Ožujak 2019 (24)
Veljača 2019 (21)
Siječanj 2019 (12)
Prosinac 2018 (16)
Studeni 2018 (21)
Listopad 2018 (25)
Rujan 2018 (13)
Kolovoz 2018 (15)
Srpanj 2018 (11)
Lipanj 2018 (18)
Svibanj 2018 (9)
Travanj 2018 (7)
Ožujak 2018 (9)
Veljača 2018 (9)
Siječanj 2018 (9)
Prosinac 2017 (9)
Studeni 2017 (8)
Listopad 2017 (9)
Rujan 2017 (9)
Kolovoz 2017 (10)
Srpanj 2017 (9)
Lipanj 2017 (10)
Svibanj 2017 (10)
Travanj 2017 (8)
Ožujak 2017 (10)
Veljača 2017 (8)
Siječanj 2017 (9)
Prosinac 2016 (9)
Studeni 2016 (9)
Listopad 2016 (8)
Rujan 2016 (9)
Kolovoz 2016 (9)
Srpanj 2016 (9)
Lipanj 2016 (10)
Svibanj 2016 (9)
Travanj 2016 (9)
Ožujak 2016 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Prodaja i kupovina nekretnina u Umagu

Linkovi

Ponuda dana

Oglasi
Nekretnine Oglas
Nekretnine 123

Kuće
Stanovi
Novogradnja
Iznajmljivanje stanova
Stanovi Zagreb
Nekretnine Zagreb
Nekretnine Rijeka
Nekretnine Zadar
Nekretnine Split
Nekretnine Osijek
Kamene kuće
Stanovi
Nekretnine

Nekretnine Istra
Istra Nekretnine
Nekretnine Istra
Nekretnine Pula
Nekretnine Poreč
Nekretnine Umag
Nekretnine Rovinj
Nekretnine Labin




Vijesti
Nekretnine vijesti 123

Forum
Forum za nekretnine


Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis