Izdvajamo iz ponude
Grudnjaci za dojenje već od 89,00 kn
Gaćice za trudnice već od 49,00 kn
Tajice za trudnice već od 99,00 kn
Postporođajni steznici već od 129,00 kn

Mama Nova - Odjeća za trudnice

ponedjeljak, 16.01.2023.

Haljinica za krštenje





Krštenje predstavlja sakrament kojim se postaje član zajednice vjernika. Među Božjim darovima je najljepši i najdivniji, a naziva se darom jer se dodjeljuje onima koji ništa ne nose. Krštenje tako predstavlja početak života u vjeri malenog krštenika, odnosno krštenice.

Mama Nova u ponudi ima sve potrebno za veliki dan Vašeg djeteta, ali i Vaš veliki dan! Za Vaše krštenice možete birati između više modela haljinica za krštenje u našem bogatom asortimanu, među kojima je i Haljinica za krštenje 01.

Haljinica za krštenje 01 dolazi u profinjenoj bijeloj boji. Rukavi haljinice su dugački pa Vaša krštenica haljinicu može nositi i u hladnijim mjesecima. Unutarnji sloj haljinice je jednostavan i na dnu završava blagim volanima. Prednja strana haljinice ima dodatak od tila čitavom dužinom. Gornji dio krase decentno izvezeni floralni ukrasi koji se savršeno uklapaju sa dvije roze ruže koje se nalaze na sredini haljinice. Ružice se nalaze unutar mašnice koja ih dodatno ističe, a taj decentni aranžman ukrašavaju i dvije niti ukrašene sitnim biserima. Donji dio od tila ukrašava čitav donji dio haljinice, lagano pada te završava blagim volanima. Vaša će krštenica uz haljinicu za krštenje dobiti i lijepu trakicu za glavu koja je, baš kao i haljinica, ukrašena rozim ružama.

Haljinica je izrađena od 50% mekanog i udobnog pamuka. Kopča se na leđima, bijelim dugmićima koji se savršeno uklapaju. Haljinica dolazi u više veličina, stoga savršen model možete odabrati sukladno dobi i veličini vaše djevojčice. Odabirom Haljinice za krštenje 01 dobijate predivnu pamučnu haljinicu dugih rukava, decentno ukrašenu tilom, detaljima od čipke te rozim ružama. U kompletu ćete uz haljinicu dobiti i trakicu za glavu također ukrašenu ružičastim ružama, koja će upotpuniti kombinaciju za krštenje.

Odaberite našu kvalitetnu haljinicu za krštenje i na taj način dodatno uljepšajte prvi veliki i važan dan u životu Vaše krštenice.

Oznake: trudnoća


- 14:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.01.2023.

Haljine za trudnoću i dojenje




Haljina za dojenje je posebna vrsta haljine koja ima dizajn prilagođen za lagan i jednostavan pristup dojci tijekom dojenja. To znači da se na prednjoj strani haljine nalazi izrez koji se može lako podići ili rastegnuti. Tako da se beba može dojiti bez potrebe da se mama potpuno skine ili mijenja odjeću. Haljine za dojenje obično su izrađene od mekanih i elastičnih materijala koji omogućuju mami da se lako pomiče i kreće dok je u njoj, a istovremeno su udobne i ugodne za bebu. Nekoliko različitih modela haljina za dojenje dostupno je u našoj trgovini ili na webu a neke od njih imaju i dodatne značajke poput dvostrukih izreza za dojenje .

Haljina za dojenje 02 Mama Nova izrađena je od dva dijela.. Gornji dio je u crnoj boji i prilagođen je za dojenje. Donji dio za zanimljivog uzorka što haljinu čini elegantnom i savršenom u trudnoći i nakon poroda. Izrađena od prirodnog i kvalitetnog restezljivog materijala lijepo će pratiti rast vašeg trbušćića do kraja trudnoće. Njena primjena nakon trudnoće za dojenje vaše bebe jednostavno će vas oduševiti. Možete je nositi za posebne prilike, na posao ili šetnje.

Dolazi u veličinama S, M, L, XL

Sastav : 95% viskoza, 5% elastan.

Oznake: odjeća za trudnice, haljine za, trudniča odjeća, trudnoća


- 13:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 16.11.2022.

Mama Nova termo tajice


Mama Nova termo tajice

Napokon tajice koje će vas grijati u hladnim danima i biti izuzetno udobne.

Trudničke tajice u crnoj boji koje svaka trudnica mora imati u svome ormaru! Svim ženama bitna je udobnost kada biraju odjeću koju će nositi.

Međutim, u trudnoći udobnost je posebice važna kada žena traži odjeću za sebe. Izuzetno je bitno da se žena u trudnoći ne „gura“ u odjeću koja joj je premalena, već da nosi udobnu i komotnu odjeću koja ju neće stezati za trudnički trbuh.

Mama Nova termo tajice mogu se pohvaliti time kako su dizajnirane specijalno za trudnice! To nisu obične tajice, već tajice koje su dizajnirane tako da prekriju Vaš trudnički trbuh i sežu do struka. Zahvaljujući tome, ove tajice trudnici olakšavaju izvođenje svih svakodnevnih obaveza. Naime, zahvaljujući ovim trudničkim tajicama, nećete se više morati pridržavati za trbuh prilikom svakog saginjanja. Ove tajice rade to za Vas!

Ugodan i kvalitetan materijal pokriva trudnički trbuh i tako Vam olakšava šetnju, saginjanje i ostale aktivnosti koje ponekad znaju biti izazovne u trudnoći. Također, ono što je također bitno, tajice se mogu kombinirati na različite načine! Možete ih nositi ispod tunike ili kraće haljine uz balerinke. Osim toga, idealne su i za opuštajuću šetnju gradom, odlazak na kavu i sličnu. Važno je naglasiti kako se ove tajice ne proziru, stoga ih bez straha možete kombinirati na kraće majice. S obzirom na to da su crne boje, odlično se kombiniraju na bilo koju boju, a uz njih se slažu i tenisice. Sve u svemu, ove tajice odličan su odabir kada ne znate što obući umjesto traperica koje Vas pritišću i neudobne su. Odaberite ove tajice za trudnice i nesmetano uživajte u danu!

Veličina: S – XXL.
https://www.mama-nova.hr/proizvod/mama-nova-termo-tajice/

društvene mreže.
mama Nova termo tajice

Oznake: trudnoća, odjeća za trudnice


- 15:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 20.01.2021.

VELIKO SEZONSKO SNIŽENJE CIJENA

Vaša Mama Nova vam je priredila veliko sezonsko sniženje cijena!
Provjerite odličnu ponudu bezvremenskih modela hlača i traperica po izuzetno pristupačnim cijenama!
Također, u našoj sniženoj ponudi ćete pronaći prekrasne elegante tunike, haljine i vestice.
Posjetite nas na našim prodajnim mjestima u West Gate -u kao i na Malešnici, u Ulici I. B. Mažuranić 23, Zagreb

Oznake: moda, sniženje, trudnoća


- 11:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.11.2020.

NOVI MODELI PIDŽAMA


Drage naše,
u trgovine Mama nova su upravo stigli novi modeli pidžama. Izbor boja i veličina je zaista izvrstan!
Pidžame za trudnice su kratkih ili dugih rukava (zavisno od modela), te dugih nogavica. Nove kombinacije nekoliko tonova boja, te veseli i zanimljivi uzorci, savršeno će Vam pristajati u trudnoći, a gornji dio s dvorednim kopčanjem namjenjen je za dojenje. Naravno, ovako lijepe pidžame moći ćete nositi uvijek!wink

Sastav materijala: 95% pamuk, 5% lycra

Veličine: M, L, XL.




Oznake: trudnoća, dojenje, moda, pidžama


- 19:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 16.10.2020.

ZAŠTO NOSITI STEZNIK POSLIJE TRUDNOĆE



Drage naše trudnice,
u moru nedoumica sigurno ste se više puta zapitale treba li vam pojas poslije trudnoće? Koja je njegova svrha? Hoće li vam olakšati mjesece koji slijede i hoće li se vaše tijelo zahvaljujući njemu lakše vratiti u "formu"
Postporođajni steznik napravljen za nošenje poslije poroda. Pomaže Vam da što prije vratite svoju staru figuru, vraća trbušne mišiće na svoje mjesto koji su se tjekom trudnoće razdvojili. Lagano rasterećuje kralježnicu te pomaže da se maternica što prije vrati na svoje mjesto.

Sastav: 70% Poliester; 30% Elastan

Veličine:

M (90-100 cm)

L (100-110 cm)

XL (110 – 120)

XXL (120-130 cm)

Veličina se određuje:

-35 tjedna trudnoće mjerenjem u visini pupka

-nakon poroda (3-5 dana) mjerenje u visini pupka

– konfekcijska veličina prije trudnoće.
Steznik je dio naše stalne ponude u našim trgovinama Mama nova u West gate-u, na Malešnici (Ul.I.B.Mažuranić 23), tako i na našem web shopu www.mama-nova.hr
Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije, isprobajte, kupite i uživajte u novom životu pored sebe!

