Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mamanova

Marketing

Haljinica za krštenje





Krštenje predstavlja sakrament kojim se postaje član zajednice vjernika. Među Božjim darovima je najljepši i najdivniji, a naziva se darom jer se dodjeljuje onima koji ništa ne nose. Krštenje tako predstavlja početak života u vjeri malenog krštenika, odnosno krštenice.

Mama Nova u ponudi ima sve potrebno za veliki dan Vašeg djeteta, ali i Vaš veliki dan! Za Vaše krštenice možete birati između više modela haljinica za krštenje u našem bogatom asortimanu, među kojima je i Haljinica za krštenje 01.

Haljinica za krštenje 01 dolazi u profinjenoj bijeloj boji. Rukavi haljinice su dugački pa Vaša krštenica haljinicu može nositi i u hladnijim mjesecima. Unutarnji sloj haljinice je jednostavan i na dnu završava blagim volanima. Prednja strana haljinice ima dodatak od tila čitavom dužinom. Gornji dio krase decentno izvezeni floralni ukrasi koji se savršeno uklapaju sa dvije roze ruže koje se nalaze na sredini haljinice. Ružice se nalaze unutar mašnice koja ih dodatno ističe, a taj decentni aranžman ukrašavaju i dvije niti ukrašene sitnim biserima. Donji dio od tila ukrašava čitav donji dio haljinice, lagano pada te završava blagim volanima. Vaša će krštenica uz haljinicu za krštenje dobiti i lijepu trakicu za glavu koja je, baš kao i haljinica, ukrašena rozim ružama.

Haljinica je izrađena od 50% mekanog i udobnog pamuka. Kopča se na leđima, bijelim dugmićima koji se savršeno uklapaju. Haljinica dolazi u više veličina, stoga savršen model možete odabrati sukladno dobi i veličini vaše djevojčice. Odabirom Haljinice za krštenje 01 dobijate predivnu pamučnu haljinicu dugih rukava, decentno ukrašenu tilom, detaljima od čipke te rozim ružama. U kompletu ćete uz haljinicu dobiti i trakicu za glavu također ukrašenu ružičastim ružama, koja će upotpuniti kombinaciju za krštenje.

Odaberite našu kvalitetnu haljinicu za krštenje i na taj način dodatno uljepšajte prvi veliki i važan dan u životu Vaše krštenice.




Post je objavljen 16.01.2023. u 14:55 sati.