Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mamanova

Marketing

Tunika-košulja za trudnice

Ova tunika-košulja za trudnice savršeno pristaje trudnicama, ali i novopečenim mamama. Savršeno pristaje uz tajice, ali i traperice, hlače i suknje. Njen kroj prati građu tijela, ali je dovoljno lepršav da se svaka (buduća) mama u njoj osjeća udobno.Dolazi u predivnoj petrolej boji koja podiže svaku kombinaciju. Rukavi mogu slobodno padati, a po želji se mogu i podvrnuti dugmićima u krem boji. Odabirom tunike-košulje ne možete pogriješiti – namijenjena je kako za svečane prilike, tako i za svakodnevne kombinacije.

Izrađena je od prirodnih materijala (50% viskoza) čije su najznačajnije karakteristike te da se odjeća ne gužva te upija tekućinu.

Tunika je napravljena od kvalitetnog, udobnog i izuzetno prozračnog materijala.

Odabirom tunike-košulje upotpunit ćete svoje odjevne kombinacije, kako za vrijeme trudnoće tako i poslije poroda. Prednost ove tunike je što daje poslovni, elegantni look, a da pritom ne izostavlja ležernost.

Univerzalne je veličine pa se može nositi od veličine 38 do veličine 44.

Kombinacija je bezbroj, a na Vama je da otkrijete koja Vam najviše odgovara. Tunika je napravljena od kvalitetnog, udobnog i izuzetno prozračnog materijala. Nije strogo pripijena uz tijelo, a istovremeno prati žensku figuru. Lijepo pada, a pogodna je i za hladnije vrijeme, kada se odlično slaže uz tajice za trudnice, čizme na petu i crni ili bež kaput. Ono što ovoj tunici daje poseban touch su gumbići u svijetloj nijansi. Može se kombinirati i na tenisice i to je velika prednost ovog odjevnog komada.

Kada Vas netko iznenada pozove na kavu, a Vi ne znate što obući, odaberite ovu trudničku tuniku i neće pogriješiti! Toliko je jednostavna, a opet elegantna da je idealna za svaku priliku. Nakon svega opisanog, jasno je kako je ova tunika vrijedna svake uložene kune jer je zbilja ugodna za nošenje, može se nositi za različite prigode, a oku je veoma privlačna




Post je objavljen 14.01.2023. u 16:06 sati.