Oznake: trudnoća


- 21:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 13.10.2020.

CRVENA HALJINA NINA









Ova haljina za trudnice je jednostavna i profinjena, a dizajnirana je u našoj prvoklasnoj viskozi za vašu maksimalnu udobnost pri nošenju. Dužih rukava i dužinom potpuno je "trendi" model u svakoj sezoni. Ukoliko ovu haljinu za trudnice kombinirate s pojasom, te jednostavnim salonkama, pretvara se u haljinu za svaku priliku; bilo za dnevno druženje s prijateljicama ili za veseli večernji izlazak, u svakoj prilici će izgledati odlično. Dodatna osobitost je što u ovom modelu možete uživati i nakon poroda. Uz ovu haljinu budite vjerni svom stilu i elegantni i u svakoj sezoni.
Ovu prelijepu haljinu isprobajte u trgovinama Mama nova u Westgate-u, te na Malešnici, u Ulici I.B.Mažuranić 23. Također, moguće ju je naručiti i preko web shopa www.mama-nova.hr

Sastav: 95% viskoza; 5% elastin

Trudnička haljina dolazi u veličinama: S,M,L,XL.

Oznake: buduće majke, trudnoća, moda, ljepota


- 11:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 21.02.2017.

MAMA NOVA by Mystic Light

Nova kolekcija odjeće za trudnice za proljeće/ljeto 2017.

U suradnji sa Nadom Bučević koja je prilikom svoje druge trudnoće pristala na poslovnu suradnju sa hrvatskim brendom odjeće za trudnice Mama Nova, stvorili smo novu kolekciju za nadolazeću sezonu. Time je Nada Bučević postala i naše zaštitno lice za Mama Novu.

Iz asortimana izdvajamo prvu dugu crnu haljinu koju smo nazvali Nada, po Nadi Bučević i to je njen prvi dizajnerski projekt za kolekciju Mama Nova by Mystic Light.
Elegancija kojom zrači ova haljina je stvorena zbog kvalitetne viskoze koja se prilagođava tijelu svake žene. Čar naše odjeće je najviše u tome što se može nositi tijekom i nakon trudnoće.






Haljina Nada, osim u crnoj boji, načinjena je u bež i bijeloj boji. Prikladna je za sve svečane i casual prilike.

Haljina Nada se može naručiti putem naše facebook stranice Mama Nova ili kupiti odmah u našim dućanima na Malešnici i u West Gate-u.



Oznake: haljina za trudnice, odjeća za trudnice, odjeća za trudnice webshop, trudnoća, odjeća za trudnice zagreb


- 17:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 17.01.2017.

Traperice za trudnice

Odrediti pravilnu veličinu kada kupujete trudničke hlače je važno jer želite da vam dobro pristaju.
Ako veličina nije dobra onda hlače ne samo da ne stoje dobro, nego su i neudobne.
Zato je važno naučiti kako pravilno odrediti broj hlača koje trebate kupiti.

INSTRUKCIJE

1. Vaš struk izmjerite trakom za mjerenje malo iznad bokova. Također izmjerite i samo bokove.
Pazite da uvijek imate mjesta između struka i hlača barem za jedan prst. Tako će vam hlače biti udobnije.

2. Obucite cipele koje inače nosite i izmjerite duljinu nogavice. Neka vam hlače budu centimera ili dva podignute od poda kako se ne bi vukle po podu.

3. Ako imate neke hlače koje vam odgovaraju, njih isto tako možete iskoristiti kao primjer.

- 10:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 13.05.2016.

Monika, haljina za trudnice


Haljina za trudnice u bordo crvenoj i tirkiznoj boji napravljena od izuzetno kvalitetne mješavine viskoze i elastana nježno prati liniju vašeg tijela. Prednji je dio sa decentnim V izrezom, dovoljno atraktivan i elegantan u isto vrijeme te pogodan za dojenje nakon poroda. Otvorenost izreza omogućava kombinaciju različitog nakita za večernje ili svečane prigode. Posebno je dizajnirana, tj. rezana ispod prsa s naborima na trbuhu te je na taj način nosiva gotovo cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Nosiva je za svakodnevne, poslovne te svečane prilike.

Sastav:
95% Viskoza; 5% Elastan

Haljina za trudnice dolazi u veličinama:
S, M, L, XL.

HRVATSKI PROIZVOD


Naruči online:
webshop: www.mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovamaternity

Oznake: trudnice, trudnoća, trudniča odjeća, haljina za trudnice, maternity dress


- 17:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Svečane prilike


Prekrasne haljine za trudnice za potpuno glamurozan izgled u svečanoj prilici. Zablistajte u neizostavno prekrasnim bojama koje godinama ne silaze s modnih ljestvica i krase poznata lica. Uz ovu haljine riješite više dilema jer su dovoljno atraktivne i primamljive i bez velikog nakita. Dužina bilo kratka ili duga jednostavno osvajaju elegancijom. Iskoristite svečane prigode kako biste ispunili svoje želje i nosili haljine poput najvećih filmskih zvijezda. Rezane su ispod prsa tako da su nosive u svim stupnjevima trudnoće, a možete uživati i svakako nakon poroda.


Naruči online:

webshop: www.mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram:

Oznake: trudnice, trudnoća, mama nova, maternitiy fashion, maternity dress, pregnancy, haljina za trudnice


- 16:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.05.2016.

Haljina za trudnice Martina

Haljina za trudnice u prekrasnoj crnoj boji s decentnim V izrezom, te zbog svog posebnog kroja nosiva je gotovo cijelu trudnoću i nakon.

Haljina za trudnice u crnoj boji od izuzetno kvalitetne mješavine viskoze i elastana nježno prati liniju vašeg tijela. Prednji je dio sa decentnim V izrezom, dovoljno atraktivan i elegantan u isto vrijeme. Otvorenost izreza omogućava kombinaciju različitog nakita za večernje ili svečane prigode. Posebno je dizajnirana, tj. rezana ispod prsa s naborima na trbuhu te je na taj način nosiva gotovo cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Može se kombinirati s ogrlicom te s pojasom od čipke, po želji, ovisno za koji priliku ju trebate. Nosiva je za svakodnevne, poslovne te svečane prilike.

Sastav:
95% Viskoza; 5% Elastan

Haljina za trudnice dolazi u veličinama:
S, M, L, XL.

Naruči online:
webshop: www.mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovamaternity

Oznake: trudnice, trudnoća, mama nova, maternitiy fashion, maternity clothes, maternity dress, pregnancy, baby, haljina za trudnice


- 11:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 27.04.2016.

Haljina za trudnice Violeta


Haljina za trudnice Violeta u crnoj boji jednostavna je i prilagodljiva za svaku prigodu, a izrazito mekana i udobna i tijekom cijelog dana. Nakon što ju isprobate, dizajn će vas posebno oduševiti. Naborane bočne strane lijepo će oblikovati trudnički trbuh u bilo kojem mjesecu. Posebnost haljine je što lijepo pristaje svakoj ženi jer su nabori dizajnirani prema liniji tijela, a može se i prilagoditi za kraću ili dužu dužinu. Okrugao izrez prigodan je za najdraži nakit kojim ćete upriličiti namjenu za razne izlaske. Uz haljinu dolazi i decentni pojas od čipke koji lijepo podigne haljinu, a on se može naknadno kupiti. Tri četvrt rukave možete iskoristiti za različite vremenske prilike koje nećete ni primijetiti uz mekan i ugodan materijal i za najnježniju kožu. Bilo za dnevni izlazak ili večernji, ova haljina za trudnice će vam biti prva pri ruci.

Haljina za trudnice dolazi u veličinama:
S, M, L

Sastav materijala:
95% Viskoza; 5%Elastan.

Naruči online:

webshop: www.mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: mama nova, maternity dress, maternity clothes, maternity evening wear, trudnica, trudnoća, trudniča odjeća, violet


- 17:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 04.02.2016.

Košulja za trudnice

Savršena haljina za trudnice u tonovima plave boje, rozo-sive i crvene stvorena je za svaku trudnicu koja prati svjetske modne trendove.

Prekrasna košulja – haljina za trudnice u kariranom dezenu, savršen je odabir za svaku trudnicu. Napravljena po zadnjem trendu u svijetu. Možete ju kombinirati s remenom ili bez. Jako lijepo pristaje na tajice ili bez njih. Haljina za trudnice dolazi u prekrasnim tonovima plave boje rozo-sive i crvene, ako želite “razbiti monotoniju” plave boje upotpunite ju crvenim remenom, bogatom ogrlicom ili ppak šeširom. Savršena je za dnevne, poslovne i večernje izlaske. Ova haljina za trudnice je pravi must have ove sezone.

Sastav materijala: 60% pamuk; 40%vuna
Veličina: univerzalna

Naruči online:
webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudnice, trudniča odjeća, trudnoća, mama nova, maternitiy fashion, maternity clothes, pregnancy


- 16:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Majica s printom bebe u svečanijoj varijanti, zašto ne!?

