Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mamanova

Marketing

Haljina za trudnice Ljubica

Haljina za trudnice Ljubica novi je proizvod Mama Nove. Riječ je o predivnoj haljini koja dolazi u elegantnoj ljubičastoj boji. Lijep vizualan dodatak na ovoj haljini su nabori s bočne strane koji vizualno sužavaju figuru, a čitavu odjevnu kombinaciju čine elegantnijom i podižu ju na viši nivo.


Ova je haljini nosiva u brojnim prilikama. Ima duge rukave, duljine je do ispod koljena, a decentno je otvara V-izrez. Lagana je i prozračna stoga je nosiva i u toplijem, ali i u hladnijem dijelu godine. Na njoj se nalaze nabori koji će haljinu savršeno uklopiti s Vašom figurom za vrijeme, ali i nakon trudnoće. V-izrez na haljini olakšava dojenje novopočenim mamama. Haljina za trudnice Ljubica dovoljno je elegantna da je savršen odabir za svečane prilike, ali i dovoljno jednostavna da u njenoj udobnosti možete uživati svakim danom tijekom trudnoće – bilo da idete na posao ili na kavu s prijateljicama. Svevremenski kroj koji krasi Haljinu za trudnice Ljubicu naći će mjesto u ormaru svake trudnice ili mame koja i u najljepše vrijeme želi elegantno izgledati!

Haljina za trudnice Ljubica dolazi u predivnoj nijansi ljubičaste boje. Ljubičasta boja simbolizira nezavisnost i kreativnost, a uprvo zbog toga se naziva i bojom umjetnosti. Ova udobna haljina izrađena je od prirodnih materijala, a njen sastav čini 95% viskoza i 5% elastan. Haljina Ljubica dolazi u veličinama od S do XL

Naše haljine za trudnice dizajnirane su kako bi svim ženama, a posebice trudnicama, olakšale svakodnevni život i unijele radost u svaki dan. Bilo da idete na poslovni sastanak, u šetnju gradom ili ste pozvani kao gošća na vjenčanje, Haljina za trudnice Ljubica savršen je odabir. Stoga, ako tražite lijepu i elegantnu haljinu, koja je ujedno i cjenovno prihvatljiva, odaberite proizvod Mama Nove i nećete pogriješiti!

https://www.mama-nova.hr/novosti/haljina-za-trudnice-ljubica/
https://hr-hr.facebook.com/svezatrudnice/
https://www.instagram.com/mamanovafashion/?hl=hr

Post je objavljen 31.01.2023. u 18:50 sati.