Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mamanova

Marketing

Zelena haljina za trudnice



Trudnička haljina ravna s kariranim uzorkom naš je novi proizvod. Ako tražite haljinu za trudnice za Vama drag svečani događaj, mislimo kako ste ju upravo pronašli! Ova je trudnička haljina midi dužine zapravo spoj dva različita materijala.

Posebnost ove haljine upravo je kombinacija različitih materijala, odnosno boja i uzoraka. Donji dio haljine uvelike doprinosi eleganciji ove haljine. Radi se o gornjem zelenom dijelu i donjem karirano zelenom uzorku.

Ova haljina napravljena je od izuzetno udobnog materijala što je čini idealnom haljinom . Samo jednim pogledom na haljinu, shvatit ćete kako je ona idealna za bilo kakav događaj. Trudnička haljina odiše toplinom budući da je zelene boje, koja doprinosi eleganciji. Donji dio haljine za trudnice obogaćuje ovu haljinu, čime ona prestaje biti obična haljina, već postaje veoma elegantna haljina s kariranim detaljima.

Naše haljine za trudnice dizajnirane su kako bi svim ženama, a posebice trudnicama olakšale svakodnevni život, unijele radost u svaki dan, a da Vam pritom bude udobno. Tim željama nastala je i ova haljina. Haljina se odlično slaže uz lakirane salonke u crnoj boji. Uz to Vam preporučujemo da odaberete crnu lakiranu torbicu. Ako još dodate naušnice u pastelnoj boji, dobit ćete nepogrešivu kombinaciju za svaki otmjeni događaj na koji ste pozvani.

Dakle, haljina za trudnice zelena, ravna je odličan odabir ako ste pozvani kao gošća . Stoga, ako tražite lijepu i toplu haljinu, koja je ujedno i cjenovno prihvatljiva, odaberite ovu i nećete pogriješiti!

https://www.mama-nova.hr/
https://www.mama-nova.hr/?gclid=EAIaIQobChMIjuL7kL7y_AIVRkiRBR1m6gULEAAYASAAEgKXivD_BwE
https://www.instagram.com/mamanovafashion/?hl=hr

Post je objavljen 31.01.2023. u 19:54 sati.