Mama Nova majica s printom bebe, nosiva je u različitim kombinacijama. Bilo da je to za svaki dan ili ako se želite malo urediti. Prepustite mašti na volju i naručite još danas Vašu majicu za trudunice s printom bebe te se poigrajte s odjećom. Nećete pogriješti! roflnaughtywink

Naglasite svoj trbuh sa trudničkom majicom sa simpatičnim printom. Poseban dizajn uključuje nabore na bočnim stranama, zbog čega trudnička majica lijepo prijanja uz tijelo kroz sve stupnjeve trudnoće. Majica za trudnice s printom izrađena je od udobne mješavine pamuka i elastana sa gumiranim printom, u varijanti kratkih ili dugih rukava, nošena sama ili upotpunjena dodatnim slojevima pletiva, trapera ili što Vi preferirare, omogućuje Vam nebrojno nošenja bez gubitka boje ili forme.

Ovo i još mnogo toga možete naručiti online. Stoga nemojte čekat nego već danas posjetite našu stranicu i pronađite nešto za sebe. Za bilo kakva pitanja, tu je i naša e-mail adresa.
Da ne zaboravimo i društevene mreže, facebook i instagram, gdje svakodnevno možete pratiti novosti o našim proizvodima.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, mama nova, trudnoća, maternity clothes, maternitiy fashion, pregnancy, clothes


- 16:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Moderna trudnica

Ova trudnička bluza / košulja ugodna je za nošenje kroz cijelu trudnoću, te ima pregršt mogućnosti kombiniranja. mi smo je danas iskombinirali uz iznimno moderan dizajn trudničke suknje. Zablistajte u odjeći za trudnice Mama Nova.

Iznimno moderan dizajn Mama Nova suknja za trudnice pruža veliku mogućnost kombiniranja u raznim prigodama. Nosiva je uz trudničku majicu s natpisom i balerinkama, te uz košulju za trudnice i cipelama s visokom potpeticom. Užeg je kroja sadrži elastičnu traku za podešavanje širine te time pruža veliku udobnost i nosiva je tjekom gotovo cijele trudnoće ali i nakon poroda.

Mama Nova tamnoplava bluza / košulja za trudnice sa sitnim uzorkom srca. Vrlo zanimljivog dizajna i izuzetno ugodna za nošenje.
Ukoliko se ova trudnička bluza / košulja kombinira sa traper suknjom za trudnice ili trudničkim traper hlačama, nosiva je u svim prilikama. Također, izuzetno lijepo pristaje uz crne hlače za poslovne ili svečane prilike.

Ovo i još mnogo toga možete naručiti online. Stoga nemojte čekat nego već danas posjetite našu stranicu i pronađite nešto za sebe. Za bilo kakva pitanja, tu je i naša e-mail adresa.
Da ne zaboravimo i društevene mreže, facebook i instagram, gdje svakodnevno možete pratiti novosti o našim proizvodima.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudnica, trudnice, trudniča odjeća, trudnoća, mama nova, maternitiy fashion, maternity clothes, clothes, clothing, pregnancy


- 16:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Bluza za trudnice

Prekrasna bluza za trudnice izrađena od visoko kvalitetne viskoze, nosiva cijelu trudnoći i nakom poroda s mnoštvom mogućnosti kombiniranja za sve prlilike.

Ova bluza za trudnice izrađena od izrazito kvalitetne viskoze te elegantno prati liniju Vašeg tijela i brine da se u njoj osjećate što ugodnije. Bluza za trudnice savršeno pristaje u svakodnevnim, poslovnim te svečanim prilikama, uparite ju s trudničkim hlačama i suknjama uz nakit te trudničku vestu. Rađena je na način da se može nositi gotovo cijelu trudnoću i svakako nakon poroda.

Sastav:
100% Viskoza

Trudnička bluza dolazi u veličinama:
S, M, L

Naruči online:
webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnice, trudnoća, trudnica, odjevne kombinacije, maternitiy fashion, maternity clothes, mama nova, pregnancy, clothes


- 15:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Poslovne hlače za trudnice

Hlače za trudnice u crnoj boji prilagođene da se mogu nostiti gotovo cijelu trudnoću i nakon poroda s pregršt mogučnosti kombiniranja. Imaju povišenu traku kojom sami podešavate širinu.

Ove hlače za trudnice napravljene od izrazito kvalitetne mješavine pamuka i elastana u crnoj boji imaju pregršt mogućnosti kombiniranja. Bilo da morate na poslovni sastanak ili svečanu večeru upatite ih s košuljom za trudnice, tunikom za trudnice ili samo majicom. Hlače za trudnice napraljene su tako da imaju povišenu traku i mogućnost podešavanja širine te su zato nosive tokom gotovo cijele trudnoće ali svakako i poslije poroda.

Sastav:
95% Pamuk, 5% Elastan

Trudničke hlače dolaze u veličinama:
XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL.

Naruči online:
webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnice, trudniča odjeća, trudnoća, mama nova, maternity clothes, maternitiy fashion, pregnancy, clothes


- 15:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 02.02.2016.

Tunika za trudnice

Elegantna trudnička tunika koja pruža pregršt mogućnosti kombiniranja. Daje notu vašoj ženstvenosti u trudnoći!

Elegantna Mama Nova tunika za trudnice pruža pregršt mogućnosti kombiniranja. Uparite ju s trudničkom majicom za šetnju gradom ili košuljom za trudnice za poslovni sastanak, a za večeru u gradu dodajte tek zlatnu narukvicu i clutch torbicu.Nabori na tunici za trudnice koji od reza ispod grudi pada prema krajevima smještaju rastući trbuh, a puniji materijal daje formu, neovisno o stupnju trudnoće.

Sastav materijala:
95% pamuk, 5% elastan

Tunika za trudnice dolazi u veličinama:
S,M,L

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnice, trudnoća, trudniča odjeća, mama nova, maternity dress, maternity clothes, maternitiy fashion, pregnancy


- 18:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljina za trudnice HT01

Haljina za trudnice u traper izvedbi nosiva u svim kombinacijama, pustite mašti na volju.

Ova Mama Nova haljina za trudnice je prepoznatljiv komad za casual prigode ali se može uklopiti u kombinaciju za izlaske sa cipelama na petu i upečatljivom košuljicom. Njen savršen dizajn joj omogućuje nošenje u svim vremenskim prilikama uz kreativnu kombinaciju.

Sastav:
95% pamuk, 5% elastan

Trudnička haljina dolazi u veličinama:
S, M, L, XL.

Naruči online:
webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: mama nova, trudnica, trudnoća, maternity clothes, maternity dress, trudniča odjeća


- 16:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Svečana haljina za trudnice

Bijela haljina za trudnice od izrazito kvalitetne mješavine materijala, neće Vam bit problem plesat u njoj cijelu večer.

Prekrasna haljina za trudnice u bijeloj boji napravljena tako da u nju uvijek stane Vaš trudnički trbuh. U bijeloj boji je te je samim time pogodna za vjenčanje. Uz haljinu dolazi i marama/šal te nemorate brinuti što staviti preko haljine.

Trudnička haljina dolazi u veličinama:
S, M, L

Sastav:
50% Poliester, 45% Viskoza; 5% Elastan.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnice, trudniča odjeća, trudnoća, mama nova, maternitiy fashion, mater, maternity evening wear, wedding, wedding dress, vjencanje


- 16:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljina za trudnice Šiš

Haljina za trudnice koja ispunjava sve želje – kao duža ili kraća, ugodnog materijala, modernog kroja i nosiva tijekom i poslije trudnoće.


Ova Mama Nova haljina za trudnice je savršen i mudar izbor za svaku trudnicu! Za dnevni ili večernji izgled podesiva dužina duga ili kratka, kao haljina ili tunika i tako ispunjava sve želje trudnice. Laganim i padajućim materijalom ova haljina može se namjestiti prema veličini trudničkog trbuha ili prema građi tijela, kako god se trudnica osjeća najudobnije. Ovim funkcionalnim odjevnim predmetom mogu se zamijeniti bezbroj dosadašnjih haljina u ormaru jer će svaki put drugačija verzija u potpunosti osvježiti izgled. Tijekom i poslije trudnoće, trudnice mogu uživati u maštovitoj igri kombinacija. Uvijek je najsigurniji odabir koji odlično odgovara i uz neku živu boju obuće ili modne dodatke. Asimetričnost rukava i dužine daju dodatnu neobičnost i posebnost.

Veličina je univerzalna i pristaje svima!
Sastav materijala: 95% Viskoza; 5% Elastan.

HRVATSKI PROIZVOD

Ovu haljine, a također i ostale prizvode možete pogledati na našoj web stranici, na facebook-u ili nam se jednostavno javite putem mail-a.
webshop:mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.hr/svezatrudnice


Oznake: trudnoća, trudnice, mama nova, maternitiy fashion, maternity clothes, pregnancy, trudniča odjeća


- 16:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 30.01.2016.

