04

četvrtak

studeni

2010

Očekujemo da se Tadić izvini komšijama što ih je naš zemljotres probudio!

Zbog tačnoga uvida u stanje Pangee, moramo da pomenemo komentare komšijskog naroda. Jeste, mora da se prizna da su maštoviti, ali čudi da niko nije pomeneo da bi za potres u Srbiji mogao da bude kriv i Hrvat. Ćaknuti Andrija Mohorovičić se prteo tamo gde mu nije mesto, i vidi budale, šta uradi. No i bez pominjana Mohorovičićevog diskontinuiteta mora da se prizna da su Srbi mnogo lepo iskomentovali ovaj jebeni prirodni fenomen, a kako i neće kad su mnogo noći probdeli strahujući da bi "neko" njihovu zemlju mogao da pretvori u paramparčad. Pa da lepo vidimo ko bi mogao biti neko.

- U pravu je Amfilohije Radović samo mi nije jasno jel se bog sprema da sravni Srbiju zbog homoseksualaca ili zbog ratnih zločinaca i profitera.

- Drž'te se braćo i sestre. Čuvajte glave a sagradićemo Kraljevo ponovo. Samo bez panike...

- Budite jaki , Bog je uz vas!

- Naravno predsedniku je važniji Vukovar od Kraljeva ,šta me se tiče šta je bilo pre 20 god,Tadiću poseti postradali narod u Kraljevu i okolini ili su ti hrvati važniji.

- Pitanje se nameće samo po sebi: da li je ovo upozorenje američke administracije da konačno uhapsimo Mladića?

- Očekujemo da se Tadić izvini komšijama što ih je naš zemljotres probudio!

- Bog sve gleda a vi samo paradirajte zemljom sv Save i Sv kneza Lazara i svih ostalih svetaca tako nam i treba.Ovo je sve zbog Parade srama Bog kažnjava i sve gleda

- BOG opominje braćo i sestre, BOG opominje

- Djeco moja,on nas je upozorio SVEVIŠNJI NAS BOG OTAC,izdali ste našeg sina Radovana,nemojte i RATKA!

- To nije upozorenje da uhapsimo Mladića nego Božja Kazna za Milosevića i za sve ono što ide uz 5 Oktobar.

- Ovaj zemljotres je kao i svi zemljotresi na planeti zemlji OPOMENA i prirodna katastrofa koju naučnici nikada nisu uspeli do kraja da objasne i da spreče jer je to nemoguće. Dotakli smo dno, u svakom smislu te reči. Nastrani paradiraju, radimo sve moguće nakaradnosti, a u poslednjih nekoliko dana utrkujemo se ko će pre da proda glavu Ratka Mladića zbog 10 miliona e. Setite se samo da se glava vojskovođe sv. Kneza lazara posvetila, iako je od strane Turaka označen kao zločinac. Mnogo tražim od pomračenih umova ali hoću samo reći da je ovako nešto bilo i za očekivati u zemlji u kojoj ljudi: ne znaju za Boga, izgubili su sve ljudske osobine, o moralu, karakteru, ponosu i svemu ostalom bolje i ne počinjati. Sve abnormalno je normalno. Ipak, ovo je živi dokaz da VIŠA SILA postoji i da ipak ima jačeg od vladajuće koalicije, Bote i Dačićevih policajaca. Ovu VIŠU SILU, odnosno Boga u koga bi Srbi kao pravoslaci valjda trebali da veruju, ipak niko ne može sa tačnošću da predvidi, a naročito ne spreči. Ovo nam je samo opomena, a ako nastavimo ovako, doživećemo mi i mnogo gore stvari. Njegova svetost, upokojeni patrijarh Pavle, je to već i najavio u svojoj poslednjoj knjizi (rekao da ćemo biti opomenuti "prirodnim katastrofama" i da ćemo doživeti strašnu sudbinu, ukoliko posle istih nastavimo istim intezitetom i ne okrenemo se Bogu), ali ko još njega čita i ko ga je slušao u Srbiji?! U svakom slučaju, tražili ste, gledajte i svakom čoveku koji nije marginalac je kristalno jasno da ovo nije slučajno.

Za sve vas koji objašnjavate ovo kao prirodnu katastrofu i smatrate da je čovek nastao od majmuna i da Bog ne postoji, imam nekoliko pitanja:

Ako je zemljotres prirodna stvar, iako se interesantno dešava pred velike i ključne događaje (promene) u regionu il' svetu, kako to da je te "nepogode" nemoguće predvideti, sprečiti ili zaustaviti?! Kako to da čovek ne može da zaustavi tajfun, uragan i ostale vetrove, da spreči poplave, suše, zemljotrese, kiše, suše, sneg....? Jel imate objašnjenje za to? Mislim, ukoliko je to odlika prirode, prirodno bi bilo da čovek kao jedinka te prirode bude u stanju da utiče na tu prirodu? Previše slučajnosti, a posle one parade bolesti i sramote, ovo je bilo i za očekivati. Izgleda da i od huligana ima gorih i goreg? Dačić, njegovi policajci i vladajuća koalicija, ipak ne mogu protiv više sile i svakoga.

- Bog upozarava Srbe da se probude i progledaju!!!!! Vostani Serbie davno si zaspala!!!

- Ovaj zemljotres je izazvan veštački, dubina od 10 km to i potvrđuje. To je isti onaj koji pogađa Kinu, Venecuelu i ostale "neposlušnike" Četvrtog rajha. Da se razumemo, Teslino oružje HAARP je usavršeno u takvoj meri da se Rusi pokoravaju žutom Antihristu samo zbog toga!!! Šta je za novi svetski poredak par žrtava, to je samo kolateralna steta.

- Pa posle parade devijantnih lica, odnosno bolesti i sunovrata morala, ovako nešto je bilo i za očekivati. Ukoliko se neke stvari ne promene, i to momentalno, Srbiju bi mogla da snađe sudbina Sodome i Gomore. Ipak je Srbija pravoslavna zemlja, a Beograd kuća jednog sv. Save i večni dom jednog patrijarha Pavla. Sve to ima veze, ali gejevi i njihovo strejt društvo će to naravno objasniti kao prirodnu katastrofu koja se desila neplanirano i koju naravno da ne mogu sprečiti, al' oni će već naći objašnjenje i zašto. Verovatno će im huligani biti krivi zbog neuzvraćene ljubavi i ove "prirodne katastrofe" koja naravno da ne može biti iskorenjena, niti sprečena, ovozemaljskim silama "ljubavi."

- Zemljotres je zbog nemorala,zbog 300 000 abortusa godišnje a inače taj kraj od KV do KG je nažalost poznat po tome gde se psovke odnose na sve najsvetije,a nekad bio centar Srpstva.

- Vreme je da Srbiju nešto potrese, ako ne zemaljske sile onda one natprirodne.Hapsiti svoje heroje je za svaku osudu pa i božju.

- A sve katastrofe i nevolje koje su bile i koje će biti su krivi ameri što svašta bacaju i isprobavaju nad svetom.

- 30. oktobra 1998 bio je isti ovakav potres (iste jačine i dva udara). Vremenski razmak je samo četiri dana! Slučajnost?? Četiri i po meseca kasnije dogodilo nam se bombardovanje – razmislite malo.

<< Arhiva >>