Izdvajamo iz ponude
Grudnjaci za dojenje već od 89,00 kn
Gaćice za trudnice već od 49,00 kn
Tajice za trudnice već od 99,00 kn
Postporođajni steznici već od 129,00 kn

Mama Nova - Odjeća za trudnice

petak, 30.06.2023.

Ljetne haljine za trudnice



Evo nekoliko preporuka za ljetne haljine za trudnice:

1. Haljine s prozračnim materijalima: Birajte haljine od laganih i prozračnih materijala kao što su pamuk ili lan. Ovi materijali će vam pomoći da se osjećate udobno i prozračno tijekom ljetnih mjeseci.

2. Haljine s rastezljivim materijalima: Trudničke haljine s rastezljivim materijalima pružaju udobnost i fleksibilnost kako vaš trbuh raste. Gledajte haljine koje imaju rastezljiv materijal na trbuhu kako bi vam pružile više prostora i udobnosti.

3. Haljine s vodoravnim uzorcima: Haljine s vodoravnim uzorcima mogu pružiti iluziju manjeg trbuha i istovremeno pružiti moderan izgled. Ove haljine mogu biti odličan izbor za trudnice koje žele malo smanjiti vizualnu veličinu trbuha.

4. Haljine s naramenicama ili širokim naramenicama: Da biste osigurali potporu i udobnost, odaberite haljine s naramenicama ili širokim naramenicama koje će vam pružiti potporu za grudi i osvježavajući osjećaj.

5. Haljine s prorezima ili prozirnim dijelovima: Ako želite dodati malo dodatne ženstvenosti i osvježenja vašoj haljini, odaberite haljine s prorezima ili prozirnim dijelovima. Ove haljine mogu biti zračne i pružiti vam moderan izgled.

Nadam se da su ove preporuke korisne!
Pronalaženje savršene ljetne haljine za trudnice potražite u trgovini Mama Nova odjeća za trudnice ili naručite online www.mama-nova.hr

- 15:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 12.06.2023.

Haljine unikat svečane Mama Nova


Unikatna svečana haljina mama nova je posebno dizajnirani komad odjeće koji kombinira eleganciju, originalnost i jedinstvenost. Ova vrsta haljine ističe se svojim posebnim detaljima, krojem ili materijalima, što je čini izvanrednom opcijom za posebne prigode poput vjenčanja, večera ili svečanih događaja. Evo nekoliko karakteristika unikatne svečane haljine midi:

Jedinstveni dizajn: Unikatna haljina ističe se svojim posebnim dizajnom koji se razlikuje od uobičajenih komercijalnih haljina.

Kvalitetni materijali: Unikatna svečana haljina midi često se izrađuje od visokokvalitetnih materijala koji pružaju luksuzan i sofisticiran izgled. To mogu biti svilenkasti materijali poput svile ili satena, čipka, til, šifon ili drugi luksuzni tekstili koji pružaju elegantnu siluetu i sjaj.

Ručni rad: Unikatne haljine midi često su rezultat ručnog rada ili pažljive izrade..

Prilagodljivost veličini: Ove haljine često se izrađuju po mjeri, omogućujući prilagodbu veličini i obliku tijela. Također mogu imati elastične ili podesive dijelove kako bi se prilagodile promjenama tijela.

Unikatni krojevi: Unikatna svečana haljina midi može imati različite krojeve koji se ističu svojom originalnošću. To mogu biti A-kroj, sirena kroj, lepršavi kroj, kroj s nabranim ili prošivenim detaljima, ili bilo koji drugi kroj koji ističe figuru i daje haljini unikatan izgled.

Unikatna svečana haljina je pažljivo izrađen komad odjeće koji naglašava individualnost i stil. Nosioca haljine čini posebnom, ističući se iz mase standardnih haljina. Ova haljina je odličan izbor za žene koje žele nositi nešto jedinstveno i izvanredno za posebne prigode.


- 16:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 10.06.2023.

Haljina od zlata za trudnice



Svečana haljina za trudnice zlatna Sara elegantan je proljetni model iz kolekcije Mama Nove. Riječ je o divnoj svečanoj haljini idealne dužine koja dolazi u više boja. Njen lepršavi dizajn idealan je za nadolazeće sunčane dane.

Riječ je o svečanoj haljini koja je nosiva u brojim prilikama, pa tako može podignuti i Vašu dnevnu kombinaciju na neki novi nivo. Svečana midi haljina ima decentan V-izrez i dužine je do ispod koljena. Njeni rukavi su kratki i lepršavi stoga će Vam u njoj uvijek biti ugodno. Haljina lijepo prati figuru bez da je pripijena uz tijelo. Ukoliko želite dodatno naglasiti svoju figuru i struk, haljinu možete upotpuniti jednim od pojaseva iz naše bogate kolekcije.

Ova elegantna midi haljina dolazi i u dvije nijanse smeđe te u plavoj boji. Njen lepršavi dizajn idealan je za nadolazeće sunčane dane. Haljina je nosiva u brojim prilikama. Ova vedra i elegantna haljina savršen je odabir za svadbe, godišnjice, krstitke.

Svečana midi haljina za trudnice savršeno će odgovarati trudnicama, novopečenim mamama, ali i svim ostalim ženama jer se njen svevremenski kroj prilagođava Vašem tijelu. V-izrez će posebno odgovarati novopečenim mamama jer olakšava dojenje!

Naša haljina dolazi u smeđim, plavim i još drugim nijansama. Riječ je o haljini izrađenoj od kvalitetnog satenskog materijala koji se ne gužva. Dolazi u veličinama od S do XL.

Naše haljine dizajnirane su kako bi svim ženama uljepšale dan – bez obzira izabrali ju za šetnju gradom ili svečanost. Haljina za trudnice Sara istaknuti će Vas u masi. Ako tražite lijepu, elegantnu i lepršavu haljinu proizvedenu u Hrvatskoj, koja je ujedno i cijenovno prihvatljiv odabir za sve Vas!

Naručite putem našeg webshop-a ili nas posjetite u trgovini u West Gate-u i isprobajte još modela iz bogate kolekcije Mama Nove!

- 19:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 03.06.2023.

Haljine za trudnice u crno-bijeloj kombinaciji




Haljina u crno-bijeloj kombinaciji je elegantan komad odjeće koji privlači pažnju svojom kontrastnom bojom i šarmom.

Ova haljina ima kroj koji naglašava žensku figuru na sofisticiran način. Gornji dio haljine je crne boje, napravljen od visoko kvalitetnog materijala koji je mekan na dodir. Ima okrugao izrez koji otkriva suptilan dekolte i dodaje ženstvenu notu. Rukavi su kratki spuštene dužine i elegantno pristaju uz ramena.

Donji dio haljine je crno bijele boje boje i ima skladan A-kroj. Lagano se širi prema dolje, stvarajući elegantan siluetu i pokretljivost. Materijal je prozračan, stvarajući laganu i fluidnu liniju koja prati pokrete tijela.

Na struku haljine može se kombinirati remen koji dodaje suptilan naglasak i naglašava žensku liniju. Remen također pomaže u oblikovanju struka i pruža dodatnu eleganciju haljini.

Ukupno, ove haljine za trudnice u crno-bijeloj kombinaciji pruža rafinirani i sofisticirani izgled. Svojim kontrastnim bojama ističe se iz mase, dok klasičan kroj naglašava žensku figuru na profinjen način. Ova haljina bi bila sjajan izbor za posebne prigode poput večernjih događaja, koktela ili formalnih zabava.

Haljina lijepo prati figuru bez da je pripijena uz tijelo. Ukoliko želite dodatno naglasiti svoju figuru i struk, haljinu možete upotpuniti jednim od pojaseva iz naše bogate kolekcije.

Naše haljine dizajnirane su kako bi svim ženama uljepšale dan – bez obzira izabrali ju za šetnju gradom ili svečanost. Ova haljina za trudnice podignut će proljetno raspoloženje i istaknuti Vas u masi. Ako tražite lijepu, elegantnu i lepršavu haljinu proizvedenu u Hrvatskoj, koja je ujedno i cjenovno prihvatljiv odabir za sve Vas!

Haljine za trudnice u crno-bijeloj kombinaciji u izradi su Mama Nove , te dolaze u svim veličinama.

- 16:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2023 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Ožujak 2024 (1)
Studeni 2023 (1)
Lipanj 2023 (4)
Svibanj 2023 (3)
Travanj 2023 (1)
Ožujak 2023 (2)
Siječanj 2023 (6)
Prosinac 2022 (1)
Studeni 2022 (1)
Srpanj 2022 (2)
Lipanj 2022 (2)
Siječanj 2021 (1)
Prosinac 2020 (2)
Studeni 2020 (1)
Listopad 2020 (7)
Siječanj 2018 (1)
Prosinac 2017 (3)
Studeni 2017 (5)
Listopad 2017 (4)
Travanj 2017 (2)
Ožujak 2017 (2)
Veljača 2017 (1)
Siječanj 2017 (1)
Svibanj 2016 (6)
Travanj 2016 (6)
Veljača 2016 (25)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (23)
Kolovoz 2015 (4)
Srpanj 2015 (21)
Lipanj 2015 (3)
Veljača 2015 (5)
Siječanj 2015 (1)
Studeni 2014 (4)
Rujan 2014 (5)
O nama

Mama Nova-odjeća za trudnice

Mama Nova je hrvatski modni brend koji je jedini specijaliziran za trudničku odjeću. Osnovan je u nedostatku takve odjevne linije i s ciljem da trudnicama i majkama ponudi izbor udobne, ali i moderne trudničke odjeće s kvalitetnim materijalom i po povoljnim cijenama.

U ponudi se može naći sve što trudnica treba tijekom trudnoće, a što može nositi i poslije. Naša ponuda uključuje svakodnevnu i sportsku odjeću, poslovnu, svečanu i elegantnu kao i poseban program za dojenje. U svom garderobnom ormaru trudnica može imati posebno dizajniranu i prilagođenu odjeću za rast trbuha – od trenirki, majica, tunika, košulja, suknji, hlača, haljina, do spavaćica, donjeg rublja, steznika i grudnjaka.

Prateći svjetske trendove, ali i njegujući različiite stilove, dizajniramo odjeću raznolikih kombinacija u kojima svaka trudnica može naći nešto za sebe. Različim uzorcima i krojevima trudnica može ostati vjerna svom stilu, ali i izabrati model koji odgovara građi tijela. Izborom modnih dodataka nakita i šalova, može se upotpuniti svaka kombinacija. Prilagođeni dizajn i šaljive majice s printom prepoznali su i ostali kupci koji pomoću naših stručnih djelatnica lako pronađu koristan poklon za trudnice.

Proizvodni proces vode tim stručnih osoba koji zajedničkim radom i modernom tehnologijom daju izuzetno visoku kvalitetu materijala. Odjevni predmeti rađeni su po preporukama i savjetima naših kupaca na čije smo zadovoljstvo u sudjelovanju osobito ponosni.

Predani smo svom cilju – da nošnja trudničke odjeće pričinjava zadovoljstvo. Osjećajte se udobno, opušteno, elegantno, samouvjereno, romantično i ženstveno u svojih devet najtežih, ali i najsretnijih mjeseci.


>


WEST GATE SHOPPING CITY
Zaprešička 2, Jablanovec
Jablanovec - Zaprešić
Tel: 01/411-1144
Radno vrijeme:
Pon - ned: 10:00 - 21:00

Mama Nova