Kolekcija Proljeće/Ljeto 2016.


Polako se opraštamo sa zimom te nam dolazi proljeće i sunčano ljeto, godišnja doba puna šarenih boja, sunca i lijepog vremena. Vrijeme je da se ostavimo kaputa, debelih vesti i majica, te se upustimo u življe kombinacije boja i materijala.
Tako i mi pripremamo za vas novu opuštenu i elegantu kolekciju Mama Nova odjeće za trudnice, gdje možete pronaći veliki izbor haljina, tunika, košuljica, hlača za sve prilike posebno dizajniranih za trudnice koje su iskoristive tokom cijele trudnoće i naravno za poslije. Osim toga možete pronaći i razne modne dodatke kako bi upotpunili svoju kombinaciju.

Sa velikim iščekivanjem dočekujemo proljeće i naravno vas naše kupce. Stoga pratite sve novosti na našoj web stranici Mama Nova, te na društvenim stranicama facebook/svezatrudnice i instagram/mamanova



Oznake: Proljece, ljeto, mama nova, trudnice, trudnoća, maternity clothes


- 09:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 09.12.2015.

Kaput – jakna za trudnice

Kaput – jakna za trudnice dolazi u kombinaciji crne i sive boje koje su klasične za sve prilike. Dizajnirana po zadnjem trendu omogućava da se rastom trudničkog trbuha kroj prilagođava liniji tijela. Otvorenije, zatvorenije ili uz šal, svaka će kombinacija biti dobitna.

Kaput – jakna za trudnice dolazi u kombinaciji dviju uvijek modernih boja, sive i crne. Izuzetno je ugodna za nošenje jer je model posebno dizajniran kako biste mogli prilagoditi svojoj građi i željama. Naime, široki kroj se može podesiti s pojasom koji se veže iznad trudničkog trbuha te je tako nosiv u svim stupnjevima trudnoće, a i nakon poroda. Kaput – jakna je napravljena je od mješavine vune, viskoze i poliestera tako da vas grije u zimskim danima. Nosiv je i u svečanim prilikama, uz elegantne haljine za trudnice, ali i za svakodnevni izgled uz trudničke hlače ili suknje. Pustite mašti na volju uz ovaj savršeni kaput/jaknu za trudnice.

Sastav: 20% Vuna; 40% Viskoza; 40% Poliester
Trudnička jakna – kaput dolazi u veličinama: S/M, L/XL.
399,00kn

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: maternitiy fashion, pregnancy, mama nova, kaput za trudnice, Zima, trudnoća


- 12:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 08.12.2015.

Naši dućani

Malo uređenja naših dućana. smijeh

Potražite nas na slijedećim lokacijama:

1. Prodajno mjesto West Gate

Mama Nova
Shopping centar West Gate
Zaprešička 2, Jablanovec
01/411-1144
Radno vrijeme: 10:00 – 21:00

2. Prodajno mjesto Malešnica

Mama Nova
I.B.Mažuranić 23
Zagreb – Malešnica
01/379-2347
Radno vrijeme: 09:00-20:00, subotom: 09:00-14:00


Ako ne možete doći, ne zaboravite na naš web shop ili jednostavno nazovite.

webshop:mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page:www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: maternitiy fashion, pregnancy, baby, trudnice, trudnoća, mama nova


- 15:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 07.12.2015.

Pončo/pašmina must have ove sezone


Prekrasan pončo/pašmina s dva lica, crno/crveno i crveno/crno je hit ove sezone, izrađen od mješavine viskoze i vune.
Jednostavno ga morate imati eee

Naručite još danas!
Mama Nova

Oznake: trudnoća


- 18:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Jesen u Mama Nova

Nova kolekcija Jesen/Zima 2015

Tko kaže da trudnice ne mogu izgledati tredny? sretanwink


Lijepe i u trudnoći! Odaberite haljine, košulje i ostalu odjeću za trudnice online!
webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice




Oznake: jesen, trudnoća


- 17:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 07.08.2015.

Haljina za trudnice DH01

Bijela haljina za trudnice od izrazito kvalitetne mješavine materijala, neće Vam bit problem plesat u njoj cijelu večer.




699,00 kn

Prekrasna haljina za trudnice u bijeloj boji napravljena tako da u nju uvijek stane Vaš trudnički trbuh. U bijeloj boji je te je samim time pogodna za vjenčanje. Uz haljinu dolazi i marama/šal te ne morate brinuti što staviti preko haljine.

Trudnička haljina dolazi u veličinama:

S, M, L

Sastav:

50% Poliester, 45% Viskoza; 5% Elastan.

Za narudžbu se možete javiti na:

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: wedding dress, white long dress, pregnancy, maternity fashion, vjenčanje, vjenčanica, mama nova, trudnoća


- 11:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljina za trudnice HT01

Ova haljina za trudnice u traper izvedbi nosiva je u svim kombinacijama, zato pustite mašti na volju!



269,00 kn

Ova Mama Nova haljina za trudnice je prepoznatljiv komad za casual prigode ali se može uklopiti u kombinaciju za izlaske sa cipelama na petu i upečatljivom košuljicom. Njen savršen dizajn joj omogućuje nošenje u svim vremenskim prilikama uz kreativnu kombinaciju.

Sastav:

95% pamuk, 5% elastan

Trudnička haljina dolazi u veličinama:

S, M, L, XL.

Za narudžbu se možete javiti na:

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: maternitiy fashion, clothing, pregnancy, mama nova, trudnoća, jeans


- 10:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 04.08.2015.

Haljina za trudnice EB04

Ako volite predivnu eleganciju, onda je ova trudnička haljina pravi izbor za Vas! Zablistajte u svim prilikama u crnoj haljini s prekrasnom bijelom mašnom, a svoj izgled upotpunite biserjem oko vrata.



499,00 kn

Zablistajte poput prave dame u ovoj predivnoj crnoj haljini u svim prilikama. Ako želite elegantan izgled, ali i izuzetnu udobnost i vrhunski materijal, onda je ova crna haljina za trudnice pravi izbor za Vas. Zbog mogućnosti kombiniranja s raznim bojama i modnim dodacima, rado ćete ju nositi i nakon poroda!

Sastav: 60% viskoza, 40 % poliester,

Veličine: S



Za narudžbu se možete javiti na:

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Ili nas posjetite u dućanu Mama Nova u shopping centru West Gate (prizemlje, pokraj DM-a).

Oznake: pregnancy, preggo, mommy, trudnoća, maternity dress, love, family, baby, mama nova


- 18:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 24.07.2015.

KOMPLET ZA BEBE

Drage naše mame i trudnice, u ponudi Vašeg dućana Mama Nova nalaze se i preslatki kompletići za novorođenčad s odjećom (0-4 mjeseca starosti). Vrhunski je obadir za Vašu bebu, za poklon povodom rođenja ili krštenja!

Kompletić sadrži sve potrebno za novorođenče. Gornji i donji dio, rukavice, kapica i podbradak s dražesnim motivima – medvjedićima, lavićima, mačkicama i drugima.


169,00 kn

Kompletić za bebe neizostavni je set prve odjeće. U paketu se nalazi sve što je potrebno za novorođenče. Gornji dio s dizajniranim kopčanjem za lako presvlačenje, hlačice, podbradak, rukavice te kapica. Mekani materijal ugodan je za najnježniju kožu kako bi beba nesmetano uživala u prvim mjesecima. Nedoljivi likovi primamit će svačiji osmijeh. Preslatki motivi medvjedića, lavića, mačkice, kravice ili s jednostavnim uzorkom sitnih brojeva pronaći ćete lik za svoju bebu ili pogoditi želju vaše trudnice za dražestan poklon. Bijela boja kompletića ukrašena je raznim nijansama u bojama i sitnim motivima te slatkim uzorcima. Paket kompletića predviđen za bebu od rođenja do četiri mjeseca.

Za narudžbu se možete javiti na:

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: baby, child, love, mama nova, baby fashion, trudnoća, pregnancy, maternity


- 16:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

HALJINA ZA TRUDNICE EB02

Tamnoplava haljina za trudnice uz decentne detalje savršen je odabir za trudnice koje žele udobnost i lagani matrijal za toplije dane. Zablistajte u šetnji uz more ili u šetnji gradom u ovoj prekrasnoj i kvalitetnoj haljini!



499,00 kn

Ova tamnoplava haljina za trudnice savršeni je izbor za trudnice koje vole moderan kroj i izvanrednu udobnost. Zbog vrhunske mješavine ovaj je materijal vrlo lagan, savršen za šetnje uz more ili u gradu. Uz istaknuti nakit nosite je i za svečanije prilike! Zbog izuzetne nosivosti i mogućnosti kombiniranja, ova je haljina odličan odabir za svaku trudničku garderobu.

Sastav: 50 % pamuk, 50 % viskoza;

Veličina: S, M, L.



Za narudžbu se možete javiti na:

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: maternity dress, love, fashion, pregnancy, trudnoća, mama nova


- 16:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.07.2015.

TRENIRKA ZA TRUDNICE TSP01

Ova trudnička trenirka od biranog pamuka s dodatkom elastana omogućit će Vam opuštenu svakodnevnicu uz maksimalnu udobnost kroz gotovo čitavu trudnoću.



149,00 KN

Izrazito mekan donji dio Mama Nova trudničke trenirke od mješavine pamuka i elastana omogućuje Vam opuštenu svakodnevnicu uz maksimalnu udobnost kroz gotovo čitavu trudnoću. Zahvaljujući našem prepoznatljivom dizajnu koji omogućuje pregulaciju širine na području trbuha, stisnutoj pasici na krajevima nogavica u svijetlo sivoj ili crnoj boji. Mama nova trenirka za trudnice postat će osnovni komad svake sportske i casual trudničke kombinacije.

Sastav materijala: 95% pamuk, 5% elastan

Trudnička trenirka dolazi u veličinama: S, M, L, XL, XXL

Za narudžbu se možete javiti na:

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: casual, trenirka, mama nova, love, pregnancy, trudnoća, ljubav, maternity


- 17:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SUKNJA ZA TRUDNICE TS01

Ova traper suknja za trudnice užeg kroja koja prati liniju Vašeg tijela ostavit će dojam modno osviještene trudnice, te je svakako sastavni dio trudničke garderobe.



269,00 KN

Ovu prekrasnu Mama Nova trudničku traper suknju možete kombinirati uz trudničke majice s natpisima za dnevne izlaske, te uz trudničke košulje za večernje izlaske.

Napravljena je od ugodne mješavine pamuka i elastana svijetlo plave boje, užeg kroja te tako prati liniju Vašeg tijela. Traper suknja za trudnice s elastičnom trakom s podešavanjem širine nosiva je tjekom gotovo čitave trudnoće i u svim godišnjim dobima.
Obogatite svoju trudničku garderobu ovom prekrasnom Mama nova suknjom koja Vam pruža mnoštvo kombinacija.




Sastav materijala: 98% pamuk, 2% elastan

Trudnička suknja dolazi u veličinama: S, M, L, XL

S narudžbom se možete javiti na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: casual, skirt, jeans, maternity clothes, pregnancy, trudnoća, beba, ljubav, obitelj, mama nova


- 16:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

HALJINA ZA TRUDNICE DH02

Prekrasna crvena haljina za trudnice ističe Vašu ženstvenost i u trudnoći. Ostanite zapaženi u haljini dugog kroja i bogate tkanine.



699,00 kn

Haljina za trudnice u prekrasnoj crvenoj boji ističe vašu ženstvenu stranu i u trudnoći. Prigodna za svečane prilike i večernje izlaske. Osjećajte se lijepom i privlačnom. Bez naramenica ostavlja vam mogućnosti odabira nakita kojim ćete upotpuniti izgled za svaku prigodu. Decentan svjetlucavi broš s kristalićima podiže haljinu i daje eleganciju. Rezana je ispod prsa tako da ju možete nositi gotovo tijekom cijele trudnoće i naravno, nakon poroda. Želite li zablistati na svečanoj večeri, a crvena vam je najdraža boja, onda je ovo prava haljina za vas.
Dugačke haljine dolaze i u drugim bojama (crna, ljubičasta, roza, bijela ...)

Trudnička haljina dolazi u veličinama:

S, M, L

Sastav:

50% Poliester, 45% Viskoza; 5% Elastan.

S narudžbom se možete javiti na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: glamour, dress, maternity dress, trudnoća, pregnancy, mama nova, long dresses


- 16:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 22.07.2015.

HLAČE ZA TRUDNICE PH01

Za naše drage trudnice koje vole klasiku u svom ormaru - klasične hlače na crtu!

Hlače za trudnice u crnoj boji prilagođene da se mogu nostiti gotovo cijelu trudnoću i nakon poroda s pregršt mogućnosti kombiniranja. Imaju povišenu traku kojom sami podešavate širinu.



399,00 KN

Ove hlače za trudnice napravljene od izrazito kvalitetne mješavine pamuka i elastana u crnoj boji imaju pregršt mogućnosti kombiniranja. Bilo da morate na poslovni sastanak ili svečanu večeru uparite ih s košuljom za trudnice, tunikom za trudnice ili samo majicom. Hlače za trudnice napraljene su tako da imaju povišenu traku i mogućnost podešavanja širine te su zato nosive tokom gotovo cijele trudnoće ali svakako i poslije poroda.




Sastav:

95% Pamuk, 5% Elastan

Trudničke hlače dolaze u veličinama:

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL.

S narudžbom se možete javiti na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: maternity style, pregnancy, business fashion, classic, black, trudnoća, mama nova


- 16:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

HALJINA ZA TRUDNICE NINA HN01

Ova jednostavna i profinjena haljina za trudnice, dizajnirana je u našem prvoklasnom džerseju za maksimalnu udobnost i nosivost.




269,00 KN

Ova haljina za trudnice je jednostavna i profinjena, a dizajnirana je u našem prvoklasnom džerseju za maksimalnu udobnost i nosivost. Kraćih rukava i dužine potpuno je trendi model u svakoj sezoni. Okrugao izrez oko vrata joj daje mogućnost kombinacije s vašim najdražim ogrlicama što ističe njenu eleganciju. Ukoliko ovu haljinu za trudnice kombinirate s remenčićem i jednostavnim salonkama, mijenja je u haljinu za svaku priliku. Bilo za dnevni izgled s prijateljicama ili za večernji izlazak s vašim dragim, u svakoj prilici izgleda dobro. Dodatna karakteristika je što se može u njoj uživati i nakon poroda. Uz ovu haljinu budite vjerni svom stilu i trendi u svakoj sezoni.

Sastav: 60% viskoza, 40% poliester

Trudnička haljina dolazi u veličŤinama: S,M,L

S narudžbom se možete javiti na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: maternity dress, love, fashion, trudnoća, pregnancy, Beauty, baby, mama nova


- 16:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

HALJINA ZA TRUDNICE EB07

Drage naše trudnice i mame!

Želite li blistati u poslovnom svijetu ili u svečanim prilikama, ova crna haljina za trudnice je pravi izbor za Vas! Kombinirajte ju uz košulje za trudnice svih boja kratkih ili dugih rukava uz nakit i ostavite sve bez daha!





499,00 KN

Crna haljina za trudnice dubokog V izreza s detaljem zlatnih gumbića, odlična je za kombinacije s košuljama za trudnice svih boja. Savršena je za poslovni sastanak ali i za bilo koju svečaniju priliku. Zablistajte uz vrhunski materijal i bezbroj mogućnosti kombinacija tijekom Vaše trudnoće i nakon poroda!

Sastav: 95% pamuk, 5% elastan;

Veličina: S,M,L.

S narudžbom se možete javiti na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: business fashion, maternitiy fashion, mama nova, baby, trudnoća, pregnancy, family


- 16:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 21.07.2015.

TRENIRKA ZA TRUDNICE TCU01

Drage naše trudnice, uživajte u trudnoći uz moderne i udobne trenirke!

Trenirka za trudnice modernog i udobnog dizajna može se prilagoditi stupnju trudnoće pomoću gumice za zatezanje, a cifovi i uski model je krojen po zadnjem trendu. Ova je trenirka dostupna i u sivoj boji, pa nas za svoj primjerak posjetite u Mama Nova dućanima na Malešnici (I.B. Mažuranić 23, Zagreb) i u shopping centru West Gate!



189,00 KN

Trenirka za trudnice potreban je odjevni predmet svake trudnice. Dizajnirana je na način da bude udobna i prilagođena trudničkom trbuhu, ali i jednako tako moderna i trendi. Pomoću pomične gume i podešavanja možete si prilagoditi stezanje ovisno o vašem stupnju trudnoće. Novi uski model atraktivan je kroj u kojem se možete osjećati moderno i privlačno. Trenirka za trudnice je tako, osim doma, nosiva i vani te za svakodnevne obaveze. Završna pasica oko gležnjeva daje lijepi dojam. Trudnička trenirka može izgledati oblikovano, a vi se možete osjećati trendi te udobnom kroz cijeli dan. Posebni su također i džepovi na kojima su dizajnirani cifovi. Ležeran i cool izgled može biti za šetnju, preglede i obaveze. Ova trenirka odlično odgovara uz funky liniju majica koja će upotpuniti simpatičan izgled.

HRVATSKI PROIZVOD

Sastav materijala:

95% Pamuk; 5% Elastan

Trenirka za trudnice dolazi u veličinama:

S, M, L.

S narudžbom se možete javiti na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: casual, maternity clothes, trudnoća, baby bump, family, fashion, mama nova


- 16:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.07.2015.

