Izdvajamo iz ponude
Grudnjaci za dojenje već od 89,00 kn
Gaćice za trudnice već od 49,00 kn
Tajice za trudnice već od 99,00 kn
Postporođajni steznici već od 129,00 kn

Mama Nova - Odjeća za trudnice

četvrtak, 12.05.2016.

Haljina za trudnice Martina

Haljina za trudnice u prekrasnoj crnoj boji s decentnim V izrezom, te zbog svog posebnog kroja nosiva je gotovo cijelu trudnoću i nakon.

Haljina za trudnice u crnoj boji od izuzetno kvalitetne mješavine viskoze i elastana nježno prati liniju vašeg tijela. Prednji je dio sa decentnim V izrezom, dovoljno atraktivan i elegantan u isto vrijeme. Otvorenost izreza omogućava kombinaciju različitog nakita za večernje ili svečane prigode. Posebno je dizajnirana, tj. rezana ispod prsa s naborima na trbuhu te je na taj način nosiva gotovo cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Može se kombinirati s ogrlicom te s pojasom od čipke, po želji, ovisno za koji priliku ju trebate. Nosiva je za svakodnevne, poslovne te svečane prilike.

Sastav:
95% Viskoza; 5% Elastan

Haljina za trudnice dolazi u veličinama:
S, M, L, XL.

Naruči online:
webshop: www.mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovamaternity

Oznake: trudnice, trudnoća, mama nova, maternitiy fashion, maternity clothes, maternity dress, pregnancy, baby, haljina za trudnice


- 11:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 24.02.2016.

Haljina za trudnice

Ova haljina za trudnice Mama Nova je izrađena da pristaje svim budućim mamama. Profinjenog izgleda za više prigoda.
Ova haljina za trudnice Mama Nova je izrađena da pristaje svim mamama. Dizajnirana je kako bi se prilagodila i oblikovala prema vašem rastućem trbuhu, a to joj omogućuju nabori na prednjem dijelu. Ovoj haljini za trudnice, dugi rukavi daju elegantan izgled i možete ju kombinirati s jednostavnim crnim salonkama s petom ili bez. Ukoliko dodate zanimljiv remen, dobit će te novi look i izgledat ćete odlično.

Ovo i još mnogo toga možete naručiti online. Stoga nemojte čekat nego već danas posjetite našu stranicu i pronađite nešto za sebe. Za bilo kakva pitanja, tu je i naša e-mail adresa.
Da ne zaboravimo i društevene mreže, facebook i instagram, gdje svakodnevno možete pratiti novosti o našim proizvodima.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, trudnoca, mama nova, maternity dress, maternity clothes, baby


- 18:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Istine i zablude o trudnoći i trudnicama


Stare žene tvrde da svakoj trudnici mogu pogledati trbuh i reći nosi li curicu ili dečka. Mnogi govore i da seks treba izbjegavati jer to dijete u trbuhu osjeti kao nelagodu, da se dečki kasnije rađaju jer su malo lijeni…
O trudnoći i trudnicama iznosi se puno legendi i zabluda, pa smo ovdje poredali pet najčešćih:

1. Trudnica treba jesti za dvoje

Trudnica bi zapravo trebala dobiti na težini onoliko koliko skupa teže plodna voda i posteljica (11-13 kg)
Ovo je najčešća zabluda, koja još ima i dodatke poput: ‘treba se malo udebljati jer će ti trebati snage za ustajanje djetetu’ ili ‘bolje ti je da se malo udebljaš ako planiraš dugo dojiti jer će te dijete sasušiti’. Biće koje se razvija u vama i koje mi od milja zovemo dijete iako ono to još nije toliko je sitno da dnevno treba unijeti tek tristotinjak kalorija više nego prije trudnoće, i to tek od drugog tromjesečja. Trudnica bi zapravo trebala dobiti na težini onoliko koliko skupa teže plodna voda i posteljica (11-13 kg) – sve više od toga skladišti se kao salo. Osim toga, deblje žene nemaju više snage nego naprotiv – lakše se umaraju.

Za ženu koja doji daleko je važnije da kvalitetno jede nego da jede više. Nije problem ako nakon poroda težite 2-3 kg više nego u trenutku začeća, posebno ako ste prije bili mršavi. Međutim, patite li i inače od viška kilograma, strogo pazite na težinu u trudnoći. Nije dobra ni druga krajnost: trudnoća i porod mijenjaju tijelo žene, pa treba biti svjestan štetnosti ekspresnog postizanja savršene linije ili čak anoreksičnog izgleda viđenog među majkama iz celebrity svijeta.

2. U trudnoći treba izbjegavati tjelovježbu

Tjelovježba je korisna i nužna u svim razdobljima života, pa i u trudnoći. Naravno, to vrijedi samo za zdrave trudnice i trudnoće koje teku normalno. U slučaju bilo kakvih komplikacija odluku o skoro svim segmentima ponašanja trudnice donosi liječnik. Najbolji oblici tjelovježbe za trudnice su pilates, plivanje i posebne trudničke vježbe, koje održavaju zdravlje i kondiciju, ali i pripremaju tijelo za porod. Kako dolaze vrućine, posebno naglašavamo: kod vježbanja u trudnoći ključno je da se puls i tjelesna temperatura značajno ne dignu. Treba se lagano odjenuti i paziti da napor ne prelazi granice ugode. Pred kraj trudnoće većina žena ne osjeća potrebu za seksom

3. Trudnica treba izbaciti hranu koja izaziva alergije

Morski i orašasti plodovi, jagode, jaja, mlijeko i mliječni proizvodi kod nekih ljudi izazivaju alergije, međutim to nema nikakve veze s nerođenim djetetom. Ako trudnica nije ni na što alergična, treba se hraniti što raznolikije i pravilnije, pa tako i navedenim namirnicama. Stručnjaci upozoravaju da djeca najčešće dobivaju alergije jer ih se krutom hranom počne hraniti prerano, čak i prije šestog mjeseca života. Hrana koja izaziva najčešće alergije daje se puno kasnije (orašasti i morski plodovi, primjerice, tek između druge i četvrte godine života).

4. Kava, čaj i alkohol ne smetaju trudnoći

Svi znaju da je alkoholizam bolest te da cigarete i droge štete trudnoći i plodu, no ovdje upozoravamo na nešto drugo: kod nas je uvriježeno u trudnoći nastaviti piti tzv. rekreativne napitke, pod uvjetom da se ne pretjeruje s količinama. Međutim, pokazalo se da alkohol treba isključiti čak i tijekom priprema za trudnoću. Ako se baš dogodi da se udaje najbolja prijateljica, čaša šampanjca neće napiti dijete, ali pravilo je: alkohol u trudnoći samo iznimno i u najmanjim količinama. Kavu bi trebalo smanjiti na jednu šalicu dnevno ili, još bolje, piti onu bez kofeina. Bijeli i zeleni čaj dobar su izvor antioksidansa, ali ne pretjerujte zbog teina, koji je sličan kofeinu. Pijte prirodne sokove, a izbacite one sa šećerom i posebice gazirane.

5. Seks treba najprije smanjiti, pa ukinuti

Dijete koje se razvija u vama nema pojma o moralnim načelima niti zbog seksa osjeća bilo kakvu nelagodu. Hormoni koji se oslobađaju tijekom i nakon seksa korisni su, pa seksu u trudnoći treba pristupiti kao i dosad: seksajte se koliko često želite. To u praski obično znači da se parovi početkom trudnoće seksaju češće nego obično jer su opušteniji (nema potrebe za zaštitom i sretni su zbog djeteta). Pred kraj trudnoće većina žena ne osjeća potrebu za seksom, a nije lako naći ni ugodan položaj.

Kad Ona već nosi dijete, minimum koji bi On trebao učiniti je suzdržati se od trenutka kada njoj seks više nije ugodan. Kad je s trudnoćom sve u redu, a termin poroda je prošao i ne da vam se više čekati, neki parovi reći će vam da iz iskustva znaju kako pomicanje zdjelice i ostali pokreti tijekom seksa mogu biti okidač za početak poroda.

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, trudnoca, mama nova, baby, maternitiy fashion


- 18:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 19.02.2016.

Vesta za Trudnice

Zima polako odlazi, a proljeće stiže. Međutim vrijeme se još malo poigrava s nama. Jedan dan je toplo, drugi pak dan je hladnije. Ako ne znate što obući za ovo prijelazno doba, donosimo vam kombinaciju koju možete ''isfurati'' za ove dane, bilo da je toplo imate vestu koju možete skinuti, ako je hladno ona vas grije, a može ići i jaknica koju ste ponijeli za svaki slučaj. Nemojte zaboraviti i na modne dodatke poput šešira iili decentne ogrlice.

