Nekretnine Umag

SPAR preuzima 62 Billa trgovine u Hrvatskoj

Billa trgovine, prodajne površine uglavnom između 500 do 1.500 m˛, nalaze se diljem Hrvatske.
Gospodin Helmut Fenzl, Predsjednik Uprave SPAR Hrvatska, objašnjava odluku za akviziciju: "U Hrvatskoj poslujemo od 2005. godine. Realizacijom ove transakcije vlasnici SPAR Hrvatske su još jednom potvrdili da vjeruju u potencijal i daljnji razvoj zemlje. Veseli nas da ćemo s Billa trgovinama, zajedno s novim kolegama, imati priliku dodatno ojačati našu poziciju na tržištu.“
SPAR Hrvatska d.o.o. je u 100% vlasništvu SPAR Österreichische Warenhandels-AG. Trenutno posluje u 19 INTERSPAR hipermarketa i 38 SPAR supermarketa,
a zapošljava skoro 3.000 radnika novogradnja Split

Oznake: novogradnja Split

16.12.2016. u 16:47 | 0 Komentara | Print | # | ^

Kum Bože Petrova odustao od funkcije

U priopćenju upućenom medijima u četvrtak navečer, Bukmir navodi kako je sve što je u životu napravio, ostvario sam vlastitim trudom i zalaganjem u realnom sektoru.
Mario Bukmir večeras je priopćio da odustaje od kandidature za zamjenika generalnog direktora Hrvatskih voda, nakon što su u javnosti zbog te kandidature mediji i oporbeni zastupnici prozvali Most za nepotizam jer je riječ o kumu Bože Petrova, no Bukmir je istaknuo kako odustaje jer je pritisk prevelik iako je ponosan na svoj dosadašnji rad.
U priopćenju upućenom medijima u četvrtak navečer, Bukmir navodi kako je sve što je u životu napravio, ostvario sam vlastitim trudom i zalaganjem u realnom sektoru.
Navodi da su od trenutka kada je došao u Metković d.o.o unutar tri godine realizirani projekti u vrijednosti većoj od 30 milijuna kuna preko europskih fondova i drugih izvora,
što do sada u ovako kratko vremenu nikada nije ostvareno u tome gradu novogradnja Split

Oznake: novogradnja Split

25.11.2016. u 09:07 | 0 Komentara | Print | # | ^

Viadukt predao najkvalitetniju ponudu za novi most preko Save

Viadukt je prijavu na natječaj za gradnju mosta podnio u konzorciju s tvrtkom Hering iz Širokog Brijega, a stručno povjerenstvo kojega su činili predstavnici Ministarstva prometa i
komunikacija BiH te Hrvatskih autocesta zaključilo je kako je upravo ona najkompletnija novogradnja Split

Oznake: novogradnja Split

19.02.2016. u 08:37 | 0 Komentara | Print | # | ^

Orascom: Značajni planovi za restauraciju Mamule

TIVAT - Značajni planovi za restauraciju bivšeg zatvora na ostrvu Lastavica i u tvrđavi Mamula u Crnoj Gori su za jedan korak bliže ostvarenju nakon što su Vlada i Skupština Crne Gore odobrile investitoru - kompaniji Orascom Development Holding, da počne sa realizacijom prvih obaveza u vezi ovog projekta u koji će biti investirano 15 miliona eura. Razvoj i renoviranje Mamule, fascinantne napuštene tvrđave istorijske vrijednosti koja se nalazi na Jadranu na ulazu u Bokokotorski zaliv, bice pažljivo planirani kako bi se sačuvao strukturalni integritet postojecih objekata, tokom obnavljanja i renoviranja u "boutique" hotel&spa visoke klase. Uspostavljanjem memorijalnog muzeja biće prepoznata i odata počast istorijskoj vrijednosti ostrva. Razvoj muzeja o istoriji ostrva i tvrđave koji su tokom oba svjetska rata korišteni kao zatvor je ne samo obaveza iz Ugovora o dugoročnom zakupu na 49 godina, već iI zadatak koji Orascom preuzima sa velikim pijetetom. Ovaj projekat je moguće realizovati samo kao dio nekog drugog, većeg projekta, kakav je slučaj sa kompanijom Orascom koja na poluostrvu Luštica nadomak Tivta u Crnoj Gori, razvija projekat turističkog grada Luštica Bay. Mamula će značajno ojačati brend Luštica Bay.
Planovi Orascoma u pogledu rekonstrukcije ostrva i tvrđave dobili su podršku lokalnog udruženja veterana Drugog svjetskog rata, koje okuplja i porodice onih koji su poginuli ili su bili zatvoreni u tvrđavi Mamula.
"Mi, borci Drugog svjetskog rata i njihovi potomci, sinovi i kćeri, unuci i praunuci bokokotorskih antifašista i onih koji su robijali na ovom stradalničkom mjestu, uvjereni smo da nema više odlaganja zaštite ovog impozantnog spomenika koji već uveliko razjedaju rastinje, vrijeme i najveća pošast – ljudska nebriga", navodi se u otvorenom pismu koje je udruženje uputilo Skupštini Crne Gore.
"Mi smo veoma ponosni na činjenicu da veterani Drugog svjetskog rata, Skupština Herceg Novog i crnogorska Vlada i Parlament, podržavaju naše planove.
Radujem se danu kada će muzej na Mamuli biti otvoren i devastirana građevina biti renovirana i postati mjesto koje će pozvati svakog građanina Crne Gore i
turistu i postati nova atraktivna destinacija koja će se naći među prelijepim lokacijama ove prelijepe države. Radujem se danu kada će to mjesto ponovo
dobiti budućnost i biti u prilici da ono ispriča svoju fascinantnu istoriju", rekao je predsjednik Borda Orascoma Samih Saviris /Sawiris novogradnja Split

