Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mamanova

Marketing

KOMPLET ZA BEBE

Drage naše mame i trudnice, u ponudi Vašeg dućana Mama Nova nalaze se i preslatki kompletići za novorođenčad s odjećom (0-4 mjeseca starosti). Vrhunski je obadir za Vašu bebu, za poklon povodom rođenja ili krštenja!

Kompletić sadrži sve potrebno za novorođenče. Gornji i donji dio, rukavice, kapica i podbradak s dražesnim motivima – medvjedićima, lavićima, mačkicama i drugima.


169,00 kn

Kompletić za bebe neizostavni je set prve odjeće. U paketu se nalazi sve što je potrebno za novorođenče. Gornji dio s dizajniranim kopčanjem za lako presvlačenje, hlačice, podbradak, rukavice te kapica. Mekani materijal ugodan je za najnježniju kožu kako bi beba nesmetano uživala u prvim mjesecima. Nedoljivi likovi primamit će svačiji osmijeh. Preslatki motivi medvjedića, lavića, mačkice, kravice ili s jednostavnim uzorkom sitnih brojeva pronaći ćete lik za svoju bebu ili pogoditi želju vaše trudnice za dražestan poklon. Bijela boja kompletića ukrašena je raznim nijansama u bojama i sitnim motivima te slatkim uzorcima. Paket kompletića predviđen za bebu od rođenja do četiri mjeseca.

Za narudžbu se možete javiti na:

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice



Post je objavljen 24.07.2015. u 16:56 sati.