Izdvajamo iz ponude
Grudnjaci za dojenje već od 89,00 kn
Gaćice za trudnice već od 49,00 kn
Tajice za trudnice već od 99,00 kn
Postporođajni steznici već od 129,00 kn

Mama Nova - Odjeća za trudnice

srijeda, 24.02.2016.

Haljina za trudnice

Ova haljina za trudnice Mama Nova je izrađena da pristaje svim budućim mamama. Profinjenog izgleda za više prigoda.
Ova haljina za trudnice Mama Nova je izrađena da pristaje svim mamama. Dizajnirana je kako bi se prilagodila i oblikovala prema vašem rastućem trbuhu, a to joj omogućuju nabori na prednjem dijelu. Ovoj haljini za trudnice, dugi rukavi daju elegantan izgled i možete ju kombinirati s jednostavnim crnim salonkama s petom ili bez. Ukoliko dodate zanimljiv remen, dobit će te novi look i izgledat ćete odlično.

Ovo i još mnogo toga možete naručiti online. Stoga nemojte čekat nego već danas posjetite našu stranicu i pronađite nešto za sebe. Za bilo kakva pitanja, tu je i naša e-mail adresa.
Da ne zaboravimo i društevene mreže, facebook i instagram, gdje svakodnevno možete pratiti novosti o našim proizvodima.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, trudnoca, mama nova, maternity dress, maternity clothes, baby


- 18:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Istine i zablude o trudnoći i trudnicama


Stare žene tvrde da svakoj trudnici mogu pogledati trbuh i reći nosi li curicu ili dečka. Mnogi govore i da seks treba izbjegavati jer to dijete u trbuhu osjeti kao nelagodu, da se dečki kasnije rađaju jer su malo lijeni…
O trudnoći i trudnicama iznosi se puno legendi i zabluda, pa smo ovdje poredali pet najčešćih:

1. Trudnica treba jesti za dvoje

Trudnica bi zapravo trebala dobiti na težini onoliko koliko skupa teže plodna voda i posteljica (11-13 kg)
Ovo je najčešća zabluda, koja još ima i dodatke poput: ‘treba se malo udebljati jer će ti trebati snage za ustajanje djetetu’ ili ‘bolje ti je da se malo udebljaš ako planiraš dugo dojiti jer će te dijete sasušiti’. Biće koje se razvija u vama i koje mi od milja zovemo dijete iako ono to još nije toliko je sitno da dnevno treba unijeti tek tristotinjak kalorija više nego prije trudnoće, i to tek od drugog tromjesečja. Trudnica bi zapravo trebala dobiti na težini onoliko koliko skupa teže plodna voda i posteljica (11-13 kg) – sve više od toga skladišti se kao salo. Osim toga, deblje žene nemaju više snage nego naprotiv – lakše se umaraju.

Za ženu koja doji daleko je važnije da kvalitetno jede nego da jede više. Nije problem ako nakon poroda težite 2-3 kg više nego u trenutku začeća, posebno ako ste prije bili mršavi. Međutim, patite li i inače od viška kilograma, strogo pazite na težinu u trudnoći. Nije dobra ni druga krajnost: trudnoća i porod mijenjaju tijelo žene, pa treba biti svjestan štetnosti ekspresnog postizanja savršene linije ili čak anoreksičnog izgleda viđenog među majkama iz celebrity svijeta.

2. U trudnoći treba izbjegavati tjelovježbu

Tjelovježba je korisna i nužna u svim razdobljima života, pa i u trudnoći. Naravno, to vrijedi samo za zdrave trudnice i trudnoće koje teku normalno. U slučaju bilo kakvih komplikacija odluku o skoro svim segmentima ponašanja trudnice donosi liječnik. Najbolji oblici tjelovježbe za trudnice su pilates, plivanje i posebne trudničke vježbe, koje održavaju zdravlje i kondiciju, ali i pripremaju tijelo za porod. Kako dolaze vrućine, posebno naglašavamo: kod vježbanja u trudnoći ključno je da se puls i tjelesna temperatura značajno ne dignu. Treba se lagano odjenuti i paziti da napor ne prelazi granice ugode. Pred kraj trudnoće većina žena ne osjeća potrebu za seksom

3. Trudnica treba izbaciti hranu koja izaziva alergije

Morski i orašasti plodovi, jagode, jaja, mlijeko i mliječni proizvodi kod nekih ljudi izazivaju alergije, međutim to nema nikakve veze s nerođenim djetetom. Ako trudnica nije ni na što alergična, treba se hraniti što raznolikije i pravilnije, pa tako i navedenim namirnicama. Stručnjaci upozoravaju da djeca najčešće dobivaju alergije jer ih se krutom hranom počne hraniti prerano, čak i prije šestog mjeseca života. Hrana koja izaziva najčešće alergije daje se puno kasnije (orašasti i morski plodovi, primjerice, tek između druge i četvrte godine života).

4. Kava, čaj i alkohol ne smetaju trudnoći

Svi znaju da je alkoholizam bolest te da cigarete i droge štete trudnoći i plodu, no ovdje upozoravamo na nešto drugo: kod nas je uvriježeno u trudnoći nastaviti piti tzv. rekreativne napitke, pod uvjetom da se ne pretjeruje s količinama. Međutim, pokazalo se da alkohol treba isključiti čak i tijekom priprema za trudnoću. Ako se baš dogodi da se udaje najbolja prijateljica, čaša šampanjca neće napiti dijete, ali pravilo je: alkohol u trudnoći samo iznimno i u najmanjim količinama. Kavu bi trebalo smanjiti na jednu šalicu dnevno ili, još bolje, piti onu bez kofeina. Bijeli i zeleni čaj dobar su izvor antioksidansa, ali ne pretjerujte zbog teina, koji je sličan kofeinu. Pijte prirodne sokove, a izbacite one sa šećerom i posebice gazirane.

5. Seks treba najprije smanjiti, pa ukinuti

Dijete koje se razvija u vama nema pojma o moralnim načelima niti zbog seksa osjeća bilo kakvu nelagodu. Hormoni koji se oslobađaju tijekom i nakon seksa korisni su, pa seksu u trudnoći treba pristupiti kao i dosad: seksajte se koliko često želite. To u praski obično znači da se parovi početkom trudnoće seksaju češće nego obično jer su opušteniji (nema potrebe za zaštitom i sretni su zbog djeteta). Pred kraj trudnoće većina žena ne osjeća potrebu za seksom, a nije lako naći ni ugodan položaj.

Kad Ona već nosi dijete, minimum koji bi On trebao učiniti je suzdržati se od trenutka kada njoj seks više nije ugodan. Kad je s trudnoćom sve u redu, a termin poroda je prošao i ne da vam se više čekati, neki parovi reći će vam da iz iskustva znaju kako pomicanje zdjelice i ostali pokreti tijekom seksa mogu biti okidač za početak poroda.

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, trudnoca, mama nova, baby, maternitiy fashion


- 18:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 19.02.2016.

Ogrtač za trudnice, must have ovog proljeća

Savršen odabir za svaku trudnicu.

Prekrasan ogrtač za trudnice u bež boji upotpunit će svaku Vašu kombinaciju. Ogtač za trudnice nosiv je u svim stupnjevima trudnoće, ali i svakako nakon poroda. Može se kombinirati uz jeans hlače za trudnice i košulju ili uz elegantnu haljinu upotpunjemu modnim dodacima. Savršen je odabit za sve moderne trudnice.

Sastav materijala: 100% poliester

Ogrtač za trudnice je univerzalne veličine i pristaje svima.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, trudnoca, mama nova, maternity clothes


- 17:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Vesta za Trudnice

Zima polako odlazi, a proljeće stiže. Međutim vrijeme se još malo poigrava s nama. Jedan dan je toplo, drugi pak dan je hladnije. Ako ne znate što obući za ovo prijelazno doba, donosimo vam kombinaciju koju možete ''isfurati'' za ove dane, bilo da je toplo imate vestu koju možete skinuti, ako je hladno ona vas grije, a može ići i jaknica koju ste ponijeli za svaki slučaj. Nemojte zaboraviti i na modne dodatke poput šešira iili decentne ogrlice.

Ova lagana vesta za trudnice Mama Nova oduševit će Vas svojom mekoćom i ugodom nošenja. Poželjna je proljetno vrijeme ili za hladnije dane ispod jakne. Vesta za trudnice nježno prati Vašu liniju tijela , te Vas čini jednostavno neodoljivom. Trudnička vesta izrađena je od vrlo podatne mješavine viskoze i akrila.

Sastav materijala:
70% viskoza, 30% akril

Trudnička vesta dolazi u veličinama:
S,M,L

Nemojte zaboraviti pročitati članak na Trudnoća.hr te saznajte sve o modnom brendu za trudnice Mama Nova.

Ovdje pročitajte članak

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, trudnoca, mama nova, maternity clothes, maternitiy fashion, pregnancy, pregnant, preggo, baby, beba, veste


- 16:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 18.02.2016.

