Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mamanova

Marketing

Haljina za trudunice

Haljina za trudnice ugodna i mekana, dizajnirana za savršen oblik figure ne samo trudnica, već svake žene željne udobne i moderne haljine za sve prilike.


Haljina za trudnice Violeta jednostavna je i prilagodljiva za svaku prigodu, a izrazito mekana i udobna i tijekom cijelog dana. Nakon što ju isprobate, dizajn će vas posebno oduševiti. Naborane bočne strane lijepo će oblikovati trudnički trbuh u bilo kojem mjesecu. Posebnost haljine je što lijepo pristaje svakoj ženi jer su nabori dizajnirani prema liniji tijela, a može se i prilagoditi za kraću ili dužu dužinu. Okrugao izrez prigodan je za najdraži nakit kojim ćete upriličiti namjenu za razne izlaske. Tri četvrt rukave možete iskoristiti za različite vremenske prilike koje nećete ni primijetiti uz mekan i ugodan materijal i za najnježniju kožu. Bilo za dnevni izlazak ili večernji, ova haljina za trudnice će vam biti prva pri ruci.

Haljina za trudnice dolazi u veličinama:
S, M, L

Sastav materijala:
95% Pamuk; 5%Elastan.

PROIZVEDENO U HRVATSKOJ

Ovo i još mnogo toga možete naručiti online. Stoga nemojte čekat nego već danas posjetite našu stranicu i pronađite nešto za sebe. Za bilo kakva pitanja, tu je i naša e-mail adresa.
Da ne zaboravimo i društevene mreže, facebook i instagram, gdje svakodnevno možete pratiti novosti o našim proizvodima.

webshop: mam-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice
instagram: www.instagram.com/mamanovapregnancy

Post je objavljen 10.02.2016. u 13:41 sati.