TRAPER HLAČE ZA TRUDNICE EB06

Zašto bi se žene odrekle udobnih traper hlača tijekom trudnoće? Svratite u Mama Nova dućane na Malešnici (Ivane Brlić Mažuranić 23, Zagreb) ili u shopping centru West Gate (pokraj DM dućana) i odaberite za sebe traperice koje ćete s guštom nositi tijekom Vaše trudnoće!

Ove svijetle traper hlače ravnog kroja za trudnice najbolji su izbor za udobnost i prekrasan, moderan izgled! Savršene za toplije dane uz mogućnost raznih kombinacija, ove traper hlače izbor su za svaku trudnicu koja želi vrhunsku udobnost i prekrasan izgled.




449, 00 KN

Ove predivne svijetle traper hlače za trudnice izbor su za svaku trudnicu koja želi besprijekoran izgled tijekom cijele trudnoće i nakon poroda. Uz malo šire nogavice Vaša figura će biti izdužena. Zbog visoko kvalitetnog materijala i udobnosti ove traperice bit će neizostavan dio Vaše garderobe tijekom trudnoće! Uz malo mašte i bezbroj kombinacija, blistat ćete i tijekom toplijih dana uživajući u ovim savršenim traper hlačama.

Sastav: 98% pamuk, 2 % elastan,

Veličine: S, M, L.




S narudžbom se možete javiti na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnoća, casual, fashion, maternity, love, mama nova, jeans


- 16:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 17.07.2015.

HALJINA ZA TRUDNICE EB08

Ovu crnu haljinu za trudnice nosite u svim prilikama i osjećajte se ugodno u kvalitetnom i laganom materijalu! Zablistajte i istaknite svoju figuru trakicom na leđima i prekrasnom izvezenom bijelom čipkom na ovratniku.

Haljina dolazi i u crvenoj boji.




449,00 KN

Zbog visoke kvalitete materijala i prekrasnog čipkastog detalja, ova je haljina savršen izbor za svaki trudnički ormar. Uz modne dodatke raznih boja ova je haljina za trudnice nosiva u svim prilikama, bilo svečanih, bilo ležernijih, a uz to pruža lagani i ugodan osjećaj tijekom nošenja. Nosite ju tijekom cijele trudnoće i nakon poroda!

Sastav: 50% pamuk, 50% viskoza;

Veličine: S, M, L.



S narudžbom se možete javiti na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: dress, FaNCy, maternity, fashion, love, trudnoća, ljubav, beba, svečano, poslovno, pregnancy


- 10:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MAJICA S PRINTOM

Drage trudnice i mame,

već poznato lice bebe Virka, dolazi u svim bojama i viri iz roleta! Pravi ljetni primjer je u modernoj mint boji.



159,00 KN

Naglasite svoj trbuh sa trudničŤkom majicom sa simpatičŤnim printom. Poseban dizajn uključŤuje nabore na bočŤnim stranama, zbog čŤega trudničŤka majica lijepo prijanja uz tijelo kroz sve stupnjeve trudnoće. Majica za trudnice s printom izrađena je od udobne mješavine pamuka i elastana sa gumiranim printom, u varijanti kratkih ili dugih rukava, nošena sama ili upotpunjena dodatnim slojevima pletiva, trapera ili što Vi preferirare, omogućuje Vam nebrojna nošenja bez gubitka boje ili forme.

HRVATSKI PROIZVOD

Sastav materijala:

95% pamuk, 5% elastan

Majica za trudnice dolazi u veličinama:

S, M, L, XL, XXL

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: mama nova, hrvatski proizvod, Hand made, croatian product, maternity, trudnoća, baby print, ljubav, casual, fashion


- 10:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

TUNIKA - KOŠULJA ZA TRUDNICE

Drage naše trudnice i mame!

Ako volite jednostavnost, udobnost i više mogućnosti kombinacija, ova je tunika - košulja za trudnice pravi izbor za Vas. Lagana i prozračna, sa simpatičnom mašnom na dnu koju sami svežete, učinit će svaku Vašu kombinaciju posebnom. Ova je tunika savršena za vruće ljetne dane!




349,00Kn


Ovu tuniku nosite uz suknju, hlačice, traper hlače ili hlače na crtu uz nakit živih boja i blistat ćete u svakoj prilici. Zbog kvalitete 100% pamučnog materijala i izuzetne udobnosti te decentnim detaljem sitnih bijelih cvjetića, nosit ćete ovu tuniku kroz cijelu Vašu trudnoću i nakon poroda.



Sastav: 100% pamuk

Veličine: S, M, L.

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: casual, style, maternity, pregnant, trudnoća, mama, sreća, ljepota, mama nova, ljubav, fashion


- 10:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.07.2015.

SAVJETI ZA ODABIR GRUDNJAKA - TRUDNOĆA I DOJENJE

Drage naše trudnice i mamice! cerek

Vaš se san konačno ostvario i zatrudnjeli ste, pa Vam tako i Vaša omiljena odjeća više neće stajati kao salivena. Jedna od bitnih stvari na koju obavezno trebate obratiti pozornost i pažljivo birati jest GRUDNJAK. U trudnoći dolazi do promjene cijelog tijela pa tako i grudi, te će one biti osjetljivije, bolne i otečene. To je normalna promjena u trudnoći koju izazivaju hormonske promjene u vašem tijelu.



OD KOŠARICE A DO KOŠARICE C

Počevši od trećeg mjeseca trudnoće Vaš stari grudnjak Vam neće odgovarati i postat će neudoban. Kod kupovine grudnjaka trebate obratiti pozornost da grudnjak dobro podupire grudi i da je obavezno bez žica i jastučića za push-up učinak. Za posljednje tromjesječje trudnoće najviše se preporučuju grudnjaci za dojenje, pa čak i ako ste još daleko od tog konkretnog trenutka, preporučeno ih je nositi od samog početka trudnoće. Oni su izrađeni specijalno za mame, pa tako imaju podesive naramenice, a košarice podržavaju rast grudi do čak jednog i pol broja. Traka (gumica) ispod grudi je nešto šira i čvršča da bi dobro podupirala grudi, te su izrađeni od kombinacije pamuka (pamuk je prirodno celulozno vlakno, prirodnog biljnog porijekla, ima visoku mogućnost upijanja vlage odnosno znoja te pruža osjećaj ugode i udobnosti pri nošenju), modala (modal je regenerirano celulozno vlakno, proizvedeno kemijskim postupkom iz prirodne celuloze, te ima izrazito visoku mogućnost upijanja vlage, visoka termoizolacijska svojstva, a rastezljivost je puno veća nego kod pamuka, pa je zbog toga ovo vlakno još nježnije u dodiru s kožom. Ne zadržava sitne čestice deterdženta za rublje što je vrlo bitno u periodu dojenja) i elastinskog vlakna da bi bili što udobniji.



Iako su grudnjaci sa žicom i push-up jastučićima mnogo privlačniji, ne preporučuju se nositi jer sprečavaju normalan razvoj grudi u trudnoći (može doći do začepljenja mliječnih žljezda što može rezultirati bolnim dojenjem) i ne podupiru dovoljno velike grudi. Stoga je preporučljivo imati 2-3 grudnjaka koja će biti dovoljna tjekom trudnoće i perioda dojenja.


GRUDNJAK NIKAKO NE KUPOVATI BEZ ISPROBAVANJA

Kada želite kupiti odjeću ili grudnjak za trudnice nikad ne smijete žuriti, tako da možete izabrati grudnjak koji Vam savršeno odgovara. Najbolje je probati nekoliko modela i veličina dok ne nađete onaj pravi koji vam najbolje pristaje. Ako uzmete grudnjak koji Vam nije odgovarajuće veličine može Vam stvarati dugoročne probleme - ako je prevelik može stvarati prevelika opterečenja na ligamente koji podupiru grudi, a u slučaju da je premalen može utjecati na mliječne žljezde koje stvaraju mlijeko.

Pravi grudnjak u trudnoći, a i u vrijeme dojenja trebao bi zadovoljavati neke određene uvjete:

- Da savršeno odgovara Vašim leđima, a da nije previše tijesan. Ako se podiže na leđima znači da je obujam grudnjaka prevelik i da morate tražiti manji obujam.
- Naramenice moraju biti podesive, dobro fiksirane i lagane na ramenima, ako osjetite da Vam se naramenice urezuju u ramena znači da ste odabrali veličinu košarica koja je premala za Vas i morate tražiti veću.
- U trudnoći, a i periodu dojenja košarica grudnjaka mora dobro prekrivati grudi. Ako se Vaše grudi prelijevaju izvan košarica znači da ste odabrali premalenu košaricu, a ako košarice izgledaju previše naborano znači da ste odabrali preveliku košaricu.
- Košarice bi trebale biti bez šavova da ne nadražuju izuzetno osjetljive bradavice u prvim danima dojenja
- Kod odabira grudnjaka bitni su kvalitetni i ugodni materijali, preporučuju se grudnjaci od pamuka i modala u ovom periodu, jer koža u njima bolje diše i sprečavaju iritacije

U Vašem Mama Nova dućanu dostupni su različiti grudnjaci za dojenje, dođite i posjetite nas!

Na kraju, u trudnoći morate zračiti od glave do pete. Stoga je bitno da odaberete ono što je za Vas i Vaše zdravlje najbolje.




Webshop: Mama Nova

E-mail: moda@mama-nova.hr

Facebook: Mama Nova / sve za trudnice

Oznake: trudnoća, dojenje, mama, ljubav, dijete, beba, Grudnjak, pregnant, maternity, love, family, mama nova


- 10:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljina za trudnice EB09

Ako želite istaknuti figuru i pokazati pravu damsku eleganciju, ova crna haljina do koljena je savršeni izbor da blistate i tijekom Vaše trudnoće, ali i nakon poroda. Nosite ju u svim prilikama i kombinirajte s raznim modnim dodacima u svim bojama.




499,00 kn

Ova elegantna crna haljina neizostavni je dio svake trudničke garderobe. Izuzetno kvalitetnog je materijala i svojim krojem vizualno sužava Vašu figuru. Nosite je u svim prilikama kombinirajući je s košuljama za trudnice za posao ili s zanimljivim nakitom za svečanije prigode! Istaknite svoju ljepotu u ovoj vrlo kvalitetnoj crnoj haljini tijekom Vaše trudnoće i nakon poroda.

Sastav: 95% pamuk, 5% elastan;

Veličine: S, M, L.


Webshop: mama-nova.hr

E-mail: moda@mama-nova.hr

Facebook: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: business, fashion, poslovni stil, karijera, crna haljina, maternity, trudnoća, ljubav


- 09:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Košulja za trudnice 01

Košulja za trudnice modelom idealna i kao tunika, modernih pastelnih boja odgovara na mint hlače za trudnice, a mekan i kvalitetan pamuk užitak je za cijeli dan.



329,00 KN

Košulja za trudnice kao i idealna tunika u jednom, mekana i svevremenskog kariranog dezena. Za varljiva prijelazna razdoblja i hladnije ljetne dane obavezan je odjevni predmet koji se na višestruke načine može nositi, laganog materijala ugodnog za dugotrajan dan. Mama Nova košulja za trudnice ispunjava sve navedene uvjete. Dugi rukavi ili podvrnuti kraći, praktični džepovi i duža dužina odostraga za kombiniranja na tajice za trudnice ili hlače. Moderna mint i nježno roza boja u kariranom dezenu je pun pogodak! Pastelne nijanse odlično odgovaraju i uz traperice za trudnice ili hlače za trudnice u svijetloj mint boji. Materijal lagano pada preko trudničkog trbuha lijepo ga oblikujući u različitim stupnjevima trudnoće, a trendi je košulja svakako nosiva i poslije trudnoće. Kada se jednom obuče, mekani pamuk je jednostavno teško odvojiti od sebe.


Sastav materijala: 100% Viskoza

Košulja dolazi u veličinama: 38; 40; 42; 44.


Webshop: mama-nova.hr

E-mail: moda@mama-nova.hr

Facebook: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnoća, mama, ljubav, ljepota, casual, stil, fashion, maternity


- 09:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljina za trudnice Lara

Prekrasna haljina za trudnice Lara nosiva je u svim stupnjevima trudnoće, a s decentnim srebrnim ovratnikom te dodatkom šala i pojasa učŤinit će Vas izuzetno elegantnom trudnicom.



649,00 Kn

Elegantna haljina za trudnice za svečŤane prigode napravljena je od mješavine viskoze i muslina. Savršen izbor za sve svečŤane prigode, uz haljinu dolazi šal i pojas, tako da po potrebi haljinu za trudnice možete strukirati i naglasiti Vaš trudničŤki trbuh. Napravljena je tako da se može nositi u svim stupnjevima trudnoće, ali svakako i nakon trudnoće.

Sastav: 50% muslin, 45% viskoza, 5% elastan

TrudničŤka haljina dolazi u veličŤinama S, M, L, XL.


Webshop: mama-nova.hr

E-mail: moda@mama-nova.hr

Facebook: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnoća, ljubav, ljepota, sreća


- 09:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 14.07.2015.

Bluza za trudnice 02

Prekrasna bluza za trudnice u bijeloj boji bez rukava savršen izbor svake trudnice.



Prekrasna bluza za trudnice u bijeloj boji s crnim rubovima, malim džepićima i ruskom kragnom savršeno će se uklopiti u svaki trudnićki ormar. Košulja je bez rukava za ljetne dane, načinjena je od čiste prozračne viskoze. Savršeno pristaje uz hlače ili suknju za svakodnevne odnosno svečane prigode. Za glamurozniji look upotpunite ju ogrlicom i zablistaje kao modno osvještena trudnice.

Bluza dolazi u veličinama:

36; 38; 40;42.

Sastav materijala:

100% Viskoza.

Za narudžbe:

Webshop: mama-nova.hr
E-mail: moda@mama-nova.hr
Facebook: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudna, lijepa, trudnica, trudnoća


- 18:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Bluza za trudnice 01

Prekrasna bluza za trudnice u prljavo rozoj boji bez rukava savršen izbor svake trudnice.

Prekrasna bluza za trudnice u prljavo rozoj boji s crnim rubovima i ruskom kragnom savršeno će se uklopiti u svaki trudnićki ormar. Košulja je bez rukava za ljetne dane, načinjena je od čiste prozračne viskoze. Savršeno pristaje uz hlače ili suknju za svakodnevne odnosno svečane prigode. Za glamurozniji look upotpunite ju ogrlicom i zablistaje kao modno osvještena trudnice.

Bluza dolazi u veličinama:

36; 38; 40;42.

Sastav materijala:

100% Viskoza.

Za narudžbe:

Webshop: mama-nova.hr
E-mail: moda@mama-nova.hr
Facebook: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudna, lijepa, trudnoća


- 17:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 27.02.2015.

Spavaćica za trudnice

Spavaćica za trudnice i dojenje je svakako sastavni dio svake trudnićke torbe za rodilište.



Spavaćica za trudnice i dojenje napravljena od izuzetno kvalitetnog pamuka te ravnog kroja tako da se može nositi gotovo cijelu trudnoću i nakon poroda. Ima dvoredno kopčanje koje je predviđeno za dojenje. Jako je praktična za bolnicu nakon poroda ili za čuvanje trudnoće.

Sastav:

100% Pamuk
Spavaćica za trudnice i dojenje dolazi u veličinama:
S, M, L, XL, XXL.

Narudžbe na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: moda, trudnoća, mama nova, spavaćica za trudnice, trudnička spavaćica, odjeća za trudnice, trudnička odjeća


- 09:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 20.02.2015.

Tajice za trudnice

Tajice za trudnice napravljene od kvalitetne mješavine pamuka i elastna savršen su odabir svake trudnice za različite prilike. Tajice za trudnice imaju povišenu podesivu traku preko trbuha tako da si sami regulirate veličŤinu te su zato nosive cijelu trudnoću i nakon poroda. One su sastavni dio svakog trudničŤkog ormara, te isto tako osnovni artikl za daljnje kombinacije bilo na tuniku ili haljinu.






Narudžbe na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: tajice za trudnice, trudničke tajice, maternity, trudnoća, odjeća za trudnice, mama nova, trudnička odjeća, maternity leggings


- 16:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 10.02.2015.

Pletena vunena tunika




Pletena vunena tunika za trudnice plave boje s okruglim izrezom, kraćom dužinom i oblih, padajućih i kratkih rukava odličan je izbor za malo hladnije dane kada možete kombinirati razne ostale odjevne predmete iz ormara. Ova trudnička tunika odgovara i na košulju i na jednostavnu pamučnu majicu. Širi okrugli izrez odličan je za raskopčanu kragnu s dodacima poput nakita, a kratki rukavi odgovaraju na duge. Uz to mogu se obući i trudničke tajice ili deblje čarape. Trudnička tunika može se utopliti jaknom ili pelerinom. Za svakodnevni izlazak najbolja je pamučna majica. U laganom i mekanom pletenom materijalu neće vam biti vruće, a sitne faldice oko presjeka iznad trbuha oblikuju se prema veličini trudničkog trbuščića. Ova trudnička tunika iskoristiva je dok ste trudni i nakon poroda.

Sastav materijala:

30% Vuna; 65; Akril; 5% Elastan

Tunika je univerzalne veličine.

Narudžbe na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: maternity, maternity dress, trudnoća, trudnička haljina, haljina za trudnice, maternity clothes


- 12:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.02.2015.

Haljina Violeta - za svaku ženu



Haljina za trudnice Violeta u ljubičastoj boji jednostavna je i prilagodljiva za svaku prigodu, a izrazito mekana i udobna i tijekom cijelog dana. Nakon što ju isprobate, dizajn će vas posebno oduševiti. Naborane bočne strane lijepo će oblikovati trudnički trbuh u bilo kojem mjesecu. Posebnost haljine je što lijepo pristaje svakoj ženi jer su nabori dizajnirani prema liniji tijela, a može se i prilagoditi za kraću ili dužu dužinu. Okrugao izrez prigodan je za najdraži nakit kojim ćete upriličiti namjenu za razne izlaske. Tri četvrt rukave možete iskoristiti za različite vremenske prilike koje nećete ni primijetiti uz mekan i ugodan materijal i za najnježniju kožu. Bilo za dnevni izlazak ili večernji, ova haljina za trudnice će vam biti prva pri ruci

Haljina za trudnice dolazi u veličinama:

S, M, L

Narudžbe na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: haljine za trudnice, trudnička haljina, odjeća za trudnice, moda, trudnoća, fashion, maternity dress, maternity clothes, maternity style, maternity fashion


- 15:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.02.2015.

Siva vunena haljina za trudnice

Siva vunena haljina za trudnice s kožnim detaljima i dvostrukim lančićem za apsolutno trendi izgled tijekom i poslije trudnoće. Dugih je rukava i oblog izreza, a mekanog i ugodnog materijala.



Vunena haljina za trudnice sive boje sa svojim decentnim detaljima dopušta vam da budete trendi i vjerni svom stilu i dok očekujete dijete. Iako toplog vunenog materijala i dugih rukava, mekana je i ugodna za nošenje, a obli izrez će spriječiti moguće valove vrućine. Kožni detalji daju odličan kontrast naspram vune, a dvostruki lančić zlatne boje svojim svjetlucanjem efektno djeluje i razbija sivu boju. Ova trudnička haljina odlična je za brzi izbor za večernji izlazak i uz minimalno truda izgledat ćete posve spremno i sređeno. Ako vam haljina postane vaša najdraža odjevna kombinacija, ne ustručavajte nositi ju i poslije trudnoće jer je modernim izgledom primamljiva u svakom periodu. Za malo svježije vrijeme, mogu se kombinirati trudničke tajice i pelerina, dok su za toplije tu trudničke čarape.

Haljina za trudnice dolazi u veličinama:

36,38,40.

Narudžbe na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnoća, haljina za trudnice, trudnička haljina, mama nova, maternity, maternity dress, odjeća, odjeća za trudnice, trudnička odjeća, moda


- 16:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 29.01.2015.

Kaput - jakna za trudnice



Kaput – jakna za trudnice dolazi u kombinaciji crne i sive boje koje su klasične za sve prilike. Pogodan dizajn rađen je po zadnjem trendu te omogućava da se rastom trudničkog trbuha kroj prilagođava liniji tijela. Više se ne morate mučiti s uskim jaknama i zatvarenjem zatvarača jer se naša jakna preklapa preko trbuha i veže pojasom kojim možete prilagođavati obujam prema stupnju trudnoće. Posebnost je u tome što je jakna uvijek trendi i možete ju nositi i poslije trudnoće. Ovratnik crne boje efektno djeluje te možete namjestiti otvorenije ili zatvorenije. Uz to možete nositi i svoj najdraži šal koji će uz ovu jaknu itekako doći do izražaja. Kaput – jakna napravljen je od vune te postavljen iznutra za hladnije dane. Nosiv je i u svečanim prilikama, uz elegantne haljine za trudnice, ali i za svakodnevni izgled uz trudničke hlače ili suknje. Pustite mašti na volju uz ovaj savršeni kaput/jaknu za trudnice.

Sastav:

20% Vuna; 40% Viskoza; 40% Poliester

Trudnička jakna – kaput dolazi u veličinama:

S/M, L/XL.

Narudžbe na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnoća, mama nova, maternity, moda, kaput za trudnice, jakna za trudnice, suknje za trudnice, traperice za trudnice, trudnice, odjeća za trudnice, odjeća, trudnička odjeća


- 17:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 17.11.2014.

Haljina za trudnice

Haljina za trudnice definiranog kroja, lagano prati liniju tijela te omogućuje nošenje tjekom cijele trudnoće ali i nakon poroda.



Ukoliko ste u potrazi za trudničkom haljinom definiranog kroja i besprijekorne izrade prilagođenoj za nadolazeće hladnije dane, ova haljina za trudnice vam upravo to omogućuje. Njena punija mekoća viskoze, pružit će vam ugodan i topao dodir na tijelu.

Sastav: 95% viskoza, 5% elastan

Trudnička haljina dolazi u veličinama: S,M,L,XL


Narudžbe na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudna, lijepa, trudnoća, trudnička haljina, haljina za trudnice, mama nova, maternity, maternity dress


- 16:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 07.11.2014.

Haljina za trudnice Mara

Prekrasna haljina za trudnice jesenjih boja savršen izbor za nadolazeće hladnije dane.



U jesenskim bojama napravljena od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka i elastana savršeno pristaje svim trudnicama neovisno o stupnju trudnoće, te je svakako nosiva i nakon poroda. Ravnog je kroja sa pasicom na dnu haljine, ima šal kragnu što ju čini posebnom. Nosiva je u gotovo svim prigodama.

Sastav:

95% Pamuk; 5 % Elastan

Trudnička haljina dolazi u veličinama:

S, M, L.

Cijena: 349,00

Narudžbe na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: haljina za trudnice, trudnička haljina, trudna, lijepa, moda, trudnoća, mama nova, odjeća za trudnice, trudnička odjeća, maternity


- 16:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 09.09.2014.

Tunike Mama Nova


Prekrasna jesen/zima tunika, napravljena od mješavine pamuka i elastinskog vlakna, jako lijepo pristaje uz tajice i hlače. Nosiva za dnevne, poslovne ali i večernje prigode. Može se kombinirati uz košulje i majice. Dolazi u bojama: bež, smeđa, crvena, prljavo roza, tamno plava i crna.

Oznake: moda, trudnice, trudnoća


- 13:59 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2024  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ožujak 2024 (1)
Studeni 2023 (1)
Lipanj 2023 (4)
Svibanj 2023 (3)
Travanj 2023 (1)
Ožujak 2023 (2)
Siječanj 2023 (6)
Prosinac 2022 (1)
Studeni 2022 (1)
Srpanj 2022 (2)
Lipanj 2022 (2)
Siječanj 2021 (1)
Prosinac 2020 (2)
Studeni 2020 (1)
Listopad 2020 (7)
Siječanj 2018 (1)
Prosinac 2017 (3)
Studeni 2017 (5)
Listopad 2017 (4)
Travanj 2017 (2)
Ožujak 2017 (2)
Veljača 2017 (1)
Siječanj 2017 (1)
Svibanj 2016 (6)
Travanj 2016 (6)
Veljača 2016 (25)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (23)
Kolovoz 2015 (4)
Srpanj 2015 (21)
Lipanj 2015 (3)
Veljača 2015 (5)
Siječanj 2015 (1)
Studeni 2014 (4)
Rujan 2014 (5)
O nama

Mama Nova-odjeća za trudnice

Mama Nova je hrvatski modni brend koji je jedini specijaliziran za trudničku odjeću. Osnovan je u nedostatku takve odjevne linije i s ciljem da trudnicama i majkama ponudi izbor udobne, ali i moderne trudničke odjeće s kvalitetnim materijalom i po povoljnim cijenama.

U ponudi se može naći sve što trudnica treba tijekom trudnoće, a što može nositi i poslije. Naša ponuda uključuje svakodnevnu i sportsku odjeću, poslovnu, svečanu i elegantnu kao i poseban program za dojenje. U svom garderobnom ormaru trudnica može imati posebno dizajniranu i prilagođenu odjeću za rast trbuha – od trenirki, majica, tunika, košulja, suknji, hlača, haljina, do spavaćica, donjeg rublja, steznika i grudnjaka.

Prateći svjetske trendove, ali i njegujući različiite stilove, dizajniramo odjeću raznolikih kombinacija u kojima svaka trudnica može naći nešto za sebe. Različim uzorcima i krojevima trudnica može ostati vjerna svom stilu, ali i izabrati model koji odgovara građi tijela. Izborom modnih dodataka nakita i šalova, može se upotpuniti svaka kombinacija. Prilagođeni dizajn i šaljive majice s printom prepoznali su i ostali kupci koji pomoću naših stručnih djelatnica lako pronađu koristan poklon za trudnice.

Proizvodni proces vode tim stručnih osoba koji zajedničkim radom i modernom tehnologijom daju izuzetno visoku kvalitetu materijala. Odjevni predmeti rađeni su po preporukama i savjetima naših kupaca na čije smo zadovoljstvo u sudjelovanju osobito ponosni.

Predani smo svom cilju – da nošnja trudničke odjeće pričinjava zadovoljstvo. Osjećajte se udobno, opušteno, elegantno, samouvjereno, romantično i ženstveno u svojih devet najtežih, ali i najsretnijih mjeseci.


>


WEST GATE SHOPPING CITY
Zaprešička 2, Jablanovec
Jablanovec - Zaprešić
Tel: 01/411-1144
Radno vrijeme:
Pon - ned: 10:00 - 21:00

Mama Nova