Mama Nova

Pročitajte članak na Trudnoća.hr. Sve o hrvatskom modnom brendu za trudnice Mama Nova

Osjećajte se udobno, elegantno, romantično i ženstveno u svojih devet najsretnijih mjeseci. Posjetite i shoppingirajte na našem web shopu na stranici: www.mama-nova.hr ili u dućanima na Malešnici i West Gateu.

http://www.trudnoca.hr/zanimljivosti/novosti/mama-nova-sve-za-trudnice-3/

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, trudnoca, mama nova, maternitiy fashion


- 17:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 16.02.2016.

Košulja i rasparane hlače, dobitna kombinacija ovog proljeća

Polako odbrojavamo dane do proljeća, kada ćemo se moći malo više poigrati s odjećom i kombinacijama. Donosimo vam kako možete i u vašem stanju izgledati neodoljivo tredny. Naravno da nećete pogriješiti s rasparanim hlačama i košuljicom u cvjetnom dezenu. roflnaughty

Košulja za trudnice napravljena od izuzetno kvalitetne mješavine viskoze i poliestera nježno padaju po tijelu. Ima prekrasnu satensku mašnu i tako da joj daje dašak glamura i profinjenosti. U prekrasnoj plavoj boji s dezenom cvijeća savršeno će su uklopiti u gotovo sve Vaše kombinacije. Nosiva je gotovo cijelu trudnoću i svakako nakon poroda.

Sastav: 60% Viskoza; 40% Poliester

Trudnička bluza dolazi u veličinama: S, M, L, XL.

Mama Nova traper hlače za trudnice ravnih nogavica odjevni su predmet bez kojih malo koja moderna trudnica može zamisliti svoju garderobu. Ukoliko su još predivne rasparane tamno plave boje , uz naš provijereni i pouzdani dizajn sa regulacijom širine na trbuhu i dodatak elastana, osviježit će Vaš izgled i svaku kombinaciju pružajući pritom maksimalnu udobnost te tako postati omiljeni komad Vaše trudničke, a i postporođajne garderobe.

Sastav materijala: 98% pamuk, 2% elastan

Trudničke traper hlače dolaze u veličinama: 34-42

Ovo i još mnogo toga možete naručiti online. Stoga nemojte čekat nego već danas posjetite našu stranicu i pronađite nešto za sebe. Za bilo kakva pitanja, tu je i naša e-mail adresa.
Da ne zaboravimo i društevene mreže, facebook i instagram, gdje svakodnevno možete pratiti novosti o našim proizvodima.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, mama nova, trudnoca, maternity clothes, pregnancy


- 16:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljina za trudnice

Ova jednostavna i profinjena haljina za trudnice, dizajnirana je u našem prvoklasnom džerseju za maksimalnu udobnost i nosivost.

Ova haljina za trudnice je jednostavna i profinjena, a dizajnirana je u našem prvoklasnom džerseju za maksimalnu udobnost i nosivost. Kraćih rukava i dužine potpuno je trendi model u svakoj sezoni. Okrugao izrez oko vrata joj daje mogućnost kombinacije s vašim najdražim ogrlicama što ističe njenu eleganciju. Ukoliko ovu haljinu za trudnice kombinirate s remenčićem i jednostavnim salonkama, mijenja je u haljinu za svaku priliku. Bilo za dnevni izgled s prijateljicama ili za večernji izlazak s vašim dragim, u svakoj prilici izgleda dobro. Dodatna karakteristika je što se može u njoj uživati i nakon poroda. Uz ovu haljinu budite vjerni svom stilu i trendi u svakoj sezoni.

Trudnička haljina dolazi u veličinama: S,M,L

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnica, trudnice, mama nova, pregnancy, preggo, baby, maternity dress, maternity clothes


- 15:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljina za trudnice

Haljina jednostavne elegancije za razne prigode. Okruglog je izreza, tri četvrt rukava i krojena s faldicama kako bi haljina lijepo padala prema trbuhu.

Elegantna haljina za trudnice jednostavnog kroja olakšava izbor i kada često imamo pun ormar, a trebamo nešto hitno i ne znamo što bismo obukli. Haljina je korisna i dobro dođe u svakom ormaru, ne samo što je jednostavna, već zato jer se samo uz nekoliko modnih dodataka ili nakita možete srediti za večernji izlazak, ali i svečanije prigode. Dizajnirana je s faldicama da se prilagodi rastu trudničkog trbuščića, a iskoristiva je i poslije trudnoće pa ćete ju voljeti još dugo. Okrugao izrez oko vrata i u tri četvrt rukavima neće vam biti ni vruće ni hladno u različitim prilikama.

Haljina za trudnice dolazi u veličinama:
S, M, L.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram:www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudnica, trudna, trudnoca, mama nova, beba, baby, maternitiy fashion, maternity clothes, maternity dress, pregnancy, preggo, trudnice


- 15:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 15.02.2016.

Karirana haljina za trudnice

Savršena haljina za trudnice u tonovima plave boje, stvorena za svaku trudnicu koja prati svjetske modne trendove.

Prekrasna košulja – haljina za trudnice u kariranom dezenu, savršen je odabir za svaku trudnicu. Napravljena po zadnjem trendu u svijetu. Možete ju kombinirati s remenom ili bez. Jako lijepo pristaje na tajice ili bez njih. Haljina za trudnice dolazi u prekrasnim tonovima plave boje, ako želite “razbiti monotoniju” plave boje upotpunite ju crvenim remenom ili bogatom ogrlicom. Savršena je za dnevne, poslovne i večernje izlaske. Ova haljina za trudnice je pravi must have ove sezone.

Sastav materijala: 60% pamuk; 40%vuna

Veličina: univerzalna

PROIZVEDENO U HRVATSKOJ

Ovo i još mnogo toga možete naručiti online. Stoga nemojte čekat nego već danas posjetite našu stranicu i pronađite nešto za sebe. Za bilo kakva pitanja, tu je i naša e-mail adresa.
Da ne zaboravimo i društevene mreže, facebook i instagram, gdje svakodnevno možete pratiti novosti o našim proizvodima.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, trudnoca, mama nova, pregnancy, maternity dress, maternity clothes, maternitiy fashion


- 17:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.02.2016.

Haljina za trudnice


Pletena vesta za trudnice u zemljanim tonovima savršeno će se uklopiti u svaku vašu odjevnu kombinaciju. Podržava rast trbuha u svim mjesecima trudnoće, a vrlo lako ju možete ukopiti u Vaše kobinacije i nakon poroda.

Sastav: 75% Akril; 15% Vuna; 10% Elastin

Veličina je univerzalna.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, trudnoca, mama nova, maternitiy fashion, maternity clothes, maternity dress, pregnancy, clothes, baby, mommy


- 09:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 10.02.2016.

Haljina za trudunice

Prekrasna čipkasta haljina za trudnice savršen je izbor za svaku svečanu prigodu. Zablistajte u haljini koju možete kombinirati uz modne dodatke svih boja i istaknite svoju ljepotu tijekom trudnoće i nakon poroda.

Ova predivna čipkasta haljina za trudnice dužine do koljena svevremenski je model koji možete nositi tijekom trudnoće, ali i nakon poroda! Vrhunski materijal prati liniju Vašeg tijela i lijepo pada. Uz mogućnost nošenja u svim prilikama, pa čak i za vjenčanje, ova je haljina savršena za Vas!

Veličine: S, M, L.

PROIZVEDENO U HRVATSKOJ

Ovo i još mnogo toga možete naručiti online. Stoga nemojte čekat nego već danas posjetite našu stranicu i pronađite nešto za sebe. Za bilo kakva pitanja, tu je i naša e-mail adresa.
Da ne zaboravimo i društevene mreže, facebook i instagram, gdje svakodnevno možete pratiti novosti o našim proizvodima.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, mama nova, pregnancy, trudnoca, maternity dress, maternity clothes


- 15:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljina za trudunice

Haljina za trudnice ugodna i mekana, dizajnirana za savršen oblik figure ne samo trudnica, već svake žene željne udobne i moderne haljine za sve prilike.

Haljina za trudnice Violeta jednostavna je i prilagodljiva za svaku prigodu, a izrazito mekana i udobna i tijekom cijelog dana. Nakon što ju isprobate, dizajn će vas posebno oduševiti. Naborane bočne strane lijepo će oblikovati trudnički trbuh u bilo kojem mjesecu. Posebnost haljine je što lijepo pristaje svakoj ženi jer su nabori dizajnirani prema liniji tijela, a može se i prilagoditi za kraću ili dužu dužinu. Okrugao izrez prigodan je za najdraži nakit kojim ćete upriličiti namjenu za razne izlaske. Tri četvrt rukave možete iskoristiti za različite vremenske prilike koje nećete ni primijetiti uz mekan i ugodan materijal i za najnježniju kožu. Bilo za dnevni izlazak ili večernji, ova haljina za trudnice će vam biti prva pri ruci.

Haljina za trudnice dolazi u veličinama:
S, M, L

Sastav materijala:
95% Pamuk; 5%Elastan.

PROIZVEDENO U HRVATSKOJ

Ovo i još mnogo toga možete naručiti online. Stoga nemojte čekat nego već danas posjetite našu stranicu i pronađite nešto za sebe. Za bilo kakva pitanja, tu je i naša e-mail adresa.
Da ne zaboravimo i društevene mreže, facebook i instagram, gdje svakodnevno možete pratiti novosti o našim proizvodima.

webshop: mam-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, mama nova, trudnoca, maternity, maternitiy fashion, maternity clothes, maternity dress


- 13:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 05.02.2016.

Vesta za Trudnice

Diskretna i elegantna vesta za trudnice, koja nježno prati Vašu liniju tijela, te Vas čini jednostavno
neodolljivom.

Ova lagana vesta za trudnice oduševit će Vas svojom mekoćom i ugodom nošenja. Poželjna je za blago jesensko vrijeme ili za hladnije dane ispod ogrtača. Vesta za trudnice nježno prati Vašu liniju tijela , čini Vas jednostavno neodolljivom, može se kombinirati s tajicama za trudnice ili možda s hlačama za trudnice. Trudnička vesta izrađena je od vrlo podatne mješavine kašmira, viskoze te svile.

Sastav materijala:
viskoza 45%, kašmir 30%, svila 15%, elastan 10%

Trudnička vesta dolazi u veličinama:
S/M, L/XL

Naruči online:
webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, trudnoca, mama nova, maternity, maternity clothes


- 18:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Spavaći program za trudnice

Kod nas možete pronaći spavaćice i piđame za trudnice, koje imaju gumbiće za dojenje, tako da su pogodne za rodilišta i nakon izlaska iz rodilišta, kada dođete doma.

Spavaćica za trudnice i dojenje te piđame napravljene su od izuzetno kvalitetnog pamuka. Ima dvoredno kopčanje koje je predviđeno za dojenje. jako je praktična za bolnicu nakon poroda, ili za čuvanje trudnoće.

Sastav:
100% Pamuk

Spavačica za trudnice i dojenje te piđame dolaze u veličinama:
S, M, L, XL, XXL

Naruči online:
webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page:www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudnica, trudnice, spavačice, pidžama, mama nova, maternity, maternity clothes, pregnancy


- 17:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljina za trudnice

Haljina za trudnice koja ispunjava sve želje – kao duža ili kraća ugodnog materijala i ležernih padajućih rukava, modernog kroja i nosiva tijekom i poslije trudnoće.

Haljina za trudnice savršen i mudar izbor za sunčane dane i svježije večeri! Za dnevni ili večernji izgled podesiva dužina duga ili kratka, kao haljina ili tunika ispunjava sve želje trudnice. Laganim i padajućim materijalom ova haljina za trudnice može se namjestiti prema veličini trudničkog trbuha ili prema građi tijela, kako god se trudnica osjeća najudobnije. Ovim funkcionalnim odjevnim predmetom mogu se zamijeniti bezbroj dosadašnjih haljina u ormaru jer će svaki put drugačija verzija u potpunosti osvježiti izgled. Tijekom i poslije trudnoće, trudnice mogu uživati u maštovitoj igri kombinacija. Dezen u klasičnoj crnoj i bijeloj boji uvijek je najsigurniji odabir koji odlično odgovara i uz neku živu boju obuće ili modnih dodataka. Asimetričnost rukava i dužine daju dodatnu neobičnost i posebnost.

Ovo i još mnogo toga možete naručiti online. Stoga nemojte čekat nego već danas posjetite našu stranicu i pronađite nešto za sebe. Za bilo kakva pitanja, tu je i naša e-mail adresa.
Da ne zaboravimo i društevene mreže, facebook i instagram, gdje svakodnevno možete pratiti novosti o našim proizvodima.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, trudnica, trudnoca, mama nova, maternity clothes, maternity dress, maternitiy fashion, maternity, maternity evening wear, pregnancy


- 17:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 04.02.2016.

Košulja za trudnice

Savršena haljina za trudnice u tonovima plave boje, rozo-sive i crvene stvorena je za svaku trudnicu koja prati svjetske modne trendove.

Prekrasna košulja – haljina za trudnice u kariranom dezenu, savršen je odabir za svaku trudnicu. Napravljena po zadnjem trendu u svijetu. Možete ju kombinirati s remenom ili bez. Jako lijepo pristaje na tajice ili bez njih. Haljina za trudnice dolazi u prekrasnim tonovima plave boje rozo-sive i crvene, ako želite “razbiti monotoniju” plave boje upotpunite ju crvenim remenom, bogatom ogrlicom ili ppak šeširom. Savršena je za dnevne, poslovne i večernje izlaske. Ova haljina za trudnice je pravi must have ove sezone.

Sastav materijala: 60% pamuk; 40%vuna
Veličina: univerzalna

Naruči online:
webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudnice, trudniča odjeća, trudnoća, mama nova, maternitiy fashion, maternity clothes, pregnancy


- 16:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Majica s printom bebe u svečanijoj varijanti, zašto ne!?

Mama Nova majica s printom bebe, nosiva je u različitim kombinacijama. Bilo da je to za svaki dan ili ako se želite malo urediti. Prepustite mašti na volju i naručite još danas Vašu majicu za trudunice s printom bebe te se poigrajte s odjećom. Nećete pogriješti! roflnaughtywink

Naglasite svoj trbuh sa trudničkom majicom sa simpatičnim printom. Poseban dizajn uključuje nabore na bočnim stranama, zbog čega trudnička majica lijepo prijanja uz tijelo kroz sve stupnjeve trudnoće. Majica za trudnice s printom izrađena je od udobne mješavine pamuka i elastana sa gumiranim printom, u varijanti kratkih ili dugih rukava, nošena sama ili upotpunjena dodatnim slojevima pletiva, trapera ili što Vi preferirare, omogućuje Vam nebrojno nošenja bez gubitka boje ili forme.

Ovo i još mnogo toga možete naručiti online. Stoga nemojte čekat nego već danas posjetite našu stranicu i pronađite nešto za sebe. Za bilo kakva pitanja, tu je i naša e-mail adresa.
Da ne zaboravimo i društevene mreže, facebook i instagram, gdje svakodnevno možete pratiti novosti o našim proizvodima.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudniča odjeća, trudnice, mama nova, trudnoća, maternity clothes, maternitiy fashion, pregnancy, clothes


- 16:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Moderna trudnica

Ova trudnička bluza / košulja ugodna je za nošenje kroz cijelu trudnoću, te ima pregršt mogućnosti kombiniranja. mi smo je danas iskombinirali uz iznimno moderan dizajn trudničke suknje. Zablistajte u odjeći za trudnice Mama Nova.

Iznimno moderan dizajn Mama Nova suknja za trudnice pruža veliku mogućnost kombiniranja u raznim prigodama. Nosiva je uz trudničku majicu s natpisom i balerinkama, te uz košulju za trudnice i cipelama s visokom potpeticom. Užeg je kroja sadrži elastičnu traku za podešavanje širine te time pruža veliku udobnost i nosiva je tjekom gotovo cijele trudnoće ali i nakon poroda.

Mama Nova tamnoplava bluza / košulja za trudnice sa sitnim uzorkom srca. Vrlo zanimljivog dizajna i izuzetno ugodna za nošenje.
Ukoliko se ova trudnička bluza / košulja kombinira sa traper suknjom za trudnice ili trudničkim traper hlačama, nosiva je u svim prilikama. Također, izuzetno lijepo pristaje uz crne hlače za poslovne ili svečane prilike.

Ovo i još mnogo toga možete naručiti online. Stoga nemojte čekat nego već danas posjetite našu stranicu i pronađite nešto za sebe. Za bilo kakva pitanja, tu je i naša e-mail adresa.
Da ne zaboravimo i društevene mreže, facebook i instagram, gdje svakodnevno možete pratiti novosti o našim proizvodima.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Oznake: trudnica, trudnice, trudniča odjeća, trudnoća, mama nova, maternitiy fashion, maternity clothes, clothes, clothing, pregnancy


- 16:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Bluza za trudnice

Prekrasna bluza za trudnice izrađena od visoko kvalitetne viskoze, nosiva cijelu trudnoći i nakom poroda s mnoštvom mogućnosti kombiniranja za sve prlilike.

Ova bluza za trudnice izrađena od izrazito kvalitetne viskoze te elegantno prati liniju Vašeg tijela i brine da se u njoj osjećate što ugodnije. Bluza za trudnice savršeno pristaje u svakodnevnim, poslovnim te svečanim prilikama, uparite ju s trudničkim hlačama i suknjama uz nakit te trudničku vestu. Rađena je na način da se može nositi gotovo cijelu trudnoću i svakako nakon poroda.

Sastav:
100% Viskoza

Trudnička bluza dolazi u veličinama:
S, M, L

Naruči online:
webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnice, trudnoća, trudnica, odjevne kombinacije, maternitiy fashion, maternity clothes, mama nova, pregnancy, clothes


- 15:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Poslovne hlače za trudnice

Hlače za trudnice u crnoj boji prilagođene da se mogu nostiti gotovo cijelu trudnoću i nakon poroda s pregršt mogučnosti kombiniranja. Imaju povišenu traku kojom sami podešavate širinu.

Ove hlače za trudnice napravljene od izrazito kvalitetne mješavine pamuka i elastana u crnoj boji imaju pregršt mogućnosti kombiniranja. Bilo da morate na poslovni sastanak ili svečanu večeru upatite ih s košuljom za trudnice, tunikom za trudnice ili samo majicom. Hlače za trudnice napraljene su tako da imaju povišenu traku i mogućnost podešavanja širine te su zato nosive tokom gotovo cijele trudnoće ali svakako i poslije poroda.

Sastav:
95% Pamuk, 5% Elastan

Trudničke hlače dolaze u veličinama:
XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL.

Naruči online:
webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnice, trudniča odjeća, trudnoća, mama nova, maternity clothes, maternitiy fashion, pregnancy, clothes


- 15:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 02.02.2016.

Tunika za trudnice

Elegantna trudnička tunika koja pruža pregršt mogućnosti kombiniranja. Daje notu vašoj ženstvenosti u trudnoći!

Elegantna Mama Nova tunika za trudnice pruža pregršt mogućnosti kombiniranja. Uparite ju s trudničkom majicom za šetnju gradom ili košuljom za trudnice za poslovni sastanak, a za večeru u gradu dodajte tek zlatnu narukvicu i clutch torbicu.Nabori na tunici za trudnice koji od reza ispod grudi pada prema krajevima smještaju rastući trbuh, a puniji materijal daje formu, neovisno o stupnju trudnoće.

Sastav materijala:
95% pamuk, 5% elastan

Tunika za trudnice dolazi u veličinama:
S,M,L

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnice, trudnoća, trudniča odjeća, mama nova, maternity dress, maternity clothes, maternitiy fashion, pregnancy


- 18:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljina za trudnice i dojenje

Ova haljina za trudnice učinit će svaku trudnicu posebnom.

Prekrasna haljina za trudnoću i dojenje u kombinaciji boje breskve i crne. Idealna je za ove nadolazeće ljetne dane. Nosiva je za svakodnevne ali i svečanije prigode. Budite zapažena u prekrasnoj haljini mama nova u prekrasnim bojama.

Haljina za trudnice i dojilje dolazi u veličinama:
S,M,L

Sastav materijala:
95% Visoza; 5% Elastan.

Naruči online:
webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnice, trudnoca, trudniča odjeća, mama nova, maternitiy fashion, maternity clothes, maternity dress, pregnancy


- 17:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljina za trudnice HT01

Haljina za trudnice u traper izvedbi nosiva u svim kombinacijama, pustite mašti na volju.

Ova Mama Nova haljina za trudnice je prepoznatljiv komad za casual prigode ali se može uklopiti u kombinaciju za izlaske sa cipelama na petu i upečatljivom košuljicom. Njen savršen dizajn joj omogućuje nošenje u svim vremenskim prilikama uz kreativnu kombinaciju.

Sastav:
95% pamuk, 5% elastan

Trudnička haljina dolazi u veličinama:
S, M, L, XL.

Naruči online:
webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: mama nova, trudnica, trudnoća, maternity clothes, maternity dress, trudniča odjeća


- 16:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Svečana haljina za trudnice

Bijela haljina za trudnice od izrazito kvalitetne mješavine materijala, neće Vam bit problem plesat u njoj cijelu večer.

Prekrasna haljina za trudnice u bijeloj boji napravljena tako da u nju uvijek stane Vaš trudnički trbuh. U bijeloj boji je te je samim time pogodna za vjenčanje. Uz haljinu dolazi i marama/šal te nemorate brinuti što staviti preko haljine.

Trudnička haljina dolazi u veličinama:
S, M, L

Sastav:
50% Poliester, 45% Viskoza; 5% Elastan.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice

Oznake: trudnice, trudniča odjeća, trudnoća, mama nova, maternitiy fashion, mater, maternity evening wear, wedding, wedding dress, vjencanje


- 16:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Haljina za trudnice Šiš

Haljina za trudnice koja ispunjava sve želje – kao duža ili kraća, ugodnog materijala, modernog kroja i nosiva tijekom i poslije trudnoće.


Ova Mama Nova haljina za trudnice je savršen i mudar izbor za svaku trudnicu! Za dnevni ili večernji izgled podesiva dužina duga ili kratka, kao haljina ili tunika i tako ispunjava sve želje trudnice. Laganim i padajućim materijalom ova haljina može se namjestiti prema veličini trudničkog trbuha ili prema građi tijela, kako god se trudnica osjeća najudobnije. Ovim funkcionalnim odjevnim predmetom mogu se zamijeniti bezbroj dosadašnjih haljina u ormaru jer će svaki put drugačija verzija u potpunosti osvježiti izgled. Tijekom i poslije trudnoće, trudnice mogu uživati u maštovitoj igri kombinacija. Uvijek je najsigurniji odabir koji odlično odgovara i uz neku živu boju obuće ili modne dodatke. Asimetričnost rukava i dužine daju dodatnu neobičnost i posebnost.

Veličina je univerzalna i pristaje svima!
Sastav materijala: 95% Viskoza; 5% Elastan.

HRVATSKI PROIZVOD

Ovu haljine, a također i ostale prizvode možete pogledati na našoj web stranici, na facebook-u ili nam se jednostavno javite putem mail-a.
webshop:mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.hr/svezatrudnice


Oznake: trudnoća, trudnice, mama nova, maternitiy fashion, maternity clothes, pregnancy, trudniča odjeća


- 16:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2016 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29            

Ožujak 2024 (1)
Studeni 2023 (1)
Lipanj 2023 (4)
Svibanj 2023 (3)
Travanj 2023 (1)
Ožujak 2023 (2)
Siječanj 2023 (6)
Prosinac 2022 (1)
Studeni 2022 (1)
Srpanj 2022 (2)
Lipanj 2022 (2)
Siječanj 2021 (1)
Prosinac 2020 (2)
Studeni 2020 (1)
Listopad 2020 (7)
Siječanj 2018 (1)
Prosinac 2017 (3)
Studeni 2017 (5)
Listopad 2017 (4)
Travanj 2017 (2)
Ožujak 2017 (2)
Veljača 2017 (1)
Siječanj 2017 (1)
Svibanj 2016 (6)
Travanj 2016 (6)
Veljača 2016 (25)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (23)
Kolovoz 2015 (4)
Srpanj 2015 (21)
Lipanj 2015 (3)
Veljača 2015 (5)
Siječanj 2015 (1)
Studeni 2014 (4)
Rujan 2014 (5)
O nama

Mama Nova-odjeća za trudnice

Mama Nova je hrvatski modni brend koji je jedini specijaliziran za trudničku odjeću. Osnovan je u nedostatku takve odjevne linije i s ciljem da trudnicama i majkama ponudi izbor udobne, ali i moderne trudničke odjeće s kvalitetnim materijalom i po povoljnim cijenama.

U ponudi se može naći sve što trudnica treba tijekom trudnoće, a što može nositi i poslije. Naša ponuda uključuje svakodnevnu i sportsku odjeću, poslovnu, svečanu i elegantnu kao i poseban program za dojenje. U svom garderobnom ormaru trudnica može imati posebno dizajniranu i prilagođenu odjeću za rast trbuha – od trenirki, majica, tunika, košulja, suknji, hlača, haljina, do spavaćica, donjeg rublja, steznika i grudnjaka.

Prateći svjetske trendove, ali i njegujući različiite stilove, dizajniramo odjeću raznolikih kombinacija u kojima svaka trudnica može naći nešto za sebe. Različim uzorcima i krojevima trudnica može ostati vjerna svom stilu, ali i izabrati model koji odgovara građi tijela. Izborom modnih dodataka nakita i šalova, može se upotpuniti svaka kombinacija. Prilagođeni dizajn i šaljive majice s printom prepoznali su i ostali kupci koji pomoću naših stručnih djelatnica lako pronađu koristan poklon za trudnice.

Proizvodni proces vode tim stručnih osoba koji zajedničkim radom i modernom tehnologijom daju izuzetno visoku kvalitetu materijala. Odjevni predmeti rađeni su po preporukama i savjetima naših kupaca na čije smo zadovoljstvo u sudjelovanju osobito ponosni.

Predani smo svom cilju – da nošnja trudničke odjeće pričinjava zadovoljstvo. Osjećajte se udobno, opušteno, elegantno, samouvjereno, romantično i ženstveno u svojih devet najtežih, ali i najsretnijih mjeseci.


>


WEST GATE SHOPPING CITY
Zaprešička 2, Jablanovec
Jablanovec - Zaprešić
Tel: 01/411-1144
Radno vrijeme:
Pon - ned: 10:00 - 21:00

Mama Nova