Oznake: novogradnja Split

28.01.2016. u 09:10 | 0 Komentara | Print | # | ^

Mlinar otvorio prvu u nizu prodavaonica u Njemačkoj

Prodavaonica u Munechenu jedna je od šest Mlinarovih maloprodaja koje će do kraja ove godine otvoriti u Bavarskoj, najavljuju iz Mlinara.
"Naša prva pekarnica u Muenchenu zapravo je 190-ta u maloprodajnoj mreži kojom upravljamo iz Zagreba, a do kraja 2020. planiramo samo u Njemačkoj razviti sustav s ukupno 150 takvih dućana", ističu u Mlinaru, najvećem pekarskom sustavu u regiji koji zapošljava 1.800 djelatnika.
Od drugog polugodišta 2009. Mlinar posluje u sastavu osječke Škojo Grupe novogradnja Split

Oznake: novogradnja Split

05.05.2015. u 13:46 | 0 Komentara | Print | # | ^

Kreće se u projekt gradnje garaže u Klaićevoj vrijedan 40 milijuna eura

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić predstavio je potencijelnim investitorima projekt garaže i polivalentne dvorane u Klaićevoj. Projekt koji bi trebao započeti 2016. godine, a završen dvije godine kasnije trebao bi vrijediti između 30 i 40 milijuna eura.
Prema riječima gradonačelnika Bandića bit će to pvra garaža u Zagrebu izgrađena u sklopu javno privatnog partnerstva, a vrijednost projekta ovisit će o planovima investitora. Garaža bi trebala imati minimalno 350 mjesta, izlaz na dvije strane za vozila, te na sve četiri za pješke. Također mora se izgraditi i polivalentna sportska dvorana. Radilo bi se o koncesiji najvjerojatnije na 30 godina, a investitori će na natječaju morati ponuditi svoje rješenje za cijeli projekt.
Cilj je pokupiti promet u mirovanju s tog područja, ali i revitalizirati igralište na Klaićevoj kojim bi se onda mogli služiti fakulteti i srednje škole na tom području. Također će investitori osigurati dodatne sadržaje, a ono najvažnije da bude na korist svima nama – rekao je Bandić.
Dodao je da su otkupili tvornicu Medike u blizini, te postoji mogućnost da na tom mjestu nikne kongresni centar što bi dalo dodatnu vrijednost garaži u Klaićevoj. U cijelom projektu Grad Zagreb ima podršku EBRD-a. Dvorana mora imati 350 mjesta, najmanje dva podzemna kata, te tunel s dječjom bolnicom. Radovi bi trebali početi 2016. godine i trajati 18 mjeseci. Naravno ako se nađe investitor.
Natječaj će početi u rujnu ove godine s iskazivanjem interesa od strane investitora, a sredinom studenog investitori će biti pozvani da podnesu i službene ponude. Kraj cijelog natječaja očekuje se u posljednjem kvartalu 2015. godine. Cijelu proceduru vodit će Sandra Švalje, dogradonačelnica je na čelu projektne skupine, a danas se okupilo 26 investitora na kozultacijama oko samog projekta. Također Bandić je najavio da će od 1. travnja parking u Zagrebu pojeftiniti za 25 do 50 posto novogradnja Split

