Izdvajamo iz ponude
Grudnjaci za dojenje već od 89,00 kn
Gaćice za trudnice već od 49,00 kn
Tajice za trudnice već od 99,00 kn
Postporođajni steznici već od 129,00 kn

Mama Nova - Odjeća za trudnice

utorak, 31.01.2023.

Zelena haljina za trudnice



Trudnička haljina ravna s kariranim uzorkom naš je novi proizvod. Ako tražite haljinu za trudnice za Vama drag svečani događaj, mislimo kako ste ju upravo pronašli! Ova je trudnička haljina midi dužine zapravo spoj dva različita materijala.

Posebnost ove haljine upravo je kombinacija različitih materijala, odnosno boja i uzoraka. Donji dio haljine uvelike doprinosi eleganciji ove haljine. Radi se o gornjem zelenom dijelu i donjem karirano zelenom uzorku.

Ova haljina napravljena je od izuzetno udobnog materijala što je čini idealnom haljinom . Samo jednim pogledom na haljinu, shvatit ćete kako je ona idealna za bilo kakav događaj. Trudnička haljina odiše toplinom budući da je zelene boje, koja doprinosi eleganciji. Donji dio haljine za trudnice obogaćuje ovu haljinu, čime ona prestaje biti obična haljina, već postaje veoma elegantna haljina s kariranim detaljima.

Naše haljine za trudnice dizajnirane su kako bi svim ženama, a posebice trudnicama olakšale svakodnevni život, unijele radost u svaki dan, a da Vam pritom bude udobno. Tim željama nastala je i ova haljina. Haljina se odlično slaže uz lakirane salonke u crnoj boji. Uz to Vam preporučujemo da odaberete crnu lakiranu torbicu. Ako još dodate naušnice u pastelnoj boji, dobit ćete nepogrešivu kombinaciju za svaki otmjeni događaj na koji ste pozvani.

Dakle, haljina za trudnice zelena, ravna je odličan odabir ako ste pozvani kao gošća . Stoga, ako tražite lijepu i toplu haljinu, koja je ujedno i cjenovno prihvatljiva, odaberite ovu i nećete pogriješiti!

https://www.mama-nova.hr/
https://www.mama-nova.hr/?gclid=EAIaIQobChMIjuL7kL7y_AIVRkiRBR1m6gULEAAYASAAEgKXivD_BwE
https://www.instagram.com/mamanovafashion/?hl=hr

- 19:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljina za trudnice Ljubica

Haljina za trudnice Ljubica novi je proizvod Mama Nove. Riječ je o predivnoj haljini koja dolazi u elegantnoj ljubičastoj boji. Lijep vizualan dodatak na ovoj haljini su nabori s bočne strane koji vizualno sužavaju figuru, a čitavu odjevnu kombinaciju čine elegantnijom i podižu ju na viši nivo.

Ova je haljini nosiva u brojnim prilikama. Ima duge rukave, duljine je do ispod koljena, a decentno je otvara V-izrez. Lagana je i prozračna stoga je nosiva i u toplijem, ali i u hladnijem dijelu godine. Na njoj se nalaze nabori koji će haljinu savršeno uklopiti s Vašom figurom za vrijeme, ali i nakon trudnoće. V-izrez na haljini olakšava dojenje novopočenim mamama. Haljina za trudnice Ljubica dovoljno je elegantna da je savršen odabir za svečane prilike, ali i dovoljno jednostavna da u njenoj udobnosti možete uživati svakim danom tijekom trudnoće – bilo da idete na posao ili na kavu s prijateljicama. Svevremenski kroj koji krasi Haljinu za trudnice Ljubicu naći će mjesto u ormaru svake trudnice ili mame koja i u najljepše vrijeme želi elegantno izgledati!

Haljina za trudnice Ljubica dolazi u predivnoj nijansi ljubičaste boje. Ljubičasta boja simbolizira nezavisnost i kreativnost, a uprvo zbog toga se naziva i bojom umjetnosti. Ova udobna haljina izrađena je od prirodnih materijala, a njen sastav čini 95% viskoza i 5% elastan. Haljina Ljubica dolazi u veličinama od S do XL

Naše haljine za trudnice dizajnirane su kako bi svim ženama, a posebice trudnicama, olakšale svakodnevni život i unijele radost u svaki dan. Bilo da idete na poslovni sastanak, u šetnju gradom ili ste pozvani kao gošća na vjenčanje, Haljina za trudnice Ljubica savršen je odabir. Stoga, ako tražite lijepu i elegantnu haljinu, koja je ujedno i cjenovno prihvatljiva, odaberite proizvod Mama Nove i nećete pogriješiti!

https://www.mama-nova.hr/novosti/haljina-za-trudnice-ljubica/
https://hr-hr.facebook.com/svezatrudnice/
https://www.instagram.com/mamanovafashion/?hl=hr

- 18:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.01.2023.

Haljine za trudnice Mama Nova - Martina

Haljina za trudnice Martina napravljena je od izuzetno kvalitetne mješavine viskoze i elastana nježno prati liniju vašeg tijela. Prednji je dio sa decentnim V izrezom, dovoljno atraktivan i elegantan u isto vrijeme. Otvorenost izreza omogućava kombinaciju različitog nakita za večernje ili svečane prigode. Posebno je dizajnirana, tj. rezana ispod prsa s naborima na trbuhu te je na taj način nosiva gotovo cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Može se kombinirati s ogrlicom te s pojasom od čipke, po želji, ovisno za koji priliku ju trebate. Nosiva je za svakodnevne, poslovne te svečane prilike.

Ovu haljinu možete ukrasiti našim prekrasnim pojasom koji će naglasiti atraktivnost haljine. Također možete izabrati i neki drugi pojas iz naše ponude. Za svakidašnje potrebe neće vam trebati pojas, no sa njim ćete svakako zablistati. Ukoliko se odlučite za nakit, također ćete udahnuti eleganciju u vaš izgled. Haljina je nosiva na dnevnu obuću ili salonke u kombinaciji sa prikladnom torbicom.





#haljinezatrudnice #haljine

- 13:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 16.01.2023.

Haljinica za krštenje





Krštenje predstavlja sakrament kojim se postaje član zajednice vjernika. Među Božjim darovima je najljepši i najdivniji, a naziva se darom jer se dodjeljuje onima koji ništa ne nose. Krštenje tako predstavlja početak života u vjeri malenog krštenika, odnosno krštenice.

Mama Nova u ponudi ima sve potrebno za veliki dan Vašeg djeteta, ali i Vaš veliki dan! Za Vaše krštenice možete birati između više modela haljinica za krštenje u našem bogatom asortimanu, među kojima je i Haljinica za krštenje 01.

Haljinica za krštenje 01 dolazi u profinjenoj bijeloj boji. Rukavi haljinice su dugački pa Vaša krštenica haljinicu može nositi i u hladnijim mjesecima. Unutarnji sloj haljinice je jednostavan i na dnu završava blagim volanima. Prednja strana haljinice ima dodatak od tila čitavom dužinom. Gornji dio krase decentno izvezeni floralni ukrasi koji se savršeno uklapaju sa dvije roze ruže koje se nalaze na sredini haljinice. Ružice se nalaze unutar mašnice koja ih dodatno ističe, a taj decentni aranžman ukrašavaju i dvije niti ukrašene sitnim biserima. Donji dio od tila ukrašava čitav donji dio haljinice, lagano pada te završava blagim volanima. Vaša će krštenica uz haljinicu za krštenje dobiti i lijepu trakicu za glavu koja je, baš kao i haljinica, ukrašena rozim ružama.

Haljinica je izrađena od 50% mekanog i udobnog pamuka. Kopča se na leđima, bijelim dugmićima koji se savršeno uklapaju. Haljinica dolazi u više veličina, stoga savršen model možete odabrati sukladno dobi i veličini vaše djevojčice. Odabirom Haljinice za krštenje 01 dobijate predivnu pamučnu haljinicu dugih rukava, decentno ukrašenu tilom, detaljima od čipke te rozim ružama. U kompletu ćete uz haljinicu dobiti i trakicu za glavu također ukrašenu ružičastim ružama, koja će upotpuniti kombinaciju za krštenje.

Odaberite našu kvalitetnu haljinicu za krštenje i na taj način dodatno uljepšajte prvi veliki i važan dan u životu Vaše krštenice.

Oznake: trudnoća


- 14:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 14.01.2023.

Tunika-košulja za trudnice

Ova tunika-košulja za trudnice savršeno pristaje trudnicama, ali i novopečenim mamama. Savršeno pristaje uz tajice, ali i traperice, hlače i suknje. Njen kroj prati građu tijela, ali je dovoljno lepršav da se svaka (buduća) mama u njoj osjeća udobno.Dolazi u predivnoj petrolej boji koja podiže svaku kombinaciju. Rukavi mogu slobodno padati, a po želji se mogu i podvrnuti dugmićima u krem boji. Odabirom tunike-košulje ne možete pogriješiti – namijenjena je kako za svečane prilike, tako i za svakodnevne kombinacije.

Izrađena je od prirodnih materijala (50% viskoza) čije su najznačajnije karakteristike te da se odjeća ne gužva te upija tekućinu.

Tunika je napravljena od kvalitetnog, udobnog i izuzetno prozračnog materijala.

Odabirom tunike-košulje upotpunit ćete svoje odjevne kombinacije, kako za vrijeme trudnoće tako i poslije poroda. Prednost ove tunike je što daje poslovni, elegantni look, a da pritom ne izostavlja ležernost.

Univerzalne je veličine pa se može nositi od veličine 38 do veličine 44.

Kombinacija je bezbroj, a na Vama je da otkrijete koja Vam najviše odgovara. Tunika je napravljena od kvalitetnog, udobnog i izuzetno prozračnog materijala. Nije strogo pripijena uz tijelo, a istovremeno prati žensku figuru. Lijepo pada, a pogodna je i za hladnije vrijeme, kada se odlično slaže uz tajice za trudnice, čizme na petu i crni ili bež kaput. Ono što ovoj tunici daje poseban touch su gumbići u svijetloj nijansi. Može se kombinirati i na tenisice i to je velika prednost ovog odjevnog komada.

Kada Vas netko iznenada pozove na kavu, a Vi ne znate što obući, odaberite ovu trudničku tuniku i neće pogriješiti! Toliko je jednostavna, a opet elegantna da je idealna za svaku priliku. Nakon svega opisanog, jasno je kako je ova tunika vrijedna svake uložene kune jer je zbilja ugodna za nošenje, može se nositi za različite prigode, a oku je veoma privlačna


- 16:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.01.2023.

Haljine za trudnoću i dojenje




Haljina za dojenje je posebna vrsta haljine koja ima dizajn prilagođen za lagan i jednostavan pristup dojci tijekom dojenja. To znači da se na prednjoj strani haljine nalazi izrez koji se može lako podići ili rastegnuti. Tako da se beba može dojiti bez potrebe da se mama potpuno skine ili mijenja odjeću. Haljine za dojenje obično su izrađene od mekanih i elastičnih materijala koji omogućuju mami da se lako pomiče i kreće dok je u njoj, a istovremeno su udobne i ugodne za bebu. Nekoliko različitih modela haljina za dojenje dostupno je u našoj trgovini ili na webu a neke od njih imaju i dodatne značajke poput dvostrukih izreza za dojenje .

Haljina za dojenje 02 Mama Nova izrađena je od dva dijela.. Gornji dio je u crnoj boji i prilagođen je za dojenje. Donji dio za zanimljivog uzorka što haljinu čini elegantnom i savršenom u trudnoći i nakon poroda. Izrađena od prirodnog i kvalitetnog restezljivog materijala lijepo će pratiti rast vašeg trbušćića do kraja trudnoće. Njena primjena nakon trudnoće za dojenje vaše bebe jednostavno će vas oduševiti. Možete je nositi za posebne prilike, na posao ili šetnje.

Dolazi u veličinama S, M, L, XL

Sastav : 95% viskoza, 5% elastan.

Oznake: odjeća za trudnice, haljine za, trudniča odjeća, trudnoća


- 13:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2023 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Ožujak 2024 (1)
Studeni 2023 (1)
Lipanj 2023 (4)
Svibanj 2023 (3)
Travanj 2023 (1)
Ožujak 2023 (2)
Siječanj 2023 (6)
Prosinac 2022 (1)
Studeni 2022 (1)
Srpanj 2022 (2)
Lipanj 2022 (2)
Siječanj 2021 (1)
Prosinac 2020 (2)
Studeni 2020 (1)
Listopad 2020 (7)
Siječanj 2018 (1)
Prosinac 2017 (3)
Studeni 2017 (5)
Listopad 2017 (4)
Travanj 2017 (2)
Ožujak 2017 (2)
Veljača 2017 (1)
Siječanj 2017 (1)
Svibanj 2016 (6)
Travanj 2016 (6)
Veljača 2016 (25)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (23)
Kolovoz 2015 (4)
Srpanj 2015 (21)
Lipanj 2015 (3)
Veljača 2015 (5)
Siječanj 2015 (1)
Studeni 2014 (4)
Rujan 2014 (5)
O nama

Mama Nova-odjeća za trudnice

Mama Nova je hrvatski modni brend koji je jedini specijaliziran za trudničku odjeću. Osnovan je u nedostatku takve odjevne linije i s ciljem da trudnicama i majkama ponudi izbor udobne, ali i moderne trudničke odjeće s kvalitetnim materijalom i po povoljnim cijenama.

U ponudi se može naći sve što trudnica treba tijekom trudnoće, a što može nositi i poslije. Naša ponuda uključuje svakodnevnu i sportsku odjeću, poslovnu, svečanu i elegantnu kao i poseban program za dojenje. U svom garderobnom ormaru trudnica može imati posebno dizajniranu i prilagođenu odjeću za rast trbuha – od trenirki, majica, tunika, košulja, suknji, hlača, haljina, do spavaćica, donjeg rublja, steznika i grudnjaka.

Prateći svjetske trendove, ali i njegujući različiite stilove, dizajniramo odjeću raznolikih kombinacija u kojima svaka trudnica može naći nešto za sebe. Različim uzorcima i krojevima trudnica može ostati vjerna svom stilu, ali i izabrati model koji odgovara građi tijela. Izborom modnih dodataka nakita i šalova, može se upotpuniti svaka kombinacija. Prilagođeni dizajn i šaljive majice s printom prepoznali su i ostali kupci koji pomoću naših stručnih djelatnica lako pronađu koristan poklon za trudnice.

Proizvodni proces vode tim stručnih osoba koji zajedničkim radom i modernom tehnologijom daju izuzetno visoku kvalitetu materijala. Odjevni predmeti rađeni su po preporukama i savjetima naših kupaca na čije smo zadovoljstvo u sudjelovanju osobito ponosni.

Predani smo svom cilju – da nošnja trudničke odjeće pričinjava zadovoljstvo. Osjećajte se udobno, opušteno, elegantno, samouvjereno, romantično i ženstveno u svojih devet najtežih, ali i najsretnijih mjeseci.


>


WEST GATE SHOPPING CITY
Zaprešička 2, Jablanovec
Jablanovec - Zaprešić
Tel: 01/411-1144
Radno vrijeme:
Pon - ned: 10:00 - 21:00

Mama Nova