Ova lagana vesta za trudnice Mama Nova oduševit će Vas svojom mekoćom i ugodom nošenja. Poželjna je proljetno vrijeme ili za hladnije dane ispod jakne. Vesta za trudnice nježno prati Vašu liniju tijela , te Vas čini jednostavno neodoljivom. Trudnička vesta izrađena je od vrlo podatne mješavine viskoze i akrila.

Sastav materijala:
70% viskoza, 30% akril

Trudnička vesta dolazi u veličinama:
S,M,L

Nemojte zaboraviti pročitati članak na Trudnoća.hr te saznajte sve o modnom brendu za trudnice Mama Nova.

Ovdje pročitajte članak

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, trudnoca, mama nova, maternity clothes, maternitiy fashion, pregnancy, pregnant, preggo, baby, beba, veste


- 16:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 16.02.2016.

Haljina za trudnice

Ova jednostavna i profinjena haljina za trudnice, dizajnirana je u našem prvoklasnom džerseju za maksimalnu udobnost i nosivost.

Ova haljina za trudnice je jednostavna i profinjena, a dizajnirana je u našem prvoklasnom džerseju za maksimalnu udobnost i nosivost. Kraćih rukava i dužine potpuno je trendi model u svakoj sezoni. Okrugao izrez oko vrata joj daje mogućnost kombinacije s vašim najdražim ogrlicama što ističe njenu eleganciju. Ukoliko ovu haljinu za trudnice kombinirate s remenčićem i jednostavnim salonkama, mijenja je u haljinu za svaku priliku. Bilo za dnevni izgled s prijateljicama ili za večernji izlazak s vašim dragim, u svakoj prilici izgleda dobro. Dodatna karakteristika je što se može u njoj uživati i nakon poroda. Uz ovu haljinu budite vjerni svom stilu i trendi u svakoj sezoni.

Trudnička haljina dolazi u veličinama: S,M,L

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnica, trudnice, mama nova, pregnancy, preggo, baby, maternity dress, maternity clothes


- 15:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljina za trudnice

Haljina jednostavne elegancije za razne prigode. Okruglog je izreza, tri četvrt rukava i krojena s faldicama kako bi haljina lijepo padala prema trbuhu.

Elegantna haljina za trudnice jednostavnog kroja olakšava izbor i kada često imamo pun ormar, a trebamo nešto hitno i ne znamo što bismo obukli. Haljina je korisna i dobro dođe u svakom ormaru, ne samo što je jednostavna, već zato jer se samo uz nekoliko modnih dodataka ili nakita možete srediti za večernji izlazak, ali i svečanije prigode. Dizajnirana je s faldicama da se prilagodi rastu trudničkog trbuščića, a iskoristiva je i poslije trudnoće pa ćete ju voljeti još dugo. Okrugao izrez oko vrata i u tri četvrt rukavima neće vam biti ni vruće ni hladno u različitim prilikama.

Haljina za trudnice dolazi u veličinama:
S, M, L.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram:www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudnica, trudna, trudnoca, mama nova, beba, baby, maternitiy fashion, maternity clothes, maternity dress, pregnancy, preggo, trudnice


- 15:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.02.2016.

Haljina za trudnice


Pletena vesta za trudnice u zemljanim tonovima savršeno će se uklopiti u svaku vašu odjevnu kombinaciju. Podržava rast trbuha u svim mjesecima trudnoće, a vrlo lako ju možete ukopiti u Vaše kobinacije i nakon poroda.

Sastav: 75% Akril; 15% Vuna; 10% Elastin

Veličina je univerzalna.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, trudnoca, mama nova, maternitiy fashion, maternity clothes, maternity dress, pregnancy, clothes, baby, mommy


- 09:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 11.12.2015.

KORISNI SAVJETI ZA PRAVILNO ODABIRANJE VELIČINE POSTPOROĐAJNOG STEZNIKA STEZNIKA

Steznik namjenjen svim rodiljama koje žele izgledati kao što su izgledale prije trudnoće.

Zbog razlika i varijacija u obliku i veličini ženskog tijela, jasno nam je da može biti nezgodno odabrati pravu veličinu steznika. Ukoliko kupite prevelik steznik, on neće dobro prijanjati ispod odjeće, te njegova učinkovitost može biti umanjena. Ne postoji jedna formula koja odgovara svim ženama, no ne brinite, evo par korisnih savjeta kako odabrati odgovarajuću veličinu za Vas….

Ako kupujete steznik u ranoj trudnoći, najbolje je da odaberete veličinu koja je veća za 1 ili 2 broja od vaše predtrudničke veličine, odnosno, opsega struka.
Tokom osmog mjeseca trudnoće, većina žena ima opseg struka koji će biti jednak onom opsegu nakon poroda. Jednostavno izmjerite opseg svoga struka počevši mjeriti od pupka. Odaberite odgovarajući steznik prema izmjerenom.

Ako kupujete steznik nakon što ste rodili, jednostavno odaberite steznik koji odgovara opsegu vašeg struka

Ukoliko je vaš opseg struka između dvije veličine, preporučujemo da odaberete manji broj. steznik dizajniran je sa dovoljnim odmakom tako da ostaje čvrst i zategnut oko se vaš opseg smanjuje.

SVE ŠTO TREBA ZNAT O POSPOROĐAJNOM STEZNIKU

BAMBOO - jedini prirodni antibakterijski steznik, odbija vlagu i tri puta izdržljiviji i mekši od pamuka! Nezaobilazan je pri oporavku nakon carskog reza.
Tjelesna temperatura je za stupanj ili dva niža nego kod nošenja sličnih artikala izrađenih od pamuka ili drugih vlakana.
Biti prijatelj planete Zemlje nikada nije bio bolji osjećaj jer se pri izradi ne koriste kemikalije a lagani sjaj koji steznici imaju je pokazatelj vrhunske sirovine - izvornog stabla bambusa.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: maternity, maternity clothes, pregnancy, mama nova, baby


- 17:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KAKO ODABRATI SAVRŠEN GRUDNJAK U TRUDNOĆI I ZA DOJENJE

Vaš se san konačno ostvario i zatrudnijeli ste. Pa Vam tako i vaša omiljena odjeća više neće stajati kao salivena. Jedna od bitnih stvari na koju obavezno trebate obratiti pozornost i pažljivo birati jest grudnjak.

U trudnoći dolazi do promjenje cijelog tijela pa tako i grudi, te će one biti osjetljivije, bolne i otečene. To je normalna promjena u trudnoći koju izazivaju hormonske promjene koje se događaju u vašem tijelu.

OD KOŠARICE A DO KOŠARICE C
Počevši od trećeg mjeseca trudnoće Vaš stari grudnjak Vam neće odgovarati i postat će neudoban. Kod kupovine grudnjaka trebate obratiti pozornost da grudnjak dobro podupire grudi, te da je obavezno bez žica i jastučića za push-up učinak. Za posljednje tromjesječje trudnoće najviše se preporučuju grudnjaci za dojenje, pa čak i ako ste još daleko od tog konkretnog trenutka, preporučeno ih je nositi od samog početka trudnoće. Oni su izrađeni specijalno za mame, pa tako imaju podesive naramenice, a košarice podržavaju rast grudi do čak jednog i pol broja. Traka (gumica) ispod grudi je nešto šira i čvršča da bi dobro podupirala grudi, te su izrađeni od kombinacije pamuka (Pamuk je prirodno celulozno vlakno, prirodnog boljnog porijekla, ima visoku mogućnost upijanja vlage odnosno znoja te pruža osjećaj ugode i udobnosti pri nošenju.), modala (Modal je regenerirano celulozno vlakno, proizvedeno kemijskim postupkom iz prirodne celuloze, te ima izrazito visoku mogučnost upijanja vlage, visoka termoizolacijska svojstva, a rastezljivost je puno veća nego kod pamuka, pa je zbog toga ovo vlakno još nježnije u dodiru s kožim. Ne zadržava sitne čestice deterđenta za rublje još je vrlo bitno u periodu dojenja.) i elastinskog vlakna da bi bili što udobniji.
Iako su grudnjaci sa žicom i push-up jastučićima mnogo privlačniji, ne preporučuju se nositi jer spriječavaju normalan razvoj grudi u trudnoći (može doći do začepljenja mliječnih žljezda što može rezultirati bolnim dojenjem) i ne podupiru dovoljno velike grudi. Stoga je preporučljivo imati 2-3 grudnjaka koja će biti dovoljna tjekom trudnoće i perioda dojenja.

U KABINI ZA ISPROBAVANJE ODJEĆE - GRUDNJAK NIKAKO NE KUPOVATI BEZ PROBE
Kada želite kupiti odjeću ili grudnjak za trudnice nikad ne smijete žuriti tako da izaberete grudnjak koji Vam savršeno odgovara. Najbolje je probati nekoliko modela i veličina dok ne nađete onaj pravi koji vam najbolje pristaje. Ako uzmete grudnjak koji Vam nije odgovarajuće veličine može Vam stvarati dugoročne probleme u smislu ako je prevelik može stvarati prevelika opterečenja na ligamente koji podupiru grudi, a u slučaju da je premalen može utjecati na mliječne žljezde koje stvaraju mlijeko.

Pravi grudnjak u trudnoći, a i u vrijeme dojenja trebao bi zadovoljavati neke određene uvjete:
- Da savršeno odgovara Vašim leđima, a da nije previše tijesan. Ako Vam se podiže na leđima znači da je obujam grudnjaka prevelik i da morate tražiti manji obujam.
- Naramenice moraju biti podesive, dobro fiksirane i lagane na ramenima, ako osjetite da Vam se naramenice urezuju u ramena znači da ste odabrali veličinu košarica koja je premala za Vas i morate tražiti veću.
- U trudnoći, a i periodu dojenja košarica grudnjaka mora dobro prekrivati grudi. Ako se Vaše grudi prelijevaju izvan košarica znači da ste odabrali premalenu košaricu, a ako košarice izgledaju previše naborano znači da ste odabrali preveliku košaricu.
- Košarice bi trebale biti bez šavova da ne nadražuju izuzetno osjetljive bradavise u prvim danima dojenja
- Kod odabira grudnjaka bitni su kvalitetni i ugodni materijali, preporučuju se grudnjaci od pamuka i modala u ovom periodu, jer koža u njima bolje diše i spriječavaju iritacije

I na kraju, u trudnoći morate zračiti od glave do pete. Stoga je bitno da odaberete ono što je za Vas i Vaše zdravlje najbolje.


webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: maternity, pregnancy, mama nova, baby, trudnice, trudniča odjeća, grudnjaci


- 17:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 08.12.2015.

Naši dućani

Malo uređenja naših dućana. smijeh

Potražite nas na slijedećim lokacijama:

1. Prodajno mjesto West Gate

Mama Nova
Shopping centar West Gate
Zaprešička 2, Jablanovec
01/411-1144
Radno vrijeme: 10:00 – 21:00

2. Prodajno mjesto Malešnica

Mama Nova
I.B.Mažuranić 23
Zagreb – Malešnica
01/379-2347
Radno vrijeme: 09:00-20:00, subotom: 09:00-14:00


Ako ne možete doći, ne zaboravite na naš web shop ili jednostavno nazovite.

webshop:mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page:www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: maternitiy fashion, pregnancy, baby, trudnice, trudnoća, mama nova


- 15:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljine za trudnice

Ove haljine za trudnice atraktivnog dizajna savršeno odgovaraju za sve prigode, a pomno birani materijali brinu za Vašu udobnost.

Ukoliko ste u potrazi za trudničkim haljinama definiranog kroja i besprijekorne izrade prilagođenoj za nadolazeće hladnije dane, ove haljine za trudnice vam upravo to omogućuju. Njihova punija mekoća viskoze, pružit će vam ugodan i topao dodir na tijelu.
Prilagođena za dnevne i večernje izlaske, te uz kombinaciju sa decentnim nakitom za svečane prigode. Savršen odabir za svaku trudnicu! sretan wink smijeh

Sastav: 95% viskoza, 5% elastan

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page:www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: pregnancy, maternitiy fashion, trudnice, baby, mama nova


- 15:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Košulja za trudnice

Elegantna košulja za trudnice.
Košulja za trudnice u kombinaciji maslinastozelene boje i smeđeg ornamenta. Košulja se sastoji od dva dijela, jedan bio je košulja a ispod nje dolazi majica bez rukava, mogu se nositi zajedno i odvojeno. U kombinaciji s Jeans hlačama idealna je za dnevne izlaske, a s elegantnim hlačama savršen odabir za večernje prigode. Nosiva je tokom cijele trudnoće ali i nakon poroda zbog kvalikete materijala koji lijepo pada preko trbuha.

Sastav materijala: 100 Poliester

Raspoloživo u veličinama: 36, 38, 40,42.

Za narudžbu se možete javiti na:

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnice, baby, maternitiy fashion, trudniča odjeća, mama nova, pregnancy


- 15:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 04.08.2015.

Haljina za trudnice EB04

Ako volite predivnu eleganciju, onda je ova trudnička haljina pravi izbor za Vas! Zablistajte u svim prilikama u crnoj haljini s prekrasnom bijelom mašnom, a svoj izgled upotpunite biserjem oko vrata.



499,00 kn

Zablistajte poput prave dame u ovoj predivnoj crnoj haljini u svim prilikama. Ako želite elegantan izgled, ali i izuzetnu udobnost i vrhunski materijal, onda je ova crna haljina za trudnice pravi izbor za Vas. Zbog mogućnosti kombiniranja s raznim bojama i modnim dodacima, rado ćete ju nositi i nakon poroda!

Sastav: 60% viskoza, 40 % poliester,

Veličine: S



Za narudžbu se možete javiti na:

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Ili nas posjetite u dućanu Mama Nova u shopping centru West Gate (prizemlje, pokraj DM-a).

Oznake: pregnancy, preggo, mommy, trudnoća, maternity dress, love, family, baby, mama nova


- 18:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 24.07.2015.

KOMPLET ZA BEBE

Drage naše mame i trudnice, u ponudi Vašeg dućana Mama Nova nalaze se i preslatki kompletići za novorođenčad s odjećom (0-4 mjeseca starosti). Vrhunski je obadir za Vašu bebu, za poklon povodom rođenja ili krštenja!

Kompletić sadrži sve potrebno za novorođenče. Gornji i donji dio, rukavice, kapica i podbradak s dražesnim motivima – medvjedićima, lavićima, mačkicama i drugima.


169,00 kn

Kompletić za bebe neizostavni je set prve odjeće. U paketu se nalazi sve što je potrebno za novorođenče. Gornji dio s dizajniranim kopčanjem za lako presvlačenje, hlačice, podbradak, rukavice te kapica. Mekani materijal ugodan je za najnježniju kožu kako bi beba nesmetano uživala u prvim mjesecima. Nedoljivi likovi primamit će svačiji osmijeh. Preslatki motivi medvjedića, lavića, mačkice, kravice ili s jednostavnim uzorkom sitnih brojeva pronaći ćete lik za svoju bebu ili pogoditi želju vaše trudnice za dražestan poklon. Bijela boja kompletića ukrašena je raznim nijansama u bojama i sitnim motivima te slatkim uzorcima. Paket kompletića predviđen za bebu od rođenja do četiri mjeseca.

Za narudžbu se možete javiti na:

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: baby, child, love, mama nova, baby fashion, trudnoća, pregnancy, maternity


- 16:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 22.07.2015.

HALJINA ZA TRUDNICE NINA HN01

Ova jednostavna i profinjena haljina za trudnice, dizajnirana je u našem prvoklasnom džerseju za maksimalnu udobnost i nosivost.




269,00 KN

Ova haljina za trudnice je jednostavna i profinjena, a dizajnirana je u našem prvoklasnom džerseju za maksimalnu udobnost i nosivost. Kraćih rukava i dužine potpuno je trendi model u svakoj sezoni. Okrugao izrez oko vrata joj daje mogućnost kombinacije s vašim najdražim ogrlicama što ističe njenu eleganciju. Ukoliko ovu haljinu za trudnice kombinirate s remenčićem i jednostavnim salonkama, mijenja je u haljinu za svaku priliku. Bilo za dnevni izgled s prijateljicama ili za večernji izlazak s vašim dragim, u svakoj prilici izgleda dobro. Dodatna karakteristika je što se može u njoj uživati i nakon poroda. Uz ovu haljinu budite vjerni svom stilu i trendi u svakoj sezoni.

Sastav: 60% viskoza, 40% poliester

Trudnička haljina dolazi u veličŤinama: S,M,L

S narudžbom se možete javiti na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: maternity dress, love, fashion, trudnoća, pregnancy, Beauty, baby, mama nova


- 16:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

HALJINA ZA TRUDNICE EB07

Drage naše trudnice i mame!

Želite li blistati u poslovnom svijetu ili u svečanim prilikama, ova crna haljina za trudnice je pravi izbor za Vas! Kombinirajte ju uz košulje za trudnice svih boja kratkih ili dugih rukava uz nakit i ostavite sve bez daha!





499,00 KN

Crna haljina za trudnice dubokog V izreza s detaljem zlatnih gumbića, odlična je za kombinacije s košuljama za trudnice svih boja. Savršena je za poslovni sastanak ali i za bilo koju svečaniju priliku. Zablistajte uz vrhunski materijal i bezbroj mogućnosti kombinacija tijekom Vaše trudnoće i nakon poroda!

Sastav: 95% pamuk, 5% elastan;

Veličina: S,M,L.

S narudžbom se možete javiti na:

web shop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: business fashion, maternitiy fashion, mama nova, baby, trudnoća, pregnancy, family


- 16:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2024  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ožujak 2024 (1)
Studeni 2023 (1)
Lipanj 2023 (4)
Svibanj 2023 (3)
Travanj 2023 (1)
Ožujak 2023 (2)
Siječanj 2023 (6)
Prosinac 2022 (1)
Studeni 2022 (1)
Srpanj 2022 (2)
Lipanj 2022 (2)
Siječanj 2021 (1)
Prosinac 2020 (2)
Studeni 2020 (1)
Listopad 2020 (7)
Siječanj 2018 (1)
Prosinac 2017 (3)
Studeni 2017 (5)
Listopad 2017 (4)
Travanj 2017 (2)
Ožujak 2017 (2)
Veljača 2017 (1)
Siječanj 2017 (1)
Svibanj 2016 (6)
Travanj 2016 (6)
Veljača 2016 (25)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (23)
Kolovoz 2015 (4)
Srpanj 2015 (21)
Lipanj 2015 (3)
Veljača 2015 (5)
Siječanj 2015 (1)
Studeni 2014 (4)
Rujan 2014 (5)
O nama

Mama Nova-odjeća za trudnice

Mama Nova je hrvatski modni brend koji je jedini specijaliziran za trudničku odjeću. Osnovan je u nedostatku takve odjevne linije i s ciljem da trudnicama i majkama ponudi izbor udobne, ali i moderne trudničke odjeće s kvalitetnim materijalom i po povoljnim cijenama.

U ponudi se može naći sve što trudnica treba tijekom trudnoće, a što može nositi i poslije. Naša ponuda uključuje svakodnevnu i sportsku odjeću, poslovnu, svečanu i elegantnu kao i poseban program za dojenje. U svom garderobnom ormaru trudnica može imati posebno dizajniranu i prilagođenu odjeću za rast trbuha – od trenirki, majica, tunika, košulja, suknji, hlača, haljina, do spavaćica, donjeg rublja, steznika i grudnjaka.

Prateći svjetske trendove, ali i njegujući različiite stilove, dizajniramo odjeću raznolikih kombinacija u kojima svaka trudnica može naći nešto za sebe. Različim uzorcima i krojevima trudnica može ostati vjerna svom stilu, ali i izabrati model koji odgovara građi tijela. Izborom modnih dodataka nakita i šalova, može se upotpuniti svaka kombinacija. Prilagođeni dizajn i šaljive majice s printom prepoznali su i ostali kupci koji pomoću naših stručnih djelatnica lako pronađu koristan poklon za trudnice.

Proizvodni proces vode tim stručnih osoba koji zajedničkim radom i modernom tehnologijom daju izuzetno visoku kvalitetu materijala. Odjevni predmeti rađeni su po preporukama i savjetima naših kupaca na čije smo zadovoljstvo u sudjelovanju osobito ponosni.

Predani smo svom cilju – da nošnja trudničke odjeće pričinjava zadovoljstvo. Osjećajte se udobno, opušteno, elegantno, samouvjereno, romantično i ženstveno u svojih devet najtežih, ali i najsretnijih mjeseci.


>


WEST GATE SHOPPING CITY
Zaprešička 2, Jablanovec
Jablanovec - Zaprešić
Tel: 01/411-1144
Radno vrijeme:
Pon - ned: 10:00 - 21:00

Mama Nova