Oznake: novogradnja Split

19.03.2014. u 15:31 | 0 Komentara | Print | # | ^

Leko: Pregovaramo sa Starwoodom i za dubrovačke hotele

ZAGREB - Anđelko Leko, predsjednik Uprave HUP-a Zagreb najavio je danas da njegova kompanija pregovara sa Starwoodom o upravljanju njegovih hotela u dubrovačkom primorju. I potpredsjednik Starwooda za regiju EMEA Robert Koren potvrđuje kako bi vrlo rado proširio suradnju s HUP-om Zagreb pohvaljujući Leku i njegovo poslovanje kao "vrlo uspješnu priču".
U svakom slučaju, radovi u duborvačkom primorju počet će već u siječnju. Hoteli Astarea i Mlini se tijekom preuređenja, najavio je Leko, neće zatvarati novogradnja Split

Oznake: novogradnja Split

18.12.2013. u 11:24 | 0 Komentara | Print | # | ^

Počela javna rasprava o Zakonu o najmu stanova

ZAGREB - Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja stavilo je izmjene Zakona o najmu stanova na javnu raspravu te pozvalo građane da svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe pošalju na internetsku adresu najam@mgipu.hr, najkasnije do 6. siječnja.
Prijedlogom zakonskih izmjena određuju se uvjeti kada vlasnik stana - najmodavac može otkazati ugovor o najmu zaštićenom najmoprimcu, a to je slučaj kada najmodavac i članovi njegove obitelji nemaju riješeno stambeno pitanje i zbog toga žele useliti u svoj stan.
U tom slučaju zaštićeni najmoprimac ima pravo na osiguranje drugog odgovarajućeg stana, pod propisanim uvjetima. Uz to, predviđena je mogućnost da zaštićeni najmoprimac sam riješi to pitanje kupnjom stana uz određenu financijsku potporu države i jedinice lokalne samouprave ako kupuje stan u Programu društveno poticane stanogradnje.
Također je predviđena mogućnost da zaštićeni najmoprimac samostalno kupi stan na tržištu uz financijsku potporu države i jedinice lokalne samouprave.
Određuju se i rokovi u kojima se treba svim zaštićenim najmoprimcima osigurati drugi odgovarajući stan, kako bi se vlasnicima stan vratio u posjed.
U pogledu zaštićene najamnine, predlaže se da elemente za određivanje te najamnine treba odrediti prema načelu pokrića troškova redovitog održavanja te nekretnine novogradnja Split

Oznake: novogradnja Split

09.12.2013. u 15:01 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2020  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Veljača 2020 (6)
Siječanj 2020 (8)
Prosinac 2019 (3)
Studeni 2019 (1)
Listopad 2019 (5)
Rujan 2019 (22)
Kolovoz 2019 (7)
Srpanj 2019 (22)
Lipanj 2019 (20)
Svibanj 2019 (23)
Travanj 2019 (18)
Ožujak 2019 (24)
Veljača 2019 (21)
Siječanj 2019 (12)
Prosinac 2018 (16)
Studeni 2018 (21)
Listopad 2018 (25)
Rujan 2018 (13)
Kolovoz 2018 (15)
Srpanj 2018 (11)
Lipanj 2018 (18)
Svibanj 2018 (9)
Travanj 2018 (7)
Ožujak 2018 (9)
Veljača 2018 (9)
Siječanj 2018 (9)
Prosinac 2017 (9)
Studeni 2017 (8)
Listopad 2017 (9)
Rujan 2017 (9)
Kolovoz 2017 (10)
Srpanj 2017 (9)
Lipanj 2017 (10)
Svibanj 2017 (10)
Travanj 2017 (8)
Ožujak 2017 (10)
Veljača 2017 (8)
Siječanj 2017 (9)
Prosinac 2016 (9)
Studeni 2016 (9)
Listopad 2016 (8)
Rujan 2016 (9)
Kolovoz 2016 (9)
Srpanj 2016 (9)
Lipanj 2016 (10)
Svibanj 2016 (9)
Travanj 2016 (9)
Ožujak 2016 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Prodaja i kupovina nekretnina u Umagu

Linkovi

Ponuda dana

Oglasi
Nekretnine Oglas
Nekretnine 123

Kuće
Stanovi
Novogradnja
Iznajmljivanje stanova
Stanovi Zagreb
Nekretnine Zagreb
Nekretnine Rijeka
Nekretnine Zadar
Nekretnine Split
Nekretnine Osijek
Kamene kuće
Stanovi
Nekretnine

Nekretnine Istra
Istra Nekretnine
Nekretnine Istra
Nekretnine Pula
Nekretnine Poreč
Nekretnine Umag
Nekretnine Rovinj
Nekretnine Labin




Vijesti
Nekretnine vijesti 123

Forum
Forum za nekretnine


Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis