Nekretnine Rijeka

24.03.2018., subota

Poduzetnik početnik može od gradski vlasti dobiti do 70 posto novca za kupnju strojeva i opremanje prostora

Grad Pleternica je grad prijatelj poduzetnika, želimo biti partner svakom od njih ponaosob. To je grad s razvijenom infrastrukturom, koja je na raspolaganju svim građanima. Imamo izdašne potpore za rast razvoj poduzeća i spadamo među top 10 u Hrvatskoj po povlačenju sredstava, rekla je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice prilikom otvaranja Poslovnog uzleta održanog u petak u tom
slavonskom gradu prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova


- 10:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.08.2017., srijeda

Potpora malim i i srednjim poduzećima: Grad u Slavoniji bez poreza na plaću?

Penava kaže kako su neke od mjera skidanje nekih ograničenja za potpore malim i srednjim poduzećima, kao i da gospodarstvenici i radnici s prebivalištem u Vukovaru budu oslobođeni plaćanja poreza na dobit i prihod.
Gotovo osam mjeseci nakon što je napisan, prijedlog novog zakona o Vukovaru ulazi u finalizaciju i, kako je najavio premijer Andrej Plenković, uskoro bi trebao biti i donesen. Prijedlog novog zakona
izradile su još u studenome prošle godine vukovarske gradske vlasti,
nakon čega je proslijeđen u Zagreb.
"Ne znam dokle se došlo s tim zakonom, ali znam da je premijer izdao završni nalog da se on dovrši. Mi smo napravili prijedlog, ali ne znamo kakva će biti finalna verzija jer je ipak nositelj zakona Ministarstvo regionalnoga razvoja, s tim da svoj pristanak, budući da to sve košta, mora dati i Ministarstvo financija", rekao je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava. Vukovarski prijedlog novog zakona odnosi se prije svega na gospodarstvo, odnosno na olakšice koje bi pridonijele realizaciji novih investicija, a samim tim i zapošljavanju, piše Večernji list.
Penava kaže kako su neke od mjera skidanje nekih ograničenja za potpore malim i srednjim poduzećima, kao i da gospodarstvenici i radnici s prebivalištem u Vukovaru budu oslobođeni plaćanja poreza na dobit i prihod. Ostala bi i dalje na snazi odredba iz staroga zakona da svi zaposleni na području grada imaju 50 posto umanjenje troškove doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje. Prema prijedlogu Grada, sve nekretnine koje bi potencijalno mogle biti u funkciji gospodarstva rješavale bi se hitnom procedurom
kako bi se sve dodatno ubrzalo prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova


- 13:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.08.2017., ponedjeljak

Hrvatska među zemljama EU s najvećim rastom maloprodaje u lipnju

U eurozoni je rast prometa iznosio 0,5 posto, nakon 0,4-postotnog rasta u prethodnom mjesecu, kao što je objavljeno u prvoj procjeni.
Hrvatska je u lipnju bila među zemljama članicama Europske unije (EU) s najvećim rastom prometa od trgovine na malo na mjesečnoj i godišnjoj razini, dok je njegov rast na razini EU-a u cjelini i eurozone ubrzao, pokazale su najnovije procjene Eurostata.
Sezonski prilagođen promet u 28-članom EU u ovogodišnjem je lipnju porastao za 0,4 posto u odnosu na prethodni mjesec, kada je uvećan za revidiranih 0,3 posto, pokazalo je nedavno objavljeno
izvješće Eurostata. Statistički ured revidirao je blago prvu procjenu za svibanj, koja je pokazivala rast od 0,2 posto.
U Hrvatskoj je sezonski prilagođen promet od trgovine na malo porastao za 5,8 posto u odnosu na svibanj, kada je stagnirao na mjesečnoj razini, pokazalo je izvješće.
Skupinu zemalja u EU s najvećim rastom prometa na mjesečnoj razini, predvođenu Hrvatskom, čine još Portugal i Slovenija,
gdje je promet uvećan za 2,4 odnosno 1,7 posto prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova


- 11:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.11.2016., srijeda

Advent grada Čakovca donosi jedinstvenu blagdansku čaroliju u Međimurje

Kako bi ugođaj bio potpuniji, program Adventa proširit će se i u Atrij Starog grada. Na taj način želi se dodatno oživjeti Stari grad i prigodno urediti jedan od najljepših dijelova Čakovca.
„Iznimno smo ponosni na bogat program koji je Čakovec pripremio ove godine i kojim smo obuhvatili i Atrij Starog grada. Vjerujemo kako će turistička ponuda tijekom Adventa nadmašiti sva očekivanja i da ćemo ponoviti prošlogodišnji uspjeh. Hvala mojim vrijednim Čakovčanima koji su dali uistinu vrijedan doprinos adventskom programu i što ćemo na uistinu jedinstven način predstaviti naš grad.“, rekao je gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač.
Ovo je samo jedna u nizu manifestacija koje Grad Čakovec redovito priprema za građane i brojne posjetitelje. Veliku posjećenost bilježilo je Antunovsko proštenje, Porcijunkulovo, Jesenska rapsodija, Dan grada Čakovca i drugi događaji. Advent u Gradu Zrinskih tako će na najbolji način obilježiti kraj iznimno uspješne godine u Čakovcu.
Cjeloviti program Adventa bit će dostupan tijekom
idućeg tjedna na web stranicama grada Čakovca prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova


- 10:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

08.07.2016., petak

Potpora energetskoj obnovi i izradi prostornih planova u Brodsko-posavskoj županiji

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević u petak je u Slavonskom Brodu uručio 20 ugovora za potporu projektima energetske obnove, te ugovore za kapitalne potpore i sufinanciranje izrade prostornih planova.
"U ovoj županiji će biti investirano ukupno oko 20 milijuna kuna. Za ove projekte smo konačno počeli privlačiti i sredstva iz europskih fondova. Oni podižu nivo energetske učinkovitosti i puno pomažu razvoju hrvatskog građevinarstva u konačnici i podižu BDP", rekao je Kuščević.
Ukupna vrijednost potpora je 11 milijuna kuna, a sredstva su osigurana iz proračuna ministarstva, Europskog fonda za regionalni razvoj i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
Za projekte vezane uz energetsku obnovu Brodsko-posavska županija osigurala je dodatnih 5,4 milijuna kuna iz decentraliziranih sredstava županijskog proračuna,
rekla je zamjenica župana Brodsko-posavske županije Dunja Magaš prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova


- 16:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.04.2016., srijeda

Vjetroelektrana Rudine puštena u puni pogon

Vjetroelektrana Rudine instalirane snage 34,2 megavata i vrijedna 400 milijuna kuna puštena je u utorak u puni pogon u blizini mjesta Slano kod Dubrovnika prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova


- 14:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

14.04.2016., četvrtak

Poslovni anđeli posjetom SAD-u otvaraju našim poduzetnicima pristup američkom kapitalu

Predstavnici CRANE-a upoznali su se u New Yorku i s radom Barclays Acceleratora, namijenjenog za strogo birane startupe financijskog karaktera. Potpredsjednik akceleratora Matthew Hooper predstavio je Davorinu Štetneru i Damiru Mujiću način rada te koncept ovog financijskog inkubatora s uredima u New Yorku, Cape Townu, Londonu i Tel Avivu. Nakon 13-tjednog programa startupima pružaju mogućnost za investiciju do 120.000 dolara. Poseban interes predstavnici akceleratora izrazili su za startupe koji su primili prvu investiciju članova CRANE-a te će se u tom segmentu razvijati daljnji razgovori i suradnja.
U sklopu New York Tech Meetupa održanog jučer u New Yorku, a na koji su Davorin Štetner i Damir Mujić bili pozvani od predsjednika ovog prestižnog događaja Andrewa Rasija, održan je kratki sastanak Davorina Štetnera i Minerve Tantoco, šefice tehnologije grada New Yorka. Grad New York izrazio je punu podršku kvalitetnim tehnološkim projektima u koje su investirali članovi CRANE-a te će im preko ureda gradonačelnika za tehnologiju i inovacije pružiti pomoć u pogledu logistike, viznog sustava, itd. Također se razgovaralo i o dolasku predstavnika grada New Yorka na međunarodnu konferenciju EBAN WU 2016. koju Hrvatska mreža poslovnih anđela CRANE organizira u studenome 2016. u Zagrebu. Grad Zagreb iskazao se kao suorganizator te konferencije, pridruživši svoj Zagreb Connect bootcamp natjecanje ovom događanju.
Jučerašnji New York Tech Meetup koji je najveći tehnološki događaj u New Yorku, sudionicima je predstavio devet projekata od kojih je većina inovativnih ideja već ostvarila promete i preko 100 milijuna USD.
„U New Yorku se stvari odvijaju zaista brzo i zato je ovo najbrže rastući tehnološki ekosistem svijeta. Iznimno je važno uspostavljati ovakve kontakte jer to omogućuje našim startupima lakši ulazak na ovo tržište koje bi svima trebalo biti cilj. Gospođa Tantoco odmah je izrazila spremnost za pomoć u logistici, a kad tako nešto ponudi prvi čovjek tehnologije New Yorka koji direktno odgovara gradonačelniku – ne moram niti govoriti koja je to snaga. Veselim se razvijanju suradnje s gradom New York i njegovim ekosustavom. Trebamo učiti od najjačih!“,
ističe Davorin Štetner prodaja
stanova

Oznake: prodaja stanova


- 11:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.04.2016., utorak

Građevinski radovi u siječnju porasli 1,3 posto na godišnjoj razini

Prema izvornim indeksima, u siječnju ove godine u odnosu na siječanj 2015. obujam građevinskih radova je pao za 2,1 posto. Pritom je na zgradama obujam radova porastao 3,2 posto, dok je na ostalim građevinama smanjen za 7,2 posto.
Prema strukturi odrađenih sati na gradilištima, u siječnju ove godine 48,7 posto satnice odrađeno je na zgradama, a 51,3 posto na ostalim građevinama. Od ukupnog broja odrađenih sati,
55,2 posto odrađeno je na novogradnji, a 44,8 na ostalim radovima prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova


- 08:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.03.2016., ponedjeljak

Bivši britanski premijer Blair pravi nekretninski bogataš

LONDON - Objava podatka da bivši britanski premijer Tony Blair posjeduje najmanje deset kuća i 27 stanova zasigurno neće doprinijeti njegovoj popularnosti, koja je niska još iz vremena kad je Britaniju poveo u rat u Iraku prateći svog američkog saveznika Georgea W. Busha. Izračun da su nekretnine Blairea, njegove supruge Cherie i njihove djece vrijedne najmanje 34 milijuna eura po današnjim tržišnim cijenama objavio je "Guardian", otkrivši i njihove lokacije, uglavnom u skupim četvrtima Londona.
Prema navodima britanskog tiska, to će još više srozati ionako nisku popularnost bivšeg šefa laburista koji je tu stranku kao predsjednik tri puta doveo do pobjede na izborima te vodio vladu Ujedinjenog kraljevstva od 1997. do 2007. godine, ali se dobrom dijelu birača zamjerio zbog svoje proameričke politike i sudjelovanja Britanije u ratu u Iraku.
Računa se da je Blair nakon odlaska s političke dužnosti različitim poslovnim aktivnostima, kao što su predavanja, konzultantske, lobističke i druge usluge, ali i poslovi s nekretninama, zaradio 127 milijuna eura, ali je njegov nekretninski portfelj posebno osjetljivo pitanje u javnosti.
Kuće i stanovi u sadašnjoj su ekonomskoj krizi, prema jednoj javnoj analizi, za većinu mladih zaposlenih Britanaca nedostupni u čak dvije trećine države,
dok je Blair kućama i stanovima osigurao brojno potomstvo pa i sljedeće naraštaje prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova


- 23:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.01.2016., utorak

Cijena nafta svoje će dno doseći u prvom tromjesečju


Gostujući tijekom vikenda u radijskoj emisiji BBC-a,
glavni izvršni direktor britanske naftne kompanije BP, Bob Dudley, izjavio je kako bi najniža točka cijene nafte mogla biti dosegnuta do ožujka prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova


- 10:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

24.06.2015., srijeda

U posljednje tri godine broj ostvarenih kupoprodaja stabilan

Podaci Ministarstva financija o broju ostvarenih kupoprodaja nekretnina odnose se samo na transakcije za koje je Porezna uprava utvrdila porez i izdala rješenje, no nedvojbeno upućuju na kontinuitet negativnih trendova.
Broj ostvarenih kupoprodaja nekretnina u Hrvatskoj je u kontinuiranom padu od vrhunca ostvarenog 2007. godine, a godišnje stope pada relativno su nestabilne, tj. kretale su se od 5 do 23 posto.
U posljednje tri godine broj ostvarenih kupoprodaja relativno je stabilan, no budući da se podaci za te tri godine još uvijek obrađuju, postoji mogućnost da se na kraju obračuna pokažu i prvi blagi pozitivni trendovi.
Pad broja kupoprodaja stambenih nekretnina kretao se prema stabilnijim stopama od oko 10 do 18 posto godišnje, a u posljednje tri godine broj kupoprodaja je stabilan, prema podacima koji još nisu konačni. Inače, prema tim podacima lani je u Hrvatskoj bilo 71.150 kupoprodaja nekretnina od čega se 28.310 ili oko 40 posto odnosi na kupoprodaje stambenih nekretnina.
Za usporedbu, u 2007. ostvareno je 151.184 kupoprodaje nekretnina od čega se 66.787 odnosilo na stambene nekretnine prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova


- 07:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.05.2015., utorak

U upisniku založnih prava 624 tisuće pokretnina i prava

Upisnik založnih prava predstavlja svojevrsni pandan zemljišnim knjigama u koje se upisuju nekretnine i tereti na njima.U Upisnik založnih prava, koji vodi Financijska agencija (Fina), od njegovog osnutka 2006. godine do kraja travanja ove godine upisano je više od 624 tisuće pokretnina i prava,
poput vozila, računala, strojeva, stada stoke, poljoprivrednih uroda i dr prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova


- 10:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.02.2015., petak

Država gradi POS jer nije mogla natjerati banke da pojeftine prazne stanove

Prema podacima do kojih smo mogli doći, u Hrvatskoj ima oko četiri tisuće neprodanih stanova. Banke su vlasnice oko dvije tisuće stanova, a ostatak se odnosi na stanove
u različitim dubiozama. Pokušali smo razgovarati s bankama da uspostavimo sustav najma koji bi omogućio i kupnju tijekom uporabe target=_blank>prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova


- 08:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

29.07.2014., utorak

Potpisan predugovor o pravu građenja za stadion Kantrida

Predugovorom se Stadion Kantrida d.o.o. , čiji je osnivač zaklada Social Sport iz Nizozemske, obvezuje ishoditi lokacijsku i građevnu dozvolu za zahvat na Kantridi i potrebnu dokumentaciju za zahvat na Rujevici, izgraditi stadion i prateće sadržaje na Kantridi te igrališta i sadržaje na Rujevici.
Grad Rijeka obvezao se obaviti imovinsko-pravnu pripremu za obje lokacije i na zemljištima za izgradnju prometne i komunalne infrastrukture.
Na današnjoj svečanosti predstavljeno je idejno rješenje novog nogometnog stadiona na Kantridi, za što su angažirani talijanski arhitekt specijaliziran za nogometne stadione Gino Zavanella i riječki projektanti - arhitekt Siniša Zdjelar i njegova tvrtka ZDL arhitekti.
Projekt obuhvaća cjelovitu rekonstrukciju postojećeg stadiona u sklopu kojega će biti novi sadržaji, zatim rekonstrukciju i izgradnju prometne i komunalne infrastrukture, nove sadržaje i uređenje prostora na pomorskom dobru.
Novi stadion na Kantridi imat će 14.000 natkrivenih mjesta za sjedenje, ispunjavat će standarde UEFA-e u četiri kategorije, imat će pristup za osobe s invaliditetom, garažu, prostore za medije, igrače, trenere, suce, ugostiteljske sadržaje, prodavaonice i drugo. Projekt na Rujevici obuhvaća rekonstrukciju postojećih sportskih terena za potrebe nogometnog kampa, a novi teren na tom području koristit će se i kao stadion HNK Rijeke tijekom izgradnje novog stadiona na Kantridi. Predviđa se i izgradnja nove prometnice, rekonstrukcija postojeće i nova komunalna infrastruktura.
Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel rekao je da je došlo vrijeme da Rijeka dobije novi i moderan stadion na kojem će bez problema moći igrati europske utakmice. Vjerujem da će novi stadion biti mjesto stvaranja novih uspjeha i uspomena kao što je to bila do Kantrida koju svi dobro poznajemo, rekao je.
Na svečanosti su još bili direktor zaklade Social Sport Gabrielle Volpi, predsjednik NK Rijeke Damir Mišković, predstavnici Primorsko-goranske županije, riječkog sveučilišta, Hrvatskog nogometnog saveza, HNK Rijeke i drugi.
Gabrielle Volpi zahvalio je riječkoj gradskoj upravi što je omogućila gradnju novog stadiona, što će unaprijediti nogomet, te je najavio da će novi stadion biti spreman u srpnju 2016., kako bi se nakon toga na njemu mogle igrati prvenstvene utakmice prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova


- 14:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.07.2013., utorak

Zagrebačka burza: Potonuće Dalekovoda, indeksi stagniraju

ZAGREB - Indeksi Zagrebačke burze danas stagniraju, a nešto više trguje se tek dionicom HT-a, dok investitori čekaju nove smjernice koje će im dati financijska izvješća domaćih kompanija, čija će se objava intenzivirati krajem tjedna.
Crobex indeks oko podneva bio je u minusu 0,05 posto, na 1.841 bodu, dok je Crobex10 bio u plusu 0,26 posto, na 1.036 bodova. Redovni promet dionicama iznosio je 3,8 milijuna kuna, što je otprilike 2 milijuna više nego jučer u ovo doba.
Dok investitori čekaju objavu poslovnih rezultata za prvo polugodište, Crobexi stagniraju. Do podneva još niti jednom dionicom nije ostvaren milijunski promet. Nešto više trguje se tek dionicom HT-a - kaže Nigela Bubalo, brokerica i članica Uprave investicijskog društva Credos.
Dionicom HT-a do podneva je ostvareno 566.000 kuna prometa, a cijena joj se spustila 1,25 posto, na 180 kuna.
Po likvidnosti slijedi dionica Valamar Adrije, s 553.000 kuna prometa. Cijena joj je skočila 2 posto, na 161,97 kuna. Bubalo dodaje da je tržište danas reagiralo na vijest da je sudac Trgovačkog suda, radi ocjenjivanja ustavnosti pojedinih članaka Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi, odgodio ročište na kojem se trebala sklopiti predstečajna nagodba u slučaju Dalekovoda. Dionica Dalekovoda na gubitku je 7,2 posto, na 23,85 kuna, uz promet od 60.553 kuna.
Nešto veći pad bilježi i dionica AD Plastika. Danas je prvi dan trgovanja tom dionicom bez prava na isplatu dividende iz prošlogodišnje dobiti. AD Plastik već je isplatio predujam dividende od 4 kune po dionici, a ostatak od 4 kune po dionici isplatit će u razdoblju od 14. do 24. kolovoza, svim dioničarima koji su kao vlasnici upisani u depozitarij SKDD-a na dan 25. srpnja.
Cijena te dionice oslabila je 1,88 posto, na 121,15 kuna. Najveća dobitnica, pak, dionica je Hotela Cavtat, čija je cijena skočila 11,3 posto, na 245 kuna prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova


- 14:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

17.04.2013., srijeda

Napokon odšteta za vlasnike zemljišta u sljevu Butonige

Procjenjuje se da je veći dio zemljišta riješen te je preostalo još riješiti oko pet posto, otprilike 13 hektara, odnosno naknadu potražuje još oko dvadeset i pet vlasnika. Nakon godina borbe za vlastita prava, vlasnici nekretnina u slivu akumulacije koji su 2006. godine osnovali Inicijativni odbor Pravica, izgleda da će konačno dočekati - pravicu prodaja stanova.
Potvrdio je to i direktor Hrvatskih voda Ivica Plišić tijekom prošlotjednog boravka u selu Marčenegla nedaleko Butonige gdje je izjavio da su u Hrvatskim vodama svjesni da je preostalo zemljište koje nije otkupljeno od 1978. godine, potrebno otkupiti.
Godinama nije bilo političke volje za rješavanje ovog problema, a vlasnici su, kaže predstavnik Pravice Darko Kranjčić, bili posebno revoltirani jer nekadašnji direktor riječkog Vodno-gospodarskog odjela Gordan Gašparović nije prihvatio niti jedan razgovor sa Pravicom.

Oznake: prodaja stanova


- 11:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

29.11.2012., četvrtak

Kazne za neplaćanje poreza na nekretnine do 10.000 kuna

Za razliku od informacija s prezentacije novog poreza održane u četvrtak, iz novog zakona je jasno da će se za nekretninu koja iznajmljuje fizička osoba, a ne tvrtka - plaćati porez na nekretnine kao da u njoj živi. Dakle, porez će u tom slučaju biti s maksimalnim olakšicama od 88 do 95 posto. Ako stan iznajmljuje tvrtka olakšice će biti 70 do 85 posto. No, vlasnici turističkih apartmana imat će olakšice od 70 do 85 posto prodaja stanova.

Novi zakon otkriva i što će sve ulaziti u tzv. fiskalni katastar koji će biti osnova vrijednosti nekretnine, pa sami tim i poreza. To će biti površina, godina izgradnje, stupanj dovršenosti, kvaliteta gradnje, broj stanova, podaci o garažama i svi ostali bitni podaci. Time bi se trebala dobiti kvalitetnija procjena tržišne vrijednosti. U manjim sredinama morat će se izaći na teren i obaviti procjenu.

Oznake: prodaja stanova


- 16:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2020  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Veljača 2020 (6)
Siječanj 2020 (7)
Prosinac 2019 (2)
Listopad 2019 (5)
Rujan 2019 (22)
Kolovoz 2019 (8)
Srpanj 2019 (22)
Lipanj 2019 (19)
Svibanj 2019 (23)
Travanj 2019 (19)
Ožujak 2019 (24)
Veljača 2019 (19)
Siječanj 2019 (12)
Prosinac 2018 (17)
Studeni 2018 (20)
Listopad 2018 (25)
Rujan 2018 (6)
Kolovoz 2018 (9)
Srpanj 2018 (7)
Lipanj 2018 (14)
Svibanj 2018 (12)
Travanj 2018 (7)
Ožujak 2018 (11)
Veljača 2018 (7)
Siječanj 2018 (9)
Prosinac 2017 (8)
Studeni 2017 (6)
Listopad 2017 (9)
Rujan 2017 (8)
Kolovoz 2017 (10)
Srpanj 2017 (9)
Lipanj 2017 (9)
Svibanj 2017 (9)
Travanj 2017 (8)
Ožujak 2017 (9)
Veljača 2017 (9)
Siječanj 2017 (9)
Prosinac 2016 (9)
Studeni 2016 (9)
Listopad 2016 (9)
Rujan 2016 (10)
Kolovoz 2016 (9)
Srpanj 2016 (9)
Lipanj 2016 (9)
Svibanj 2016 (9)
Travanj 2016 (9)
Ožujak 2016 (10)
Veljača 2016 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi