Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mamanova

Marketing

Mama Nova termo tajice


Mama Nova termo tajice

Napokon tajice koje će vas grijati u hladnim danima i biti izuzetno udobne.

Trudničke tajice u crnoj boji koje svaka trudnica mora imati u svome ormaru! Svim ženama bitna je udobnost kada biraju odjeću koju će nositi.

Međutim, u trudnoći udobnost je posebice važna kada žena traži odjeću za sebe. Izuzetno je bitno da se žena u trudnoći ne „gura“ u odjeću koja joj je premalena, već da nosi udobnu i komotnu odjeću koja ju neće stezati za trudnički trbuh.

Mama Nova termo tajice mogu se pohvaliti time kako su dizajnirane specijalno za trudnice! To nisu obične tajice, već tajice koje su dizajnirane tako da prekriju Vaš trudnički trbuh i sežu do struka. Zahvaljujući tome, ove tajice trudnici olakšavaju izvođenje svih svakodnevnih obaveza. Naime, zahvaljujući ovim trudničkim tajicama, nećete se više morati pridržavati za trbuh prilikom svakog saginjanja. Ove tajice rade to za Vas!

Ugodan i kvalitetan materijal pokriva trudnički trbuh i tako Vam olakšava šetnju, saginjanje i ostale aktivnosti koje ponekad znaju biti izazovne u trudnoći. Također, ono što je također bitno, tajice se mogu kombinirati na različite načine! Možete ih nositi ispod tunike ili kraće haljine uz balerinke. Osim toga, idealne su i za opuštajuću šetnju gradom, odlazak na kavu i sličnu. Važno je naglasiti kako se ove tajice ne proziru, stoga ih bez straha možete kombinirati na kraće majice. S obzirom na to da su crne boje, odlično se kombiniraju na bilo koju boju, a uz njih se slažu i tenisice. Sve u svemu, ove tajice odličan su odabir kada ne znate što obući umjesto traperica koje Vas pritišću i neudobne su. Odaberite ove tajice za trudnice i nesmetano uživajte u danu!

Veličina: S – XXL.
https://www.mama-nova.hr/proizvod/mama-nova-termo-tajice/

društvene mreže.
mama Nova termo tajice



Post je objavljen 16.11.2022. u 15:34 sati.